Flyg till Vietnam

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Vietnam

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Vietnam

Bästa priset för enkelresa

3 865 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 096 kr

Snabbast flygtid

13t 50m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Vietnam från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 865 kr (Stockholm Arlanda till Da Nang).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Vietnam från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 096 kr (Göteborg Landvetter till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella).
Det snabbaste flyget till Vietnam från Sverige tar 13t 50m (Stockholm Arlanda till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Vietnam, inklusive Air France, KLM och Singapore Airlines.

De billigaste flygen till städer i Vietnam

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Vietnam från Sverige
Ho Chi Minh-staden
Ho Chi Minh-staden

Användbar information om ditt flyg till Vietnam

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Vietnam

Om du vill flyga till Vietnam så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som VietJet Air, Thai AirAsia och Jetstar Pacific med priser från 213 kr, 418 kr respektive 430 kr.

Flygtider från Sverige till Vietnam varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 17t 20m. En annan populär rutt från Sverige till Vietnam är att flyga från Göteborg Landvetter till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella, vilket i runda slängar tar 17t 35m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Flyg till Vietnam har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 164 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 15 320 kr och allt under 14 768 kr kan ses som ett bra erbjudande. 132 471 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Vietnam? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Vietnam

Hitta flyg till dessa populära städer i Vietnam, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Vietnam

Dessa rutter har de billigaste flygen till Vietnam som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
GöteborgHo Chi Minh-staden17t 35m6 116 kr
StockholmHanoi14t 05m6 872 kr
LuleåHo Chi Minh-staden28t 30m7 839 kr
StockholmHo Chi Minh-staden17t 20m7 859 kr
GöteborgHanoi40t 10m8 516 kr
StockholmDa Nang22t 15m8 645 kr
StockholmHai Phong33t 15m10 707 kr
UmeåHo Chi Minh-staden38t 20m11 972 kr

De bästa sakerna att se och göra i Vietnam

När du reser till Vietnam behöver du mellanlanda under din resa. Från Arlanda kan du bland annat åka med Thai Airways som mellanlandar i Bangkok eller Aeroflot med stopp i Moskva. Båda har linjer till Ho Chi Minh City och till Hanoi. Även Turkish Airlines är ett populärt bolag som mellanlandar i Istanbul på vägen till Vietnam. Jämför de olika flyglinjernas priser med momondos onlinefunktion och hitta en flygstol till billigt pris.

Vietnam har ett tropiskt monsunklimat. Det innebär att landet drabbas av monsunregn under perioden mellan juni och oktober. Under sen vår är temperaturerna höga och stiger över 35 grader. Under vintern är det kallt norr om orten Nha Trang, men i södra delen av landet kan du fortfarande njuta av härligt solsken och badväder. Om du undviker perioden runt jul och nyår kan du dessutom hitta billiga flyg till Vietnam under vintermånaderna.

Från Arlanda tar en resa till Vietnam med en mellanlandning ungefär 15 timmar. Med två stopp under resans gång kan du räkna med upp emot 17 timmar. Under långflygningarna kan du luta dig tillbaka i flygstolen och underhålla dig med filmer och TV-serier från flygplanens underhållningssystem.

Du behöver ha med dig ditt pass som legitimation under resan och passet måste dessutom vara giltigt i 90 dagar efter inresedatumet. Till Vietnam kan du åka utan visum om du stannar i mindre än 15 dagar och uppvisar din returbiljett. Om du vill stanna i Vietnam längre än 15 dagar behöver du ansöka om ett visum på Vietnams ambassad.


Internationella flygrutter till Vietnam

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Göteborg till Ho Chi Minh-staden
Snabbast flygtid17t 35m
Billigaste pris6 116 kr
Flyg från Stockholm till Ho Chi Minh-staden
Snabbast flygtid17t 20m
Billigaste pris7 859 kr
Flyg från Stockholm till Hanoi
Snabbast flygtid14t 05m
Billigaste pris6 872 kr
Flyg från Köpenhamn till Ho Chi Minh-staden
Snabbast flygtid34t 25m
Billigaste pris6 693 kr
Flyg från Göteborg till Hanoi
Snabbast flygtid40t 10m
Billigaste pris8 516 kr
Flyg från Umeå till Ho Chi Minh-staden
Snabbast flygtid38t 20m
Billigaste pris11 972 kr
Flyg från Stockholm till Da Nang
Snabbast flygtid22t 15m
Billigaste pris8 645 kr
Flyg från Stockholm till Hai Phong
Snabbast flygtid33t 15m
Billigaste pris10 707 kr
Flyg från Luleå till Ho Chi Minh-staden
Snabbast flygtid28t 30m
Billigaste pris7 839 kr

Börja planera din resa till Vietnam


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Vietnam när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Vietnam, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Vietnam så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Vietnam genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Vietnam på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.