Hitta billiga flyg till Qatar från 1 423 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Qatar

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Qatar

Bästa priset för enkelresa

1 423 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 524 kr

Snabbast flygtid

6t 15m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Qatar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 423 kr (Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Qatar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 524 kr (Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella).
Det snabbaste flyget till Qatar från Sverige tar 6t 15m (Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Qatar, inklusive Finnair, Qatar Airways och Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Qatar

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Qatar och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Qatar?

De billigaste flygen till Qatar som nyligen hittats av momondos användare är 323 kr med flynas, 1 260 kr med Qatar Airways och 2 112 kr med Pegasus Airlines.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Qatar?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Qatar beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella tar i genomsnitt 6t 15m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Doha Hamads internationella i genomsnitt ligger på . Doha Hamads internationella är den mest populära flygplatsen i Qatar.

Vilka flygbolag flyger till Qatar?

Det finns totalt 8 flygbolag som flyger till och från Qatar, av vilka Qatar Airways är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 44% av de som flyger till Qatar att flyga med Qatar Airways. Om du inte lyckas hitta biljetter med Qatar Airways, ta då en titt på Finnair och Turkish Airlines som också är populära flygbolag att flyga med.

De billigaste flygen till städer i Qatar

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Qatar från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Qatar

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Qatar

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Qatar?

Hur mycket kostar flyg till Qatar?

Flyg till Qatar har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 371 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 17 849 kr och allt under 15 804 kr kan ses som ett bra erbjudande. 31 521 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Qatar?

Priserna för flyg till Qatar uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Qatar?

Från och med september 2023 finns det 13 bolag att välja mellan för flyg till Qatar.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Qatar?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Qatar.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Qatar?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Qatar-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Qatar

Hitta flyg till dessa populära städer i Qatar, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Qatar

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Qatar

Billiga flyg till Qatar

Dessa rutter har de billigaste flygen till Qatar som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmDoha6t 15m4 536 kr

De bästa sakerna att se och göra i Qatar

Vilka flygbolag flyger direkt till Qatar?

Flygresor till Qatar trafikeras av Qatar Airways som har direkta resor från Arlanda till Hamads International Airport i Doha. Du kan även resa med British Airways som mellanlandar i London på väg till Doha. För lägre priser på flygresor kan du göra en mellanlandning längs vägen. Bland annat har lågprisbolaget Pegasus Airlines låga priser på flyg till Qatar med en mellanlandning i Turkiet. Du hittar även låga priser med Turkish Airlines. Jämför olika flygbolags rutter hos momondo för att hitta ett pris som passar.

När är bästa tiden att åka till Qatar?

Vintermånaderna är den bästa tiden under året för att besöka Qatar då temperaturerna är som svalast och mest behagliga. Under vintern ligger temperaturerna på ungefär 25 °C vilket gör att du både kan upptäcka storstaden Doha och njuta av sol och bad. Under sommaren kan temperaturerna sträcka sig upp över 40 °C vilket gör att det är mycket svårt att vistas utomhus. Mellan december och april infaller monsunregnen och trots svalare temperaturer är det mycket fuktigt. Sen höst är därför den bästa tiden att resa på för ultimat väder och klimat i Qatar.

Hur många timmar tar det att flyga till Qatar?

Om du flyger med en direkt rutt från Sverige till Qatar tar resan ungefär sex timmar. Om du gör en mellanlandning får du räkna med åtminstone nio timmars flygtid. Beroende på vilket flygbolag du reser med kan du erbjudas måltider på flyget samt underhållningssystem med TV och film. Tänk på att om du flyger med lågprisbolag behöver du för det mesta köpa till måltider vilket gör att resan kan bli dyrare.

Kan man resa till Qatar utan pass eller visum?

Du behöver ansöka om en visering för inresa i landet. Denna kan du som svensk medborgare ansöka om vid ankomsten till flygplatsen i Doha. Det visum som du kan få för en turistresa är giltig i 30 dagar och är avgiftsfri. Som legitimation för inresa i landet är det ditt pass som gäller. Denna legitimation ska inte gå ut förrän minst ett halvår efter att du kommit in i landet. Ditt pass får inte heller vara skadat eller trasig för då kan du nekas inresa i landet. Provisoriska pass gäller inte som dokumentation för inresa i Qatar. Kontrollera de aktuella reglerna för inresa i landet innan avresa då bestämmelserna snabbt kan förändras.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Qatar

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Qatar?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Qatar. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Qatar med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Internationella flygrutter till Qatar

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Doha
Snabbaste flygtid6t 15m
Billigaste pris4 536 kr

Hitta flyg till Qatar

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Qatar


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Qatar?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Qatar ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Qatar ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Qatar ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Qatar ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Qatar?

När du väl ser alla flygalternativ för Qatar låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Qatar ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Qatar erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Qatar och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Qatar

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.