Hitta billiga flyg till Bodrum

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bodrum

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bodrum

Bästa priset för enkelresa

1 324 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 981 kr

Snabbast flygtid

3t 45m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bodrum från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 324 kr (Stockholm Arlanda till Milas–Bodrum).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bodrum från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 981 kr (Stockholm Arlanda till Milas–Bodrum).
Det snabbaste flyget till Bodrum från Sverige tar 3t 45m (Stockholm Arlanda till Milas–Bodrum).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Bodrum, inklusive AnadoluJet och Pegasus Airlines.

Billigaste flygen till flygplatser i Bodrum

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bodrum från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bodrum

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bodrum

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Izmir Adnan Menderes flygplats (ADB)

Vanligtvis är flyg till Bodrum från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Izmir Adnan Menderes, vilket i genomsnitt kostar 3 308 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BODRUM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bodrum kostar i genomsnitt bara 2 880 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODRUM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli50% dyrareDet kostar omkring 5 861 kr för flyg till Bodrum från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODRUM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli453% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bodrum från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bodrum?

Bodrums högsäsong infaller under sommarmånaderna då resenärer världen över flockas till den turkiska hamnstaden. Under sommaren är staden en destination för festsugna då Bodrum är känd för sina nattklubbar. Detta påverkar priserna på resor och under mitten av sommaren är priserna som allra högst. Även i november är det populärt att resa vilket medför högre priser på flygstolar och på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Bodrum?

Billiga priser på flyg till Bodrum hittar du framförallt under vintermånaderna då staden upplever sin lågsäsong. Temperaturerna under vintern ligger på ungefär 12 grader, så denna tidpunkt är bäst att åka på om du vill uppleva stadens kultur och historia snarare än dess strandliv. Billiga resor hittar du framförallt i december och i januari och du kan enkelt jämföra kostnaden mellan olika datum på nätet i momondos priskalender. När du söker online kan du även filtrera sökningen på hur pass många mellanlandningar du kan tänka dig att göra, vilket också påverkar priserna.

Det bästa priset som hittats på momondo till Bodrum var 100 kr/per person från Bratislava, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Bodrum. För att hitta det billigaste priset till Bodrum från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Bodrum. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 708 kr. Om du inte vill besöka Bodrum i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 153 kr.

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Bodrum ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 045 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Bodrum. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 981 kr under de senaste 72 timmarna.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Bodrum är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 4 234 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 821 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bodrum från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 147 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 4 821 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

De som flyger till Bodrum kan potentiellt hitta bättre priser för Dalaman flygplats(126 km från stadskärnan i Bodrum) eller Izmir Adnan Menderes flygplats(142 km från stadskärnan i Bodrum) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 2 967 kr per person, är Izmir Adnan Menderes flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bodrum. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Hitta billiga flygbiljetter till Bodrum

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bodrum
Flera flygbolag
12 okt.
ARN18:05Stockholm Arlanda
21t 20m
1 stopp
BJV15:25Milas–Bodrum
26 okt.
BJV06:00Milas–Bodrum
6t 35m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
1 981 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 okt.
ARN06:45Stockholm Arlanda
13t 15m
2 stopp
BJV20:00Milas–Bodrum
26 okt.
BJV06:00Milas–Bodrum
6t 35m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
2 314 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 sep.
ARN11:20Stockholm Arlanda
3t 45m
BJV15:05Milas–Bodrum
2 okt.
BJV17:10Milas–Bodrum
14t 50m
1 stopp
ARN08:00Stockholm Arlanda
2 455 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
25 sep.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
BJV15:20Milas–Bodrum
2 okt.
BJV17:10Milas–Bodrum
14t 50m
1 stopp
ARN08:00Stockholm Arlanda
2 476 kr
Hitta liknande
AnadoluJet
21 aug.
ARN11:20Stockholm Arlanda
3t 45m
BJV15:05Milas–Bodrum
28 aug.
BJV07:35Milas–Bodrum
3t 50m
ARN11:25Stockholm Arlanda
2 536 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
16 sep.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
BJV15:25Milas–Bodrum
24 sep.
BJV05:10Milas–Bodrum
7t 25m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
2 597 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bodrum

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Bodrum, visa några av våra erbjudanden nedan av AnadoluJet och Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
13 sep.
ARN12:20Stockholm Arlanda
15t 10m
1 stopp
BJV03:30Milas–Bodrum
1 324 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 sep.
ARN13:25Stockholm Arlanda
9t 45m
1 stopp
BJV23:10Milas–Bodrum
1 384 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
16 aug.
ARN12:20Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
BJV20:00Milas–Bodrum
1 405 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Bodrum?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bodrum

Vilka bolag flyger till Bodrum?

När det gäller flyg från Sverige till Bodrum bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Lufthansa och SWISS. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Turkish Airlines till Bodrum

Det mest populära flygbolaget för flyg till Bodrum på momondo är Turkish Airlines som flyger 58 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Istanbul, och det bästa erbjudandet för flyg med Turkish Airlines till Bodrum ligger på 3 601 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Bodrum enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 135 omdömen har Turkish Airlines ett betyg på 8,1 bland momondos användare.

Flyg med Lufthansa till Bodrum

1 311 kr är det bästa erbjudandet för Lufthansa tur och retur till Bodrum som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Lufthansa har 3 avgående flyg till Bodrum under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 345 momondoanvändare har recenserat Lufthansa och ger flygbolaget 7,2/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Bodrum

Nedan hittar du alla flygplatser i Bodrum tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Bodrum landar på Milas-Bodrum Airport som ligger ungefär 36 kilometer nordöst om stadens centrum. Flygplatsterminalen är modern och lättnavigerad och här passerar ungefär två och en halv miljon passagerare varje år, merparten under sommarmånaderna. Därför kan du hitta både turistinformation och informationsdisk på flygplatsen och vid dessa kan du få hjälp med diverse vägbeskrivningar och restips. Bland annat kan du ta reda på hur du tar dig till flera av de trevliga semesterorterna som ligger runt om Bodrum. Inne på flygplatsen kan du även växla pengar om du inte hunnit med det innan resan och detta kan vara bra att ha för att betala i kollektivtrafiken. För att ta dig in till Bodrums centrum tar du lättast bussen som går utanför terminalbyggnaden. En singelresa kostar ungefär 22 kronor. Bussfärden tar cirka 45 minuter och stannar dessutom på flera trevliga mindre orter, som Guvercinlik och Torba. Inne i Bodrum anländer bussen på stadens busstation som ligger 5 minuters promenad från centrum.


Populära flygresor till Bodrum

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bodrum som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bodrum
Snabbaste flygtid3t 45m
Billigaste pris1 981 kr

Så tar du dig runt i Bodrum

Det mest populära transportsättet i Bodrum är att resa med en dolmus, eller minibus. Dessa går ungefär vart 15e minut och går bra att vinka in direkt från gatan istället för att vänta på en busstation. Fördelen är att dessa både går från tidig morgon till sen kväll samt kan ta dig till nästan vilken destination som helst. Priserna, som beror på vart du åker, ligger på ungefär mellan 3 och 10 kronor. Under rusningstid kan detta vara ett långsamt transportsätt då det lätt blir trafikstockningar i staden.

Om du vill ta taxi i Bodrum är det bästa sättet att beställa en Uber. Uber täcker det mesta av staden och dess omgivningar och är ett bra sätt att undvika att betala för höga priser. Annars finns även vanliga taxibilar som går att vinka in från gatan. Inne i centrum går det bra att promenera omkring till de flesta sevärdheterna och det är även trevligt att cykla längs med stranden.


Visumkrav för att besöka Bodrum

När du reser till Turkiet behöver du inte något visum om du stannar i mindre än 90 dagar, så för de flesta turistresor är det enkelt att resa. När du reser behöver du visa legitimation och detta måste bestå av ett pass. Det räcker alltså inte att bara ha med sig ett nationellt id-kort. Tänk på att passet måste vara giltigt i minst 150 dagar från och med att du reser in i landet. Innan du reser ska du alltid kontrollera vad de senaste inresereglerna är då dessa alltid kan komma att förändras. Detta gör du genom att kontakta den turkiska ambassaden i Stockholm eller online. Kontrollera också med ditt flygbolag vilka dokument som behövs för resan.


Börja planera din resa till Bodrum


De bästa sakerna att se och göra i Bodrum

Billiga flygbiljetter hittar du genom att jämföra priser online hos momondo.

Missa inte historiska sevärdheter som den ottomanska hamnen, Bodrums slott och sjöfartsmuseet.

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.

På shoppinggatan Cumhuriyet Cad hittar du basarer med kläder och smycken.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Bodrum ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Bodrum ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Bodrum ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Bodrum låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Bodrum. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Bodrum

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bodrum

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.