Hitta billiga flyg till Denpasar

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Denpasar

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Denpasar

Bästa priset för enkelresa

5 121 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 025 kr

Snabbast flygtid

17t 45m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Denpasar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 121 kr (Stockholm Arlanda till Denpasar Bali Ngurah Rai).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Denpasar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 025 kr (Stockholm Arlanda till Denpasar Bali Ngurah Rai).
Det snabbaste flyget till Denpasar från Sverige tar 17t 45m (Stockholm Arlanda till Denpasar Bali Ngurah Rai).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Denpasar, inklusive Air France, KLM och Singapore Airlines.

Trender för flygresor till Denpasar

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Denpasar och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Denpasar?

Den billigaste månaden att flyga till Denpasar från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 9 143 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Denpasar under mars, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 9 585 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Denpasar?

Användare som bokade resor till Denpasar från Surabaja hittade flyg som var 93 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Denpasar. För att hitta det billigaste priset till Denpasar från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Denpasar?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Denpasar är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Denpasar på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 11 429 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Denpasar för flygningar en lördag på 12 626 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Denpasar?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Denpasar från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 9 439 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 12 834 kr. Flyg till Denpasar från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Denpasar?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Denpasar du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Denpasar Bali Ngurah Rai tar det i genomsnitt 18t 50m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Denpasar Bali Ngurah Rai generellt omkring 23t 55m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Denpasar?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Denpasar är att boka 28 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 11 037 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Denpasar

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Denpasar från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Denpasar

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Denpasar

Stockholm (STO) till Denpasar (DPS)

Vanligtvis är flyg till Denpasar från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Denpasar Bali Ngurah Rai, vilket i genomsnitt kostar 11 037 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DENPASAR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Denpasar kostar i genomsnitt bara 9 336 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DENPASAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli27% dyrareDet kostar omkring 14 231 kr för flyg till Denpasar från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DENPASAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli290% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Denpasar från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Denpasar

Den bästa tiden att resa till Denpasar är mellan april och september. Detta är den torra perioden och därför den bästa tiden att njuta av staden. Högsäsongens topp är i juli samt augusti vilket gör att flyg till Denpasar är som dyrast under denna period.

När är det billigast att boka flyg till Denpasar?

Det bästa är att boka flygbiljetter till Denpasar mellan april och juni samt i september. Från Stockholm är den kortaste flygtiden cirka 17 h och 30 min. Det går inga direktflyg till Denpasar och det snabbaste flyget har en mellanlandning. Flygbiljetter kostar cirka 9000-12000 SEK per person tur och retur om du vill flyga den kortaste sträckan. Du kan även hitta billiga flyg till Denpasar som kostar cirka 5000-7000 SEK per person om du inte har något emot att resa lite längre. Resan tar då cirka 25-35 h och du mellanlandar oftast en eller två gånger på vägen. Om du reser från Göteborg ar priserna ungefär samma som från Stockholm och det skiljer cirka 30 min i restid.

Stränder som Sanur Beach besöks oftast under maj, juni, eller juli, eftersom risken för regn är låg och temperaturerna ofta ligger över 21 grader.

Banyuwangi Blimbingsari flygplats eller Praya Lombok Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Denpasar.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Denpasar är generellt Praya Lombok Intl flygplats med ett genomsnittspris på 7 759 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Denpasar

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Denpasar

Vilka bolag flyger till Denpasar?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Denpasar

Vilka bolag flyger till Denpasar?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Denpasar från Sverige Singapore Airlines, Emirates, Thai Airways och Qatar Airways. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Emirates till Denpasar

I genomsnitt avgår 11 flyg med Emirates till Denpasar varje vecka.De flesta av dem flyger från Dubai Intl till Denpasar vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Emirates till Denpasar. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Emirates till Denpasar som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 9 267 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Emirates är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,4/10 i betyg av 129 av våra användare.

