Hitta billiga flyg till Kota Kinabalu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kota Kinabalu

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kota Kinabalu och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kota Kinabalu?

Om du inte har möjlighet att resa till Kota Kinabalu i november är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 7 707 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kota Kinabalu?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Kota Kinabalu från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 10 548 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Kota Kinabalu en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 12 082 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.


Vanliga frågor om att flyga till Kota Kinabalu

Från Sverige kan du flyga till Kota Kinabalu, Malaysia på mellan 35 och 42 timmar. Hur lång din flygning tar beror på vilken svensk flygplats du flyger från och vilken rutt du tar. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm Arlanda flygplats, Göteborg Landvetter flygplats och från Malmö Sturup flygplats. Från Arlanda flygplats utanför Stockholm kan du resa med Malaysia Airlines till Kota Kinabalu och resan tar då drygt 38 timmar. Från Arlanda flygplats hittar du även flygrutter till Kota Kinbalu med Qatar Airways. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg som tar dig till Kota Kinabalu på drygt 42 timmar, och du kan bland annat flyga med KLM, Jetstar Asia och Malaysia Airlines. Om du reser från Malmö Sturup flygplats kan du räkna med en resa på runt 35 timmar. Från Malmö hittar du flyg med bland annat SAS och Qatar Airways.

Du kan inte hitta några direktflyg till Kota Kinabalu från Sverige men du hittar flera flygrutter med mellanlandningar längs vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa till Kota Kinabalu, Malaysia med Malaysia Airlines som gör två mellanlandningar på vägen, och då stannar du i Doha och i Kuala Lumpur. Även Qatar Airways har rutter från Arlanda via Doha och Kuala Lumpur. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga med tre mellanlandningar. Du hittar då flygningar med KLM som tar dig från Göteborg till Singapore via en mellanlandning i Amsterdam. Från Singapore reser du sedan vidare med Jetstar Asia till Kuala Lumpur och från Kuala Lumpur hittar du flyg med Malaysia Airlines till Kota Kinabalu. Från Malmö Sturup flygplats behöver du också göra tre mellanlandningar under vägen. Du flyger då med SAS från Malmö till Stockholm Arlanda flygplats. Från Arlanda hittar du flyg med Qatar Airways som flyger till Kota Kinabalu via stopp i Doha och Kuala Lumpur.

De som flyger till Kota Kinabalu kan potentiellt hitta bättre priser för Labuan flygplats(118 km från stadskärnan i Kota Kinabalu), Kudat flygplats(134 km från stadskärnan i Kota Kinabalu) eller Lawas flygplats(145 km från stadskärnan i Kota Kinabalu) beroende på månad och avgångsflygplats.


Andra kabinklasser för flyg till Kota Kinabalu

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kota Kinabalu

Vilka bolag flyger till Kota Kinabalu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kota Kinabalu

Vilka bolag flyger till Kota Kinabalu?

Qatar Airways, Malaysia Airlines, Singapore Airlines och Turkish Airlines är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Kota Kinabalu enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Kota Kinabalu med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Qatar Airways till Kota Kinabalu

Qatar Airways flyger till Kota Kinabalu omkring 56 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Qatar Airways, men priser så låga som 7 729 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Kota Kinabalu. Qatar Airways har fått ett betyg på 7,9/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Singapore Airlines till Kota Kinabalu

Ett annat populärt val för flyg till Kota Kinabalu är Singapore Airlines (7,8/10, 202 omdömen). De flesta flyg med Singapore Airlines som landar i Kota Kinabalu anländer från Kuala Lumpur Intl, men det finns 7 flyg med Singapore Airlines till Kota Kinabalu från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Singapore Airlines på momondo den här veckan låg på 5 089 kr (Stockholm Arlanda till Kota Kinabalu, tur och retur).


Flygplatser nära Kota Kinabalu

Nedan hittar du alla flygplatser i Kota Kinabalu tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Kota Kinabalus centrum från flygplatsen?

När du flyger till Kota Kinabalu från Sverige landar du på Kota Kinabalu International Airport. Flygplatsen ligger strax söder om staden och du kan därför snabbt ta dig in till de centrala delarna från flygplatsen. Billigast alternativ för transfer in till staden är att ta buss in till centrum. Du hittar bussar som går direkt från flygplatsen in till centrum utanför ankomsthallen. Det allra snabbaste alternativet för att ta dig från Kota Kinabalu International Airport in till centrum är att resa med taxi som du hittar väntandes utanför flygplatsen. Med taxi tar resan ungefär 10 minuter. Om du hyr bil på flygplatsen och själv kör in till Kota Kinabalu centrum följer du vägen Jalan Kepayan norrut från flygplatsen.


Visumkrav för att besöka Kota Kinabalu

Som EU-medborgare behöver du inte något inresetillstånd för vistelser till Kota Kinabalu, Malaysia som är kortare än 90 dagar. Du behöver ha med dig ditt pass för att kunna visa att du är europeisk medborgare och ditt pass måste vara giltigt sex månader från och med det du lämnar Kota Kinabalu. Du behöver också kunna visa upp en returbiljett när du reser in i landet.


Börja planera din resa till Kota Kinabalu


De bästa sakerna att se och göra i Kota Kinabalu

Kota Kinabalu är en kompakt stad som är lätt att ta sig runt i. En av stadens mest populära sevärdheter är den vackra och nybyggda moskén från år 2000. Moskén är belägen norr om staden och du tar dig hit genom att ta buss 5A mot universitetet. Ett annat populärt besöksmål är Mari Mari där du kan se traditionella hem och traditionellt konsthantverk. Mari Mari ligger öster om centrala Kota Kinabalu och många hotell ordnar med transporter dit.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kota Kinabalu. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kota Kinabalu ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg till Kota Kinabalu hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Kota Kinabalu just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Kota Kinabalu och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.