FAQ
Omdömen
Flygstatus

Boka flyg med China Eastern

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sa 22/6
Sa 29/6
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Snabba fakta om China Eastern

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för China Eastern

Billigaste rutten

442 kr

Mest populära rutten

HRB till ICN

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

2t 15m
Den billigaste rutten som China Eastern flyger avgår från Wuhan till Taiyuan ​​för 442 kr
Att flyga från Harbin till Inchon Incheon Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med China Eastern
Den snabbaste flygsträckan med China Eastern tar 0t 55m från Nanjing (NKG) till Shanghai (PVG)
Den längsta flygrutten med China Eastern ligger på 2t 15m från Shanghai (PVG) till Tianjin (TSN)

Information om att flyga med China Eastern

Vad har China Eastern Airlines för lojalitetsprogram?

China Eastern Airlines flyg erbjuder dig möjligheten att tjäna poäng. Allt du behöver göra är att gratis ansluta dig till flygbolagets lojalitetsprogram Eastern Miles. Som medlem kan du använda dina poäng till att köpa flygresor hos China Eastern Airlines. Du kan även använda dina poäng till att uppgradera bokningskategorin på en biljett du redan har köpt, till exempel från economy till business class. Som medlem i Eastern Miles kan du genom resande med China Eastern Airlines påverka din medlemsstatus. Efter ett visst antal flyg uppgraderas du till guld- och därefter platinummedlem. Med dessa högre medlemsnivåer erhåller du speciella förmåner. Du går till exempel i en speciell snabbkö vid incheckningsdisken, får extra incheckat bagage (olika mycket beroende på din destination) och tillträde till flygplatslounger som China Eastern Airlines har samarbete med.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på China Eastern Airlines?

I din China Eastern Airlines-bokning ingår bagage. Hur mycket beror på den prisklass du valt, men också på ditt flygs destination. Ska du flyga inom Kina kan du i prisklassen economy checka in en väska på upp till 20 kg kostnadsfritt. För flyg i economy till Europa, Syd- och Sydostasien samt Mellanöstern får din incheckade väska väga upp till 23 kg. Om du bokar China Eastern Airlines för flyg till Nordamerika, Oceanien, Japan eller Sydkorea ingår i economy två stycken incheckade resväskor på upp till 23 kg vardera. Oavsett ditt flygs slutdestination kan du som passagerare i economy också medföra ett handbagage på max 10 kg. Om du är guldmedlem eller högre i China Eastern Airlines lojalitetsprogram eller har köpt en biljett i business eller first class är du tillåten både mer incheckat bagage och handbagage.

Kan jag flyga med husdjur på China Eastern Airlines?

Vissa hundar, katter och fåglar tillåts resa med China Eastern Airlines flyg. På inget av flygbolagets flyg tillåts dock husdjur resa i kabinen, utan de måste alltid resa som incheckat bagage i flygplanets bagageutrymme. Om China Eastern Airlines bedömer att ett bagageutrymme under en viss flygning (utifrån metrologiska prognoser) kommer bli för kallt eller för varmt kan husdjur, för sin egen säkerhets skull, nekas tillträde. Hund- och kattraser med platt nos, som till exempel mops, eller hundraser som flygbolaget definierat som aggressiva, tillåts inte på något av China Eastern Airlines flyg. Om du ska transportera ditt husdjur med China Eastern Airlines är det väldigt viktigt att ditt husdjurs bur uppfyller alla flygbolagets strikta krav. Dessa omfattar inte bara burens dimensioner och vikt (som tillsammans med husdjuret, dess mat och vatten inte får överstiga 32 kg) utan också saker som material, luckans lås och burens fönstergluggar.

Har China Eastern några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Ja, China Eastern har 38 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Vilka är de främsta flygplatserna som China Eastern flyger till och från?

Shanghai Hongqiao, Peking Capital och Shenzhen är de mest populära flygplatserna som China Eastern frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för China Eastern?

Du kan kontrollera flygstatusen för China Eastern genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för China Eastern i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa China Eastern på +1 855-589-5530 eller besöka deras webbplats på us.ceair.com/en/.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med China Eastern?

Om du vill flyga inrikes med China Eastern är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Nanjing Lukou Intl till Shanghai Pu Dong för 768 kr. Detta billiga flyg med China Eastern innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med China Eastern är det billigaste alternativet att flyga från Wuhan till Taiyuan med 0 stopp för 442 kr.

Vilket är det billigaste internationella flyget med China Eastern?

Med 1 stopp och ett pris på 820 kr per biljett är att flyga från Inchon Incheon Intl till Dalian det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med China Eastern. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med China Eastern var att flyga från Inchon Incheon Intl till Dalian. Detta är ett enkelflyg för 547 kr och innefattar 1 stopp.


Omdömen för China Eastern

7,1
BraBaserat på 452 verifierade omdömen
7,5Gå ombord
6,4Mat
6,6Underhållning
7,6Besättning
7,1Comfort


China Eastern - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för China Eastern
Mo 6/17

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Sa 22/6
Sa 29/6
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners