Hitta billiga flyg till Linz

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 6/12
ons 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Linz

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Linz och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Linz?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Linz från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 2 648 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Linz en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 560 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Linz?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Linz är på morgonen. Flyg från Sverige till Linz kan då kosta så lite som 3 091 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Linz på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 3 645 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Linz?

Flyget från Sverige till Linz beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Salzburg Wolfgang A Mozart (den mest populära flygplatsen i Linz) ligger flygtiden på 2t 10m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Salzburg Wolfgang A Mozart ligger den genomsnittliga flygtiden på 4t 05m.

Billigaste flygen till flygplatser i Linz

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Linz från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Salzburg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Linz

Stockholm (STO) till Salzburg (SZG)

Vanligtvis är flyg till Linz från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Salzburg Wolfgang A Mozart, vilket i genomsnitt kostar 2 535 kr


Vanliga frågor om att flyga till Linz

Hur lång tid tar det att flyga till Linz i Österrike?

Flygtiden från Stockholm Arlanda flygplats till Linz i Österrike med en mellanlandning i Wien eller Frankfurt är ungefär fyra och en halv timme. Det finns ett stort utbud av flighter direkt till Linz från Wien och Frankfurt, och det går dagliga flygavgångar från Stockholm Arlanda till Frankfurt, och något mer sällan direktflygningar från Stockholm Arlanda till Wien. Även mindre flygplatser i Sverige som Kalmar Öland flygplats och Växjö flygplats erbjuder direktflygningar till Frankfurt enligt en regelbunden tidtabell.

Varifrån kan du flyga direkt till Linz i Österrike?

Just nu flyger tyvärr inga flygbolag direkt till Linz i Österrike från Stockholm Arlanda, Malmö Sturup eller Göteborg Landvetter, men du kan resa med flyg till Linz från en svensk flygplats och mellanlanda i till exempel Wien eller Frankfurt. Du kan flyga direkt till Linz i Österrike från Wien eller Frankfurt med flera olika flygbolag som har dagliga avgångar direkt till Linz utan mellanlandningar. Om du väljer att flyga till Linz via Frankfurt am Main kan du påbörja din resa på de allra flesta flygplatser i Sverige och flyga till Linz med bara en mellanlandning.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Linz?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Linz. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 377 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Linz i september är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 418 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Linz?

Salzburg Wolfgang A Mozart flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Linz.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Linz Hoersching flygplats?

Priserna för flyg till Linz Hoersching flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Linz Hoersching flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Linz Hoersching flygplats är 2 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Linz Hoersching flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Linz Hoersching flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Linz Hoersching flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Linz Hoersching flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Linz

Behövs visum för att resa till Linz i Österrike?

Eftersom Linz ligger i Österrike kan svenska medborgare och medborgare i andra länder som är medlemmar i EU resa dit utan särskilt inresetillstånd. Som svensk medborgare behöver du bara visa ditt pass eller ett nationellt ID-kort som utfärdas av polisen för att resa in i Österrike, och du får stanna som turist i upp till tre månader utan att ansöka om visum. Om du vill vistas längre än tre månader i Österrike kan du ansöka om visum hos den österrikiska ambassaden i Stockholm.


De bästa sakerna att se och göra i Linz

Vad kan man se och göra som turist i Linz i Österrike?

Linz är den tredje största staden i Österrike med sina 200 000 invånare, och det finns mycket att uppleva i Linz som turist både för kultur- och historieintresserade samt för sportiga besökare som föredrar utomhusaktiviteter. Donauparken är en vacker park i Linz som passar utmärkt för familjepromenader och lek med barn, men för verkligt natursköna områden och kulturella sevärdheter kan man åka med den smalspåriga järnvägen, bergbanan Pöstlingerbahn, som klättrar upp till toppen av Postlingberg i norra delen av Linz. Där hittar man utöver en fantastisk utsikt över hela Linz och den slingrande floden Donau även ett flertal trevliga restauranger och kaféer, den vackra kyrkan Pöstlingbergkirche Wallfahrtsbasilika med sina berömda tvillingtorn och åkattraktionen Grottenbahn samt ett välgjort sagotåg som uppskattas av besökare i alla åldrar. "Den gamla katedralen” vid Hauptplatz är en av många historiska sevärdheter i Linz, och de botaniska trädgårdarna som kallas Gugl passar utmärkt för långpromenader även om du kanske inte hinner titta på alla drygt 10 000 olika sorters blommor, träd och växter som finns representerade på de stora grönskande ytorna bland dammar och växthus. När du behöver vila fötterna rekommenderas ett kafébesök i centrala Linz för att avnjuta den lokala specialiteten Linzertårta.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Linz?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Linz. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Linz ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Linz så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Linz?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Linz. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Linz ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Linz och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Linz

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.