Hitta billiga flyg till Braunschweig

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Braunschweig

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Braunschweig och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Braunschweig?

Det bästa priset som hittats på momondo till Braunschweig var 274 kr/per person från Skopje, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Braunschweig. För att hitta det billigaste priset till Braunschweig från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Braunschweig?

I genomsnitt tar det 1t 35m att flyga från Sverige till Braunschweig om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Hamburg (den mest populära flygplatsen i Braunschweig). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Hamburg ligger flygtiden på omkring 1t 05m.

Billigaste flygen till flygplatser i Braunschweig

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Braunschweig från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hamburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Braunschweig

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hamburg (HAM)

Vanligtvis är flyg till Braunschweig från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hamburg, vilket i genomsnitt kostar 2 175 kr


Vanliga frågor om att flyga till Braunschweig

Att ta sig till Braunschweig från Stockholm tar ungefär sju timmar, från Göteborg cirka nio timmar och från Malmö ungefär sju timmar om du tar flyg från Köpenhamn Kastrup i stället för Sturup. Resans längd kan variera mycket beroende på datum och det kan löna sig att jämföra avresedatum och flygningar för att se olika alternativ. Eftersom du behöver flyga till Hamburg eller Berlin tar det några timmar att ta sig från flygplatsen till Braunschweig, men den tiden är inräknad i de här tidsberäkningarna.

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt från Sverige till Braunschweig Wolfsburg Airport, Braunschweig. Stadens flygplats är faktiskt så liten att det inte går några vanliga flyg dit alls, utan du måste först ta dig till antingen Berlin eller Hamburg och sedan resa därifrån till staden. Om du flyger från Stockholm kan du flyga till Berlin direkt med Easyjet. Från Göteborg krävs det ett extra byte. Du kan till exempel flyga med Lufthansa till Frankfurt och byta därifrån till ett plan mot Hamburg. För skåningar är det enklare att ta tåget över till Danmark och flyga från Köpenham. Easyjet har till exempel flygerbjudanden från Kastrup till Berlin. När du är framme på flygplatsen i antingen Berlin eller Hamburg kan du resa kollektivt vidare till Braunschweig.

Hannover flygplats, Kassel-Calden flygplats, Bremen flygplats, Leipzig/Halle flygplats eller Hamburg flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Braunschweig.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Braunschweig är generellt Bremen flygplats med ett genomsnittspris på 3 275 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Braunschweig

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Braunschweig

Vilka bolag flyger till Braunschweig?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Braunschweig

Vilka bolag flyger till Braunschweig?

För flygresor till Braunschweig från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Eurowings, Lufthansa, Scandinavian Airlines eller KLM. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Visumkrav för att besöka Braunschweig

Eftersom Tyskland tillhör EU så är det enda du behöver när du ska resa dit ett giltigt pass eller ett nationellt ID-kort. Du kan stanna i upp till 90 dagar utan att behöva registrera dig eller genomföra andra formaliteter. Tänk på att det inte räcker att ha ett vanligt ID-kort eller ett svenskt körkort för att legitimera dig i andra länder, eftersom din nationalitet inte är utskriven på de handlingarna. Det är också att rekommendera att du tar med dig ett så kallat europeiskt sjukförsäkringskort, eftersom det berättigar dig till vård mot en rimlig avgift om du skulle bli sjuk.


Börja planera din resa till Braunschweig


De bästa sakerna att se och göra i Braunschweig

Stadens torg, eller Burgplatz, som det kallas, är ett måste när du är i Braunschweig. Här finns gamla korsvirkeshus och andra äldre byggnader och du får en äkta tysk känsla. På vintern arrangerar staden en julmarknad som enligt experter är en av de bästa i hela landet. Året runt finns trevliga kaféer och restauranger samt mysiga butiker att botanisera i. För dig som gillar djur, eller som kanske reser med barn, är Arche Noah Zoo ett trevligt utflyktsmål. Här finns roliga djur ,som till exempel lemurer, kameler och tigrar. Om du vill ta snygga semesterbilder är Happy Rizzi House perfekt. Det är hus som inte ser ut som några andra. Den omtyckta arkitekten har använt sig av lekfullhet och klara färger, samt en hel del roliga figurer. Ett besök dit är trevligt för barn och vuxna som har barnasinnet kvar.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Braunschweig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Braunschweig ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Braunschweig genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Braunschweig just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Braunschweig och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.