Flyg till Köln

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Köln (CGN)
fre 16/4
fre 23/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Köln. Nuvarande restriktioner för Köln baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Köln

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köln från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köln

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köln

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Düsseldorf (NRN)

Vanligtvis är flyg till Köln från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Düsseldorf Niederrhein, vilket i genomsnitt kostar 720 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖLN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köln kostar i genomsnitt bara 1 204 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember22% dyrareDet kostar omkring 1 831 kr för flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember395% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Köln?

Den bästa tiden att besöka Köln är under sen vår då temperaturerna är varma och härliga. I mitten av sommaren är det som varmast men då är det också betydligt fuktigare i staden. Under vintern är det kalla temperaturer som gäller, men det är populärt att besöka den tyska staden under jultid. De olika säsongsvariationerna har stor påverkan på priser på flyg till Köln, som är dyrast i maj och december. Under dessa månader är det svårt att hitta flygstolar i sista minuten samt resor med hotell inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Köln?

Billiga resor till Köln finns i november och januari då temperaturerna ligger på runt fem grader. Jämför priser online, via momondo, på resor till Köln för att hitta billiga priser. Tänk på att faktorer som påverkar priserna för bokningar är hur pass långt innan avresa du bokar och hur många mellanlandningar du gör.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Köln?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Köln från Stockholm för 148 kr. Detta är 93 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Köln. För att hitta de billigaste priserna till Köln från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köln?

Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Köln från Sverige för november. Flyg till Köln i november är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 306 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köln?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Köln är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 517 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 500 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köln?

Den billigaste veckodagen att flyga till Köln är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 314 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Köln för flygningar en söndag på 1 773 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köln?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Köln oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Köln med avgång på morgonen för så lite som 1 547 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Köln på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 1 788 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Köln?

Duesseldorf Intl flygplats, Dortmund flygplats, Düsseldorf Niederrhein flygplats, Frankfurt-Hahn flygplats eller Frankfurt flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köln.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Köln?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Köln Düsseldorf Niederrhein flygplats med ett genomsnittspris på 1 167 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Köln?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Köln. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Köln inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Köln-Bonn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köln-Bonn
Austrian Airlines
30 sep.
05:35Stockholm Arlanda
9t 40m
1 stopp
15:15Köln-Bonn
7 okt.
06:20Köln-Bonn
5t 00m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 500 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
1 juli
05:35Stockholm Arlanda
9t 40m
1 stopp
15:15Köln-Bonn
5 juli
06:20Köln-Bonn
7t 10m
1 stopp
13:30Stockholm Arlanda
2 170 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 maj
07:40Stockholm Arlanda
6t 55m
1 stopp
14:35Köln-Bonn
16 maj
15:45Köln-Bonn
13t 05m
1 stopp
04:50Stockholm Arlanda
1 806 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
7 maj
08:40Stockholm Arlanda
11t 55m
1 stopp
20:35Köln-Bonn
15 maj
21:35Köln-Bonn
10t 25m
1 stopp
08:00Stockholm Arlanda
3 179 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 sep.
12:00Umeå
19t 15m
2 stopp
07:15Köln-Bonn
19 sep.
09:25Köln-Bonn
5t 20m
1 stopp
14:45Umeå
3 382 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 maj
02:15Stockholm Arlanda
12t 20m
2 stopp
14:35Köln-Bonn
16 maj
15:45Köln-Bonn
13t 05m
1 stopp
04:50Stockholm Arlanda
2 408 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köln-Bonn

Om du letar efter enkelbiljetter till Köln, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Pegasus Airlines
27 apr.
08:40Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
20:30Köln-Bonn
Pegasus Airlines
28 apr.
08:40Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
20:30Köln-Bonn
1 000 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
3 maj
08:40Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
20:30Köln-Bonn
1 017 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Köln?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Köln

