Hitta billiga flyg till Munster

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 27/3
mån 3/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Munster

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Munster och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Munster?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Munster från Sverige med priser runt 2 634 kr. juni är en annan bra månad för att besöka Munster med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 675 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Munster?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Munster för 47 kr/person, vilket är 98 % billigare än för genomsnittsflyget till Munster. För att hitta de billigaste priserna till Munster från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Munster?

Den billigaste veckodagen att flyga till Munster är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 2 814 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 513 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Munster.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Munster?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Munster oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Munster med avgång mitt på dagen för så lite som 2 741 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 588 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Munster?

Flygtider från Sverige till Munster varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Duesseldorf Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t. En annan populär rutt från Sverige till Munster är att flyga från Göteborg Landvetter till Duesseldorf Intl, vilket i runda slängar tar 1t 35m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Munster

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Munster från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Munster

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Munster

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Munster från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 445 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MUNSTER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Munster kostar i genomsnitt bara 2 179 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MUNSTER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti56% dyrareDet kostar omkring 5 236 kr för flyg till Munster från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MUNSTER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember532% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Munster från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Munster

Hur lång tid det tar att resa till Münster, Tyskland med flyg från Sverige beror på varifrån i Sverige du flyger och vilken rutt du tar. Från Sverige kan du bland annat resa till Münster från Arlanda flygplats i Stockholm, Sturup flygplats i Malmö och Landvetter flygplats i Göteborg. Resan tar mellan fyra och en halv och åtta timmar. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygerbjudanden med Lufthansa som reser till Münster via München. Du kan också resa till Münster via Frankfurt med Lufthansa. Resan från Arlanda tar ungefär sju och en halv timme. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du resa till Münster på ungefär fyra och en halv timme. Från Landvetter flygplats tar du flyg med Lufthansa som mellanlandar i München. Du hittar också flygningar till Münster från Malmö Sturup. Denna resa tar ungefär nio timmar och du kan bland annat resa med Wizz Air och Lufthansa.

Du hittar inte några direktflyg från Sverige till Münster, Tyskland. Du kan däremot flyga till Münster från flera svenska flygplatser med en eller flera mellanlandningar under vägen. Från Stockholm hittar du flygningar från Arlanda flygplats till Münster med Lufthansa som mellanlandar i München eller i Frankfurt. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också resor med Lufthansa som mellanlandar i München eller Frankfurt. Från Sturup flygplats i Malmö kan du ta dig till Münster med Wizz Air som flyger till Warszawa. Därifrån flyger du sedan vidare med Lufthansa med en mellanlandning i München. Från Malmö kan du även resa från närliggande Köpenhamn Kastrup flygplats. Från Kastrup hittar du resor med Lufthansa via München.


Hitta billiga flygbiljetter till Munster

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Munster
Lufthansa
ARNStockholm Arlanda
3t 50m
FMOMunster Münster Osnabrück Intl

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Munster

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Munster, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Lufthansa
ARNStockholm Arlanda
3t 50m
FMOMunster Münster Osnabrück Intl

Andra kabinklasser för flyg till Munster

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Munster

Vilka bolag flyger till Munster?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Munster

Lufthansa flyger omkring 18 flyg till Munster under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Frankfurt, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Lufthansa var 1 623 kr (Stockholm Arlanda till Munster). Användare har betygsatt Lufthansa med 7,0/10 med över 589 omdömen på momondo.


Populära flygresor till Munster

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Munster som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Munster
Snabbaste flygtid3t 50m
Billigaste pris2 913 kr
Flyg från Luleå till Munster
Snabbaste flygtid17t 20m
Billigaste pris6 466 kr

Visumkrav för att besöka Munster

Som svensk medborgare behöver du inte något inresetillstånd när du reser till Münster, Tyskland. För att visa att du är svensk medborgare behöver du ha med dig ditt svenska pass eller nationella id-kort.


Börja planera din resa till Munster


De bästa sakerna att se och göra i Munster

Den historiska staden Münster är känd för att vara en cykelstad. Här hittar du mängder av cykeluthyrningar och fina samt säkra cykelvägar som är perfekta för att utforska staden. De flesta sevärdheter hittar du inne i den gamla stadskärnan. Här ligger bland annat kyrkan St. Paulus Dom med sina två massiva torn som syns från hela staden. Den gotiska arkitekturen från 1200-talet såväl som den astronomiska klockan från 1500-talet lockar besökare. Inte långt från domkyrkan hittar du konstmuseet LVL Museum für Kunst und Kultur. Här hittar du en imponerande samling av medeltida konst såväl som en samling av tysk expressionism. Här finns verk av bland annat Ludwig Kirchner och August Macke. Väster om stadskärnan hittar du Münsters slott, eller Schloss, från 1700-talet. Detta barockpalats är idag en del av stadens universitet och här kan du besöka tivolit Send tre gånger om året.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Munster ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Munster ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Munster ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.