Flyg till Malmö

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Malmö.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Malmö

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Malmö från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köpenhamn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Malmö

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Malmö från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 110 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MALMÖ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Malmö kostar i genomsnitt bara 938 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MALMÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni117% dyrareDet kostar omkring 3 168 kr för flyg till Malmö från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MALMÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober323% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Malmö från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Malmö?

Resor till Malmö är särskilt populära under slutet av sommaren samt runt jul och nyår. Under sommarmånaderna är temperaturerna behagliga och ligger i genomsnitt någonstans mellan 20 och 30 grader. Under vintern är det istället en gemytlig atmosfär och julmys som lockar besökare. Dessa perioder utgör stadens högsäsong och påverkar följaktligen priserna på flygbiljetter till Malmö och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Malmö? Billiga flyg till Malmö kan du hitta i maj och november, alltså månaderna som infaller precis innan stadens högsäsonger. Bäst är att boka ungefär två månader innan avfärd för att få din flygstol till ett billigt pris, något som kan vara svårare om du bokar i sista minuten. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet och på så vis hitta bästa alternativ.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Malmö?

  december är generellt den billigaste månaden att flyga till Malmö från Sverige med priser runt 998 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Malmö i december är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 042 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Malmö?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Malmö från Sverige är 52 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 232 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 103 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Malmö?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Malmö från Sverige en söndag. momondo-användare har hittat biljetter för söndagsavgångar för så lite som 945 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Malmö är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 251 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Malmö?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Malmö från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 997 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Malmö mitt på dagen då priserna ligger på omkring 1 234 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Malmö?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Malmö. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Malmö inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Malmö

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Malmö
Ryanair
11 nov.
ARN01:15Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX02:35Malmö
14 nov.
MMX03:00Malmö
1t 20m
ARN04:20Stockholm Arlanda
Ryanair
26 nov.
ARN12:20Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX13:40Malmö
28 nov.
MMX03:00Malmö
1t 20m
ARN04:20Stockholm Arlanda
Ryanair
17 nov.
ARN01:15Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX02:35Malmö
17 nov.
MMX16:10Malmö
1t 20m
ARN17:30Stockholm Arlanda
Ryanair
11 nov.
ARN01:15Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX02:35Malmö
14 nov.
MMX03:00Malmö
1t 20m
ARN04:20Stockholm Arlanda
Ryanair
19 nov.
ARN05:05Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX06:25Malmö
21 nov.
MMX03:00Malmö
1t 20m
ARN04:20Stockholm Arlanda
Ryanair
26 nov.
ARN05:05Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX06:25Malmö
28 nov.
MMX03:00Malmö
1t 20m
ARN04:20Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Malmö

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Malmö, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
10 nov.
ARN01:15Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX02:35Malmö
Ryanair
18 nov.
ARN01:15Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX02:35Malmö
Ryanair
5 nov.
ARN06:05Stockholm Arlanda
1t 20m
MMX07:25Malmö

Vilka bolag flyger till Malmö?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Malmö
 • Vilka bolag flyger till Malmö?

  Norwegian är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Malmö. Braathens Regional Aviation och SAS är också populära val för att flyga till Malmö från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Malmö med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Malmö

Nedan hittar du alla flygplatser i Malmö tillsammans med avståndet från stadens centrum

Malmö Airport är Sveriges fjärde största flygplats med ungefär två miljoner passagerare per år. Ett tjugotal flygbolag med billiga flyg till Malmö trafikerar sträckan både från Sveriges städer och internationella avreseorter. Flygplatsen är lättnavigerad och du tar dig snabbt igenom den vid ankomsten.


Populära flygresor till Malmö

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Malmö som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris103 kr

Så tar du dig runt i Malmö

Malmös kollektivtrafik består framför allt av bussar som trafikeras av Skånetrafiken. Ladda ner Skånetrafikens app för att kunna se både busslinjer, reseplanerare och tidtabeller samt för att enkelt kunna köpa din bussbiljett med mobilen. Det finns även biljettautomater vid busshållplatserna där du kan köpa din biljett samt flera serviceombud som erbjuder biljettförsäljning.

Malmös centrum är annars mycket trevligt att utforska till fots, särskilt de gamla delarna av staden med sina kullerstensbelagda gator och torg. Staden har också satsat mycket på cykeltrafik och cykelvägar vilket är ett annat både roligt och aktivt sätt att upptäcka staden på, du slipper dessutom vara beroende av kollektivtrafiken. Det finns en mängd platser för cykeluthyrningar i staden så du behöver inte leta länge innan du hittat ditt fordon.


Visumkrav för att besöka Malmö

När du reser till Malmö från utlandet behöver du inte något visum så länge du reser från ett annat EU-land eller ett land som är med i Schengen-samarbetet. När du reser behöver du dock medtaga legitimation. Om du reser från ett annat EU-land behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass förutsatt att du har ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av polismyndigheten och ska inte förväxlas med körkort eller vanlig legitimation. Om du reser till Sverige från ett land utanför EU behöver du dock ha med dig ditt pass. För inrikesresor ska du kolla upp med ditt flygbolag vilken typ av legitimation som krävs. Tänk på att alltid kolla upp inresebestämmelser med respektive lands migrationsmyndighet eller landets ambassad i din stad innan du flyger. Regler angående pass och visum kan nämligen alltid förändras så för att ta det säkra före det osäkra är det bäst att vara väl informerad om de senaste reglerna.


Börja planera din resa till Malmö


De bästa sakerna att se och göra i Malmö

Intresserad av sevärdheter i Malmö?

När du befinner dig i denna sydliga svenska stad ska du inte missa att beundra den speciella arkitekturen på byggnaden Turning Torso, belägen vid Malmös hamn, samt njuta av vackra solnedgångsvyer över Öresundsbron som sträcker sig över till Köpenhamn.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en sjal för att kunna besöka hamnen där det kan dra friska vindar även sommartid.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon är det bäst att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt!

Ska jag dricksa i Malmö?

Du behöver inte dricksa.