Flyg till Kota Kinabalu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kota Kinabalu.
Visa nuvarande reserestriktioner för Malaysia

När är den bästa tiden att flyga till Kota Kinabalu?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Kota Kinabalu?

  Användare som bokade resor till Kota Kinabalu från Sandakan hittade flyg som var 95 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Kota Kinabalu. För att hitta det billigaste priset till Kota Kinabalu från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kota Kinabalu?

  Om du inte har möjlighet att resa till Kota Kinabalu i september är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 6 740 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kota Kinabalu?

  Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Kota Kinabalu från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 6 475 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Kota Kinabalu en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 8 006 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kota Kinabalu?

  De som flyger till Kota Kinabalu kan potentiellt hitta bättre priser för Labuan flygplats(118 km från stadskärnan i Kota Kinabalu), Kudat flygplats(134 km från stadskärnan i Kota Kinabalu) eller Lawas flygplats(145 km från stadskärnan i Kota Kinabalu) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kota Kinabalu?

  Med ett genomsnittspris på 3 528 kr per person, är Labuan flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Kota Kinabalu. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Kota Kinabalu från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Kota Kinabalu

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Kota Kinabalu.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Kota Kinabalu.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Kota Kinabalu.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Kota Kinabalu?

Returresa till Sverige från Kota Kinabalu

Testkrav för COVID-19
Besökare från Kota Kinabalu måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Kota Kinabalu behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Kota Kinabalu inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Kota Kinabalu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kota Kinabalu
 • Vilka bolag flyger till Kota Kinabalu?

  Singapore Airlines, Qatar Airways och Emirates är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Kota Kinabalu enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Kota Kinabalu med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Kota Kinabalu