Flyg till Borlänge

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 25/10
mån 1/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Borlänge.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

När är den bästa tiden att flyga till Borlänge?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Borlänge?

    Användare som bokade resor till Borlänge från London hittade flyg som var 74 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Borlänge. För att hitta det billigaste priset till Borlänge från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Borlänge?

    De som flyger till Borlänge kan potentiellt hitta bättre priser för Mora flygplats(73 km från stadskärnan i Borlänge), Hagfors flygplats(115 km från stadskärnan i Borlänge), Stockholm Västerås/Hässlö flygplats(119 km från stadskärnan i Borlänge), Söderhamn flygplats(125 km från stadskärnan i Borlänge) eller Torsby flygplats(139 km från stadskärnan i Borlänge) beroende på månad och avgångsflygplats.

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Borlänge?

    Borlänge Dala flygplats har ett genomsnittspris på 650 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Borlänge. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Borlänge?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Borlänge. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Borlänge inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Borlänge