Flyg till Las Vegas

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Las Vegas (LAS)
sön 18/4
sön 25/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Las Vegas. Nuvarande restriktioner för Las Vegas baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Las Vegas

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Las Vegas från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Las Vegas

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Las Vegas

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Las Vegas (LAS)

Vanligtvis är flyg till Las Vegas från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Las Vegas Mccarran Intl, vilket i genomsnitt kostar 4 882 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAS VEGAS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Las Vegas kostar i genomsnitt bara 4 237 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS VEGAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli42% dyrareDet kostar omkring 6 954 kr för flyg till Las Vegas från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS VEGAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember286% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Las Vegas från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Las Vegas?

Resor till Las Vegas är framför allt populära under sommarmånaderna samt under jul och nyårsledigheterna i december. Under högsäsongen är priserna högre både på flygbiljetter till Las Vegas samt på resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser i priskalendern på nätet för att hitta en flygstol till billigt pris. Du kan filtrera din sökning på olika faktorer som bland annat hur många stopp du kan tänka dig att göra och vilken tid på dagen du vill åka.

När är det billigast att boka flyg till Las Vegas? Billiga flyg till Las Vegas hittar du främst under november och maj. Månaden maj är en bra tidpunkt för att besöka staden då vädret är behagligt och merparten sevärdheter och attraktioner är öppna, samtidigt som du undviker högsäsongens stigande priser och de största folkmassorna.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Las Vegas?

Den billigaste månaden att flyga till Las Vegas från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 423 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Las Vegas i februari är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Las Vegas under maj ligger i genomsnitt på 4 482 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Las Vegas?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Las Vegas 51 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Las Vegas för i genomsnitt 5 064 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Las Vegas?

Den billigaste veckodagen att flyga till Las Vegas är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 4 504 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Las Vegas för flygningar en lördag på 5 419 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Las Vegas?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Las Vegas oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Las Vegas med avgång på kvällen för så lite som 4 467 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Las Vegas, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 785 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Las Vegas?

Las Vegas Boulder City flygplats, Meadview Grand Canyon West flygplats eller Bullhead City Laughlin Bullhead flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Las Vegas.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Las Vegas?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Las Vegas. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Las Vegas inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Las Vegas Mccarran Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Las Vegas Mccarran Intl
KLM
28 aug.
05:35Stockholm Arlanda
13t 40m
1 stopp
19:15Las Vegas Mccarran Intl
19 sep.
07:05Las Vegas Mccarran Intl
20t 35m
2 stopp
03:40Stockholm Arlanda
5 604 kr
Hitta liknande
KLM
28 aug.
05:35Stockholm Arlanda
13t 40m
1 stopp
19:15Las Vegas Mccarran Intl
19 sep.
12:05Las Vegas Mccarran Intl
21t 50m
1 stopp
09:55Stockholm Arlanda
5 680 kr
Hitta liknande
KLM
23 sep.
05:35Stockholm Arlanda
13t 40m
1 stopp
19:15Las Vegas Mccarran Intl
28 sep.
12:05Las Vegas Mccarran Intl
21t 50m
1 stopp
09:55Stockholm Arlanda
6 068 kr
Hitta liknande
British Airways
9 okt.
05:00Göteborg-Landvetter Airport
19t 30m
1 stopp
00:30Las Vegas Mccarran Intl
20 okt.
17:30Las Vegas Mccarran Intl
17t 15m
1 stopp
10:45Göteborg-Landvetter Airport
6 203 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 sep.
09:25Stockholm-Bromma
18t 06m
2 stopp
03:31Las Vegas Mccarran Intl
28 sep.
08:42Las Vegas Mccarran Intl
19t 18m
2 stopp
04:00Stockholm-Bromma
5 680 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 okt.
02:10Göteborg-Landvetter Airport
17t 05m
1 stopp
19:15Las Vegas Mccarran Intl
20 okt.
06:40Las Vegas Mccarran Intl
21t 35m
2 stopp
04:15Göteborg-Landvetter Airport
5 562 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Las Vegas?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Las Vegas

Norwegian, Finnair och British Airways är populära flygbolag som erbjuder billiga flyg till Las Vegas. För att undvika dyra sista minuten priser gör du bäst i att boka dina biljetter ungefär två månader innan planerat avresedatum. Jämför olika flygbolags priser och rutter online hos momondo. Under flygresor till Las Vegas erbjuds ofta underhållningssystem för att du ska kunna se på film och TV-serier under resan.

Vem flyger direkt till Las Vegas? När du flyger från Sverige till Las Vegas behöver du göra minst en mellanlandning under färden. Med Norwegian kan du till exempel mellanlanda i Los Angeles och med British Airways mellanlandar du i London.

Hur många timmar tar det att flyga till Las Vegas? En resa till Las Vegas, med en mellanlandning, tar mellan 15 och 16 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Las Vegas till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Las Vegas plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Las Vegas landar på McCarran International Airport som har två passagerarterminaler. Du tar dig enkelt in till staden antingen med lokalbuss eller med bil. Utanför terminalerna finns taxistationer med bilar väntandes men flygplatsen har också flera hyrbilsalternativ om du hellre kör själv. Tänk på att många av de stora hotellen erbjuder gratisbussar som hämtar upp sina gäster på flygplatsen och kör direkt till hotellet. Redan på flygplatsen kan du hitta spelautomater om du vill börja spela redan när du landar!


Hur tar man sig runt i Las Vegas?

De flesta sevärdheter i Las Vegas ligger längs med den kända gågatan The Strip, som du enklast tar dig fram på till fots. Tänk bara på att ha promenadvänliga skor och en vattenflaska med dig, särskilt under de varmare sommarmånaderna. Kollektivtrafiken i stadens centrala delar består av Las Vegas Monorail, ett snabbtåg som trafikerar sträckan från den ena till den andra änden av The Strip med en restid på ungefär 15 minuter.

Om du ska ta dig utanför stadens absoluta centrum finns det flera busslinjer som trafikerar rutter till stadens olika områden. Om du bor utanför centrum och planerar utforska sevärdheter runt om i staden kan du såklart hyra en bil för att ta dig fram, men försök att undvika att köra i centrum då trafiken kan vara krånglig och det ofta är svårt att hitta parkering.


Kan man flyga till Las Vegas utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du ha med dig ditt pass. Passet måste vara giltigt i sex månader från och med din inresa i landet, så se till att du har ett uppdaterat pass innan du reser. Du kan också bli ombedd att visa upp bevis på din utresa från landet vid gränskontrollen så se till att ha bokat en returresa och ha med dig relativ dokumentation. Sverige är med i det så kallade Visa Waiver Programmet vilket innebär att du som svensk medborgare inte behöver något visum för en resa som är under 90 dagar. Däremot måste du ansöka om ett ESTA-godkännande minst 72 timmar innan avgång. Detta gör du online och processen tar endast ett par minuter. Kolla alltid upp de senaste inresebestämmelserna innan avresa då regler kring pass och visum kan ändras.


Tips och råd om Las Vegas

Intresserad av sevärdheter i Las Vegas?

En promenad längs the Strip är ett absolut måste under resan och här hittar du stadens mest kända casinos. Gör ett besök till italienskinspirerade Venetian med kanaler och gondolåkning eller ta en tur i det stora pariserhjulet High Roller som är världens högsta.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en adapter för att kunna använda din svenska elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga mobilkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det går att dricka men köp helst vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Las Vegas?

Ja, lämna alltid 20 procent i dricks.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass