Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Guangzhou

Hitta billiga flyg till Guangzhou från 7 441 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sun 3/3
Sun 10/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Guangzhou

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Guangzhou

Bästa priset för tur- och returresa

7 441 kr

Snabbast flygtid

14t 10m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Guangzhou från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 441 kr (Stockholm Arlanda till Guangzhou Baiyun).
Det snabbaste flyget till Guangzhou från Sverige tar 14t 10m (Stockholm Arlanda till Guangzhou Baiyun).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Guangzhou, inklusive Turkish Airlines, China Eastern och Qatar Airways.

Trender för flygresor till Guangzhou

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Guangzhou och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Guangzhou?

Om du inte har möjlighet att resa till Guangzhou i november är det också billigt att flyga i september. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 9 345 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Guangzhou?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Guangzhou från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 9 645 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 10 468 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Guangzhou?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Guangzhou på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Guangzhou på morgonen för så lite som 7 697 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Guangzhou, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 10 115 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Guangzhou?

Flygtider från Sverige till Guangzhou varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Guangzhou Baiyun (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 16t 15m. En annan populär rutt från Sverige till Guangzhou är att flyga från Göteborg Landvetter till Guangzhou Baiyun, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Guangzhou?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Guangzhou är att boka 38 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 10 321 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Guangzhou

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Guangzhou från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Guangzhou

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Guangzhou

Stockholm (STO) till Guangzhou (CAN)

Vanligtvis är flyg till Guangzhou från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Guangzhou Baiyun, vilket i genomsnitt kostar 10 321 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GUANGZHOU TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober15% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Guangzhou kostar i genomsnitt bara 9 037 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GUANGZHOU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember23% dyrareDet kostar omkring 13 010 kr för flyg till Guangzhou från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GUANGZHOU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni366% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Guangzhou från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Guangzhou

När är det billigast att boka flyg till Guangzhou?

Du hittar billiga flyg till Guangzhou under augusti samt mellan december och februari då staden har sin lågsäsong. Under dessa månader går det både att hitta billiga flygbiljetter till Guangzhou och lägre priser på boenden. Dyrast är att resa under våren då det är som mest populärt att boka flyg. Även hösten har högre priser på flygbiljetter till Guangzhou. Jämför priser på flygstolar mellan olika datum via momondo för att hitta Guangzhou-flyg som passar din budget.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Guangzhou?

3 086 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Guangzhou på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Hanoi och är 20 % billigare än de flesta andra flyg till Guangzhou. För att hitta det billigaste priset till Guangzhou från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Guangzhou?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Guangzhou. Om du planerar att flyga till Guangzhou, överväg då även att boka flyg till Guangzhou Baiyun flygplats(30 km från stadskärnan i Guangzhou), Shenzhen flygplats(78 km från stadskärnan i Guangzhou), Zhuhai flygplats(125 km från stadskärnan i Guangzhou) eller Huizhou flygplats(137 km från stadskärnan i Guangzhou).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Guangzhou?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Guangzhou är generellt Shenzhen flygplats med ett genomsnittspris på 3 834 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Guangzhou Baiyun flygplats?

Priserna för flyg till Guangzhou Baiyun flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Guangzhou Baiyun flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Guangzhou Baiyun flygplats är 7 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Guangzhou Baiyun flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Guangzhou Baiyun flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Guangzhou Baiyun flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Guangzhou Baiyun flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Guangzhou Baiyun flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Guangzhou

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Guangzhou
China Eastern
23 maj
ARN06:00Stockholm Arlanda
36t 50m
2 stopp
CAN00:50Guangzhou Baiyun
27 maj
CAN20:00Guangzhou Baiyun
28t 25m
2 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
7 441 kr
Hitta liknande
China Eastern
23 maj
ARN06:00Stockholm Arlanda
36t 50m
2 stopp
CAN00:50Guangzhou Baiyun
27 maj
CAN20:00Guangzhou Baiyun
28t 25m
2 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
7 452 kr
Hitta liknande
Hainan Airlines
14 juni
ARN06:40Stockholm Arlanda
23t 10m
2 stopp
CAN11:50Guangzhou Baiyun
13 juli
CAN18:15Guangzhou Baiyun
28t 25m
2 stopp
ARN16:40Stockholm Arlanda
8 563 kr
Hitta liknande
Air China
23 maj
ARN19:10Stockholm Arlanda
14t 10m
1 stopp
CAN15:20Guangzhou Baiyun
27 maj
CAN06:25Guangzhou Baiyun
16t 55m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
9 809 kr
Hitta liknande
Air China
23 maj
ARN19:10Stockholm Arlanda
16t 15m
1 stopp
CAN17:25Guangzhou Baiyun
27 maj
CAN06:25Guangzhou Baiyun
16t 55m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
9 819 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
23 maj
ARN16:10Stockholm Arlanda
17t 20m
1 stopp
CAN15:30Guangzhou Baiyun
26 maj
CAN01:35Guangzhou Baiyun
18t 40m
1 stopp
ARN14:15Stockholm Arlanda
10 869 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Guangzhou

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Guangzhou, visa några av våra erbjudanden nedan av Air China
Air China
ARNStockholm Arlanda
16t 15m
CANGuangzhou Baiyun

Så tar du dig runt i Guangzhou

Kollektivtrafiken i Guangzhou består av tunnelbana, buss och båt. Att ta tunnelbanan är ett av de mer lättnavigerade färdmedlen och staden har 13 olika linjer som tar dig till de olika områden. Priset för en resa med tunnelbanan varier på hur långt du ska åka, men priserna ligger på mellan 2-14 CNY (3-19 SEK). Du kan även köpa ett dagspass för 20 CNY (28 SEK) eller ett tredagarspass för 50 CNY (70 SEK). Guangzhou har ett stort nätverk av bussar. Lokalbussarna kostar 1 CNY (1,5 SEK) och expressbussarna 2 CNY (3 SEK). För färjor tar du dig till Tianzi-piren eller Xidi-piren där båtar avgår och kostar 2 CNY (3 SEK). I Guangzhou är det inte svårt att hitta taxibilar och ett enkelt sätt att hitta taxi är att ladda ner appen DiDi som även finns på engelska. Detta är särskilt användbart under rusningstrafiken då många taxibilar är upptagna och det därför kan vara svårt att vinka in en bil från gatan.


Visumkrav för att besöka Guangzhou

Du behöver ett visum för att resa till Kina. För en turistresa går det bra att ansöka om viseringen direkt på nätet. Du besöker sedan visumcentret i Stockholm eller Göteborg för att lämna fingeravtryck och för att betala för visumet vilket kostar 230 SEK. Du måste ha med dig ditt pass och detta lämnar du till visumcentret för att sedan få hemskickat till dig inom fyra dagar med din visering.


De bästa sakerna att se och göra i Guangzhou

Vad ska man se i Guangzhou?

Ön Shamian, Ghuangzhous operahus, och det historiska området Dongshan hör till stadens största sevärdheter.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvård. Kolla med din hemförsäkring vilket skydd du redan har för din resa innan du köper till en extra försäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp hellre vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Du behöver inte lämna dricks på restaurang men det förväntas att du lämnar något till hotellpersonalen.

Var ska man shoppa?

Marknaden Uingping är en av de mest kända i staden och här hittar du örter, kinesisk medicin och oljor.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Guangzhou?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Guangzhou ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Guangzhou ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Guangzhou?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Guangzhou.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Guangzhou ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Guangzhou just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Guangzhou och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Guangzhou

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Guangzhou

Populära flyg till Guangzhou
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Guangzhou
1 vuxen
Sun 3/3
Sun 10/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners