Flyg Europa Holland Eindhoven

Flyg till Eindhoven

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Eindhoven (EIN)
tors 17/6
tors 24/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Eindhoven. Nuvarande restriktioner för Eindhoven baseras på reserestriktioner för Holland.
Visa nuvarande reserestriktioner för Holland

Billigaste flygen till flygplatser i Eindhoven

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Eindhoven från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Eindhoven

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Eindhoven

Stockholm (STO) till Eindhoven (EIN)

Vanligtvis är flyg till Eindhoven från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Eindhoven, vilket i genomsnitt kostar 1 052 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN EINDHOVEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember46% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Eindhoven kostar i genomsnitt bara 566 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL EINDHOVEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti61% dyrareDet kostar omkring 1 698 kr för flyg till Eindhoven från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL EINDHOVEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember722% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Eindhoven från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Eindhoven?

Flyg till Eindhoven är som mest populära att boka mellan maj och september då det är som varmast i staden. Mellan dessa månader ligger temperaturerna på cirka 20-25 °C vilket gör det behagligt att promenera omkring bland stadens 60-talsarkitektur. Under sommaren kan du räkna med flest besökare i Eindhoven och flera evenemang och aktiviteter än under resten av året. Under vintern sjunker temperaturerna ner mot 0 °C och det är betydligt färre besökare i staden.

När är det billigast att boka flyg till Eindhoven?

Billiga flyg till Eindhoven hittar du mellan december och februari då staden har sin absoluta lågsäsong. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Eindhoven under hösten då det inte heller är många resenärer som väljer att boka flyg till den holländska staden. Allra mest populärt är det med flygresor under juli och augusti och då kan du även räkna med att priserna på flygbiljetter till Eindhoven är som högst. Jämför priser mellan olika datum hos momondo för att hitta ett lämpligt avresedatum.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Eindhoven?

378 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Eindhoven på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 81 % billigare än de flesta andra flyg till Eindhoven. För att hitta det billigaste priset till Eindhoven från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Eindhoven?

Den billigaste månaden att flyga till Eindhoven från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 591 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Eindhoven från Sverige för mars. Flyg till Eindhoven i mars är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 824 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Eindhoven?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Eindhoven är 35 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 052 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Eindhoven?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Eindhoven från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 924 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är onsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 318 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Eindhoven?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Eindhoven på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Eindhoven på morgonen för så lite som 1 124 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Eindhoven är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 339 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Eindhoven?

Maastricht flygplats, Rotterdam flygplats eller Amsterdam Schiphol flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Eindhoven.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Eindhoven?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Eindhoven är generellt Eindhoven flygplats med ett genomsnittspris på 1 330 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Eindhoven?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Holland resor till Eindhoven. Inreserestriktioner

Nederländerna har begränsat inresa för resenärer som anländer med flyg utanför EU och som inte är medborgare, innehavare av uppehållstillstånd eller innehavare av viseringar för längre vistelse i EES-medlemsländerna, Schweiz eller deras familjer. Det finns undantag för vissa särskilda fall, t.ex. resande som går på begravningar eller studerar vid en institution i Nederländerna. En fullständig förteckning över undantag finns här. Från och med den 1 januari klassificeras inte brittiska medborgare längre som EU/EES-medborgare och får inte komma in i Nederländerna. Dessa begränsningar gäller inte brittiska medborgare som är lagligt bosatta i Nederländerna. Nödvändiga resor är fortfarande tillåtna. Resenärerna kommer då få återvända in i landet, men måste uppvisa uppehållstillstånd, ett ansökningsintyg eller ett dokument med sin adress och kan bli föremål för förhör av de nederländska gränsmyndigheterna när de anländer till Nederländerna. EU:s icke-väsentliga reseförbud har också upphävts för invånare i Australien, Japan, Sydkorea, Nya Zeeland, Rwanda, Singapore, Thailand och Uruguay. Den nederländska regeringen har ett färgkodat system med länder och regioner med hög risk (orange) och lägre risk (gul). Resenärer som kommer från högriskområden eller länder (orange) måste isolera sig i 10 dagar vid ankomsten. Turisterna måste följa alla de åtgärder och regler som gäller för att bekämpa spridningen av coronaviruset. Turister måste också boka semesterboende innan de reser till Nederländerna. Du hittar den senaste informationen och de vanligaste frågorna och svaren om semesterresor till Nederländerna: här. Den 16 juli tillkännagav den nederländska regeringen ett ytterligare undantag för utlänningar som har långdistansförhållanden med nederländska medborgare/bosatta i Nederländerna. Du hittar mer information här. Icke-EU-medborgare som för närvarande inte är bosatta i eller fysiskt vistas i EU är fortfarande föremål för reserestriktioner och får inte resa till Nederländerna för turism.

Inträdeskrav

Från och med den 15 december måste resenärer som kommer från ett land som inte finns med på EU:s förteckning över säkra ursprungsländer och som är undantagna från EU:s reseförbud för Nederländerna uppvisa följande dokument: Ett officiellt negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar och ett snabbtest högst 4 timmar före ankomst och en ifylld och undertecknad negativ testdeklaration. Barn under 13 år är undantagna från kravet att presentera ett COVID-19-testresultat. Utöver de befintliga kraven för resenärer måste resenärer från Irland, Storbritannien eller Sydafrika även visa ett negativt resultat från ett snabbtest (antigen- eller LAMP-test) eller PCR-test. Testet måste ha genomförts högst fyra timmar innan du går ombord på flyget. Resenärer måste ha tryckta versioner av både det negativa testresultatet och deklarationen. Det är inte godtagbart att visa en digital version på en telefon eller surfplatta. Testkraven ersätter inte kravet på självisolering under tio dagar efter ankomst. Barn under 13 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Karantänskrav

Resenärer måste sitta i 10 dagars självkarantän. Se listan över undantag för mer information.

