Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Malmö

Hitta billiga flyg till Malmö från 299 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Malmö

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Malmö

Bästa priset för enkelresa

299 kr

Bästa priset för tur- och returresa

485 kr

Snabbast flygtid

1t 05m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Malmö från Sverige under de senaste 72 timmarna är 299 kr (Stockholm Arlanda till Malmö Sturup).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Malmö från Sverige under de senaste 72 timmarna är 485 kr (Stockholm Arlanda till Malmö Sturup).
Det snabbaste flyget till Malmö från Sverige tar 1t 05m (Stockholm Arlanda till Malmö Sturup).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Malmö, inklusive Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation och Ryanair.

Trender för flygresor till Malmö

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Malmö och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Malmö?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Malmö från Sverige med priser runt 537 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Malmö i januari är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 630 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Malmö?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Malmö?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Malmö från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 675 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Malmö är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 296 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Malmö?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Malmö från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 559 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Malmö mitt på dagen då priserna ligger på omkring 1 081 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Malmö?

Flygtider från Sverige till Malmö varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Malmö Sturup (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 1t 05m. En annan populär rutt från Sverige till Malmö är att flyga från Göteborg Landvetter till Malmö Sturup, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Malmö?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Malmö från Sverige är 9 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 757 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Malmö

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Malmö från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köpenhamn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Malmö

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Malmö (MMA)

Vanligtvis är flyg till Malmö från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Malmö, vilket i genomsnitt kostar 715 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MALMÖ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Malmö kostar i genomsnitt bara 537 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MALMÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember30% dyrareDet kostar omkring 929 kr för flyg till Malmö från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MALMÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember182% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Malmö från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Malmö

Resor till Malmö är särskilt populära under slutet av sommaren samt runt jul och nyår. Under sommarmånaderna är temperaturerna behagliga och ligger i genomsnitt någonstans mellan 20 och 30 grader. Under vintern är det istället en gemytlig atmosfär och julmys som lockar besökare. Dessa perioder utgör stadens högsäsong och påverkar följaktligen priserna på flygbiljetter till Malmö och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Malmö? Billiga flyg till Malmö kan du hitta i maj och november, alltså månaderna som infaller precis innan stadens högsäsonger. Bäst är att boka ungefär två månader innan avfärd för att få din flygstol till ett billigt pris, något som kan vara svårare om du bokar i sista minuten. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet och på så vis hitta bästa alternativ.

Går det några flyg till Centrum?

Ja, du kan hitta flygbiljetter till Malmö Sturup om du vill ta dig till Centrum. Detta är den närmsta av flygplatserna i Malmö (24,5 km bort).

Vilken flygplats ligger närmst Malmö Centralstation?

Med ett avstånd på 24,9 km är flygplatsen Malmö Sturup i Malmö den som ligger närmst Malmö Centralstation.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Malmö?

Priserna för flyg till Malmö uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Malmö?

Det finns 6 bolag tillgängliga för flyg till Malmö från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Malmö?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Malmö.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Malmö?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Malmö-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Malmö

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Malmö
Ryanair
26 mars
ARN14:10Stockholm Arlanda
1t 15m
MMX15:25Malmö Sturup
28 mars
MMX13:15Malmö Sturup
1t 15m
ARN14:30Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
26 mars
ARN21:05Stockholm Arlanda
10t 00m
1 stopp
MMX07:05Malmö Sturup
31 mars
MMX17:35Malmö Sturup
1t 10m
ARN18:45Stockholm Arlanda
1 218 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
23 mars
ARN13:30Stockholm Arlanda
1t 35m
MMX15:05Malmö Sturup
29 mars
MMX14:20Malmö Sturup
1t 05m
ARN15:25Stockholm Arlanda
1 249 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
7 juni
BMA08:35Stockholm-Bromma
1t 05m
MMX09:40Malmö Sturup
9 juni
MMX14:35Malmö Sturup
1t 05m
BMA15:40Stockholm-Bromma
1 280 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
22 mars
ARN14:40Stockholm Arlanda
1t 05m
MMX15:45Malmö Sturup
24 mars
MMX09:55Malmö Sturup
1t 10m
ARN11:05Stockholm Arlanda
1 322 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 mars
ARN13:30Stockholm Arlanda
1t 35m
MMX15:05Malmö Sturup
29 mars
MMX16:25Malmö Sturup
6t 05m
1 stopp
ARN22:30Stockholm Arlanda
1 559 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Malmö

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Malmö, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines och Wizz Air
Wizz Air
24 mars
ARN08:30Stockholm Arlanda
23t 45m
1 stopp
MMX08:15Malmö Sturup
Wizz Air
10 apr.
ARN07:50Stockholm Arlanda
8t 05m
1 stopp
MMX15:55Malmö Sturup
Wizz Air
17 mars
ARN23:15Stockholm Arlanda
9t 00m
1 stopp
MMX08:15Malmö Sturup

Andra kabinklasser för flyg till Malmö

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Malmö

Så tar du dig runt i Malmö

Malmös kollektivtrafik består framför allt av bussar som trafikeras av Skånetrafiken. Ladda ner Skånetrafikens app för att kunna se både busslinjer, reseplanerare och tidtabeller samt för att enkelt kunna köpa din bussbiljett med mobilen. Det finns även biljettautomater vid busshållplatserna där du kan köpa din biljett samt flera serviceombud som erbjuder biljettförsäljning.

Malmös centrum är annars mycket trevligt att utforska till fots, särskilt de gamla delarna av staden med sina kullerstensbelagda gator och torg. Staden har också satsat mycket på cykeltrafik och cykelvägar vilket är ett annat både roligt och aktivt sätt att upptäcka staden på, du slipper dessutom vara beroende av kollektivtrafiken. Det finns en mängd platser för cykeluthyrningar i staden så du behöver inte leta länge innan du hittat ditt fordon.


Visumkrav för att besöka Malmö

När du reser till Malmö från utlandet behöver du inte något visum så länge du reser från ett annat EU-land eller ett land som är med i Schengen-samarbetet. När du reser behöver du dock medtaga legitimation. Om du reser från ett annat EU-land behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass förutsatt att du har ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av polismyndigheten och ska inte förväxlas med körkort eller vanlig legitimation. Om du reser till Sverige från ett land utanför EU behöver du dock ha med dig ditt pass. För inrikesresor ska du kolla upp med ditt flygbolag vilken typ av legitimation som krävs. Tänk på att alltid kolla upp inresebestämmelser med respektive lands migrationsmyndighet eller landets ambassad i din stad innan du flyger. Regler angående pass och visum kan nämligen alltid förändras så för att ta det säkra före det osäkra är det bäst att vara väl informerad om de senaste reglerna.


De bästa sakerna att se och göra i Malmö

Intresserad av sevärdheter i Malmö?

När du befinner dig i denna sydliga svenska stad ska du inte missa att beundra den speciella arkitekturen på byggnaden Turning Torso, belägen vid Malmös hamn, samt njuta av vackra solnedgångsvyer över Öresundsbron som sträcker sig över till Köpenhamn.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en sjal för att kunna besöka hamnen där det kan dra friska vindar även sommartid.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon är det bäst att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt!

Ska jag dricksa i Malmö?

Du behöver inte dricksa.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Malmö?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Malmö.

Kan jag hitta flyg till Malmö ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Malmö så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Malmö?

När du väl ser alla flygalternativ för Malmö låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Malmö ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Malmö. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Malmö

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Malmö

Flyg med ditt favoritflygbolag till Malmö
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Malmö
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners