Flyg till Niš

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Niš.
Visa nuvarande reserestriktioner för Serbien

När är den bästa tiden att flyga till Niš?

Hur lång tid tar det att flyga till Nis?

När du flyger till Nis, Serbien från Sveriges flygplatser får du räkna med en resa på ungefär 35 timmars total restid. Hur lång tid ditt flyg tar beror på varifrån i Sverige du flyger och hur många stopp du behöver göra under resans gång. Flest flygerbjudanden till Nis hittar du från Arlanda flygplats utanför Stockholm då detta är Sveriges största flygplats. Flygningar från Arlanda till Nis finns tillgängliga bland annat med easyJet, SWISS Airlines, SAS och LOT Polish Airlines. Du får för det mesta byta både plan och flygbolag under resan till Nis. Från Skavsta flygplats utanför Stockholm kan du resa med Ryanair och från Göteborg Landvetter finns flygningar med airBaltic och Lufthansa.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Nis?

Det finns tyvärr inte några direktflyg till Nis från Sveriges flygplatser utan du behöver mellanlanda och göra flera stopp under resan till Serbien. Från Stockholm Arlanda kan du bland annat resa med SAS till Göteborg och där byta till SWISS Airlines som flyger till Nis med en mellanlandning i Zürich. Från Stockholm Skavsta flygplats kan du flyga med Ryanair till Göteborg med en mellanlandning i Gdansk. Från Göteborg byter du sedan flygbolag till SWISS Airlines som tar dig till Nis med en mellanlandning i Zürich. Från Göteborg Landvetter kan du bland annat resa LOT Polish Airlines till Zürich genom att mellanlanda i Warszawa. I Zürich byter du sedan till SWISS Airlines som tar dig den sista sträckan till Nis.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Niš?

  604 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Niš på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Malmö och är 61 % billigare än de flesta andra flyg till Niš. För att hitta det billigaste priset till Niš från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Niš?

  mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Niš från Sverige med priser runt 482 kr. Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Niš från Sverige för september. Flyg till Niš i september är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 510 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Niš?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Niš från Sverige är större om du bokar 59 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Niš för ungefär 1 597 kr om du gör din sökning 59 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Niš?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Niš är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 562 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 323 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Niš.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Niš?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Niš är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Niš kan då kosta så lite som 660 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Niš, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 837 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Niš?

  Kraljevo Morava flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Niš.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Niš?

  Med ett genomsnittspris på 1 554 kr per person, är Kraljevo Morava flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Niš. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Niš från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Niš

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Niš.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Niš.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Niš.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Niš?

Returresa till Sverige från Niš

Testkrav för COVID-19
Besökare från Niš måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Niš behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Niš inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Niš?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Niš
 • Vilka bolag flyger till Niš?

  När det gäller flyg från Sverige till Niš bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Ryanair, Air Serbia och Wizz Air. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Niš

Nedan hittar du alla flygplatser i Niš tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Nis centrum från flygplatsen?

När du flyger till Nis från Sverige landar du på Nis Constantine the Great Airport, Nis som är Serbiens näst största flygplats. Flygplatsen ligger strax nordväst om centrala Nis och du kan ta dig in till centrum relativt snabbt från flygplatsen. Det billigaste sättet att resa på är med flygbussen Nis Ekspres som avgår från ankomsthallens station och tar dig in till centrala Jagodin Mala på ungefär en kvart. En bussbiljett kostar bara några kronor. Smidigast är att ta taxi in till centrum. Taxibilar väntar utanför flygplatsen och är billigare än vi är vana vid i Sverige. På flygplatsen hittar du även hyrbilar och om du kör in till centrum ska du följa Boulevard 12 söderut.


Visumkrav för att besöka Niš

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Nis?

Svenska medborgare behöver inte något visum eller inresetillstånd för resor till Nis, Serbien om vistelsen är under 90 dagar lång. För att resa in i landet behöver du visa upp ett svenskt pass. Passet måste vara giltigt för hela din vistelse i Serbien.


Börja planera din resa till Niš


De bästa sakerna att se och göra i Niš

Vad kan du se och göra i Nis?

Nis är Serbiens tredje största stad och har en lång historia. Idag är staden framförallt en universitetsstad som lockar många unga besökare, men här hittar du även några av landets främsta historiska sevärdheter. En av de kändaste sevärdheterna i staden är den ortodoxa katedralen i stadens centrum. Denna katedral har en unik mix av olika arkitektoniska stilar och du ser spår av både bysantinsk och västerländsk byggstil. Katedralen är även känd för sina färggranna målningar av den serbiska konstnären Dorde Krstic. I Nis kan du också utforska ruinerna av Konstantin den Stores romerska palats Mediana från 400-talet. Här kan du beundra antika mosaiker och utgrävningsplatsen. Palatsets ruiner ligger i utkanten av Nis och du tar busslinje 1 till Cele Kula för att nå ruinerna. Monumentet Cele Kula precis i närheten av ruinerna är också värt ett besök. För restauranger och nattliv kan du ta dig till området Kopitareva där du hittar traditionell serbisk mat och flera mikrobryggerier såväl som pubar och barer. Stämningen är livlig och lockar en mängd Nis-bor såväl som besökare.


Hitta billiga flyg till andra städer i Serbien

Serbien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?