Flyg till Guangzhou

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Guangzhou.
Visa nuvarande reserestriktioner för Kina

Billigaste flygen till flygplatser i Guangzhou

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Guangzhou från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Guangzhou

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Guangzhou

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Guangzhou (CAN)

Vanligtvis är flyg till Guangzhou från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Guangzhou Baiyun, vilket i genomsnitt kostar 4 981 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GUANGZHOU TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Guangzhou kostar i genomsnitt bara 4 153 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GUANGZHOU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti47% dyrareDet kostar omkring 7 327 kr för flyg till Guangzhou från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GUANGZHOU FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober577% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Guangzhou från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Guangzhou?

Flyg till Guangzhou under vår eller höst för att få så bra väder som möjligt under din resa. Under våren och hösten har staden ett torrt klimat och temperaturen ligger på 18-25 °C. Maj och juni är de allra mest regniga månaderna i staden och då är regnfallen både täta och tunga, så undvik helst dessa månader. Allra torrast är det mellan oktober och mars. Under sommaren stiger temperaturen upp mot 35 °C vilket gör att det inte är särskilt populärt att boka flygresor under denna period. Vintern ser gradtal som sjunker ner mot 14 °C.

När är det billigast att boka flyg till Guangzhou?

Du hittar billiga flyg till Guangzhou under augusti samt mellan december och februari då staden har sin lågsäsong. Under dessa månader går det både att hitta billiga flygbiljetter till Guangzhou och lägre priser på boenden. Dyrast är att resa under våren då det är som mest populärt att boka flyg. Även hösten har högre priser på flygbiljetter till Guangzhou. Jämför priser på flygstolar mellan olika datum via momondo för att hitta Guangzhou-flyg som passar din budget.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Guangzhou?

  637 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Guangzhou på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Manila och är 87 % billigare än de flesta andra flyg till Guangzhou. För att hitta det billigaste priset till Guangzhou från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Guangzhou?

  Om du inte har möjlighet att resa till Guangzhou i november är det också billigt att flyga i juni. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 327 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Guangzhou?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Guangzhou är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 5 708 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Guangzhou?

  Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Guangzhou från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 4 407 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 321 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Guangzhou?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Guangzhou på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Guangzhou på eftermiddagen för så lite som 4 627 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Guangzhou, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 5 174 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Guangzhou?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Guangzhou. Om du planerar att flyga till Guangzhou, överväg då även att boka flyg till Guangzhou Baiyun flygplats(30 km från stadskärnan i Guangzhou), Shenzhen flygplats(78 km från stadskärnan i Guangzhou), Zhuhai flygplats(125 km från stadskärnan i Guangzhou) eller Huizhou flygplats(137 km från stadskärnan i Guangzhou).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Guangzhou?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Guangzhou är generellt Zhuhai flygplats med ett genomsnittspris på 3 269 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Guangzhou Baiyun från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Guangzhou Baiyun

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Guangzhou Baiyun.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Guangzhou Baiyun.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Guangzhou Baiyun.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Guangzhou Baiyun?

Returresa till Sverige från Guangzhou Baiyun

Testkrav för COVID-19
Besökare från Guangzhou Baiyun måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Guangzhou Baiyun behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Guangzhou inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Guangzhou

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Guangzhou
Flera flygbolag
31 dec.
ARN10:25Stockholm Arlanda
38t 40m
2 stopp
CAN01:05Guangzhou Baiyun
14 jan.
CAN09:35Guangzhou Baiyun
32t 30m
2 stopp
ARN18:05Stockholm Arlanda
17 844 kr
Hitta liknande
Japan Airlines
31 dec.
ARN09:20Stockholm Arlanda
39t 45m
2 stopp
CAN01:05Guangzhou Baiyun
14 jan.
CAN09:35Guangzhou Baiyun
32t 30m
2 stopp
ARN18:05Stockholm Arlanda
17 280 kr
Hitta liknande
Japan Airlines
31 dec.
ARN09:20Stockholm Arlanda
39t 45m
2 stopp
CAN01:05Guangzhou Baiyun
14 jan.
CAN09:35Guangzhou Baiyun
32t 30m
2 stopp
ARN18:05Stockholm Arlanda
17 324 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Guangzhou