Flyg med Korean Air till Denpasar

Ett annat populärt val för flyg till Denpasar är Korean Air (8,2/10, 87 omdömen). De flesta flyg med Korean Air som landar i Denpasar anländer från Inchon Incheon Intl, men det finns 7 flyg med Korean Air till Denpasar från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Korean Air på momondo den här veckan låg på 11 743 kr (Stockholm Arlanda till Denpasar, tur och retur).


Flygplatser nära Denpasar

Nedan hittar du alla flygplatser i Denpasar tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Denpasars huvudflygplats, Bali Ngurah Rai (DPS) kan du ta dig in till stan med taxi, buss eller hotell transfer via ditt hotell. Det bästa sättet att ta sig in till stan är med taxi. Det finns många olika taxibolag och du kan ta en taxi i Denpasar direkt från flygplatsen eller boka en privat bil i förväg. Tänk på att alltid bestämma ett pris med chaufförerna innan. Du kan även ta en vanlig taxi eller Grab Taxi, som är likt Uber. Grab Taxi har också en app som du kan boka din resa genom. Flygplatsen i Denpasar ligger cirka 13 kilometer utanför staden, mellan Kuta och Jibmaran. Resan till centrum tar ungefär 20-30 minuter beroende på trafiken.


Populära flygresor till Denpasar

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Denpasar som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Denpasar
Snabbaste flygtid18t 00m
Billigaste pris7 342 kr
Flyg från Göteborg till Denpasar
Snabbaste flygtid18t 00m
Billigaste pris7 467 kr
Flyg från Köpenhamn till Denpasar
Snabbaste flygtid22t 20m
Billigaste pris7 863 kr

Så tar du dig runt i Denpasar

Det enklaste sättet att sig runt i Denpasar är till fots eller med taxi. Det är billigt att ta taxi i Denpasar men se till att taxin kör på taxameter och att det är synligt. Du kan även hyra en bil i Denpasar, ta Bemo, som ar en minibuss, eller hyra en scooter. Dock är Bemos ganska krångliga och rekommenderas inte särskilt mycket. Taxi eller hyrbilar är det absolut bästa om du vill ha det så bekvämt som möjligt, särskilt om du planerar att åka längre sträckor. Att hyra bil kostar cirka 60 000 IDR (cirka 40 SEK) per dag. Om du ska ta taxi är Blue Bird att rekommendera då det är ett säkert taxibolag. De har även en egen app.


Visumkrav för att besöka Denpasar

När du reser till Denpasar som svensk medborgare behöver du pass men inget visum. Du kan stanna i Denpasar upp till 30 dagar utan visum men om din vistelse är längre behöver du ett turistvisum, Social Visa, som gäller upp till 60 dagar. För att kunna stanna längre än 60 dagar behöver du förnya visumet efter denna period. Du kan ansöka om visum på den indonesiska ambassaden i Stockholm. Tänk även på att ditt pass måste vara giltigt längre än sex månader. Om du har ett provisoriskt pass behöver du ett visum för komplettering.


Börja planera din resa till Denpasar


De bästa sakerna att se och göra i Denpasar

Kan man dricka kranvatten i Denpasar?

Du kan inte dricka kranvatten i Denpasar. Köp alltid vatten på flaska. Däremot går det bra med is i drinkar då isen kontrolleras regelbundet.

Ska du ge dricks i Denpasar?

Det är vanligt att dricksa cirka 10 % på restauranger, vid massage, till dörrvakter samt chaufförer. På stranden är det vanligt att ge cirka 10-20 % i dricks för drinkservice.

Bör du köpa reseförsäkring till Denpasar?

Det rekommenderas att du köper reseförsäkring när du reser till Denpasar. Om du har reseförsäkring som ingår i din hemförsäkring, kolla gärna upp vad som ingår i den, som exempelvis stöld och olycksfall.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Denpasar ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du väl ser alla flygalternativ för Denpasar låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Denpasar erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Denpasar och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.