Flyg till Punta Cana

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Punta Cana.
Visa nuvarande reserestriktioner för Dominikanska republiken

Billigaste flygen till flygplatser i Punta Cana

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Punta Cana från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Punta Cana

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Punta Cana

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Punta Cana (PUJ)

Vanligtvis är flyg till Punta Cana från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Punta Cana, vilket i genomsnitt kostar 7 830 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PUNTA CANA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari59% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Punta Cana kostar i genomsnitt bara 3 200 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PUNTA CANA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli26% dyrareDet kostar omkring 9 876 kr för flyg till Punta Cana från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PUNTA CANA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Punta Cana från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Punta Cana?

Den bästa tiden att resa till Punta Cana är mellan januari-maj samt juli-augusti. På sommaren är det mest populärt med flyg till Punta Cana för snorkling samt dykning men i överlag är januari-maj de bästa månaderna att resa. På sommaren är det cirka 30 °C och under vintern samt våren är det ungefär 25-28 °C. Flygbiljetter till Punta Cana kan vara något dyrare på vintern så boka gärna i god tid.

När är det billigast att boka flyg till Punta Cana?

Den bästa perioden att hitta billiga flyg till Punta Cana är mellan januari-mars månad. Du kan hitta billiga flygbiljetter till Punta Cana för cirka 9500 SEK per person tur och retur från Stockholm Arlanda i januari. På våren kostar flyg till Punta Cana cirka 10 500 SEK per person från Stockholm och cirka 15 000 SEK per person från Göteborg för kortast flygtid. Du kan även hitta flygbiljetter för cirka 9000 SEK per person från Göteborg om du väljer en längre resa på cirka 16 h istället för 14 h. Från Stockholm är flygtiden ungefär 13 h och 30 min för ett snabbare flyg och ungefär 15-16 h för en billigare flygstol. Det finns inga direktflyg till Punta Cana från Sverige så du mellanlandar minst en gång.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Punta Cana?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Punta Cana för 845 kr/person, vilket är 88 % billigare än för genomsnittsflyget till Punta Cana. För att hitta de billigaste priserna till Punta Cana från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Punta Cana?

  Om du inte har möjlighet att besöka Punta Cana under februari, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 455 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Punta Cana?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Punta Cana är 4 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 8 204 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 5 940 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Punta Cana?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Punta Cana är en måndag då man kan hitta priser så låga som 7 648 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 9 156 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Punta Cana.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Punta Cana?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Punta Cana oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Punta Cana med avgång mitt på dagen för så lite som 7 063 kr. Flyg till Punta Cana är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 8 456 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Punta Cana?

  La Romana flygplats, Santo Domingo Las Americas flygplats eller Nagua Samaná El Catey flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Punta Cana.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Punta Cana?

  Santo Domingo Las Americas flygplats har ett genomsnittspris på 7 050 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Punta Cana. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Punta Cana från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Punta Cana

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Punta Cana.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Punta Cana.

Dokument
Elektroniskt formulär för inresa och utresa - Alla utländska och dominikanska passagerare som reser in i eller lämnar Dominikanska republiken på kommersiella flygningar måste fylla i det kostnadsfria elektroniska in- och utreseformuläret, som kombinerar Travellers Health Affidavit, Customs Declaration och International Embarkation/Disembarkation-blanketter. Blanketten finns på engelska, spanska, franska, italienska, tyska, portugisiska och ryska.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Punta Cana?

Returresa till Sverige från Punta Cana

Testkrav för COVID-19
Besökare från Punta Cana måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Punta Cana behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Punta Cana inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Punta Cana

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Punta Cana
Air Canada
14 feb.
ARN02:55Stockholm Arlanda
34t 35m
2 stopp
PUJ13:30Punta Cana
21 feb.
PUJ10:20Punta Cana
17t 50m
2 stopp
ARN04:10Stockholm Arlanda
5 940 kr
Hitta liknande
Air Canada
16 feb.
ARN02:45Stockholm Arlanda
34t 45m
2 stopp
PUJ13:30Punta Cana
10 mars
PUJ10:20Punta Cana
17t 50m
2 stopp
ARN04:10Stockholm Arlanda
6 115 kr
Hitta liknande
Air Canada
13 feb.
ARN03:50Stockholm Arlanda
33t 40m
2 stopp
PUJ13:30Punta Cana
20 feb.
PUJ11:15Punta Cana
44t 15m
2 stopp
ARN07:30Stockholm Arlanda
6 225 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 feb.
ARN01:30Stockholm Arlanda
18t 15m
2 stopp
PUJ19:45Punta Cana
12 mars
PUJ16:15Punta Cana
16t 50m
2 stopp
ARN10:05Stockholm Arlanda
6 234 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 feb.
ARN01:30Stockholm Arlanda
18t 15m
2 stopp
PUJ19:45Punta Cana
12 mars
PUJ16:15Punta Cana
16t 50m
2 stopp
ARN10:05Stockholm Arlanda
6 289 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 feb.
ARN02:05Stockholm Arlanda
17t 25m
1 stopp
PUJ19:30Punta Cana
12 mars
PUJ10:45Punta Cana
22t 50m
3 stopp
ARN10:35Stockholm Arlanda
6 372 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Punta Cana

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Punta Cana, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada och United Airlines
Flera flygbolag
16 feb.
ARN02:05Stockholm Arlanda
17t 25m
1 stopp
PUJ19:30Punta Cana
3 182 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 feb.
ARN02:25Stockholm Arlanda
33t 05m
2 stopp
PUJ11:30Punta Cana
3 724 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 feb.
ARN15:05Stockholm Arlanda
29t 50m
2 stopp
PUJ20:55Punta Cana
3 742 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Punta Cana?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Punta Cana
 • Vilka bolag flyger till Punta Cana?

  När det gäller flyg från Sverige till Punta Cana bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Air Canada, Air France, SWISS och Finnair. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Punta Cana

Nedan hittar du alla flygplatser i Punta Cana tillsammans med avståndet från stadens centrum

Punta Cana International Airport (PUJ) ligger cirka 8 km från stan. Du tar dig bäst in till stan med taxi som är det snabbaste sättet. Taxi kostar cirka 1250-1500 DOP (cirka 240-300 SEK) och tar ungefär 15-20 min. Ett populärt alternativ är även att hyra bil, vilket du kan göra direkt på flygplatsen eller online innan avresa. Detta är ett bra alternativ för dig som vill använda bilen under din resa för att utforska Punta Cana. Det finns väldigt många bolag som hyr ut bilar på flygplatsen så kolla gärna priser hos flera stycken innan du bestämmer dig. Ibland kan det löna sig att boka i förväg.


Populära flygresor till Punta Cana

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Punta Cana som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Punta Cana
Snabbast flygtid18t 30m
Billigaste pris6 768 kr

Så tar du dig runt i Punta Cana

Det bästa sättet att dig runt i Punta Cana är med taxi eller hyrbil. Taxichaufförerna bör ha ett identitetskort och du bör endast åka med de som har det. Vidare kan du åka med buss, minibuss, hyra en scooter eller bli körd på en moped. Motocanchos, mopeder med chaufförer, finns nästan överallt, särskilt vid stranden, torg och utanför hotell. För att vara säker på att du åker med en seriös chaufför bör du titta efter de som bär neonvästar med ett nummer på och du bör inte åka med dessa på natten. Guagua-bussen är en minibuss som åker förbi lite här och där ungefär 1-2 gånger i halvtimmen. Ha med dig växel och fråga innan du hoppar på om bussen går till din destination. Expressbussen är ett bekvämt sätt att resa längre och har luftkonditionering samt Wi-Fi.


Visumkrav för att besöka Punta Cana

Du behöver ett giltigt pass när du besöker Punta Cana. Ditt pass måste vara giltigt under hela vistelsen och du bör även kunna visa upp en biljett på utresa. Du behöver inget visum om du är medborgare i ett EU-land och kan stanna i Punta Cana i 30 dagar utan visum.


Börja planera din resa till Punta Cana


De bästa sakerna att se och göra i Punta Cana

Att se i Punta Cana

Punta Cana är ett av de städer som verkligen har det mesta. Du kan njuta av kultur, historiska sevärdheter, strand, vattenaktiviteter, parker och mycket mer. Några tips på ställen att besöka är Hoyo Azul, ChocoMuseo och Don Lucas Cigar Factory. Om du är i Punta Cana i mars bör du inte heller missa den berömda karnevalen som äger rum i början av mars. Oavsett om du är ute efter äventyr, avslappning, natur eller kultur kommer din vistelse i Punta Cana garanterat ge dig minnen för livet.


Hitta billiga flyg till andra städer i Dominikanska republiken

Dominikanska republiken har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?