Hitta billiga flyg till Sri Lanka från 2 687 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Sri Lanka

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Sri Lanka

Bästa priset för enkelresa

2 687 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 690 kr

Snabbast flygtid

19t 25m
Det bästa priset för enkelflyg till Sri Lanka från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 687 kr (Stockholm Arlanda till Colombo Bandaranayike Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Sri Lanka från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 690 kr (Stockholm Arlanda till Colombo Bandaranayike Intl).
Det snabbaste flyget till Sri Lanka från Sverige tar 19t 25m (Stockholm Arlanda till Colombo Bandaranayike Intl).

Trender för flygresor till Sri Lanka

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Sri Lanka och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Sri Lanka?

Sri Lanka är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (100%) besöker Colombo mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Sri Lanka är Hambantota och Batticaloa.

Hur långt är flyget från Sverige till Sri Lanka?

Flyget från Sverige till Sri Lanka beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Colombo Bandaranayike Intl (den mest populära flygplatsen i Sri Lanka) ligger flygtiden på 13t 20m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Colombo Bandaranayike Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vilka flygbolag flyger till Sri Lanka?

Det finns totalt 8 flygbolag som flyger till och från Sri Lanka, av vilka Qatar Airways är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 53% av de som flyger till Sri Lanka att flyga med Qatar Airways. Om du inte lyckas hitta biljetter med Qatar Airways, ta då en titt på Emirates och Turkish Airlines som också är populära flygbolag att flyga med.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Sri Lanka? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Sri Lanka

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Sri Lanka från Sverige
Colombo
Colombo

Användbar information om ditt flyg till Sri Lanka

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Sri Lanka

Vilket är det billigaste flyget till Sri Lanka?

De billigaste flygen till Sri Lanka som nyligen hittats av momondos användare är 1 588 kr med Air India, 2 044 kr med Thai AirAsia och 2 379 kr med SriLankan Airlines.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Sri Lanka?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Sri Lanka?

Priserna för flyg till Sri Lanka uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Sri Lanka?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Sri Lanka är 13 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Sri Lanka?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Sri Lanka.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Sri Lanka?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Sri Lanka-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Sri Lanka

Hitta flyg till dessa populära städer i Sri Lanka, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Sri Lanka

Dessa rutter har de billigaste flygen till Sri Lanka som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmColombo13t 20m6 408 kr

De bästa sakerna att se och göra i Sri Lanka

Hur många timmar tar det att flyga till Sri Lanka?

Från Arlanda flygplats tar en resa till Sri Lanka någonstans mellan 12 och 20 timmar beroende på din mellanlandning. De flesta långflygningar till Sri Lanka erbjuder dock underhållning med TV-serier och filmer under resan, så du kan hålla dig sysselsatt i din flygstol i väntan på att semestern ska börja. Du kan smidigt jämföra både flyg till Sri Lanka och inrikesflyg inom landet, liksom paketresor, med hjälp av momondos söktjänst. Tänk på att det är svårt att hitta sista minuten resor till denna populära destination.

Kan man resa till Sri Lanka utan pass eller visum?

För att resa till Sri Lanka krävs en ”Electronic Travel Authorization” som du kan ansöka om på nätet och som kostar runt 30 USD. Valutan i Sri Lanka heter Rupier (LKR) och det råder in och utförselbegränsning på 5000 LKR. Vill du ha med fler kontanter rekommenderas vi att du tar ut dessa i USD. En gång i månaden, på Poyadagen (fullmåne), råder det alkoholförbud i landet enligt lankesisk lag.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Sri Lanka

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Sri Lanka?

    Sök flygerbjudanden till Sri Lanka. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Sri Lanka med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Sri Lanka?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Sri Lanka. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Sri Lanka ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Sri Lanka ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Sri Lanka?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Sri Lanka.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Sri Lanka ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Sri Lanka just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Sri Lanka och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Sri Lanka

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.