Hitta billiga flyg till Managua

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Managua

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Managua

Bästa priset för enkelresa

5 601 kr

Bästa priset för tur- och returresa

10 599 kr

Snabbast flygtid

25t 22m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Managua från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 601 kr (Stockholm Arlanda till Managua Augusto C Sandino).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Managua från Sverige under de senaste 72 timmarna är 10 599 kr (Stockholm Arlanda till Managua Augusto C Sandino).
Det snabbaste flyget till Managua från Sverige tar 25t 22m (Stockholm Arlanda till Managua Augusto C Sandino).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Managua, inklusive KLM och Iberia.

Trender för flygresor till Managua

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Managua och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Managua?

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Managua. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 11 120 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Managua i maj är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 12 088 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Managua?

Användare som bokade resor till Managua från Miami hittade flyg som var 78 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Managua. För att hitta det billigaste priset till Managua från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Managua?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Managua från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 12 353 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 15 433 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Managua.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Managua?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Managua är på morgonen. Flyg från Sverige till Managua kan då kosta så lite som 13 568 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 16 296 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Managua?

Flygtider från Sverige till Managua varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Managua Augusto C Sandino (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 23t 30m. En annan populär rutt från Sverige till Managua är att flyga från Göteborg Landvetter till Managua Augusto C Sandino, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Managua?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Managua är att boka 53 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 13 606 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Managua

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Managua från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Managua

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Managua

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Managua (MGA)

Vanligtvis är flyg till Managua från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Managua Augusto C Sandino, vilket i genomsnitt kostar 12 792 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MANAGUA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Managua kostar i genomsnitt bara 10 516 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANAGUA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti40% dyrareDet kostar omkring 17 887 kr för flyg till Managua från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANAGUA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember462% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Managua från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Managua

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Managua. Om du planerar att flyga till Managua, överväg då även att boka flyg till Rivas Costa Esmeralda flygplats(81 km från stadskärnan i Managua).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Managua är generellt Rivas Costa Esmeralda flygplats med ett genomsnittspris på 16 259 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Managua

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Managua

Andra kabinklasser för flyg till Managua

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Managua

Vilka bolag flyger till Managua?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Managua

Vilka bolag flyger till Managua?

När det gäller flyg från Sverige till Managua bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Aeromexico, Iberia, KLM och Air France. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med KLM till Managua

KLM flyger omkring 7 flyg till Managua under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Panama City Tocumen Intl, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med KLM var 8 742 kr (Stockholm Arlanda till Managua). Användare har betygsatt KLM med 7,6/10 med över 178 omdömen på momondo.

Flyg med Air France till Managua

Priser för flyg med Air France till Managua kan börja på så lite som 9 662 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 5 flyg som Air France trafikerar till Managua under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Air France till Managua kostar från Panama City Tocumen Intl. Air France har fått betyget 7,5/10 av användare på momondo med 302 omdömen.


Populära flygresor till Managua

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Managua som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Managua
Snabbaste flygtid23t 30m
Billigaste pris10 599 kr

Börja planera din resa till Managua


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Managua.

Du kan hitta flyg till Managua ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Managua hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Managua erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Managua och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.