Hitta billiga flyg till Madrid från 449 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/12
sön 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Madrid

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Madrid

Bästa priset för enkelresa

449 kr

Bästa priset för tur- och returresa

961 kr

Snabbast flygtid

6t 35m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Madrid från Sverige under de senaste 72 timmarna är 449 kr (Stockholm Arlanda till Madrid-Barajas).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Madrid från Sverige under de senaste 72 timmarna är 961 kr (Stockholm Arlanda till Madrid-Barajas).
Det snabbaste flyget till Madrid från Sverige tar 6t 35m (Göteborg Landvetter till Madrid-Barajas).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Madrid, inklusive Lufthansa, Iberia och Vueling.

Trender för flygresor till Madrid

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Madrid och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Madrid?

Om du inte vill besöka Madrid i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 329 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Madrid?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Madrid?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Madrid är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Madrid på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 785 kr. Flyg från Sverige till Madrid en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 381 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Madrid?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Madrid från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 626 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg till Madrid är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 324 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Madrid?

Flygtider från Sverige till Madrid varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Madrid-Barajas (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 4t. En annan populär rutt från Sverige till Madrid är att flyga från Göteborg Landvetter till Madrid-Barajas, vilket i runda slängar tar 5t. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Madrid?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Madrid är 57 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 964 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Madrid

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Madrid från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Madrid

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Madrid

Stockholm (STO) till Madrid (MAD)

Vanligtvis är flyg till Madrid från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Madrid-Barajas, vilket i genomsnitt kostar 2 964 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MADRID TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari40% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Madrid kostar i genomsnitt bara 1 827 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MADRID FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli29% dyrareDet kostar omkring 3 947 kr för flyg till Madrid från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MADRID FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli284% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Madrid från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Madrid

Sommaren och hösten utgör stadens högsäsong och då är det särskilt populärt med resor till Madrid. Under sommaren kan det bli otroligt varmt i staden vilket gör det svårt att orka med alla sevärdheter. Under vintern är de istället ganska kalla temperaturer, runt noll-sträcket, som råder i staden. För att fynda din resa till ett billigt pris kan du, i momondos priskalender på nätet, jämföra priser för flygbiljetter till Madrid med hotell under olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Madrid? Under lågsäsongen kan du hitta billiga flyg till Madrid, framför allt i november och januari. Under dessa månader är temperaturerna i staden låga och du kan hitta bra priser även på sista minuten biljetter. Under april och december är flygstolar till staden som dyrast och du bör boka ungefär två månader i förväg för att få bästa pris.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Madrid-Barajas flygplats?

Priserna för flyg till Madrid-Barajas flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Madrid-Barajas flygplats?

Det finns 22 bolag tillgängliga för flyg till Madrid-Barajas flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Madrid-Barajas flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Madrid-Barajas flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Madrid-Barajas flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Madrid-Barajas flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Madrid

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Madrid
Ryanair
11 jan.
ARN21:15Stockholm Arlanda
21t 35m
1 stopp
MAD18:50Madrid-Barajas
18 jan.
MAD12:30Madrid-Barajas
8t 20m
1 stopp
ARN20:50Stockholm Arlanda
Ryanair
10 jan.
GOT08:55Göteborg Landvetter
7t 35m
1 stopp
MAD16:30Madrid-Barajas
20 jan.
MAD06:20Madrid-Barajas
27t 00m
1 stopp
GOT09:20Göteborg Landvetter
Ryanair
11 jan.
ARN21:15Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
MAD11:55Madrid-Barajas
15 jan.
MAD22:25Madrid-Barajas
11t 30m
1 stopp
ARN09:55Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
25 jan.
ARN06:25Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
MAD13:00Madrid-Barajas
1 feb.
MAD21:50Madrid-Barajas
24t 05m
1 stopp
ARN21:55Stockholm Arlanda
1 138 kr
Hitta liknande
Ryanair
10 jan.
GOT08:55Göteborg Landvetter
7t 35m
1 stopp
MAD16:30Madrid-Barajas
20 jan.
MAD17:35Madrid-Barajas
15t 45m
2 stopp
GOT09:20Göteborg Landvetter
1 201 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 jan.
ARN06:00Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
MAD13:35Madrid-Barajas
15 jan.
MAD16:40Madrid-Barajas
14t 45m
2 stopp
ARN07:25Stockholm Arlanda
1 274 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Madrid

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Madrid, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air Malta
Flera flygbolag
27 feb.
ARN06:00Stockholm Arlanda
7t 00m
1 stopp
MAD13:00Madrid-Barajas
Flera flygbolag
16 jan.
GOT07:00Göteborg Landvetter
6t 35m
1 stopp
MAD13:35Madrid-Barajas
Wizz Air Malta
28 jan.
NYO11:00Stockholm Skavsta
45t 50m
2 stopp
MAD08:50Madrid-Barajas

Så tar du dig runt i Madrid

Madrids kollektivtrafik består av både bussar och tunnelbana som enkelt tar dig runt i den spanska staden. Framför allt metron är ett utmärkt sätt att resa på och är Europas näst största tunnelbanesystem. Tågen går både ofta och regelbundet och du tar dig snabbt fram till din destination. Biljetterna gäller både för buss och tunnelbana och det bästa är att köpa en Metrobus biljett som gäller för tio resor. Du köper biljetterna i automater på stationerna.

För att åka med taxi tar du dig antingen till en av de många taxistationerna i staden eller vinkar in en bil från gatan. Om taxibilens taklampa lyser grönt betyder det att den är ledig. Det förväntas inte att du dricksar chauffören men du kan avrunda uppåt.


Visumkrav för att besöka Madrid

Inom EU och Schengensamarbetet behövs inget visum så länge du har ett europeiskt medborgarskap. Eftersom både Sverige och Spanien är medlemmar i samarbetet behöver du alltså inte ansöka om något visum för din resa. När du reser ska du ha med dig legitimation i form av antingen pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av en svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Observera att vanlig legitimation eller körkort inte räcker som id under resan. Innan din flygresa till Madrid ska du alltid kolla upp de aktuella inresebestämmelserna hos den spanska ambassaden i Stockholm eller online hos de spanska myndigheterna, detta eftersom att regler gällande pass och visum kan förändras. Olika flygbolag kan också ha egna regler om vilka dokument du ska visa upp för att stiga ombord planet så kolla också med ditt flygbolag vad du förväntas ha med dig under resan.


De bästa sakerna att se och göra i Madrid

Intresserad av sevärdheter i Madrid?

I Madrid hittar du flera världskända sevärdheter, bland annat Pradomuseet med verk av Goya och Velazquez. Missa inte heller en titt på arkitekturen kring det centrala torget Plaza Mayor och en promenad i parken Buen Retiro.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för promenader och museibesök.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort då du kan råka på höga kostnader om du använder ditt svenska nummer.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går bra!

Ska jag dricksa i Madrid?

Lämna mellan fem och tio procent vid restaurangbesök.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Madrid?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Madrid. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Madrid ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Madrid ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Madrid?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Madrid. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Madrid ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Madrid just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Madrid och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Madrid

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.