Hitta billiga flyg till Kayseri

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kayseri

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kayseri och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kayseri?

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Kayseri. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 223 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kayseri under februari, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 135 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kayseri?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Kayseri är en söndag då man kan hitta priser så låga som 4 199 kr. Flyg från Sverige till Kayseri en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 5 709 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kayseri?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Kayseri är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 4 652 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Kayseri, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 7 398 kr per biljett.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kayseri?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Kayseri ungefär 22 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 506 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kayseri

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kayseri från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kayseri

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kayseri

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Kayseri (ASR)

Vanligtvis är flyg till Kayseri från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Kayseri, vilket i genomsnitt kostar 4 335 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KAYSERI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari47% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kayseri kostar i genomsnitt bara 2 312 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KAYSERI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli48% dyrareDet kostar omkring 6 425 kr för flyg till Kayseri från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KAYSERI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli669% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kayseri från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kayseri

Hur lång tid tar det att flyga till Kayseri?

Flyg från Stockholm till Kayseri Erkilet Airport, Kayseri tar cirka fyra timmar och 45 minuter, exklusive väntetiden under mellanlandningen. Det tar tre och en halv timme att flyga från Stockholm till Turkiets huvudstad Istanbul. Från Istanbul tar inrikesflyget till Kayseri cirka en timme och 15 minuter. Om du föredrar att ha Köpenhamn som utgångspunkt tar flygresan därifrån till Istanbul drygt tre timmar, följt av inrikesflyget till slutdestinationen Kayseri som tar en timme och 15 minuter. Ett annat populärt alternativ är att resa till Kayseri från Stockholm via Frankfurt i Tyskland. Resan från Stockholm till Frankfurt tar drygt två timmar. Sedan tar direktflyget från Frankfurt till Kayseri cirka tre och en halv timme.

Varifrån går direktflyg till Kayseri?

Det är tyvärr inte möjligt att flyga direkt till Kayseri, Turkiet från någon flygplats i Sverige för närvarande. Det finns inte heller några direkta flygningar mellan närliggande Köpenhamn och Kayseri. Däremot kan du enkelt ta dig till Kayseri genom att mellanlanda i Istanbul. Det går regelbundet direktflyg till Istanbul från både Stockholm och Köpenhamn. Därför är det enkelt att hitta prisvärda flygerbjudanden när man vill resa till Kayseri via Istanbul. Dessutom har Kayseri direkta flygförbindelser med ett flertal europeiska storstäder som du lätt kan ta dig till från Sverige. Frankfurt, Amsterdam, Lyon, Genève och München är några exempel.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kayseri?

De som flyger till Kayseri kan potentiellt hitta bättre priser för Nevsehir flygplats(83 km från stadskärnan i Kayseri) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kayseri flygplats?

Priserna för flyg till Kayseri flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kayseri flygplats?

Från och med september 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg till Kayseri flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kayseri flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Kayseri flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kayseri flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kayseri flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Kayseri flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Vilka bolag flyger till Kayseri?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kayseri

Vilka bolag flyger till Kayseri?

Flyg med Turkish Airlines till Kayseri

Det mest populära flygbolaget för flyg till Kayseri på momondo är Turkish Airlines som flyger 34 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Istanbul, och det bästa erbjudandet för flyg med Turkish Airlines till Kayseri ligger på 4 633 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Kayseri enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 285 omdömen har Turkish Airlines ett betyg på 7,6 bland momondos användare.

Flyg med Pegasus Airlines till Kayseri

Pegasus Airlines (7,0/10, 151 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Kayseri med erbjudanden så låga som 1 867 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Pegasus Airlines i genomsnitt har 28 flyg som avgår till Kayseri varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Visumkrav för att besöka Kayseri

Vilka krav på pass och visum gäller när man besöker Kayseri?

Svenska medborgare som vill besöka Kayseri i turistsyfte behöver inte ansöka om visum om den planerade vistelsen är kortare än 90 dagar. Det är viktigt att respektera 90-dagars regeln, eftersom det kan bli svårt att få tillstånd att besöka Turkiet på nytt om man någon gång brutit mot bestämmelsen. När du reser in i Turkiet behöver du visa upp ett giltigt svenskt pass.


Börja planera din resa till Kayseri


De bästa sakerna att se och göra i Kayseri

Vad kan man se och göra i Kayseri?

Kayseri är ett drömresemål för besökare som tycker om spektakulära naturupplevelser. Ett av områdets mest ikoniska landmärken är vulkanen Erciyes, vars topp alltid är täckt av kritvit snö och mytisk dimma. Erciyes ligger strax utanför stadskärnan. Från vulkanens topp kan du njuta av den enastående utsikten över Kayseri. Ett annat oförglömligt utflyktsmål för dig som värdesätter vackra vyer är berget Mount Ali. Här ägnar äventyrssugna besökare sig åt paragliding och andra luftaktiviteter. Föredrar du att uppleva naturens skönhet på tryggt avstånd från de höga bergstopparna är ett besök till naturområdet kring vattendraget Yamula Dam en bra idé. Här kan du fiska, vandra eller njuta av en picknick. Om du vill utforska områdets kultur och historia kan du bege dig till något av stadens museer. Ett populärt alternativ är Gevher Nesibe Medical History Museum, där du kan lära dig mer om medicinvetenskapens utveckling. Museibyggnaden är berömd för sin unika arkitektur. För dig som reser med familjen, eller har barnasinnet kvar, kan ett besök till nöjesparken Mazakaland vara härligt. Utöver alla fartfyllda karuseller erbjuder Mazakaland även en skridskobana och en exotisk djurpark.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kayseri?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Kayseri. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Kayseri ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kayseri ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kayseri?

När du söker efter flyg till Kayseri hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kayseri ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Kayseri på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kayseri

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.