Hitta billiga flyg till Vietnam från 3 529 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/12
sön 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Vietnam

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Vietnam

Bästa priset för enkelresa

3 529 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 205 kr

Snabbast flygtid

15t 55m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Vietnam från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 529 kr (Stockholm Arlanda till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Vietnam från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 205 kr (Stockholm Arlanda till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella).
Det snabbaste flyget till Vietnam från Sverige tar 15t 55m (Stockholm Arlanda till Hanoi Noi Bai internationella).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Vietnam, inklusive Turkish Airlines, China Eastern och China Southern.

Trender för flygresor till Vietnam

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Vietnam och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Vietnam?

Vietnam är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (50%) besöker Ho Chi Minh-staden mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Vietnam är Hanoi och Da Nang.

Hur långt är flyget från Sverige till Vietnam?

Flygtider från Sverige till Vietnam varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 16t. En annan populär rutt från Sverige till Vietnam är att flyga från Göteborg Landvetter till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella, vilket i runda slängar tar 21t 05m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Vietnam?

Det finns totalt 14 flygbolag som flyger till och från Vietnam, av vilka Qatar Airways är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 36% av de som flyger till Vietnam att flyga med Qatar Airways. Om du inte lyckas hitta biljetter med Qatar Airways, ta då en titt på Thai Airways och Turkish Airlines som också är populära flygbolag att flyga med.

De billigaste flygen till städer i Vietnam

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Vietnam från Sverige
Ho Chi Minh-staden
Ho Chi Minh-staden

Användbar information om ditt flyg till Vietnam

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Vietnam

Vilket är det billigaste flyget till Vietnam?

Om du vill flyga till Vietnam så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Vietravel Airlines, VietJet Air och Vietnam Airlines med priser från 372 kr, 425 kr respektive 571 kr.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Vietnam?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Vietnam?

Priserna för flyg till Vietnam uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Vietnam?

Av november 2023 finns det 28 bolag att välja mellan för flyg till Vietnam.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Vietnam?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Vietnam

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Vietnam?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Vietnam kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Vietnam. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Vietnam

Hitta flyg till dessa populära städer i Vietnam, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Vietnam

Dessa rutter har de billigaste flygen till Vietnam som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmHo Chi Minh-staden16t 00m7 466 kr
StockholmHanoi18t 35m8 896 kr
UmeåHo Chi Minh-staden21t 55m9 304 kr
GöteborgHo Chi Minh-staden21t 05m9 721 kr
LuleåHo Chi Minh-staden22t 15m10 327 kr
StockholmDa Nang26t 15m11 246 kr
StockholmHai Phong22t 45m12 290 kr
GöteborgHanoi39t 20m15 475 kr

De bästa sakerna att se och göra i Vietnam

Vilka flygbolag flyger direkt till Vietnam?

När du reser till Vietnam behöver du mellanlanda under din resa. Från Arlanda kan du bland annat åka med Thai Airways som mellanlandar i Bangkok eller Aeroflot med stopp i Moskva. Båda har linjer till Ho Chi Minh City och till Hanoi. Även Turkish Airlines är ett populärt bolag som mellanlandar i Istanbul på vägen till Vietnam. Jämför de olika flyglinjernas priser med momondos onlinefunktion och hitta en flygstol till billigt pris.

När är bästa tiden att åka till Vietnam?

Vietnam har ett tropiskt monsunklimat. Det innebär att landet drabbas av monsunregn under perioden mellan juni och oktober. Under sen vår är temperaturerna höga och stiger över 35 grader. Under vintern är det kallt norr om orten Nha Trang, men i södra delen av landet kan du fortfarande njuta av härligt solsken och badväder. Om du undviker perioden runt jul och nyår kan du dessutom hitta billiga flyg till Vietnam under vintermånaderna.

Hur många timmar tar det att flyga till Vietnam?

Från Arlanda tar en resa till Vietnam med en mellanlandning ungefär 15 timmar. Med två stopp under resans gång kan du räkna med upp emot 17 timmar. Under långflygningarna kan du luta dig tillbaka i flygstolen och underhålla dig med filmer och TV-serier från flygplanens underhållningssystem.

Kan man resa till Vietnam utan pass eller visum?

Du behöver ha med dig ditt pass som legitimation under resan och passet måste dessutom vara giltigt i 90 dagar efter inresedatumet. Till Vietnam kan du åka utan visum om du stannar i mindre än 15 dagar och uppvisar din returbiljett. Om du vill stanna i Vietnam längre än 15 dagar behöver du ansöka om ett visum på Vietnams ambassad.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Vietnam

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Vietnam?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Vietnam med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Vietnam?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Vietnam när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Vietnam, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Vietnam ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Vietnam så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Vietnam?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Vietnam genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Vietnam ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Vietnam på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Vietnam

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.