Hitta billiga flyg till Santander från 5 218 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 15/12
fre 22/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Santander

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Santander

Bästa priset för tur- och returresa

5 218 kr

Snabbast flygtid

12t 35m
Det bästa priset för tur- och returflyg till Santander från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 218 kr (Stockholm Arlanda till Santander).
Det snabbaste flyget till Santander från Sverige tar 12t 35m (Stockholm Arlanda till Santander).

Trender för flygresor till Santander

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Santander och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Santander?

Om du inte har möjlighet att besöka Santander under februari, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 949 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Santander?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Santander oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Santander med avgång på morgonen för så lite som 3 170 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 995 kr. Flyg till Santander från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Santander?

Flyget från Sverige till Santander beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Bilbao (den mest populära flygplatsen i Santander) ligger flygtiden på 5t 15m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Bilbao ligger den genomsnittliga flygtiden på 5t 15m.

Billigaste flygen till flygplatser i Santander

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Santander från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bilbao

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Santander

Stockholm (STO) till Bilbao (BIO)

Vanligtvis är flyg till Santander från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bilbao, vilket i genomsnitt kostar 2 876 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SANTANDER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars51% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Santander kostar i genomsnitt bara 1 213 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SANTANDER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj100% dyrareDet kostar omkring 4 873 kr för flyg till Santander från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SANTANDER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober900% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Santander från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Santander

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Santander?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Santander är en fredag då man kan hitta priser så låga som 2 807 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 670 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Santander.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Santander?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Santander. Om du planerar att flyga till Santander, överväg då även att boka flyg till Bilbao flygplats(75 km från stadskärnan i Santander), Vitoria flygplats(109 km från stadskärnan i Santander) eller Burgos flygplats(124 km från stadskärnan i Santander).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Santander?

Med ett genomsnittspris på 411 kr per person, är Santander flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Santander. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Santander flygplats?

Priserna för flyg till Santander flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Santander flygplats?

Av december 2023 finns det 2 bolag att välja mellan för flyg till Santander flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Santander flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Santander flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Santander flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Santander flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Santander

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Santander
Flera flygbolag
9 maj
ARN20:10Stockholm Arlanda
12t 35m
1 stopp
SDR08:45Santander
12 maj
SDR21:35Santander
16t 35m
1 stopp
ARN14:10Stockholm Arlanda
5 218 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Santander

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Santander, visa några av våra erbjudanden nedan av Iberia
Iberia
ARNStockholm Arlanda
6t 25m
SDRSantander

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Santander?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Santander. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Santander ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Santander ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Santander?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Santander.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Santander ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Santander erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Santander och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Santander

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.