Hitta billiga flyg till Köln

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Köln

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Köln

Bästa priset för enkelresa

68 kr

Bästa priset för tur- och returresa

272 kr

Snabbast flygtid

2t 05m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Köln från Sverige under de senaste 72 timmarna är 68 kr (Stockholm Arlanda till Köln-Bonn).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Köln från Sverige under de senaste 72 timmarna är 272 kr (Stockholm Arlanda till Köln-Bonn).
Det snabbaste flyget till Köln från Sverige tar 2t 05m (Stockholm Arlanda till Köln-Bonn).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Köln, inklusive Eurowings, Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Köln

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Köln och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köln?

Om du inte har möjlighet att besöka Köln under maj, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 643 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Köln?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Köln från Katowice för 48 kr. Detta är 99 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Köln. För att hitta de billigaste priserna till Köln från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köln?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Köln är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Köln på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 396 kr. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 136 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köln?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Köln från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 663 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Köln mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 095 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Köln?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Köln (Köln-Bonn), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t 05m respektive 8t 45m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köln?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Köln 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Köln för i genomsnitt 2 001 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Köln

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köln från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köln

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köln

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Köln från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 835 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖLN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril55% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köln kostar i genomsnitt bara 827 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 2 391 kr för flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli325% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Köln

Den bästa tiden att besöka Köln är under sen vår då temperaturerna är varma och härliga. I mitten av sommaren är det som varmast men då är det också betydligt fuktigare i staden. Under vintern är det kalla temperaturer som gäller, men det är populärt att besöka den tyska staden under jultid. De olika säsongsvariationerna har stor påverkan på priser på flyg till Köln, som är dyrast i maj och december. Under dessa månader är det svårt att hitta flygstolar i sista minuten samt resor med hotell inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Köln?

Billiga resor till Köln finns i november och januari då temperaturerna ligger på runt fem grader. Jämför priser online, via momondo, på resor till Köln för att hitta billiga priser. Tänk på att faktorer som påverkar priserna för bokningar är hur pass långt innan avresa du bokar och hur många mellanlandningar du gör.

Duesseldorf Intl flygplats, Dortmund flygplats, Düsseldorf Niederrhein flygplats, Frankfurt-Hahn flygplats eller Frankfurt flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köln.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Köln Dortmund flygplats med ett genomsnittspris på 1 783 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Köln

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köln
Ryanair
12 nov.
ARN02:15Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN04:25Köln-Bonn
22 nov.
CGN03:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN05:50Stockholm Arlanda
Ryanair
8 nov.
ARN01:10Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN03:20Köln-Bonn
22 nov.
CGN03:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN05:50Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN02:15Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN04:25Köln-Bonn
22 nov.
CGN03:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN05:50Stockholm Arlanda
Ryanair
8 nov.
ARN01:10Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN03:20Köln-Bonn
22 nov.
CGN03:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN05:50Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN02:15Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN04:25Köln-Bonn
22 nov.
CGN03:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN05:50Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN02:15Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN04:25Köln-Bonn
22 nov.
CGN03:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN05:50Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köln

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Köln, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
8 nov.
ARN01:10Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN03:20Köln-Bonn
Ryanair
8 nov.
ARN01:10Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN03:20Köln-Bonn
Ryanair
12 nov.
ARN02:15Stockholm Arlanda
2t 10m
CGN04:25Köln-Bonn

Andra kabinklasser för flyg till Köln

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Köln

Vilka bolag flyger till Köln?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Köln

Vilka bolag flyger till Köln?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Köln från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Lufthansa, Eurowings, Scandinavian Airlines och Ryanair. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Köln på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Lufthansa till Köln

Det avgår 19 flyg med Lufthansa till Köln under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är München-Franz Josef Strauss och det bästa biljettpriset med Lufthansa som hittats på momondo är 1 398 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Köln). Lufthansa har ett betyg på 7,2 från 401 användaromdömen på momondo.

Flyg med Ryanair till Köln

Ett annat populärt val för flyg till Köln är Ryanair (7,0/10, 919 omdömen). De flesta flyg med Ryanair som landar i Köln anländer från Palma de Mallorca, men det finns 9 flyg med Ryanair till Köln från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Ryanair på momondo den här veckan låg på 250 kr (Stockholm Arlanda till Köln, tur och retur).


Flygplatser nära Köln

Nedan hittar du alla flygplatser i Köln tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Köln från Sverige landar på Köln Bonn Airport som ligger 14 kilometer sydöst om Köln. Flygplatsen är den sjätte största i Tyskland och tar hand om över 10 miljoner passagerare varje år. För att ta dig in till centrala Köln kan du ta något av de tåg som stannar vid flygplatsens tågstation. Du når stationen från båda flygplatsterminalerna och varje timme går det tåg in till Kölns Centralstation. Tågresan in till centrum tar ungefär en kvart. Du kan även ta lokalbuss 161 in till centrum vilken gör flera stopp på vägen och är ett bra alternativ om du ska till någon övrig del av staden. Buss 161 stannar direkt utanför ankomsthallen. Om du istället har tagit ett direktflyg till Dusseldorf International Airport kan du ta tåget från flygplatsens station in till Kölns centralstation på ungefär 40 minuter vilket är det snabbaste sättet att ta sig till Kölns centrum. Biljetter köper du på stationen och tågen går ungefär var 20e minut.


Populära flygresor till Köln

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Köln som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Köln
Snabbaste flygtid2t 05m
Billigaste pris295 kr
Flyg från Göteborg till Köln
Snabbaste flygtid8t 45m
Billigaste pris861 kr
Flyg från Umeå till Köln
Snabbaste flygtid27t 15m
Billigaste pris2 311 kr

Så tar du dig runt i Köln

Du tar dig enkelt omkring i Köln med kollektivtrafiken som består av bussar, tunnelbana och spårvagn. All kollektivtrafik har samma typ av biljettsystem så du behöver inte köpa nya biljetter eller byta biljettyp när du byter transportmedel. Biljetter köper du i maskiner som det står KVB på och som finns på alla stationer. Det går även att köpa biljetter inne på spårvagnen. Tänk på att om du ska betala med kontanter måste du ha mynt då det inte går att betala med sedlar.

Ett populärt sätt att ta sig omkring Köln är med cykel som också hör till kollektivtrafiken. KVB har cykelstationer över hela staden där du kan hyra en cykel som du sedan lämnar tillbaka på en cykelstation nära din destination. En halvtimme med cykel kostar ungefär 10 kronor. Köln är annars inte en särskilt stor stad så ofta går det bra att ta sig omkring till fots mellan de olika sevärdheterna.


Visumkrav för att besöka Köln

När du flyger till Köln behöver du inte något visum men däremot legitimation. Legitimationen måste vara giltig under hela din vistelse i Tyskland och kan bestå av pass eller nationellt id-kort. Vanlig legitimation eller körkort gäller inte vid inresa i Tyskland. Kolla med den tyska ambassaden i Stockholm innan du reser för att ta reda på de senaste inresereglerna. Denna information kan du ofta hitta på nätet på ambassadens hemsida. Du ska också kontrollera vilka dokument ditt flygbolag kräver för incheckning.


Börja planera din resa till Köln


De bästa sakerna att se och göra i Köln

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Köln?

I momondos priskalender hittar du priser på flyg till Köln för olika datum.

Vad ska man se i Köln?

Missa inte Kölner Dom och Museum Ludwig.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till det tyska sportmuseet eller till chokladmuseet.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Köln?

Vanligtvis bör man lämna mellan 5 och 10 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Bästa shoppingen hittar du på Hohestrasse och Schildergasse.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Köln när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Köln, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Köln.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Köln.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Köln. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.