Hitta billiga flyg till Paderborn

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Paderborn

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Paderborn och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Paderborn?

Om du inte vill besöka Paderborn i augusti bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 535 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Paderborn?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Paderborn?

Hur lång tid tar det att flyga till Paderborn?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Paderborn (Duesseldorf Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t respektive 1t 35m.

Billigaste flygen till flygplatser i Paderborn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Paderborn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Munster

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Paderborn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Paderborn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 557 kr


Vanliga frågor om att flyga till Paderborn

Hur lång tid tar det att flyga till Paderborn?

Ska du med ett flyg från Stockholm till Paderborn i Tyskland kommer det som snabbast att ta dig cirka nio timmar. Ska du i stället åka från Göteborg till Paderborn Lippstadt Airport kommer det att ta dig lite mindre än 11 timmar. Flyger du från Malmö hittar du flygerbjudanden där det kommer som snabbast att ta lite mer än 15 timmar att färdas till Paderborn.

Varifrån kan du flyga direkt till Paderborn?

Om du ska åka från Stockholm till Paderborn är ett alternativ att åka med en blandning av SWISS och Eurowings. Du inleder då med att flyga med SWISS från Stockholm till Zürich. Du fortsätter därefter från Zürich till Palma de Mallorca, också det med SWISS. Från Palma de Mallorca åker du sedan med Eurowings till Paderborn. Även om du ska åka från Göteborg är det ett alternativ att åka med en blandning av SWISS och Eurowings. Den flygrutt du då tar ser likadan ut som du hade flugit från Stockholm, med den enda skillnaden att du börjar från Göteborg i stället för Stockholm. Om du ska inleda din resa från Malmö är ett alternativ att åka med Wizz Air, LOT och Corendon. Du flyger då först från Malmö till Warszawa med Wizz Air. Från Warszawa fortsätter du sedan med LOT till Istanbul och från Istanbul fortsätter du sedan till Antalya, också det med LOT. Du avslutar resan genom att resa med Corendon från Antalya till Paderborn.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Paderborn?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Paderborn från Antalya för 716 kr. Detta är 67 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Paderborn. För att hitta de billigaste priserna till Paderborn från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Paderborn?

De som flyger till Paderborn kan potentiellt hitta bättre priser för Kassel-Calden flygplats(55 km från stadskärnan i Paderborn), Dortmund flygplats(82 km från stadskärnan i Paderborn), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(87 km från stadskärnan i Paderborn), Hannover flygplats(104 km från stadskärnan i Paderborn) eller Duesseldorf Intl flygplats(146 km från stadskärnan i Paderborn) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Paderborn?

Du kan hitta erbjudanden för Hannover flygplats för i genomsnitt 1 794 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Paderborn flygplats?

Priserna för flyg till Paderborn flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Paderborn flygplats?

Från och med september 2023 finns det 1 bolag att välja mellan för flyg till Paderborn flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Paderborn flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Paderborn flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Paderborn flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Paderborn flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Paderborn flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Paderborn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Paderborn
Lufthansa
ARNStockholm Arlanda
15t 15m
PADPaderborn

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Paderborn

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Paderborn, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Lufthansa
ARNStockholm Arlanda
15t 15m
PADPaderborn

Vilka bolag flyger till Paderborn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Paderborn

Vilka bolag flyger till Paderborn?

Flyg med Lufthansa till Paderborn

Lufthansa är ett populärt val för användare som reser till Paderborn. De flyger 14 flyg i veckan till Paderborn, oftast från München-Franz Josef Strauss. Biljettpriserna för Lufthansa beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 516 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 1 044 omdömen har momondos användare betygsatt Lufthansa med ett genomsnittligt betyg på 6,7/10.


Populära flygresor till Paderborn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Paderborn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Paderborn
Snabbaste flygtid15t 15m
Billigaste pris1 812 kr
Flyg från Luleå till Paderborn
Snabbaste flygtid30t 35m
Billigaste pris5 714 kr

Visumkrav för att besöka Paderborn

Vilka pass eller visumkrav finns det när du besöker Paderborn?

Tyskland är med i EU och medborgare från Sverige behöver därför inte visum för att kunna besöka Tyskland och Paderborn. Det enda som krävs är att du har ett pass eller annan ID-handling som är giltig under tiden du tänkt vistas i Paderborn.


Börja planera din resa till Paderborn


De bästa sakerna att se och göra i Paderborn

Vad kan man se och göra i Paderborn?

Det finns en hel del saker att se och göra i Paderborn. Ett ställe som helt klart är värt ett besök är Paderborn Cathedral. Katedralens arkitektur är både romansk och gotisk och den byggdes under 1200-talet. Dess västra torn är det mest kända landmärket i Paderborn. Gillar du datorer så är det värt att göra ett besök till Heinz Nixdorf Museumsforum. Detta är det största datormuseet i hela världen, och här blir du guidad genom fem årtusenden av informations- och kommunikationsteknik. Det inkluderar allt från det skrivna ordets ursprung i forntida Mesopotamien till begrepp från 2000-talet som artificiell intelligens, internet och robotik. Är du sugen på att gå ut och roa dig kan vi rekommendera ett besök till puben Sputnik. Här kan du ta dig ett glas samtidigt som du lyssnar på livemusik eller deltar i pubens quiz-kvällar. Du kan också göra ett besök till Eiscafe Artusa för att ta dig en glass eller en gelato medan du blickar ut över stadens Marienplatz.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Paderborn?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Paderborn ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Paderborn ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Paderborn ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Paderborn ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Paderborn?

När du väl ser alla flygalternativ för Paderborn låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Paderborn ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Paderborn erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Paderborn och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Paderborn

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.