Flyg Asien Kina Guangdong Guangzhou

Flyg till Guangzhou

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Guangzhou (CAN)
fre 23/10
fre 30/10
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Guangzhou

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Guangzhou från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Guangzhou?

Flyg till Guangzhou under vår eller höst för att få så bra väder som möjligt under din resa. Under våren och hösten har staden ett torrt klimat och temperaturen ligger på 18-25 °C. Maj och juni är de allra mest regniga månaderna i staden och då är regnfallen både täta och tunga, så undvik helst dessa månader. Allra torrast är det mellan oktober och mars. Under sommaren stiger temperaturen upp mot 35 °C vilket gör att det inte är särskilt populärt att boka flygresor under denna period. Vintern ser gradtal som sjunker ner mot 14 °C.

När är det billigast att boka flyg till Guangzhou?

Du hittar billiga flyg till Guangzhou under augusti samt mellan december och februari då staden har sin lågsäsong. Under dessa månader går det både att hitta billiga flygbiljetter till Guangzhou och lägre priser på boenden. Dyrast är att resa under våren då det är som mest populärt att boka flyg. Även hösten har högre priser på flygbiljetter till Guangzhou. Jämför priser på flygstolar mellan olika datum via momondo för att hitta Guangzhou-flyg som passar din budget.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Guangzhou?

641 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Guangzhou på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Manila och är 84 % billigare än de flesta andra flyg till Guangzhou. För att hitta det billigaste priset till Guangzhou från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Guangzhou?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Guangzhou. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 180 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Guangzhou under november, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 451 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Guangzhou?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Guangzhou ungefär 30 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 052 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Guangzhou?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Guangzhou är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 4 435 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Guangzhou är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 319 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Guangzhou?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Guangzhou från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 522 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 968 kr. Flyg till Guangzhou från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Guangzhou?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Guangzhou. Om du planerar att flyga till Guangzhou, överväg då även att boka flyg till Guangzhou Baiyun flygplats(30 km från stadskärnan i Guangzhou), Shenzhen flygplats(78 km från stadskärnan i Guangzhou), Zhuhai flygplats(125 km från stadskärnan i Guangzhou) eller Huizhou flygplats(137 km från stadskärnan i Guangzhou).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Guangzhou?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Guangzhou är generellt Zhuhai flygplats med ett genomsnittspris på 2 087 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Guangzhou Baiyun

Om du letar efter enkelbiljetter till Guangzhou, visa några av våra erbjudanden nedan.
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
12 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
48t 55m
3 stopp
CAN
Guangzhou Baiyun
5 568 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
47t 50m
2 stopp
CAN
Guangzhou Baiyun
5 725 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
37t 40m
3 stopp
CAN
Guangzhou Baiyun
8 028 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Guangzhou?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Guangzhou

Du kan inte ta direktflyg från Sverige utan ditt flyg till Guangzhou mellanlandar under vägen. Vanligtvis byter du flyg i Helsingfors eller i Köpenhamn och Peking. Med Finnair kan du flyga till Helsingfors och sedan vidare direkt till Guangzhou. Du kan även resa till Guangzhou billigt med SAS-flyg till Köpenhamn och sedan vidare med Air China till Peking och Guangzhou. Med ett smidigt byte tar resan 12 timmar medan flera byten gör restiden till cirka 18 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Guangzhou till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Guangzhou plus avståndet till centrum

Flyg till Guangzhou landar på Guangzhou Baiyn International Airport. Flygplatsen är belägen drygt 30 km rakt norr om centrala Guangzhou. För att ta dig in till centrum kan du välja på buss, tunnelbana och taxi. Ett billigt sätt att resa in till centrum är att ta tunnelbanelinje 3 som går direkt från flygplatsen in till centrum. Tunnelbanan stannar både vid terminal 1 och 2 och tar ungefär 40 minuter in till centrum. En enkelbiljett kostar 7 CNY (10 SEK). Du kan även ta flygbussar från flygplatsens ankomsthall men detta är inte lika smidigt då avgångarna inte är särskilt täta. Kostanden för en bussfärd ligger på 20 CNY (28 SEK). Det enklaste sättet att ta dig in till centrum är med taxi. En taxiresa kostar 150 CNY (207 SEK) men du behöver även betala för eventuella vägtullar på vägen in till city. Med bil tar det knappt 40 minuter in till centrum.


Hur tar man sig runt i Guangzhou?

Kollektivtrafiken i Guangzhou består av tunnelbana, buss och båt. Att ta tunnelbanan är ett av de mer lättnavigerade färdmedlen och staden har 13 olika linjer som tar dig till de olika områden. Priset för en resa med tunnelbanan varier på hur långt du ska åka, men priserna ligger på mellan 2-14 CNY (3-19 SEK). Du kan även köpa ett dagspass för 20 CNY (28 SEK) eller ett tredagarspass för 50 CNY (70 SEK). Guangzhou har ett stort nätverk av bussar. Lokalbussarna kostar 1 CNY (1,5 SEK) och expressbussarna 2 CNY (3 SEK). För färjor tar du dig till Tianzi-piren eller Xidi-piren där båtar avgår och kostar 2 CNY (3 SEK). I Guangzhou är det inte svårt att hitta taxibilar och ett enkelt sätt att hitta taxi är att ladda ner appen DiDi som även finns på engelska. Detta är särskilt användbart under rusningstrafiken då många taxibilar är upptagna och det därför kan vara svårt att vinka in en bil från gatan.


Kan man resa till Guangzhou utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att resa till Kina. För en turistresa går det bra att ansöka om viseringen direkt på nätet. Du besöker sedan visumcentret i Stockholm eller Göteborg för att lämna fingeravtryck och för att betala för visumet vilket kostar 230 SEK. Du måste ha med dig ditt pass och detta lämnar du till visumcentret för att sedan få hemskickat till dig inom fyra dagar med din visering.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Guangzhou


Tips och råd om Guangzhou

Vad ska man se i Guangzhou?

Ön Shamian, Ghuangzhous operahus, och det historiska området Dongshan hör till stadens största sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till safariparken Chimelong för att se pandorna.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvård. Kolla med din hemförsäkring vilket skydd du redan har för din resa innan du köper till en extra försäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp hellre vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Du behöver inte lämna dricks på restaurang men det förväntas att du lämnar något till hotellpersonalen.

Var ska man shoppa?

Marknaden Uingping är en av de mest kända i staden och här hittar du örter, kinesisk medicin och oljor. (Priser kontrollerade 30/05/2019).

Flyg Asien Kina Guangdong Guangzhou
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass