Flyg till Trabzon

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Trabzon.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Trabzon

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Trabzon från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Trabzon

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Trabzon

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Trabzon (TZX)

Vanligtvis är flyg till Trabzon från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Trabzon, vilket i genomsnitt kostar 3 157 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TRABZON TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember42% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Trabzon kostar i genomsnitt bara 1 830 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TRABZON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti47% dyrareDet kostar omkring 4 653 kr för flyg till Trabzon från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TRABZON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli454% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Trabzon från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Trabzon?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Trabzon?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Trabzon för 509 kr/person, vilket är 74 % billigare än för genomsnittsflyget till Trabzon. För att hitta de billigaste priserna till Trabzon från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Trabzon?

  mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Trabzon från Sverige med priser runt 1 894 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Trabzon i mars är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 428 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Trabzon?

  Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Trabzon. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 081 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 591 kr från Sverige till Trabzon.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Trabzon?

  De som flyger till Trabzon kan potentiellt hitta bättre priser för Ordu/Giresun flygplats(138 km från stadskärnan i Trabzon) eller Erzincan flygplats(145 km från stadskärnan i Trabzon) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Trabzon?

  Med ett genomsnittspris på 615 kr per person, är Erzincan flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Trabzon. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Trabzon från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Trabzon

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Trabzon.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Trabzon.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Trabzon.

Dokument
Formulär för inresa till Turkiet - Mandatory to fill 72h before arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Trabzon?

Returresa till Sverige från Trabzon

Testkrav för COVID-19
Besökare från Trabzon måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Trabzon behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Trabzon inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Trabzon?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Trabzon
 • Vilka bolag flyger till Trabzon?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Trabzon från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Turkish Airlines och Pegasus Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Trabzon på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Trabzon