Flyg till Köln

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Köln.
Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Köln

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köln från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köln

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köln

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Düsseldorf Niederrhein flygplats (NRN)

Vanligtvis är flyg till Köln från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Düsseldorf Niederrhein, vilket i genomsnitt kostar 731 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖLN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köln kostar i genomsnitt bara 1 222 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember22% dyrareDet kostar omkring 1 859 kr för flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖLN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember395% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köln från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Köln?

Den bästa tiden att besöka Köln är under sen vår då temperaturerna är varma och härliga. I mitten av sommaren är det som varmast men då är det också betydligt fuktigare i staden. Under vintern är det kalla temperaturer som gäller, men det är populärt att besöka den tyska staden under jultid. De olika säsongsvariationerna har stor påverkan på priser på flyg till Köln, som är dyrast i maj och december. Under dessa månader är det svårt att hitta flygstolar i sista minuten samt resor med hotell inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Köln?

Billiga resor till Köln finns i november och januari då temperaturerna ligger på runt fem grader. Jämför priser online, via momondo, på resor till Köln för att hitta billiga priser. Tänk på att faktorer som påverkar priserna för bokningar är hur pass långt innan avresa du bokar och hur många mellanlandningar du gör.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Köln?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Köln från Stockholm för 151 kr. Detta är 93 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Köln. För att hitta de billigaste priserna till Köln från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köln?

  Om du inte har möjlighet att besöka Köln under mars, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 326 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köln?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Köln 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Köln för i genomsnitt 1 540 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Köln för så lite som 473 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köln?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Köln är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Köln på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 334 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 800 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köln?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Köln från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 571 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Köln på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 1 815 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Köln?

  Duesseldorf Intl flygplats, Dortmund flygplats, Düsseldorf Niederrhein flygplats, Frankfurt-Hahn flygplats eller Frankfurt flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köln.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Köln?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Köln Düsseldorf Niederrhein flygplats med ett genomsnittspris på 1 185 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Köln-Bonn från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Köln-Bonn

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Köln-Bonn.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Köln-Bonn.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Köln-Bonn.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Köln-Bonn?

Returresa till Sverige från Köln-Bonn

Testkrav för COVID-19
Besökare från Köln-Bonn måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Köln-Bonn behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Köln inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Köln

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köln
Ryanair
18 nov.
GOT17:05Göteborg Landvetter
11t 25m
1 stopp
CGN04:30Köln-Bonn
25 nov.
CGN01:45Köln-Bonn
14t 55m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter
Ryanair
13 nov.
ARN10:00Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
CGN16:40Köln-Bonn
15 nov.
CGN01:45Köln-Bonn
6t 35m
1 stopp
ARN08:20Stockholm Arlanda
Ryanair
15 nov.
ARN08:45Stockholm Arlanda
10t 20m
1 stopp
CGN19:05Köln-Bonn
17 nov.
CGN12:35Köln-Bonn
13t 45m
1 stopp
ARN02:20Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN03:35Stockholm Arlanda
14t 15m
2 stopp
CGN17:50Köln-Bonn
15 nov.
CGN01:45Köln-Bonn
6t 35m
1 stopp
ARN08:20Stockholm Arlanda
Ryanair
12 nov.
ARN03:35Stockholm Arlanda
14t 15m
2 stopp
CGN17:50Köln-Bonn
13 nov.
CGN06:05Köln-Bonn
12t 20m
2 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
Ryanair
15 nov.
ARN08:50Stockholm Arlanda
20t 00m
2 stopp
CGN04:50Köln-Bonn
17 nov.
CGN12:35Köln-Bonn
13t 45m
1 stopp
ARN02:20Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köln

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Köln, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
11 nov.
GOT17:05Göteborg Landvetter
11t 25m
1 stopp
CGN04:30Köln-Bonn
Ryanair
10 nov.
ARN15:05Stockholm Arlanda
13t 45m
1 stopp
CGN04:50Köln-Bonn
Ryanair
12 nov.
GOT15:55Göteborg Landvetter
27t 45m
1 stopp
CGN19:40Köln-Bonn

Vilka bolag flyger till Köln?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Köln
 • Vilka bolag flyger till Köln?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Köln från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Eurowings, Lufthansa, Ryanair och easyJet. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Köln på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Köln

Nedan hittar du alla flygplatser i Köln tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Köln från Sverige landar på Köln Bonn Airport som ligger 14 kilometer sydöst om Köln. Flygplatsen är den sjätte största i Tyskland och tar hand om över 10 miljoner passagerare varje år. För att ta dig in till centrala Köln kan du ta något av de tåg som stannar vid flygplatsens tågstation. Du når stationen från båda flygplatsterminalerna och varje timme går det tåg in till Kölns Centralstation. Tågresan in till centrum tar ungefär en kvart. Du kan även ta lokalbuss 161 in till centrum vilken gör flera stopp på vägen och är ett bra alternativ om du ska till någon övrig del av staden. Buss 161 stannar direkt utanför ankomsthallen. Om du istället har tagit ett direktflyg till Dusseldorf International Airport kan du ta tåget från flygplatsens station in till Kölns centralstation på ungefär 40 minuter vilket är det snabbaste sättet att ta sig till Kölns centrum. Biljetter köper du på stationen och tågen går ungefär var 20e minut.


Populära flygresor till Köln

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Köln som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Köln
Snabbast flygtid6t 45m
Billigaste pris473 kr
Flyg från Stockholm till Köln
Snabbast flygtid5t 35m
Billigaste pris637 kr
Flyg från Umeå till Köln
Snabbast flygtid30t 50m
Billigaste pris1 747 kr

Så tar du dig runt i Köln

Du tar dig enkelt omkring i Köln med kollektivtrafiken som består av bussar, tunnelbana och spårvagn. All kollektivtrafik har samma typ av biljettsystem så du behöver inte köpa nya biljetter eller byta biljettyp när du byter transportmedel. Biljetter köper du i maskiner som det står KVB på och som finns på alla stationer. Det går även att köpa biljetter inne på spårvagnen. Tänk på att om du ska betala med kontanter måste du ha mynt då det inte går att betala med sedlar.

Ett populärt sätt att ta sig omkring Köln är med cykel som också hör till kollektivtrafiken. KVB har cykelstationer över hela staden där du kan hyra en cykel som du sedan lämnar tillbaka på en cykelstation nära din destination. En halvtimme med cykel kostar ungefär 10 kronor. Köln är annars inte en särskilt stor stad så ofta går det bra att ta sig omkring till fots mellan de olika sevärdheterna.


Visumkrav för att besöka Köln

När du flyger till Köln behöver du inte något visum men däremot legitimation. Legitimationen måste vara giltig under hela din vistelse i Tyskland och kan bestå av pass eller nationellt id-kort. Vanlig legitimation eller körkort gäller inte vid inresa i Tyskland. Kolla med den tyska ambassaden i Stockholm innan du reser för att ta reda på de senaste inresereglerna. Denna information kan du ofta hitta på nätet på ambassadens hemsida. Du ska också kontrollera vilka dokument ditt flygbolag kräver för incheckning.


Börja planera din resa till Köln


De bästa sakerna att se och göra i Köln

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Köln?

I momondos priskalender hittar du priser på flyg till Köln för olika datum.

Vad ska man se i Köln?

Missa inte Kölner Dom och Museum Ludwig.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till det tyska sportmuseet eller till chokladmuseet.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Köln?

Vanligtvis bör man lämna mellan 5 och 10 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Bästa shoppingen hittar du på Hohestrasse och Schildergasse.