Hitta billiga flyg till Antalya från 445 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Antalya

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Antalya

Bästa priset för enkelresa

445 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 423 kr

Snabbast flygtid

3t 45m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Antalya från Sverige under de senaste 72 timmarna är 445 kr (Göteborg Landvetter till Antalya).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Antalya från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 423 kr (Stockholm Arlanda till Antalya).
Det snabbaste flyget till Antalya från Sverige tar 3t 45m (Göteborg Landvetter till Antalya).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Antalya, inklusive Pegasus Airlines, Norwegian och SunExpress.

Trender för flygresor till Antalya

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Antalya och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Antalya?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Antalya. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 201 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Antalya i januari är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 368 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Antalya?

540 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Antalya på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från London och är 76 % billigare än de flesta andra flyg till Antalya. För att hitta det billigaste priset till Antalya från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Antalya?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Antalya från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 162 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är tisdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 335 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Antalya?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Antalya på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Antalya på eftermiddagen för så lite som 2 206 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 3 016 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Antalya?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Antalya beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya tar i genomsnitt 3t 50m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Antalya i genomsnitt ligger på 3t 45m. Antalya är den mest populära flygplatsen i Antalya.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Antalya?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Antalya från Sverige är 48 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 143 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Antalya

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Antalya från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Antalya

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Antalya

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Antalya (AYT)

Vanligtvis är flyg till Antalya från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya, vilket i genomsnitt kostar 3 043 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ANTALYA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Antalya kostar i genomsnitt bara 2 112 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANTALYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli61% dyrareDet kostar omkring 4 925 kr för flyg till Antalya från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANTALYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli493% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Antalya från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Antalya

Antalya ligger på den turkiska Rivieran vid medelhavets kust. Resor till Antalya är populära under sommarmånaderna, och perioden utgör således stadens högsäsong. Under sommaren kan det bli oerhört varmt i staden och vid Antalyas härliga stränder samlas både nationella och internationella besökare. Under denna period är resor med hotell dyrare och det kan vara svårt att hitta bra priser på sista minuten biljetter. Även under jul- och nyårsledigheterna säljs det många flygresor till Antalya.

När är det billigast att boka flyg till Antalya? Billiga flyg till Antalya hittar du framför allt under november och maj, det vill säga precis innan stadens två högsäsonger. För att hitta en flygstol till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Antalya?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Antalya. Om du planerar att flyga till Antalya, överväg då även att boka flyg till Isparta flygplats(111 km från stadskärnan i Antalya), Denizli Cardak flygplats(133 km från stadskärnan i Antalya) eller Gazipasa flygplats(156 km från stadskärnan i Antalya).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Antalya?

Gazipasa flygplats har ett genomsnittspris på 2 297 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Antalya. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Antalya flygplats?

Priserna för flyg till Antalya flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Antalya flygplats?

Från och med september 2023 finns det 14 bolag att välja mellan för flyg till Antalya flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Antalya flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Antalya flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Antalya flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Antalya flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Antalya flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Antalya

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Antalya
Pegasus Airlines
20 nov.
ARN09:00Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT20:55Antalya
27 nov.
AYT14:30Antalya
16t 45m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda
1 423 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
8 jan.
ARN09:00Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT20:55Antalya
20 jan.
AYT05:55Antalya
4t 15m
ARN10:10Stockholm Arlanda
1 456 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 okt.
NYO10:40Stockholm Skavsta
7t 05m
1 stopp
AYT00:45Antalya
18 okt.
AYT20:05Antalya
12t 25m
1 stopp
NYO08:30Stockholm Skavsta
1 523 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 jan.
ARN09:00Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT20:55Antalya
13 jan.
AYT16:25Antalya
16t 00m
1 stopp
ARN08:25Stockholm Arlanda
1 579 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
4 nov.
ARN13:55Stockholm Arlanda
4t 00m
AYT00:55Antalya
11 nov.
AYT05:55Antalya
4t 15m
ARN10:10Stockholm Arlanda
1 701 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 jan.
ARN09:00Stockholm Arlanda
3t 55m
AYT20:55Antalya
20 jan.
AYT06:30Antalya
11t 35m
1 stopp
ARN18:05Stockholm Arlanda
1 712 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Antalya

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Antalya, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
1 nov.
GOT11:55Göteborg Landvetter
3t 45m
AYT22:40Antalya
Pegasus Airlines
16 okt.
GOT12:00Göteborg Landvetter
3t 45m
AYT22:45Antalya
Pegasus Airlines
9 okt.
ARN15:55Stockholm Arlanda
4t 00m
AYT02:55Antalya

Andra kabinklasser för flyg till Antalya

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Antalya

Vilka bolag flyger till Antalya?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Antalya

Vilka bolag flyger till Antalya?

Flyg med SWISS till Antalya

Det mest populära flygbolaget för flyg till Antalya på momondo är SWISS som flyger 7 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Zürichs internationella, och det bästa erbjudandet för flyg med SWISS till Antalya ligger på 1 640 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Antalya enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 260 omdömen har SWISS ett betyg på 8,0 bland momondos användare.

Flyg med Finnair till Antalya

2 535 kr är det bästa erbjudandet för Finnair tur och retur till Antalya som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Finnair har 12 avgående flyg till Antalya under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 368 momondoanvändare har recenserat Finnair och ger flygbolaget 7,7/10 i genomsnittsbetyg.


Populära flygresor till Antalya

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Antalya som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Antalya
Snabbaste flygtid3t 45m
Billigaste pris1 423 kr
Flyg från Göteborg till Antalya
Snabbaste flygtid3t 45m
Billigaste pris923 kr
Flyg från Malmö till Antalya
Snabbaste flygtid13t 50m
Billigaste pris2 168 kr
Flyg från Ängelholm till Antalya
Snabbaste flygtid31t 05m
Billigaste pris5 269 kr
Flyg från Örebro till Antalya
Snabbaste flygtid17t 00m
Billigaste pris3 791 kr

Så tar du dig runt i Antalya

I Antalya tar du dig enkelt omkring med kollektivtrafiken som består av bussar, dolmus och spårvagn. Bussarna är både billiga och praktiska och har linjer till de flesta områden i Antalya. I vissa fall kan du behöva ta dig till den centrala bussterminalen först för att sedan åka vidare därifrån. Dolmus är en slags minibuss som går efter en tidtabell och förbestämd rutt. Skillnaden mot vanlig buss är att du kan kliva ombord och stiga av var som helst under vägen istället för vid en speciell station. Stadens spårvagnslinje går från den kända stranden Konyaalti till Antalya Museet och är en bra rutt för att upptäcka flera av stadens sevärdheter.

Stadens taxibilar är gula och registreringsskylten finner på bilens sida, vilket gör de lätta att känna igen. Tänk på att stadens ibland långa avstånd medför dyra resor.


Visumkrav för att besöka Antalya

När du reser till Turkiet som svensk medborgare behöver du inte något visum för en turistresa, så länge du inte stannar i landet i längre än 90 dagar. För att flyga till Antalya behöver du ha med dig ditt pass som legitimation, det räcker alltså inte med ett nationellt id-kort. Passet måste vara intakt för att du ska godkännas inresa i landet och ditt pass måste också vara giltigt i minst 150 dagar från och med ditt inresedatum i Turkiet. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser antingen på Turkiets ambassad i Stockholm eller hos de turkiska myndigheterna. Detta är viktigt eftersom regler angående pass och visum alltid kan förändras och du vill såklart inte bli nekad inträde i landet på grund av att du inte har med dig rätt dokumentation.


Börja planera din resa till Antalya


De bästa sakerna att se och göra i Antalya

Intresserad av sevärdheter i Antalya?

En av stadens största sevärdheter är Antalya Museet vars utställningar täcker allt från stenåldern till det Byzantiska riket. Missa inte heller den ikoniska minareten Yivli Minare, den romerska hamnen och en dag på Konyaaltistranden.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med badkläder för strandhäng på en av Turkiets bästa stränder.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

För att undvika höga kostnader för mobilsurf kan du skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Antalya?

Ja, lämna mellan fem till tio procent i dricks.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Antalya?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Antalya ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Antalya ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Antalya ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Antalya ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Antalya?

När du väl ser alla flygalternativ för Antalya låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Antalya ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Antalya. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Antalya

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.