Om du redan planerar att resa till Eindhoven inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Eindhoven

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Eindhoven
Flera flygbolag
26 juni
ARN12:25Stockholm Arlanda
20t 20m
2 stopp
EIN08:45Eindhoven
1 juli
EIN08:00Eindhoven
11t 55m
1 stopp
ARN19:55Stockholm Arlanda
2 497 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 juni
ARN13:35Stockholm Arlanda
23t 50m
3 stopp
EIN13:25Eindhoven
1 juli
EIN08:00Eindhoven
10t 30m
2 stopp
ARN18:30Stockholm Arlanda
2 847 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 juni
ARN17:45Stockholm Arlanda
35t 35m
3 stopp
EIN05:20Eindhoven
1 juli
EIN08:00Eindhoven
11t 55m
1 stopp
ARN19:55Stockholm Arlanda
2 281 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Eindhoven

Om du letar efter enkelbiljetter till Eindhoven, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
1 aug.
ARN06:00Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
EIN12:20Eindhoven
1 115 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 juli
ARN02:00Stockholm Arlanda
10t 35m
2 stopp
EIN12:35Eindhoven
1 323 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 juli
ARN17:45Stockholm Arlanda
12t 15m
1 stopp
EIN06:00Eindhoven
1 390 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Eindhoven?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Eindhoven

Transavia har direktflyg från Arlanda flygplats med en restid på drygt två timmar. Du kan även hitta flygstolar med KLM som mellanlandar i Amsterdam för en resa på ungefär fem och en halv timme. Från Skavsta flygplats kan du hitta flyg till Eindhoven med Ryanair som mellanlandar i London. Jämför olika Eindhoven-flyg hos momondo för att se de olika rutterna som erbjuds på sträckan.


Hur tar man sig från flygplatsen i Eindhoven till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Eindhoven plus avståndet till centrum

Flyg till Eindhoven landar på Eindhoven Airport. Flygplatsen ligger 9 km nordväst om staden och har bra transportalternativ. För att resa till Eindhoven billigt från flygplatsen finns bussar som avgår från busstationen utanför terminalbyggnaden. Buss 400 och 401 går in till Eindhovens centralstation. En enkelbiljett kostar cirka 4 EUR (43 SEK). Du kan köpa biljetten från biljettautomaten vid busstationen eller direkt från chauffören. Det snabbaste sättet att ta dig in till city är med bil. På Eindhoven Airport finns flera hyrbilsalternativ och du följer vägen Tilburgseweg in mot staden. Det finns även taxibilar väntandes vid flygplatsen. Med bil tar resan in till centrala Eindhoven ungefär 13 min.


Populära flygresor till Eindhoven

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Eindhoven som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Eindhoven
Snabbaste flygtid
11t 00m
Billigast pris
5 144 kr

Hur tar man sig runt i Eindhoven?

Kollektivtrafiken i Eindhoven består av bussar. Från den centrala tågstationen i staden kan du ta de flesta av busslinjerna som servar både olika stadsdelar i Eindhoven samt förorter till staden. En bussbiljett kostar cirka 1,5 EUR (16 SEK). Ett alternativt transportmedel som är mycket populärt är att cykla. Inne i centrum ligger flera cykeluthyrningar, även direkt vid centralstationen. Cykelvägarna i Eindhoven är separata från biltrafiken vilket gör att du säkert kan cykla omkring och inte heller behöver bli fast i trafiken. Stadens centrum är kompakt så det går bra att ta cykeln till de flesta platser. Att hyra bil i centrala Eindhoven rekommenderas inte då det kan bli köer och vara svårt att hitta plats att parkera.


Kan man resa till Eindhoven utan pass eller visum?

Du behöver inte något visum för att resa till Holland som svensk medborgare. När du reser ska du kunna legitimera dig och denna legitimation kan antingen bestå av ditt pass eller ditt nationella id-kort. Kontrollera alltid vilka inresebestämmelser som gäller innan din resa då regler för detta alltid kan förändras.


Tips och råd om Eindhoven

Vad ska man se i Eindhoven?

Populära sevärdheter i Eindhoven är stadens bryggeri, Philipsmuseet och konstmuseet Van Abbe.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Barnfamiljer brukar uppskatta ett besök till nöjes- och vattenparken Speelpark de Splinter.

Ska man köpa reseförsäkring?

Beställ EU-kortet från Försäkringskassan i god tid innan din avresa då detta täcker vårdkostnader under resor till andra EU-länder. Kolla även vad som ingår för resor i din hemförsäkring innan du köper till någon extra reseförsäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Eindhoven och övriga Holland.

Ska man lämna dricks?

Det förväntas inte att du lämnar någon dricks.

Var ska man shoppa?

Inne i centrum hittar du köpcentrum som Urban Shopper och Heuvel som är populära för shopping. Varje lördag hålls utomhusmarknaden Catharina på Catharinaplein. Här hittar du allt från inredning till vintagekläder. (Priser kontrollerade 23/05/2019).Hitta billiga flyg till andra städer i Holland

Holland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Holland Eindhoven
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass