Flyg till Bodrum

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 28/9
tis 5/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bodrum.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Bodrum

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bodrum från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bodrum

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bodrum

Stockholm (STO) till Izmir Adnan Menderes flygplats (ADB)

Vanligtvis är flyg till Bodrum från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Izmir Adnan Menderes, vilket i genomsnitt kostar 2 310 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BODRUM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars42% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bodrum kostar i genomsnitt bara 1 735 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODRUM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember69% dyrareDet kostar omkring 5 023 kr för flyg till Bodrum från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODRUM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli583% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bodrum från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bodrum?

Bodrums högsäsong infaller under sommarmånaderna då resenärer världen över flockas till den turkiska hamnstaden. Under sommaren är staden en destination för festsugna då Bodrum är känd för sina nattklubbar. Detta påverkar priserna på resor och under mitten av sommaren är priserna som allra högst. Även i november är det populärt att resa vilket medför högre priser på flygstolar och på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Bodrum?

Billiga priser på flyg till Bodrum hittar du framförallt under vintermånaderna då staden upplever sin lågsäsong. Temperaturerna under vintern ligger på ungefär 12 grader, så denna tidpunkt är bäst att åka på om du vill uppleva stadens kultur och historia snarare än dess strandliv. Billiga resor hittar du framförallt i december och i januari och du kan enkelt jämföra kostnaden mellan olika datum på nätet i momondos priskalender. När du söker online kan du även filtrera sökningen på hur pass många mellanlandningar du kan tänka dig att göra, vilket också påverkar priserna.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Bodrum?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Bodrum var 267 kr/per person från Adana, vilket är 89 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Bodrum. För att hitta det billigaste priset till Bodrum från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bodrum?

  Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bodrum. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 021 kr. Om du inte vill besöka Bodrum i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 438 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bodrum?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Bodrum ungefär 59 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 032 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Bodrum. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 2 429 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bodrum?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Bodrum är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 3 174 kr. Och andra sidan är tisdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 421 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bodrum?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bodrum från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 515 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 4 156 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bodrum?

  De som flyger till Bodrum kan potentiellt hitta bättre priser för Dalaman flygplats(126 km från stadskärnan i Bodrum) eller Izmir Adnan Menderes flygplats(142 km från stadskärnan i Bodrum) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bodrum?

  Med ett genomsnittspris på 1 627 kr per person, är Izmir Adnan Menderes flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bodrum. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Milas–Bodrum från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Milas–Bodrum

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Milas–Bodrum.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Milas–Bodrum.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Milas–Bodrum.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Milas–Bodrum?

Returresa till Sverige från Milas–Bodrum

Testkrav för COVID-19
Besökare från Milas–Bodrum måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Milas–Bodrum behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bodrum inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Bodrum

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bodrum
Flera flygbolag
28 sep.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
BJV15:20Milas–Bodrum
8 okt.
BJV00:25Milas–Bodrum
7t 15m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
2 516 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
29 sep.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
BJV15:20Milas–Bodrum
3 okt.
BJV03:00Milas–Bodrum
9t 35m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
4 494 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 sep.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
BJV15:20Milas–Bodrum
2 okt.
BJV20:10Milas–Bodrum
11t 00m
1 stopp
ARN07:10Stockholm Arlanda
5 500 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
28 sep.
ARN13:45Stockholm Arlanda
8t 00m
1 stopp
BJV21:45Milas–Bodrum
7 okt.
BJV20:10Milas–Bodrum
11t 00m
1 stopp
ARN07:10Stockholm Arlanda
3 574 kr
Hitta liknande
Air Serbia
22 nov.
ARN04:55Stockholm Arlanda
8t 45m
2 stopp
BJV13:40Milas–Bodrum
26 nov.
BJV04:45Milas–Bodrum
12t 00m
2 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
4 008 kr
Hitta liknande
Air Serbia
22 nov.
ARN04:55Stockholm Arlanda
8t 45m
2 stopp
BJV13:40Milas–Bodrum
26 nov.
BJV04:45Milas–Bodrum
12t 00m
2 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
4 025 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bodrum

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bodrum, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
14 nov.
ARN05:50Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
BJV13:00Milas–Bodrum
1 136 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 nov.
ARN01:00Stockholm Arlanda
13t 05m
3 stopp
BJV14:05Milas–Bodrum
1 969 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 nov.
ARN10:05Stockholm Arlanda
29t 15m
2 stopp
BJV15:20Milas–Bodrum
1 223 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Bodrum

Nedan hittar du alla flygplatser i Bodrum tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bodrum landar på Milas-Bodrum Airport som ligger ungefär 36 kilometer nordöst om stadens centrum. Flygplatsterminalen är modern och lättnavigerad och här passerar ungefär två och en halv miljon passagerare varje år, merparten under sommarmånaderna. Därför kan du hitta både turistinformation och informationsdisk på flygplatsen och vid dessa kan du få hjälp med diverse vägbeskrivningar och restips. Bland annat kan du ta reda på hur du tar dig till flera av de trevliga semesterorterna som ligger runt om Bodrum. Inne på flygplatsen kan du även växla pengar om du inte hunnit med det innan resan och detta kan vara bra att ha för att betala i kollektivtrafiken. För att ta dig in till Bodrums centrum tar du lättast bussen som går utanför terminalbyggnaden. En singelresa kostar ungefär 22 kronor. Bussfärden tar cirka 45 minuter och stannar dessutom på flera trevliga mindre orter, som Guvercinlik och Torba. Inne i Bodrum anländer bussen på stadens busstation som ligger 5 minuters promenad från centrum.


Populära flygresor till Bodrum

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bodrum som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bodrum
Snabbast flygtid9t 15m
Billigaste pris1 926 kr

Det mest populära transportsättet i Bodrum är att resa med en dolmus, eller minibus. Dessa går ungefär vart 15e minut och går bra att vinka in direkt från gatan istället för att vänta på en busstation. Fördelen är att dessa både går från tidig morgon till sen kväll samt kan ta dig till nästan vilken destination som helst. Priserna, som beror på vart du åker, ligger på ungefär mellan 3 och 10 kronor. Under rusningstid kan detta vara ett långsamt transportsätt då det lätt blir trafikstockningar i staden.

Om du vill ta taxi i Bodrum är det bästa sättet att beställa en Uber. Uber täcker det mesta av staden och dess omgivningar och är ett bra sätt att undvika att betala för höga priser. Annars finns även vanliga taxibilar som går att vinka in från gatan. Inne i centrum går det bra att promenera omkring till de flesta sevärdheterna och det är även trevligt att cykla längs med stranden.


När du reser till Turkiet behöver du inte något visum om du stannar i mindre än 90 dagar, så för de flesta turistresor är det enkelt att resa. När du reser behöver du visa legitimation och detta måste bestå av ett pass. Det räcker alltså inte att bara ha med sig ett nationellt id-kort. Tänk på att passet måste vara giltigt i minst 150 dagar från och med att du reser in i landet. Innan du reser ska du alltid kontrollera vad de senaste inresereglerna är då dessa alltid kan komma att förändras. Detta gör du genom att kontakta den turkiska ambassaden i Stockholm eller online. Kontrollera också med ditt flygbolag vilka dokument som behövs för resan.


Börja planera din resa till Bodrum


Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bodrum?

Billiga flygbiljetter hittar du genom att jämföra priser online hos momondo.

Vad ska man se i Bodrum?

Missa inte historiska sevärdheter som den ottomanska hamnen, Bodrums slott och sjöfartsmuseet.

Aktiviteter för barn

Ta med familjen till barnvänliga stranden Bitez eller till vattenparken Dedeman Aquapark.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Behöver man dricksa i Bodrum?

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.

Vart finns den bästa shoppingen?

På shoppinggatan Cumhuriyet Cad hittar du basarer med kläder och smycken.