Flyg till Munster

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Munster.
Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Munster

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Munster från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köln

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Munster

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Düsseldorf Niederrhein flygplats (NRN)

Vanligtvis är flyg till Munster från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Düsseldorf Niederrhein, vilket i genomsnitt kostar 787 kr


När är den bästa tiden att flyga till Munster?

Hur lång tid tar det att flyga till Münster?

Hur lång tid det tar att resa till Münster, Tyskland med flyg från Sverige beror på varifrån i Sverige du flyger och vilken rutt du tar. Från Sverige kan du bland annat resa till Münster från Arlanda flygplats i Stockholm, Sturup flygplats i Malmö och Landvetter flygplats i Göteborg. Resan tar mellan fyra och en halv och åtta timmar. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygerbjudanden med Lufthansa som reser till Münster via München. Du kan också resa till Münster via Frankfurt med Lufthansa. Resan från Arlanda tar ungefär sju och en halv timme. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du resa till Münster på ungefär fyra och en halv timme. Från Landvetter flygplats tar du flyg med Lufthansa som mellanlandar i München. Du hittar också flygningar till Münster från Malmö Sturup. Denna resa tar ungefär nio timmar och du kan bland annat resa med Wizz Air och Lufthansa.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Münster?

Du hittar inte några direktflyg från Sverige till Münster, Tyskland. Du kan däremot flyga till Münster från flera svenska flygplatser med en eller flera mellanlandningar under vägen. Från Stockholm hittar du flygningar från Arlanda flygplats till Münster med Lufthansa som mellanlandar i München eller i Frankfurt. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också resor med Lufthansa som mellanlandar i München eller Frankfurt. Från Sturup flygplats i Malmö kan du ta dig till Münster med Wizz Air som flyger till Warszawa. Därifrån flyger du sedan vidare med Lufthansa med en mellanlandning i München. Från Malmö kan du även resa från närliggande Köpenhamn Kastrup flygplats. Från Kastrup hittar du resor med Lufthansa via München.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Munster?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Munster för 235 kr/person, vilket är 85 % billigare än för genomsnittsflyget till Munster. För att hitta de billigaste priserna till Munster från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Munster?

  juni är generellt den billigaste månaden att flyga till Munster från Sverige med priser runt 1 503 kr. mars är en annan bra månad för att besöka Munster med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 568 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Munster?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Munster är en söndag då du kan hitta priser så låga som 1 685 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 340 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Munster.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Munster?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Munster. Om du planerar att flyga till Munster, överväg då även att boka flyg till Dortmund flygplats(49 km från stadskärnan i Munster), Paderborn flygplats(79 km från stadskärnan i Munster), Duesseldorf Intl flygplats(96 km från stadskärnan i Munster), Düsseldorf Niederrhein flygplats(109 km från stadskärnan i Munster) eller Köln-Bonn flygplats(126 km från stadskärnan i Munster).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Munster?

  Dortmund flygplats har ett genomsnittspris på 936 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Munster. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Munster Münster Osnabrück Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Munster Münster Osnabrück Intl

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Munster Münster Osnabrück Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Munster Münster Osnabrück Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Munster Münster Osnabrück Intl.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Munster Münster Osnabrück Intl?

Returresa till Sverige från Munster Münster Osnabrück Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Munster Münster Osnabrück Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Munster Münster Osnabrück Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Munster inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Munster

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Munster
Flera flygbolag
13 feb.
ARN02:55Stockholm Arlanda
4t 10m
1 stopp
FMO07:05Munster Münster Osnabrück Intl
13 feb.
FMO13:00Munster Münster Osnabrück Intl
14t 45m
2 stopp
ARN03:45Stockholm Arlanda
3 099 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 feb.
ARN02:55Stockholm Arlanda
4t 10m
1 stopp
FMO07:05Munster Münster Osnabrück Intl
13 feb.
FMO13:00Munster Münster Osnabrück Intl
17t 10m
1 stopp
ARN06:10Stockholm Arlanda
2 950 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 feb.
ARN02:55Stockholm Arlanda
4t 10m
1 stopp
FMO07:05Munster Münster Osnabrück Intl
13 feb.
FMO16:00Munster Münster Osnabrück Intl
26t 25m
3 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
3 822 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Munster

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Munster, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Lufthansa
12 mars
ARN06:55Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
FMO13:10Munster Münster Osnabrück Intl
1 707 kr
Hitta liknande
Lufthansa
5 feb.
ARN06:55Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
FMO13:10Munster Münster Osnabrück Intl
3 581 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 feb.
ARN02:55Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
FMO10:45Munster Münster Osnabrück Intl
4 221 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Munster?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Munster
 • Vilka bolag flyger till Munster?

  För flygresor till Munster från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med det populära flygbolaget: Lufthansa. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med detta populära flygbolag.


Flygplatser nära Munster

Nedan hittar du alla flygplatser i Munster tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Münster centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige landar du på Münster Osnabrück International Airport, Münster. Flygplatsen ligger en bit norr om den tyska staden och det är för långt för att gå. För att ta dig in till city har du flera alternativ att välja mellan. Billigast är att ta buss D50 från flygplatsens station Greven in till Münsters centrala tågstation. Bussresan tar en stund och du kan hinna ta en kort tupplur eller njuta av landskapet på vägen. Det snabbaste alternativet är att ta taxi in till centrum. Med taxi tar resan till Münster hälften så lång tid som bussen. På Münster Osnabrück International Airport hittar du även hyrbilsalternativ. Om du själv kör in till Münster kör du söderut från flygplatsen längs med motorvägen A1.


Populära flygresor till Munster

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Munster som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Munster
Snabbast flygtid4t 10m
Billigaste pris2 950 kr
Flyg från Luleå till Munster
Snabbast flygtid27t 20m
Billigaste pris7 301 kr

Visumkrav för att besöka Munster

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Münster?

Som svensk medborgare behöver du inte något inresetillstånd när du reser till Münster, Tyskland. För att visa att du är svensk medborgare behöver du ha med dig ditt svenska pass eller nationella id-kort.


Börja planera din resa till Munster


De bästa sakerna att se och göra i Munster

Vad kan du se och göra i Münster?

Den historiska staden Münster är känd för att vara en cykelstad. Här hittar du mängder av cykeluthyrningar och fina samt säkra cykelvägar som är perfekta för att utforska staden. De flesta sevärdheter hittar du inne i den gamla stadskärnan. Här ligger bland annat kyrkan St. Paulus Dom med sina två massiva torn som syns från hela staden. Den gotiska arkitekturen från 1200-talet såväl som den astronomiska klockan från 1500-talet lockar besökare. Inte långt från domkyrkan hittar du konstmuseet LVL Museum für Kunst und Kultur. Här hittar du en imponerande samling av medeltida konst såväl som en samling av tysk expressionism. Här finns verk av bland annat Ludwig Kirchner och August Macke. Väster om stadskärnan hittar du Münsters slott, eller Schloss, från 1700-talet. Detta barockpalats är idag en del av stadens universitet och här kan du besöka tivolit Send tre gånger om året.