Eurowings och Lufthansa är två av de mest populära flygbolagen med rutter till Köln. Du kan annars hitta billiga flyg med lågprisbolagen Wizz Air, easyJet och Ryanair. Tänk på att dessa kan ha flera extra avgifter som tillkommer slutpriset. Exempelvis kan lågprisbolag ha extra avgifter för sittplats och bagage. Du kan inte flyga direkt till Köln från Stockholm, men däremot går det direktflyg till Dusseldorf med både Eurowings och Ryanair. Från Dusseldorf International Airport tar det ungefär 50 minuter till centrala Köln. En direktresa till Dusseldorf International Airport tar 2 timmar och en resa med mellanlandning till Köln tar ungefär 4 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Köln till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Köln plus avståndet till centrum

Flyg till Köln från Sverige landar på Köln Bonn Airport som ligger 14 kilometer sydöst om Köln. Flygplatsen är den sjätte största i Tyskland och tar hand om över 10 miljoner passagerare varje år. För att ta dig in till centrala Köln kan du ta något av de tåg som stannar vid flygplatsens tågstation. Du når stationen från båda flygplatsterminalerna och varje timme går det tåg in till Kölns Centralstation. Tågresan in till centrum tar ungefär en kvart. Du kan även ta lokalbuss 161 in till centrum vilken gör flera stopp på vägen och är ett bra alternativ om du ska till någon övrig del av staden. Buss 161 stannar direkt utanför ankomsthallen. Om du istället har tagit ett direktflyg till Dusseldorf International Airport kan du ta tåget från flygplatsens station in till Kölns centralstation på ungefär 40 minuter vilket är det snabbaste sättet att ta sig till Kölns centrum. Biljetter köper du på stationen och tågen går ungefär var 20e minut.


Populära flygresor till Köln

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Köln som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Köln
Snabbaste flygtid
9t 40m
Billigast pris
1 501 kr
Flyg från Umeå till Köln
Snabbaste flygtid
13t 35m
Billigast pris
3 391 kr

Hur tar man sig runt i Köln?

Du tar dig enkelt omkring i Köln med kollektivtrafiken som består av bussar, tunnelbana och spårvagn. All kollektivtrafik har samma typ av biljettsystem så du behöver inte köpa nya biljetter eller byta biljettyp när du byter transportmedel. Biljetter köper du i maskiner som det står KVB på och som finns på alla stationer. Det går även att köpa biljetter inne på spårvagnen. Tänk på att om du ska betala med kontanter måste du ha mynt då det inte går att betala med sedlar.

Ett populärt sätt att ta sig omkring Köln är med cykel som också hör till kollektivtrafiken. KVB har cykelstationer över hela staden där du kan hyra en cykel som du sedan lämnar tillbaka på en cykelstation nära din destination. En halvtimme med cykel kostar ungefär 10 kronor. Köln är annars inte en särskilt stor stad så ofta går det bra att ta sig omkring till fots mellan de olika sevärdheterna.


Kan man flyga till Köln utan pass eller visum?

När du flyger till Köln behöver du inte något visum men däremot legitimation. Legitimationen måste vara giltig under hela din vistelse i Tyskland och kan bestå av pass eller nationellt id-kort. Vanlig legitimation eller körkort gäller inte vid inresa i Tyskland. Kolla med den tyska ambassaden i Stockholm innan du reser för att ta reda på de senaste inresereglerna. Denna information kan du ofta hitta på nätet på ambassadens hemsida. Du ska också kontrollera vilka dokument ditt flygbolag kräver för incheckning.


Tips och råd om Köln

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Köln?

I momondos priskalender hittar du priser på flyg till Köln för olika datum.

Vad ska man se i Köln?

Missa inte Kölner Dom och Museum Ludwig.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till det tyska sportmuseet eller till chokladmuseet.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Köln?

Vanligtvis bör man lämna mellan 5 och 10 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Bästa shoppingen hittar du på Hohestrasse och Schildergasse.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass