Flyg Europa Turkiet Antalya

Flyg till Antalya

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Antalya (AYT)
tis 24/11
tis 1/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Antalya

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Antalya från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Antalya?

Antalya ligger på den turkiska Rivieran vid medelhavets kust. Resor till Antalya är populära under sommarmånaderna, och perioden utgör således stadens högsäsong. Under sommaren kan det bli oerhört varmt i staden och vid Antalyas härliga stränder samlas både nationella och internationella besökare. Under denna period är resor med hotell dyrare och det kan vara svårt att hitta bra priser på sista minuten biljetter. Även under jul- och nyårsledigheterna säljs det många flygresor till Antalya.

När är det billigast att boka flyg till Antalya? Billiga flyg till Antalya hittar du framför allt under november och maj, det vill säga precis innan stadens två högsäsonger. För att hitta en flygstol till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Antalya?

139 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Antalya på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Izmir och är 95 % billigare än de flesta andra flyg till Antalya. För att hitta det billigaste priset till Antalya från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Antalya?

Den billigaste månaden att flyga till Antalya från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 791 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Antalya i mars är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 911 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Antalya?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Antalya 34 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Antalya för i genomsnitt 2 418 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Antalya för så lite som 1 016 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Antalya?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Antalya är en lördag då man kan hitta priser så låga som 2 589 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Antalya är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 719 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Antalya?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Antalya oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Antalya med avgång på eftermiddagen för så lite som 2 578 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Antalya mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 804 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Antalya?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Antalya. Om du planerar att flyga till Antalya, överväg då även att boka flyg till Isparta flygplats(111 km från stadskärnan i Antalya), Denizli Cardak flygplats(133 km från stadskärnan i Antalya) eller Gazipaşa flygplats(156 km från stadskärnan i Antalya).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Antalya?

Denizli Cardak flygplats har ett genomsnittspris på 2 167 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Antalya. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Antalya

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Antalya
Billigast
Bäst
Snabbast
Pegasus Airlines
28 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT
Antalya
19 dec.
AYT
Antalya
4t 05m
ARN
Stockholm Arlanda
1 016 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 dec.
NYO
Stockholm Skavsta
24t 20m
2 stopp
AYT
Antalya
10 dec.
AYT
Antalya
23t 05m
2 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
1 627 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
28 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT
Antalya
19 dec.
AYT
Antalya
4t 05m
ARN
Stockholm Arlanda
1 067 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
5 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT
Antalya
12 dec.
AYT
Antalya
4t 05m
ARN
Stockholm Arlanda
1 102 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
5 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT
Antalya
12 dec.
AYT
Antalya
4t 05m
ARN
Stockholm Arlanda
1 119 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
5 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT
Antalya
12 dec.
AYT
Antalya
4t 05m
ARN
Stockholm Arlanda
1 145 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Antalya

Om du letar efter enkelbiljetter till Antalya, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Billigast
Bäst
Snabbast
Pegasus Airlines
28 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT
Antalya
Flera flygbolag
12 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
9t 45m
2 stopp
AYT
Antalya
1 067 kr
Hitta liknande
SunExpress
27 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
AYT
Antalya
1 506 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Antalya?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Antalya

Billiga flyg till Antalya flygs bland annat av Pegasus Airlines, Aeroflot och Finnair. Landets egna flygbolag, Turkish Airlines, är också ett populärt bolag med flygbiljetter till Antalya. Försök att boka dina flygbiljetter ungefär två månader innan avresa för att få resan till bästa möjliga pris. Jämför även de olika flygbolagen online hos momondo för att hitta det bästa alternativet för just din resa. Tänk på att om du bokar med något av lågprisbolagen kan det tillkomma avgifter som vanligtvis ingår i totalpriset, bland annat avgifter för val av sittplats, handbagage och incheckat bagage.

Vem flyger direkt till Antalya? Bland annat SunExpress och Pegasus Airlines erbjuder direktflyg från Stockholm till Antalya.

Hur många timmar tar det att flyga till Antalya? En direktresa från Sverige tar ungefär fyra timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Antalya till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Antalya plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Antalya landar på Antalya Airport som är belägen relativt nära stadens centrum. Flygplatsen är Turkiets tredje största och härigenom passerar över 18 miljoner resenärer årligen. Flygplatsen är vältrafikerad, framför allt under sommaren, då detta är en populär tid för besökare från hela världen att ta sig till den turkiska Rivieran. Du tar dig snabbt in till staden antingen med buss, taxi eller hyrbil. Bussen avgår varje halvtimme och tar dig in till stadens bussterminal varifrån du kan åka vidare med lokalbussar eller taxi till din slutdestination.


Populära flygresor till Antalya

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Antalya som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Antalya
Snabbaste flygtid
3t 50m
Billigast pris
1 016 kr
Flyg från Malmö till Antalya
Snabbaste flygtid
16t 40m
Billigast pris
1 989 kr
Flyg från Örebro till Antalya
Snabbaste flygtid
3t 45m
Billigast pris
2 376 kr
Flyg från Ängelholm till Antalya
Snabbaste flygtid
15t 20m
Billigast pris
5 768 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Antalya?

I Antalya tar du dig enkelt omkring med kollektivtrafiken som består av bussar, dolmus och spårvagn. Bussarna är både billiga och praktiska och har linjer till de flesta områden i Antalya. I vissa fall kan du behöva ta dig till den centrala bussterminalen först för att sedan åka vidare därifrån. Dolmus är en slags minibuss som går efter en tidtabell och förbestämd rutt. Skillnaden mot vanlig buss är att du kan kliva ombord och stiga av var som helst under vägen istället för vid en speciell station. Stadens spårvagnslinje går från den kända stranden Konyaalti till Antalya Museet och är en bra rutt för att upptäcka flera av stadens sevärdheter.

Stadens taxibilar är gula och registreringsskylten finner på bilens sida, vilket gör de lätta att känna igen. Tänk på att stadens ibland långa avstånd medför dyra resor.


Kan man flyga till Antalya utan pass eller visum?

När du reser till Turkiet som svensk medborgare behöver du inte något visum för en turistresa, så länge du inte stannar i landet i längre än 90 dagar. För att flyga till Antalya behöver du ha med dig ditt pass som legitimation, det räcker alltså inte med ett nationellt id-kort. Passet måste vara intakt för att du ska godkännas inresa i landet och ditt pass måste också vara giltigt i minst 150 dagar från och med ditt inresedatum i Turkiet. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser antingen på Turkiets ambassad i Stockholm eller hos de turkiska myndigheterna. Detta är viktigt eftersom regler angående pass och visum alltid kan förändras och du vill såklart inte bli nekad inträde i landet på grund av att du inte har med dig rätt dokumentation.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Antalya


Tips och råd om Antalya

Intresserad av sevärdheter i Antalya?

En av stadens största sevärdheter är Antalya Museet vars utställningar täcker allt från stenåldern till det Byzantiska riket. Missa inte heller den ikoniska minareten Yivli Minare, den romerska hamnen och en dag på Konyaaltistranden.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med badkläder för strandhäng på en av Turkiets bästa stränder.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för mobilsurf kan du skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Antalya?

Ja, lämna mellan fem till tio procent i dricks.

Flyg Europa Turkiet Antalya
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass