Flyg Europa Polen Warszawa

Flyg till Warszawa

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Warszawa (WAW)
fre 26/2
fre 5/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Warszawa. Nuvarande restriktioner för Warszawa baseras på reserestriktioner för Polen.

Visa nuvarande reserestriktioner för Polen

Billigaste flygen till flygplatser i Warszawa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Warszawa från din närmsta stad eller flygplats
Malmö flygplats
Warszawa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Malmö TILL Warszawa

Malmö flygplats (MMX) till Warszawa (WAW)

Vanligtvis är flyg till Warszawa från Malmö billigare än att flyga från Malmö till Warszawa-Frédéric Chopin, vilket i genomsnitt kostar 717 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN WARSZAWA TILL MALMÖ FLYGPLATSmars56% billigareAtt flyga från Malmö flygplats till Warszawa kostar i genomsnitt bara 315 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL WARSZAWA FRÅN MALMÖ FLYGPLATSjuni65% dyrareDet kostar omkring 1 185 kr för flyg till Warszawa från Malmö flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL WARSZAWA FRÅN MALMÖ FLYGPLATSdecember298% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Warszawa från Malmö flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Warszawa?

Både vår, sommar och höst är trevliga säsonger för resor till Warszawa. Under våren står träden i blom, under sommaren bjuds det på behagliga temperaturer och under hösten skiftar stadens träd i färggranna toner. Säsongsvariationerna påverkar priserna på flygbiljetter till Warszawa och resor med hotell. Använd dig av momondos priskalender online för att jämföra biljetter med diverse avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Warszawa? Billiga flyg till Warszawa hittar du i mars och juni, och dessa månader utgör även perfekta tidpunkter för att uppleva staden. För att få din flygresa till Warszawa till ett billigt pris bör du boka din flygstol ungefär 60 dagar innan avresa istället för att vänta till sista minuten. Priserna är som högst under september och december.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Warszawa?

Användare som bokade resor till Warszawa från Göteborg hittade flyg som var 90 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Warszawa. För att hitta det billigaste priset till Warszawa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Warszawa?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Warszawa. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 514 kr. Om du inte vill besöka Warszawa i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 588 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Warszawa?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Warszawa från Sverige är större om du bokar 55 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Warszawa för ungefär 1 005 kr om du gör din sökning 55 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Warszawa för så lite som 307 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Warszawa?

Den billigaste veckodagen att flyga till Warszawa är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 853 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 121 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Warszawa?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Warszawa mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Warszawa mitt på dagen för så lite som 637 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 763 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Warszawa?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Warszawa. Om du planerar att flyga till Warszawa, överväg då även att boka flyg till Warszawa Warsaw Modlin flygplats(35 km från stadskärnan i Warszawa), Radom flygplats(94 km från stadskärnan i Warszawa), Łódź Lodz Lublinek Airport flygplats(125 km från stadskärnan i Warszawa), Szymany Olsztyn-Mazury flygplats(139 km från stadskärnan i Warszawa) eller Lublin flygplats(161 km från stadskärnan i Warszawa).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Warszawa?

Du kan hitta erbjudanden för Warszawa Warsaw Modlin flygplats för i genomsnitt 928 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Warszawa?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Polen resor till Warszawa. Inreserestriktioner

Polen har återupptagit flygningarna till landet från länder i EU, Norge, Schweiz, Georgien, Japan, Kanada, Thailand, Nya Zeeland, Sydkorea, Tunisien och Australien. Flyg från Armenien, Bosnien och Hercegovina, Georgien, Jordanien, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (utom flygplatser i Illinois och New York) är suspenderade. Från och med den 1 januari klassificeras inte längre brittiska medborgare som EU/EES-medborgare och kommer inte att få komma in i Polen för icke-väsentliga ändamål. Viktiga resor är fortfarande tillåtna och en lista med undantag för inresa till Polen finns här på den polska regeringens hemsida . Dessa begränsningar gäller inte brittiska medborgare som är lagligt bosatta i Polen. De kommer att få återvända in i landet, men måste visa upp sitt uppehållstillstånd. Alla andra flygningar är fortfarande suspenderade, utom humanitära och medicinska flygningar, flygningar för att skydda den allmänna ordningen, nödflygningar, flygningar på premiärministerns order och flygningar för repatriering som utförs av utländska flygbolag på utländska staters order. Förteckningen över länder vars invånare får resa in i Polen granskas av den polska regeringen och uppdateras ofta på denna sidan (på polska).

Karantänkrav

Medborgare i EU/EES behöver inte längre sitta i karantän vid ankomsten. Resenärer som kommer in i Polen från något annat land utanför EU/EES kan behöva isolera sig i tio dagar. Det finns undantag, bland annat för individer vaccinerade mot Covid-19 och uppvisar ett intyg om vaccination, fraktförare, innehavare av arbetstillstånd, flygbolagets kabinbesättning, polska medborgares make/maka och barn, tågpersonal, jordbruksarbetare, studerande och skolelever som studerar i Polen samt medlemmar av diplomatiska beskickningar, konsulat eller internationella organisationer och deras familjer.

Om du planerarar att resa till Warszawa inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Warszawa-Frédéric Chopin

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Warszawa-Frédéric Chopin
Wizz Air
2 apr.
16:50
Stockholm Skavsta
1t 30m
18:20
Warszawa-Frédéric Chopin
7 apr.
14:40
Warszawa-Frédéric Chopin
1t 35m
16:15
Stockholm Skavsta
Wizz Air
2 apr.
16:50
Stockholm Skavsta
1t 30m
18:20
Warszawa-Frédéric Chopin
11 apr.
14:40
Warszawa-Frédéric Chopin
1t 35m
16:15
Stockholm Skavsta
Wizz Air
28 apr.
15:40
Göteborg-Landvetter Airport
1t 35m
17:15
Warszawa-Frédéric Chopin
2 maj
15:15
Warszawa-Frédéric Chopin
1t 35m
16:50
Göteborg-Landvetter Airport
Wizz Air
8 mars
04:15
Stockholm Skavsta
1t 30m
05:45
Warszawa-Frédéric Chopin
15 mars
08:30
Warszawa-Frédéric Chopin
1t 40m
10:10
Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
27 apr.
04:00
Göteborg-Landvetter Airport
1t 40m
05:40
Warszawa-Frédéric Chopin
2 maj
15:15
Warszawa-Frédéric Chopin
1t 35m
16:50
Göteborg-Landvetter Airport
Flera flygbolag
30 apr.
04:00
Göteborg-Landvetter Airport
1t 40m
05:40
Warszawa-Frédéric Chopin
2 maj
15:15
Warszawa-Frédéric Chopin
1t 35m
16:50
Göteborg-Landvetter Airport

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Warszawa-Frédéric Chopin

Om du letar efter enkelbiljetter till Warszawa, visa några av våra erbjudanden nedan av Wizz Air
Wizz Air
19 mars
09:40
Malmö
1t 15m
10:55
Warszawa-Frédéric Chopin
Wizz Air
12 mars
08:40
Malmö
1t 15m
09:55
Warszawa-Frédéric Chopin
Wizz Air
2 maj
17:25
Göteborg-Landvetter Airport
1t 30m
18:55
Warszawa-Frédéric Chopin

Vilka flygbolag flyger till Warszawa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Warszawa

Flygbolagen Ukraine International Airlines, Ryanair och Wizz Air erbjuder billiga flyg till Warszawa från Sverige. Tänk dock på att när du bokar med lågprisbolag kan det finnas flera dolda kostnader som du behöver lägga till, bland annat för att kunna ha med dig handbagage ombord eller för att kunna checka in bagage. Jämför olika flygbolags priser på nätet hos momondo för att hitta ett bra alternativ för din resa.

Vem flyger direkt till Warszawa? Både Wizz Air och LOT Polish Airlines flyger direkt från Stockholm till någon av stadens två flygplatser. Wizz Air flyger från Skavsta flygplats utanför Stockholm och LOT Polish Airlines flyger från Arlanda flygplats strax norr om staden.

Hur många timmar tar det att flyga till Warszawa? En direktresa från Stockholm tar ungefär 1 timme och 40 minuter.


Hur tar man sig från flygplatsen i Warszawa till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Warszawa plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Warszawa landar på någon av stadens två internationella flygplatser. Den största, Warsaw Chopin Airport, ligger närmast centrum och här landar de flesta flyg från Sverige. Flera lågprisbolag landar på den mindre Modlin Airport som ligger längre ifrån stadens centrum. Du tar dig lätt in till Warszawa med kollektivtrafik men det finns även taxistationer och biluthyrning på båda flygplatserna.


Populära flygresor till Warszawa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Warszawa som hittats av användare
Flyg från Malmö till Warszawa
Snabbaste flygtid
1t 15m
Billigast pris
307 kr
Flyg från Stockholm till Warszawa
Snabbaste flygtid
1t 40m
Billigast pris
1 136 kr
Flyg från Köpenhamn till Warszawa
Snabbaste flygtid
16t 35m
Billigast pris
1 210 kr
Flyg från Skellefteå till Warszawa
Snabbaste flygtid
8t 05m
Billigast pris
1 973 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Warszawa?

Warszawas kollektivtrafik består av metro, buss och spårvagn. Dessa kollektiva färdmedel är integrerade vilket gör att du kan använda samma typer av biljetter på samtliga alternativ och lätt byta dem emellan. Generellt sätt går linjerna från ungefär fem på morgonen till elvatiden på kvällen, men under helgerna går tunnelbanan fram till halv tre på natten. Det finns även flera nattbussar om du är ute sent.

Taxi är ett smidigt sätt att ta sig runt staden och även ett relativt billigt alternativ. Se till att välja ett bolag som har tydlig skyltning på taket för att inte råka ut för höga priser. De bilar som har officiella taxiskyltar har ungefär samma tariff och då behöver du inte oroa dig för svarttaxipriser.


Kan man flyga till Warszawa utan pass eller visum?

När du reser mellan EU-länder behöver du som EU-medborgare inte oroa dig för visum under en turistresa. Eftersom både Polen och Sverige är med i unionen behöver du alltså inte något visum för din resa. När du flyger ska du alltid ha med dig legitimation i form av pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Observera att körkort och vanlig legitimation inte räcker under flygningen. Innan avgång ska du alltid dubbelkolla reglerna gällande inresa i landet eftersom bestämmelser gällande pass och visum kan förändras. Du kollar enklast upp detta hos den polska ambassaden i Stockholm, alternativt hos de polska myndigheterna. Det kan även vara bra att säkerställa vilka regler gällande legitimering som gäller för det flygbolaget du reser med.


Tips och råd om Warszawa

Intresserad av sevärdheter i Warszawa?

Ta en cykeltur i Lazienkiparken och gör ett besök till kompositören Chopins museum. Andra populära sevärdheter är Wilanowpalatset, det kungliga slottet och det judiska museet.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med badkläder under sommarmånaderna och besök de intilliggande stränderna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för surf kan du skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt att dricka kranvattnet.

Ska jag dricksa i Warszawa?

Avrunda uppåt eller ge ungefär tio procent i dricks.


Flyg Europa Polen Warszawa
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass