Hitta billiga flyg till Antalya

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Antalya

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Antalya

Bästa priset för enkelresa

313 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 172 kr

Snabbast flygtid

3t 45m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Antalya från Sverige under de senaste 72 timmarna är 313 kr (Stockholm Arlanda till Antalya).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Antalya från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 172 kr (Stockholm Arlanda till Antalya).
Det snabbaste flyget till Antalya från Sverige tar 3t 45m (Göteborg Landvetter till Antalya).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Antalya, inklusive Pegasus Airlines, Norwegian och SunExpress.

Billigaste flygen till flygplatser i Antalya

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Antalya från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Antalya

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Antalya

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Antalya (AYT)

Vanligtvis är flyg till Antalya från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Antalya, vilket i genomsnitt kostar 2 928 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ANTALYA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Antalya kostar i genomsnitt bara 2 183 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANTALYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli57% dyrareDet kostar omkring 4 588 kr för flyg till Antalya från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ANTALYA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli456% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Antalya från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Antalya?

Antalya ligger på den turkiska Rivieran vid medelhavets kust. Resor till Antalya är populära under sommarmånaderna, och perioden utgör således stadens högsäsong. Under sommaren kan det bli oerhört varmt i staden och vid Antalyas härliga stränder samlas både nationella och internationella besökare. Under denna period är resor med hotell dyrare och det kan vara svårt att hitta bra priser på sista minuten biljetter. Även under jul- och nyårsledigheterna säljs det många flygresor till Antalya.

När är det billigast att boka flyg till Antalya? Billiga flyg till Antalya hittar du framför allt under november och maj, det vill säga precis innan stadens två högsäsonger. För att hitta en flygstol till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

368 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Antalya på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Mardin och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Antalya. För att hitta det billigaste priset till Antalya från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Antalya. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 304 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Antalya i maj är det också billigt att flyga i september. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 516 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Antalya från Sverige är 17 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 056 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Antalya för så lite som 1 172 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Antalya från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 3 095 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är onsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 854 kr.

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Antalya på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Antalya på morgonen för så lite som 3 160 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 3 948 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Antalya. Om du planerar att flyga till Antalya, överväg då även att boka flyg till Isparta flygplats(111 km från stadskärnan i Antalya), Denizli Cardak flygplats(133 km från stadskärnan i Antalya) eller Gazipasa flygplats(156 km från stadskärnan i Antalya).

Denizli Cardak flygplats har ett genomsnittspris på 3 023 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Antalya. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Antalya

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Antalya
Norwegian
1 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT21:50Antalya
14 dec.
AYT12:30Antalya
4t 00m
ARN16:30Stockholm Arlanda
1 172 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
23 jan.
GOT13:50Göteborg Landvetter
3t 45m
AYT17:35Antalya
28 jan.
AYT10:40Antalya
4t 05m
GOT14:45Göteborg Landvetter
1 496 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 aug.
ARN18:00Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT21:50Antalya
5 sep.
AYT10:15Antalya
4t 05m
ARN14:20Stockholm Arlanda
1 496 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
29 aug.
GOT12:55Göteborg Landvetter
3t 50m
AYT16:45Antalya
5 sep.
AYT08:50Antalya
4t 15m
GOT13:05Göteborg Landvetter
1 546 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 sep.
ARN18:00Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT21:50Antalya
17 sep.
AYT11:05Antalya
4t 05m
ARN15:10Stockholm Arlanda
1 597 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
29 aug.
GOT12:55Göteborg Landvetter
3t 50m
AYT16:45Antalya
5 sep.
AYT08:50Antalya
4t 15m
GOT13:05Göteborg Landvetter
1 607 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Antalya

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Antalya, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Pegasus Airlines
Norwegian
27 aug.
ARN18:00Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT21:50Antalya
Norwegian
20 aug.
ARN18:00Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT21:50Antalya
Norwegian
20 aug.
ARN18:00Stockholm Arlanda
3t 50m
AYT21:50Antalya

Vilka bolag flyger till Antalya?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Antalya

Vilka bolag flyger till Antalya?

