Flyg till Bodrum

Tur & retur
Ekonomi
Raleigh (RDU)
Bodrum (BJV)
fre 22/1
fre 29/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Bodrum

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bodrum från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Bodrum?

Bodrums högsäsong infaller under sommarmånaderna då resenärer världen över flockas till den turkiska hamnstaden. Under sommaren är staden en destination för festsugna då Bodrum är känd för sina nattklubbar. Detta påverkar priserna på resor och under mitten av sommaren är priserna som allra högst. Även i november är det populärt att resa vilket medför högre priser på flygstolar och på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Bodrum?

Billiga priser på flyg till Bodrum hittar du framförallt under vintermånaderna då staden upplever sin lågsäsong. Temperaturerna under vintern ligger på ungefär 12 grader, så denna tidpunkt är bäst att åka på om du vill uppleva stadens kultur och historia snarare än dess strandliv. Billiga resor hittar du framförallt i december och i januari och du kan enkelt jämföra kostnaden mellan olika datum på nätet i momondos priskalender. När du söker online kan du även filtrera sökningen på hur pass många mellanlandningar du kan tänka dig att göra, vilket också påverkar priserna.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bodrum?

Det bästa priset som hittats på momondo till Bodrum var 197 kr/per person från Treorchy, vilket är 92 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Bodrum. För att hitta det billigaste priset till Bodrum från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bodrum?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Bodrum från Sverige med priser runt 1 945 kr. januari är en annan bra månad för att besöka Bodrum med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 345 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bodrum?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Bodrum från Sverige är större om du bokar 59 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Bodrum för ungefär 2 917 kr om du gör din sökning 59 dagar innan. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 2 128 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bodrum?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Bodrum från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 3 054 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Bodrum en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 290 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bodrum?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bodrum från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 422 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 405 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bodrum?

De som flyger till Bodrum kan potentiellt hitta bättre priser för Dalaman flygplats(126 km från stadskärnan i Bodrum) eller Izmir Adnan Menderes flygplats(142 km från stadskärnan i Bodrum) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bodrum?

Med ett genomsnittspris på 2 020 kr per person, är Dalaman flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bodrum. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Hitta billiga flygbiljetter till Milas–Bodrum

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Milas–Bodrum
Pegasus Airlines
1 feb.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:25
Milas–Bodrum
8 feb.
02:00
Milas–Bodrum
7t 10m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 153 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
31 jan.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:25
Milas–Bodrum
8 feb.
02:00
Milas–Bodrum
7t 10m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 187 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 apr.
7t 55m
Stockholm Arlanda
7t 55m
1 stopp
15:15
Milas–Bodrum
5 apr.
18:25
Milas–Bodrum
13t 15m
1 stopp
07:40
Stockholm Arlanda
2 763 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 maj
7t 45m
Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
20:00
Milas–Bodrum
10 juni
14:30
Milas–Bodrum
17t 10m
1 stopp
07:40
Stockholm Arlanda
2 312 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 jan.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:25
Milas–Bodrum
7 feb.
15:00
Milas–Bodrum
18t 10m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 245 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
26 jan.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:25
Milas–Bodrum
3 feb.
14:05
Milas–Bodrum
19t 05m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 128 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Milas–Bodrum

Om du letar efter enkelbiljetter till Bodrum, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
15 feb.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:25
Milas–Bodrum
1 185 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 feb.
25t 20m
Stockholm Arlanda
25t 20m
2 stopp
13:40
Milas–Bodrum
1 886 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 feb.
37t 20m
Stockholm Arlanda
37t 20m
3 stopp
05:15
Milas–Bodrum
1 995 kr
Hitta liknande


Vilka flygbolag flyger till Bodrum?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bodrum

Bäst pris får du om du bokar ungefär 60 dagar innan din resa då sista minuten-biljetter ofta blir dyra, särskilt under högsäsongen. Populära flygbolag som flyger från Sverige till Bodrum är Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Atlas Global. Billiga rutter flygs även av SWISS och Austrian Airlines. Det finns inte något direkt flyg till Bodrum så för att ta dig från Sverige behöver du göra en mellanlandning på vägen. Mellanlandningen sker oftast på Ataturk Airport i Istanbul om du flyger med Turkish Airlines. Med SWISS eller Austrian Airlines sker mellanlandning på respektive bolags basflygplats. Med en smidig mellanlandning tar restiden ungefär 7 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Bodrum till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Bodrum plus avståndet till centrum

Flyg till Bodrum landar på Milas-Bodrum Airport som ligger ungefär 36 kilometer nordöst om stadens centrum. Flygplatsterminalen är modern och lättnavigerad och här passerar ungefär två och en halv miljon passagerare varje år, merparten under sommarmånaderna. Därför kan du hitta både turistinformation och informationsdisk på flygplatsen och vid dessa kan du få hjälp med diverse vägbeskrivningar och restips. Bland annat kan du ta reda på hur du tar dig till flera av de trevliga semesterorterna som ligger runt om Bodrum. Inne på flygplatsen kan du även växla pengar om du inte hunnit med det innan resan och detta kan vara bra att ha för att betala i kollektivtrafiken. För att ta dig in till Bodrums centrum tar du lättast bussen som går utanför terminalbyggnaden. En singelresa kostar ungefär 22 kronor. Bussfärden tar cirka 45 minuter och stannar dessutom på flera trevliga mindre orter, som Guvercinlik och Torba. Inne i Bodrum anländer bussen på stadens busstation som ligger 5 minuters promenad från centrum.


Populära flygresor till Bodrum

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bodrum som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bodrum
Snabbaste flygtid
7t 20m
Billigast pris
2 479 kr

Hur tar man sig runt i Bodrum?

Det mest populära transportsättet i Bodrum är att resa med en dolmus, eller minibus. Dessa går ungefär vart 15e minut och går bra att vinka in direkt från gatan istället för att vänta på en busstation. Fördelen är att dessa både går från tidig morgon till sen kväll samt kan ta dig till nästan vilken destination som helst. Priserna, som beror på vart du åker, ligger på ungefär mellan 3 och 10 kronor. Under rusningstid kan detta vara ett långsamt transportsätt då det lätt blir trafikstockningar i staden.

Om du vill ta taxi i Bodrum är det bästa sättet att beställa en Uber. Uber täcker det mesta av staden och dess omgivningar och är ett bra sätt att undvika att betala för höga priser. Annars finns även vanliga taxibilar som går att vinka in från gatan. Inne i centrum går det bra att promenera omkring till de flesta sevärdheterna och det är även trevligt att cykla längs med stranden.


Kan man flyga till Bodrum utan pass eller visum?

När du reser till Turkiet behöver du inte något visum om du stannar i mindre än 90 dagar, så för de flesta turistresor är det enkelt att resa. När du reser behöver du visa legitimation och detta måste bestå av ett pass. Det räcker alltså inte att bara ha med sig ett nationellt id-kort. Tänk på att passet måste vara giltigt i minst 150 dagar från och med att du reser in i landet. Innan du reser ska du alltid kontrollera vad de senaste inresereglerna är då dessa alltid kan komma att förändras. Detta gör du genom att kontakta den turkiska ambassaden i Stockholm eller online. Kontrollera också med ditt flygbolag vilka dokument som behövs för resan.


Tips och råd om Bodrum

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Bodrum?

Billiga flygbiljetter hittar du genom att jämföra priser online hos momondo.

Vad ska man se i Bodrum?

Missa inte historiska sevärdheter som den ottomanska hamnen, Bodrums slott och sjöfartsmuseet.

Aktiviteter för barn

Ta med familjen till barnvänliga stranden Bitez eller till vattenparken Dedeman Aquapark.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Behöver man dricksa i Bodrum?

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.

Vart finns den bästa shoppingen?

På shoppinggatan Cumhuriyet Cad hittar du basarer med kläder och smycken.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass