Hitta billiga flyg till Köln från 375 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 6/12
ons 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Köln

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Köln

Bästa priset för enkelresa

375 kr

Bästa priset för tur- och returresa

688 kr

Snabbast flygtid

2t 05m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Köln från Sverige under de senaste 72 timmarna är 375 kr (Stockholm Arlanda till Köln-Bonn).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Köln från Sverige under de senaste 72 timmarna är 688 kr (Stockholm Arlanda till Köln-Bonn).
Det snabbaste flyget till Köln från Sverige tar 2t 05m (Stockholm Arlanda till Köln-Bonn).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Köln, inklusive Eurowings, Air Serbia och Ryanair.

Trender för flygresor till Köln

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Köln och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köln?

Om du inte har möjlighet att besöka Köln under januari, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 834 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Köln?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Köln från Köpenhamn för 331 kr. Detta är 83 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Köln. För att hitta de billigaste priserna till Köln från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köln?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Köln är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Köln på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 047 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 534 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köln?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Köln från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 302 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Köln på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 2 393 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Köln?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Köln (Köln-Bonn), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t 05m respektive 3t 25m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köln?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Köln 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Köln för i genomsnitt 1 476 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Köln

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köln från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köln

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köln

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Köln från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 407 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖLN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari55% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köln kostar i genomsnitt bara 647 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli60% dyrareDet kostar omkring 2 253 kr för flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli297% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Köln

Den bästa tiden att besöka Köln är under sen vår då temperaturerna är varma och härliga. I mitten av sommaren är det som varmast men då är det också betydligt fuktigare i staden. Under vintern är det kalla temperaturer som gäller, men det är populärt att besöka den tyska staden under jultid. De olika säsongsvariationerna har stor påverkan på priser på flyg till Köln, som är dyrast i maj och december. Under dessa månader är det svårt att hitta flygstolar i sista minuten samt resor med hotell inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Köln?

Billiga resor till Köln finns i november och januari då temperaturerna ligger på runt fem grader. Jämför priser online, via momondo, på resor till Köln för att hitta billiga priser. Tänk på att faktorer som påverkar priserna för bokningar är hur pass långt innan avresa du bokar och hur många mellanlandningar du gör.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Köln?

Duesseldorf Intl flygplats, Dortmund flygplats, Düsseldorf Niederrhein flygplats, Frankfurt-Hahn flygplats eller Frankfurt flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köln.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Köln?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Köln Dortmund flygplats med ett genomsnittspris på 277 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Köln-Bonn flygplats?

Priserna för flyg till Köln-Bonn flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Köln-Bonn flygplats?

Det finns 6 bolag tillgängliga för flyg till Köln-Bonn flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Köln-Bonn flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Köln-Bonn flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Köln-Bonn flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Köln-Bonn flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Köln-Bonn flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Köln

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köln
Ryanair
12 jan.
ARN12:20Stockholm Arlanda
2t 05m
CGN14:25Köln-Bonn
15 jan.
CGN08:35Köln-Bonn
2t 05m
ARN10:40Stockholm Arlanda
Ryanair
31 jan.
GOT08:55Göteborg Landvetter
10t 45m
1 stopp
CGN19:40Köln-Bonn
2 feb.
CGN08:35Köln-Bonn
7t 40m
1 stopp
GOT16:15Göteborg Landvetter
1 022 kr
Hitta liknande
Ryanair
9 feb.
ARN15:50Stockholm Arlanda
2t 05m
CGN17:55Köln-Bonn
11 feb.
CGN06:15Köln-Bonn
15t 10m
1 stopp
ARN21:25Stockholm Arlanda
1 064 kr
Hitta liknande
Ryanair
1 feb.
GOT10:35Göteborg Landvetter
4t 50m
1 stopp
CGN15:25Köln-Bonn
2 feb.
CGN08:35Köln-Bonn
7t 40m
1 stopp
GOT16:15Göteborg Landvetter
1 137 kr
Hitta liknande
Ryanair
11 dec.
ARN06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
CGN08:10Köln-Bonn
15 dec.
CGN09:45Köln-Bonn
2t 05m
ARN11:50Stockholm Arlanda
1 158 kr
Hitta liknande
Ryanair
9 feb.
ARN15:50Stockholm Arlanda
2t 05m
CGN17:55Köln-Bonn
11 feb.
CGN19:55Köln-Bonn
18t 00m
2 stopp
ARN13:55Stockholm Arlanda
1 241 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köln

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Köln, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
4 mars
ARN06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
CGN08:10Köln-Bonn
Ryanair
11 dec.
ARN06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
CGN08:10Köln-Bonn
Ryanair
2 feb.
ARN22:20Stockholm Arlanda
14t 35m
1 stopp
CGN12:55Köln-Bonn

Så tar du dig runt i Köln

Du tar dig enkelt omkring i Köln med kollektivtrafiken som består av bussar, tunnelbana och spårvagn. All kollektivtrafik har samma typ av biljettsystem så du behöver inte köpa nya biljetter eller byta biljettyp när du byter transportmedel. Biljetter köper du i maskiner som det står KVB på och som finns på alla stationer. Det går även att köpa biljetter inne på spårvagnen. Tänk på att om du ska betala med kontanter måste du ha mynt då det inte går att betala med sedlar.

Ett populärt sätt att ta sig omkring Köln är med cykel som också hör till kollektivtrafiken. KVB har cykelstationer över hela staden där du kan hyra en cykel som du sedan lämnar tillbaka på en cykelstation nära din destination. En halvtimme med cykel kostar ungefär 10 kronor. Köln är annars inte en särskilt stor stad så ofta går det bra att ta sig omkring till fots mellan de olika sevärdheterna.


Visumkrav för att besöka Köln

När du flyger till Köln behöver du inte något visum men däremot legitimation. Legitimationen måste vara giltig under hela din vistelse i Tyskland och kan bestå av pass eller nationellt id-kort. Vanlig legitimation eller körkort gäller inte vid inresa i Tyskland. Kolla med den tyska ambassaden i Stockholm innan du reser för att ta reda på de senaste inresereglerna. Denna information kan du ofta hitta på nätet på ambassadens hemsida. Du ska också kontrollera vilka dokument ditt flygbolag kräver för incheckning.


De bästa sakerna att se och göra i Köln

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Köln?

I momondos priskalender hittar du priser på flyg till Köln för olika datum.

Vad ska man se i Köln?

Missa inte Kölner Dom och Museum Ludwig.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Köln?

Vanligtvis bör man lämna mellan 5 och 10 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Bästa shoppingen hittar du på Hohestrasse och Schildergasse.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Köln?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Köln när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Köln, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Köln ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Köln.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Köln?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Köln.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Köln ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Köln. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Köln

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.