Pegasus Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Antalya. SunExpress, Turkish Airlines och Norwegian är också populära val för att flyga till Antalya från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Antalya med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med SWISS till Antalya

Det mest populära flygbolaget för flyg till Antalya på momondo är SWISS som flyger 23 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Zürichs internationella, och det bästa erbjudandet för flyg med SWISS till Antalya ligger på 3 136 kr (tur och retur, Göteborg Landvetter till Antalya enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 138 omdömen har SWISS ett betyg på 8,4 bland momondos användare.

Flyg med Finnair till Antalya

2 008 kr är det bästa erbjudandet för Finnair tur och retur till Antalya som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Finnair har 7 avgående flyg till Antalya under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 148 momondoanvändare har recenserat Finnair och ger flygbolaget 7,7/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Antalya

Nedan hittar du alla flygplatser i Antalya tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Antalya landar på Antalya Airport som är belägen relativt nära stadens centrum. Flygplatsen är Turkiets tredje största och härigenom passerar över 18 miljoner resenärer årligen. Flygplatsen är vältrafikerad, framför allt under sommaren, då detta är en populär tid för besökare från hela världen att ta sig till den turkiska Rivieran. Du tar dig snabbt in till staden antingen med buss, taxi eller hyrbil. Bussen avgår varje halvtimme och tar dig in till stadens bussterminal varifrån du kan åka vidare med lokalbussar eller taxi till din slutdestination.


Populära flygresor till Antalya

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Antalya som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Antalya
Snabbaste flygtid3t 45m
Billigaste pris1 445 kr
Flyg från Göteborg till Antalya
Snabbaste flygtid3t 45m
Billigaste pris1 475 kr
Flyg från Malmö till Antalya
Snabbaste flygtid6t 50m
Billigaste pris2 425 kr
Flyg från Ängelholm till Antalya
Snabbaste flygtid29t 45m
Billigaste pris9 923 kr
Flyg från Örebro till Antalya
Snabbaste flygtid27t 30m
Billigaste pris8 640 kr

Så tar du dig runt i Antalya

I Antalya tar du dig enkelt omkring med kollektivtrafiken som består av bussar, dolmus och spårvagn. Bussarna är både billiga och praktiska och har linjer till de flesta områden i Antalya. I vissa fall kan du behöva ta dig till den centrala bussterminalen först för att sedan åka vidare därifrån. Dolmus är en slags minibuss som går efter en tidtabell och förbestämd rutt. Skillnaden mot vanlig buss är att du kan kliva ombord och stiga av var som helst under vägen istället för vid en speciell station. Stadens spårvagnslinje går från den kända stranden Konyaalti till Antalya Museet och är en bra rutt för att upptäcka flera av stadens sevärdheter.

Stadens taxibilar är gula och registreringsskylten finner på bilens sida, vilket gör de lätta att känna igen. Tänk på att stadens ibland långa avstånd medför dyra resor.


Visumkrav för att besöka Antalya

När du reser till Turkiet som svensk medborgare behöver du inte något visum för en turistresa, så länge du inte stannar i landet i längre än 90 dagar. För att flyga till Antalya behöver du ha med dig ditt pass som legitimation, det räcker alltså inte med ett nationellt id-kort. Passet måste vara intakt för att du ska godkännas inresa i landet och ditt pass måste också vara giltigt i minst 150 dagar från och med ditt inresedatum i Turkiet. Innan avresa ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser antingen på Turkiets ambassad i Stockholm eller hos de turkiska myndigheterna. Detta är viktigt eftersom regler angående pass och visum alltid kan förändras och du vill såklart inte bli nekad inträde i landet på grund av att du inte har med dig rätt dokumentation.


Börja planera din resa till Antalya


De bästa sakerna att se och göra i Antalya

En av stadens största sevärdheter är Antalya Museet vars utställningar täcker allt från stenåldern till det Byzantiska riket. Missa inte heller den ikoniska minareten Yivli Minare, den romerska hamnen och en dag på Konyaaltistranden.

Packa med badkläder för strandhäng på en av Turkiets bästa stränder.

För att undvika höga kostnader för mobilsurf kan du skaffa ett lokalt SIM-kort.

Nej, köp istället vatten på flaska.

Ja, lämna mellan fem till tio procent i dricks.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Antalya ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Antalya ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Antalya ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Antalya låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Antalya. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Antalya

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Antalya

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.