Sök och hitta billiga flyg till Qatar

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Qatar

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Qatar

Bästa priset för enkelresa

2 031 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 507 kr

Snabbast flygtid

6t 10m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Qatar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 031 kr (Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Qatar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 507 kr (Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella).
Det snabbaste flyget till Qatar från Sverige tar 6t 10m (Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Qatar, inklusive KLM, Turkish Airlines och Qatar Airways.

De billigaste flygen till städer i Qatar

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Qatar från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Qatar

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Qatar

De billigaste flygen till Qatar som nyligen hittats av momondos användare är 1 873 kr med Turkish Airlines, 1 908 kr med MEA och 2 154 kr med Qatar Airways.

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Qatar beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Doha Hamads internationella tar i genomsnitt 6t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Doha Hamads internationella i genomsnitt ligger på . Doha Hamads internationella är den mest populära flygplatsen i Qatar.

Flyg till Qatar har nyligen hittats på momondo för så lite som 2 550 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 9 296 kr och allt under 9 076 kr kan ses som ett bra erbjudande. 24 285 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.De senaste flygen hittade till populära städer i Qatar

Hitta flyg till dessa populära städer i Qatar, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Qatar

Dessa rutter har de billigaste flygen till Qatar som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmDoha6t 10m5 568 kr

De bästa sakerna att se och göra i Qatar

Flygresor till Qatar trafikeras av Qatar Airways som har direkta resor från Arlanda till Hamads International Airport i Doha. Du kan även resa med British Airways som mellanlandar i London på väg till Doha. För lägre priser på flygresor kan du göra en mellanlandning längs vägen. Bland annat har lågprisbolaget Pegasus Airlines låga priser på flyg till Qatar med en mellanlandning i Turkiet. Du hittar även låga priser med Turkish Airlines. Jämför olika flygbolags rutter hos momondo för att hitta ett pris som passar.

Vintermånaderna är den bästa tiden under året för att besöka Qatar då temperaturerna är som svalast och mest behagliga. Under vintern ligger temperaturerna på ungefär 25 °C vilket gör att du både kan upptäcka storstaden Doha och njuta av sol och bad. Under sommaren kan temperaturerna sträcka sig upp över 40 °C vilket gör att det är mycket svårt att vistas utomhus. Mellan december och april infaller monsunregnen och trots svalare temperaturer är det mycket fuktigt. Sen höst är därför den bästa tiden att resa på för ultimat väder och klimat i Qatar.

Om du flyger med en direkt rutt från Sverige till Qatar tar resan ungefär sex timmar. Om du gör en mellanlandning får du räkna med åtminstone nio timmars flygtid. Beroende på vilket flygbolag du reser med kan du erbjudas måltider på flyget samt underhållningssystem med TV och film. Tänk på att om du flyger med lågprisbolag behöver du för det mesta köpa till måltider vilket gör att resan kan bli dyrare.

Du behöver ansöka om en visering för inresa i landet. Denna kan du som svensk medborgare ansöka om vid ankomsten till flygplatsen i Doha. Det visum som du kan få för en turistresa är giltig i 30 dagar och är avgiftsfri. Som legitimation för inresa i landet är det ditt pass som gäller. Denna legitimation ska inte gå ut förrän minst ett halvår efter att du kommit in i landet. Ditt pass får inte heller vara skadat eller trasig för då kan du nekas inresa i landet. Provisoriska pass gäller inte som dokumentation för inresa i Qatar. Kontrollera de aktuella reglerna för inresa i landet innan avresa då bestämmelserna snabbt kan förändras.


Internationella flygrutter till Qatar

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Doha
Snabbaste flygtid6t 10m
Billigaste pris5 568 kr

Hitta flyg till Qatar

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Qatar


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Qatar ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Qatar ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Qatar ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Qatar låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Qatar erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Qatar och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Qatar

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Qatar

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.