Sök och hitta billiga flyg till Dominikanska republiken

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dominikanska republiken

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dominikanska republiken

Bästa priset för enkelresa

5 102 kr

Bästa priset för tur- och returresa

8 111 kr

Snabbast flygtid

17t 40m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dominikanska republiken från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 102 kr (Stockholm Arlanda till Punta Canas internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dominikanska republiken från Sverige under de senaste 72 timmarna är 8 111 kr (Stockholm Arlanda till Santo Domingo Las Americas).
Det snabbaste flyget till Dominikanska republiken från Sverige tar 17t 40m (Stockholm Arlanda till Punta Canas internationella).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Dominikanska republiken, inklusive American Airlines, British Airways och Air Canada.

Trender för flygresor till Dominikanska republiken

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dominikanska republiken och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Dominikanska republiken?

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Dominikanska republiken är:
1 645 kr per person med Arajet
2 258 kr per person med Frontier
2 274 kr per person med Spirit Airlines
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Dominikanska republiken?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Dominikanska republiken Punta Cana, och besöks omkring 276% mer än någon annan stad i Dominikanska republiken. Andra städer som resenärer ofta reser till är Santo Domingo och Puerto Plata.

Hur långt är flyget från Sverige till Dominikanska republiken?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Dominikanska republiken beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Punta Canas internationella tar i genomsnitt 39t 21m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Punta Canas internationella i genomsnitt ligger på . Punta Canas internationella är den mest populära flygplatsen i Dominikanska republiken.

Vilka flygbolag flyger till Dominikanska republiken?

Det finns totalt 18 flygbolag som flyger till och från Dominikanska republiken, av vilka Lufthansa är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 19% av de som flyger till Dominikanska republiken att flyga med Lufthansa. Om du inte lyckas hitta biljetter med Lufthansa, ta då en titt på Air France och Delta som också är populära flygbolag att flyga med.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Dominikanska republiken? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Dominikanska republiken

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Dominikanska republiken från Sverige
Punta Cana
Punta Cana

Användbar information om ditt flyg till Dominikanska republiken

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Dominikanska republiken

Flyg till Dominikanska republiken har nyligen hittats på momondo för så lite som 4 042 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 15 358 kr och allt under 15 055 kr kan ses som ett bra erbjudande. 59 577 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.


De senaste flygen hittade till populära städer i Dominikanska republiken

Hitta flyg till dessa populära städer i Dominikanska republiken, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Dominikanska republiken

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Dominikanska republiken

Billiga flyg till Dominikanska republiken

Dessa rutter har de billigaste flygen till Dominikanska republiken som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmSanto Domingo23t 22m8 111 kr
StockholmPunta Cana39t 21m10 172 kr

De bästa sakerna att se och göra i Dominikanska republiken

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Dominikanska Republiken utan behöver mellanlanda under resan. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm via München till Punta Cana Inernational Airport i Punta Cana med Condor eller via Paris med Air France. Flyg till Dominikanska Republiken avgår även från Arlanda flygplats i Stockholm via Madrid till Las Americas Airport i Santo Domingo med Iberia.

Med en smidig mellanlandning kan du klara flygresan till Dominikanska Republiken på drygt 15 timmar.

Dominikanska Republiken är en varm destination att besöka med ganska stadiga temperaturer på över 25 grader året om. Sommarmånaderna är dock som varmast med dagstemperaturer på runt 30 grader och ett betydligt mer fuktigt klimat än under resten av året. Landet har ett tropiskt klimat med en torrare vintersäsong och regnigare sommarhalvår. Den norra kusten ser mer regn än den södra men är till skillnad från resten av landet som torrast mellan juni och september.

Turistvisum behövs om du ska stanna i landet i mer än två veckor. Detta ansöker du om via landets Ambassad och du bör göra ansökan ungefär två månader i förväg. Om du ska åka på en kortare semester under två veckor går det bra att köpa ett turistkort istället. Detta fyller du i under flygresan till Dominikanska Republiken och lämnar in vid ankomsten till landet. Vid inresan till landet ska du kunna visa att du har en returbiljett och du behöver även kunna legitimera dig med ditt pass.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Dominikanska republiken

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Dominikanska republiken?

    Sök flygerbjudanden till Dominikanska republiken. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Dominikanska republiken med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Internationella flygrutter till Dominikanska republiken

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Santo Domingo
Snabbaste flygtid23t 22m
Billigaste pris8 111 kr
Flyg från Stockholm till Punta Cana
Snabbaste flygtid39t 21m
Billigaste pris10 172 kr

Börja planera din resa till Dominikanska republiken


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Dominikanska republiken när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Dominikanska republiken, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Dominikanska republiken ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Dominikanska republiken genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Dominikanska republiken erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Dominikanska republiken och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.