Flyg till Hagfors

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Hagfors.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

När är den bästa tiden att flyga till Hagfors?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Hagfors?

    Användare som bokade resor till Hagfors från Palma de Mallorca hittade flyg som var 29 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Hagfors. För att hitta det billigaste priset till Hagfors från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hagfors?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Hagfors. Om du planerar att flyga till Hagfors, överväg då även att boka flyg till Torsby flygplats(40 km från stadskärnan i Hagfors), Karlstad flygplats(67 km från stadskärnan i Hagfors), Borlänge Dala flygplats(111 km från stadskärnan i Hagfors), Mora flygplats(114 km från stadskärnan i Hagfors) eller Örebro Bofors flygplats(117 km från stadskärnan i Hagfors).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hagfors?

    Borlänge Dala flygplats har ett genomsnittspris på 650 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Hagfors. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Hagfors?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Hagfors. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Hagfors inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Hagfors