Hitta billiga flyg till Las Vegas från 4 451 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Las Vegas

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Las Vegas

Bästa priset för tur- och returresa

4 451 kr

Snabbast flygtid

15t 55m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Las Vegas från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 451 kr (Stockholm Arlanda till Las Vegas Harry Reid Intl).
Det snabbaste flyget till Las Vegas från Sverige tar 15t 55m (Stockholm Arlanda till Las Vegas Harry Reid Intl).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Las Vegas, inklusive American Airlines, United Airlines och British Airways.

Trender för flygresor till Las Vegas

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Las Vegas och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Las Vegas?

Den billigaste månaden att flyga till Las Vegas från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 566 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Las Vegas från Sverige för februari. Flyg till Las Vegas i februari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 660 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Las Vegas?

Den billigaste veckodagen att flyga till Las Vegas är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 5 351 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 6 289 kr från Sverige till Las Vegas.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Las Vegas?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Las Vegas då du kan hitta flygpriser för så lite som 4 261 kr. Att flyga till Las Vegas på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Las Vegas är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 804 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Las Vegas?

Flyget från Sverige till Las Vegas beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Las Vegas Harry Reid Intl (den mest populära flygplatsen i Las Vegas) ligger flygtiden på 20t 54m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Las Vegas Harry Reid Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 18t 35m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Las Vegas?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Las Vegas är att boka 25 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 5 523 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Las Vegas

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Las Vegas från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Las Vegas

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Las Vegas

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Las Vegas (LAS)

Vanligtvis är flyg till Las Vegas från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Las Vegas Harry Reid Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 520 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAS VEGAS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember15% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Las Vegas kostar i genomsnitt bara 4 723 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS VEGAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni25% dyrareDet kostar omkring 6 922 kr för flyg till Las Vegas från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS VEGAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober170% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Las Vegas från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Las Vegas

Resor till Las Vegas är framför allt populära under sommarmånaderna samt under jul och nyårsledigheterna i december. Under högsäsongen är priserna högre både på flygbiljetter till Las Vegas samt på resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser i priskalendern på nätet för att hitta en flygstol till billigt pris. Du kan filtrera din sökning på olika faktorer som bland annat hur många stopp du kan tänka dig att göra och vilken tid på dagen du vill åka.

När är det billigast att boka flyg till Las Vegas? Billiga flyg till Las Vegas hittar du främst under november och maj. Månaden maj är en bra tidpunkt för att besöka staden då vädret är behagligt och merparten sevärdheter och attraktioner är öppna, samtidigt som du undviker högsäsongens stigande priser och de största folkmassorna.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Las Vegas?

Las Vegas Boulder City flygplats, Meadview Grand Canyon West flygplats eller Bullhead City Laughlin Bullhead flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Las Vegas.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats?

Priserna för flyg till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats är 16 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Las Vegas Harry Reid Intl flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Las Vegas

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Las Vegas
Flera flygbolag
11 jan.
ARN18:00Stockholm Arlanda
33t 54m
2 stopp
LAS18:54Las Vegas Harry Reid Intl
15 jan.
LAS21:10Las Vegas Harry Reid Intl
16t 35m
1 stopp
ARN22:45Stockholm Arlanda
4 451 kr
Hitta liknande
British Airways
11 jan.
ARN06:45Stockholm Arlanda
20t 45m
2 stopp
LAS18:30Las Vegas Harry Reid Intl
15 jan.
LAS14:33Las Vegas Harry Reid Intl
17t 22m
2 stopp
ARN16:55Stockholm Arlanda
4 471 kr
Hitta liknande
British Airways
20 mars
GOT11:45Göteborg Landvetter
18t 56m
2 stopp
LAS22:41Las Vegas Harry Reid Intl
26 mars
LAS14:00Las Vegas Harry Reid Intl
24t 25m
2 stopp
GOT22:25Göteborg Landvetter
4 524 kr
Hitta liknande
British Airways
12 mars
ARN07:05Stockholm Arlanda
22t 09m
2 stopp
LAS21:14Las Vegas Harry Reid Intl
17 mars
LAS16:40Las Vegas Harry Reid Intl
18t 45m
2 stopp
ARN19:25Stockholm Arlanda
4 545 kr
Hitta liknande
British Airways
11 jan.
ARN11:30Stockholm Arlanda
16t 25m
1 stopp
LAS18:55Las Vegas Harry Reid Intl
15 jan.
LAS21:10Las Vegas Harry Reid Intl
16t 35m
1 stopp
ARN22:45Stockholm Arlanda
4 681 kr
Hitta liknande
American Airlines
20 mars
GOT12:20Göteborg Landvetter
30t 53m
2 stopp
LAS11:13Las Vegas Harry Reid Intl
25 mars
LAS00:30Las Vegas Harry Reid Intl
26t 25m
2 stopp
GOT10:55Göteborg Landvetter
4 754 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Las Vegas

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Las Vegas, visa några av våra erbjudanden nedan av American Airlines
American Airlines
ARNStockholm Arlanda
20t 54m
LASLas Vegas Harry Reid Intl
American Airlines
GOTGöteborg Landvetter
18t 35m
LASLas Vegas Harry Reid Intl

Så tar du dig runt i Las Vegas

De flesta sevärdheter i Las Vegas ligger längs med den kända gågatan The Strip, som du enklast tar dig fram på till fots. Tänk bara på att ha promenadvänliga skor och en vattenflaska med dig, särskilt under de varmare sommarmånaderna. Kollektivtrafiken i stadens centrala delar består av Las Vegas Monorail, ett snabbtåg som trafikerar sträckan från den ena till den andra änden av The Strip med en restid på ungefär 15 minuter.

Om du ska ta dig utanför stadens absoluta centrum finns det flera busslinjer som trafikerar rutter till stadens olika områden. Om du bor utanför centrum och planerar utforska sevärdheter runt om i staden kan du såklart hyra en bil för att ta dig fram, men försök att undvika att köra i centrum då trafiken kan vara krånglig och det ofta är svårt att hitta parkering.


Visumkrav för att besöka Las Vegas

För att resa till USA behöver du ha med dig ditt pass. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med din inresa i landet, så se till att du har ett uppdaterat pass innan du reser. Du kan också bli ombedd att visa upp bevis på din utresa från landet vid gränskontrollen så se till att ha bokat en returresa och ha med dig relativ dokumentation. Sverige är med i det så kallade Visa Waiver Programmet vilket innebär att du som svensk medborgare inte behöver något visum för en resa som är under 90 dagar. Däremot måste du ansöka om ett ESTA-godkännande minst 72 timmar innan avgång. Detta gör du online och processen tar endast ett par minuter. Kolla alltid upp de senaste inresebestämmelserna innan avresa då regler kring pass och visum kan ändras.


De bästa sakerna att se och göra i Las Vegas

Intresserad av sevärdheter i Las Vegas?

En promenad längs the Strip är ett absolut måste under resan och här hittar du stadens mest kända casinos. Gör ett besök till italienskinspirerade Venetian med kanaler och gondolåkning eller ta en tur i det stora pariserhjulet High Roller som är världens högsta.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en adapter för att kunna använda din svenska elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga mobilkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det går att dricka men köp helst vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Las Vegas?

Ja, lämna alltid 20 procent i dricks.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Las Vegas?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Las Vegas ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Las Vegas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Las Vegas?

När du söker efter flyg till Las Vegas hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Las Vegas ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Las Vegas. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Las Vegas

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.