Hitta billiga flyg till Bodrum från 2 333 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sáb. 9/12
sáb. 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bodrum

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bodrum

Bästa priset för tur- och returresa

2 333 kr

Snabbast flygtid

6t 45m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bodrum från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 333 kr (Stockholm Arlanda till Milas–Bodrum).
Det snabbaste flyget till Bodrum från Sverige tar 6t 45m (Stockholm Arlanda till Milas–Bodrum).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Bodrum, inklusive Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Bodrum

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bodrum och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bodrum?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bodrum. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 779 kr. Om du inte vill besöka Bodrum i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 349 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bodrum?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Bodrum är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 4 251 kr. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 295 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bodrum?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bodrum från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 686 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 5 115 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Bodrum?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Bodrum beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Izmir Adnan Menderes tar i genomsnitt 8t 40m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Izmir Adnan Menderes i genomsnitt ligger på 6t 55m. Izmir Adnan Menderes är den mest populära flygplatsen i Bodrum.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bodrum?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Bodrum ungefär 29 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 079 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bodrum

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bodrum från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bodrum

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bodrum

Stockholm (STO) till Izmir (IZM)

Vanligtvis är flyg till Bodrum från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Izmir, vilket i genomsnitt kostar 3 443 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BODRUM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember30% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bodrum kostar i genomsnitt bara 2 841 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODRUM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli51% dyrareDet kostar omkring 6 107 kr för flyg till Bodrum från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODRUM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli538% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bodrum från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bodrum

Bodrums högsäsong infaller under sommarmånaderna då resenärer världen över flockas till den turkiska hamnstaden. Under sommaren är staden en destination för festsugna då Bodrum är känd för sina nattklubbar. Detta påverkar priserna på resor och under mitten av sommaren är priserna som allra högst. Även i november är det populärt att resa vilket medför högre priser på flygstolar och på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Bodrum?

Billiga priser på flyg till Bodrum hittar du framförallt under vintermånaderna då staden upplever sin lågsäsong. Temperaturerna under vintern ligger på ungefär 12 grader, så denna tidpunkt är bäst att åka på om du vill uppleva stadens kultur och historia snarare än dess strandliv. Billiga resor hittar du framförallt i december och i januari och du kan enkelt jämföra kostnaden mellan olika datum på nätet i momondos priskalender. När du söker online kan du även filtrera sökningen på hur pass många mellanlandningar du kan tänka dig att göra, vilket också påverkar priserna.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bodrum?

Det bästa priset som hittats på momondo till Bodrum var 1 063 kr/per person från Tel Aviv, vilket är 4 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Bodrum. För att hitta det billigaste priset till Bodrum från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bodrum?

De som flyger till Bodrum kan potentiellt hitta bättre priser för Dalaman flygplats(126 km från stadskärnan i Bodrum) eller Izmir Adnan Menderes flygplats(142 km från stadskärnan i Bodrum) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bodrum?

Med ett genomsnittspris på 408 kr per person, är Milas–Bodrum flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bodrum. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Milas–Bodrum flygplats?

Priserna för flyg till Milas–Bodrum flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Milas–Bodrum flygplats?

Från och med december 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Milas–Bodrum flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Milas–Bodrum flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Milas–Bodrum flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Milas–Bodrum flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Milas–Bodrum flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Milas–Bodrum flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Bodrum

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bodrum
Pegasus Airlines
24 maj
ARN16:30Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
BJV08:10Milas–Bodrum
31 maj
BJV09:00Milas–Bodrum
7t 30m
1 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
2 333 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 jan.
ARN11:20Stockholm Arlanda
6t 45m
1 stopp
BJV20:05Milas–Bodrum
10 feb.
BJV20:55Milas–Bodrum
15t 20m
1 stopp
ARN10:15Stockholm Arlanda
2 737 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
23 maj
ARN00:50Stockholm Arlanda
19t 15m
1 stopp
BJV21:05Milas–Bodrum
31 maj
BJV09:00Milas–Bodrum
7t 30m
1 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
2 883 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 jan.
ARN14:00Stockholm Arlanda
15t 25m
2 stopp
BJV07:25Milas–Bodrum
10 feb.
BJV07:00Milas–Bodrum
9t 15m
1 stopp
ARN14:15Stockholm Arlanda
3 007 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
24 maj
ARN16:30Stockholm Arlanda
13t 50m
2 stopp
BJV07:20Milas–Bodrum
31 maj
BJV09:00Milas–Bodrum
7t 30m
1 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
3 194 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
23 maj
ARN00:50Stockholm Arlanda
15t 55m
2 stopp
BJV17:45Milas–Bodrum
31 maj
BJV06:25Milas–Bodrum
10t 05m
1 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
3 443 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bodrum

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bodrum, visa några av våra erbjudanden nedan av AnadoluJet
AnadoluJet
ARNStockholm Arlanda
6t 45m
BJVMilas–Bodrum

Så tar du dig runt i Bodrum

Det mest populära transportsättet i Bodrum är att resa med en dolmus, eller minibus. Dessa går ungefär vart 15e minut och går bra att vinka in direkt från gatan istället för att vänta på en busstation. Fördelen är att dessa både går från tidig morgon till sen kväll samt kan ta dig till nästan vilken destination som helst. Priserna, som beror på vart du åker, ligger på ungefär mellan 3 och 10 kronor. Under rusningstid kan detta vara ett långsamt transportsätt då det lätt blir trafikstockningar i staden.

Om du vill ta taxi i Bodrum är det bästa sättet att beställa en Uber. Uber täcker det mesta av staden och dess omgivningar och är ett bra sätt att undvika att betala för höga priser. Annars finns även vanliga taxibilar som går att vinka in från gatan. Inne i centrum går det bra att promenera omkring till de flesta sevärdheterna och det är även trevligt att cykla längs med stranden.


Visumkrav för att besöka Bodrum

När du reser till Turkiet behöver du inte något visum om du stannar i mindre än 90 dagar, så för de flesta turistresor är det enkelt att resa. När du reser behöver du visa legitimation och detta måste bestå av ett pass. Det räcker alltså inte att bara ha med sig ett nationellt id-kort. Tänk på att passet måste vara giltigt i minst 150 dagar från och med att du reser in i landet. Innan du reser ska du alltid kontrollera vad de senaste inresereglerna är då dessa alltid kan komma att förändras. Detta gör du genom att kontakta den turkiska ambassaden i Stockholm eller online. Kontrollera också med ditt flygbolag vilka dokument som behövs för resan.


De bästa sakerna att se och göra i Bodrum

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bodrum?

Billiga flygbiljetter hittar du genom att jämföra priser online hos momondo.

Vad ska man se i Bodrum?

Missa inte historiska sevärdheter som den ottomanska hamnen, Bodrums slott och sjöfartsmuseet.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Behöver man dricksa i Bodrum?

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.

Vart finns den bästa shoppingen?

På shoppinggatan Cumhuriyet Cad hittar du basarer med kläder och smycken.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bodrum?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Bodrum ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Bodrum ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Bodrum ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Bodrum ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bodrum?

När du väl ser alla flygalternativ för Bodrum låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bodrum ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Bodrum. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bodrum

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.