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Guangzhou, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
28 sep.
ARN09:15Stockholm Arlanda
20t 25m
3 stopp
CAN05:40Guangzhou Baiyun
8 168 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 sep.
ARN09:15Stockholm Arlanda
20t 25m
3 stopp
CAN05:40Guangzhou Baiyun
8 454 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 sep.
ARN08:55Stockholm Arlanda
40t 05m
3 stopp
CAN01:00Guangzhou Baiyun
14 480 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Guangzhou

Nedan hittar du alla flygplatser i Guangzhou tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Guangzhou landar på Guangzhou Baiyn International Airport. Flygplatsen är belägen drygt 30 km rakt norr om centrala Guangzhou. För att ta dig in till centrum kan du välja på buss, tunnelbana och taxi. Ett billigt sätt att resa in till centrum är att ta tunnelbanelinje 3 som går direkt från flygplatsen in till centrum. Tunnelbanan stannar både vid terminal 1 och 2 och tar ungefär 40 minuter in till centrum. En enkelbiljett kostar 7 CNY (10 SEK). Du kan även ta flygbussar från flygplatsens ankomsthall men detta är inte lika smidigt då avgångarna inte är särskilt täta. Kostanden för en bussfärd ligger på 20 CNY (28 SEK). Det enklaste sättet att ta dig in till centrum är med taxi. En taxiresa kostar 150 CNY (207 SEK) men du behöver även betala för eventuella vägtullar på vägen in till city. Med bil tar det knappt 40 minuter in till centrum.


Populära flygresor till Guangzhou

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Guangzhou som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Guangzhou
Snabbast flygtid39t 45m
Billigaste pris9 199 kr

Kollektivtrafiken i Guangzhou består av tunnelbana, buss och båt. Att ta tunnelbanan är ett av de mer lättnavigerade färdmedlen och staden har 13 olika linjer som tar dig till de olika områden. Priset för en resa med tunnelbanan varier på hur långt du ska åka, men priserna ligger på mellan 2-14 CNY (3-19 SEK). Du kan även köpa ett dagspass för 20 CNY (28 SEK) eller ett tredagarspass för 50 CNY (70 SEK). Guangzhou har ett stort nätverk av bussar. Lokalbussarna kostar 1 CNY (1,5 SEK) och expressbussarna 2 CNY (3 SEK). För färjor tar du dig till Tianzi-piren eller Xidi-piren där båtar avgår och kostar 2 CNY (3 SEK). I Guangzhou är det inte svårt att hitta taxibilar och ett enkelt sätt att hitta taxi är att ladda ner appen DiDi som även finns på engelska. Detta är särskilt användbart under rusningstrafiken då många taxibilar är upptagna och det därför kan vara svårt att vinka in en bil från gatan.


Du behöver ett visum för att resa till Kina. För en turistresa går det bra att ansöka om viseringen direkt på nätet. Du besöker sedan visumcentret i Stockholm eller Göteborg för att lämna fingeravtryck och för att betala för visumet vilket kostar 230 SEK. Du måste ha med dig ditt pass och detta lämnar du till visumcentret för att sedan få hemskickat till dig inom fyra dagar med din visering.


Börja planera din resa till Guangzhou


Vad ska man se i Guangzhou?

Ön Shamian, Ghuangzhous operahus, och det historiska området Dongshan hör till stadens största sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till safariparken Chimelong för att se pandorna.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvård. Kolla med din hemförsäkring vilket skydd du redan har för din resa innan du köper till en extra försäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp hellre vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Du behöver inte lämna dricks på restaurang men det förväntas att du lämnar något till hotellpersonalen.

Var ska man shoppa?

Marknaden Uingping är en av de mest kända i staden och här hittar du örter, kinesisk medicin och oljor. (Priser kontrollerade 30/05/2019).