Flyg till Kayseri

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kayseri.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Kayseri

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kayseri från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kayseri

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kayseri

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Kayseri (ASR)

Vanligtvis är flyg till Kayseri från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Kayseri, vilket i genomsnitt kostar 3 304 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KAYSERI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars55% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kayseri kostar i genomsnitt bara 1 479 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KAYSERI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember86% dyrareDet kostar omkring 6 133 kr för flyg till Kayseri från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KAYSERI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kayseri från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Kayseri?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Kayseri?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Kayseri för 951 kr/person, vilket är 78 % billigare än för genomsnittsflyget till Kayseri. För att hitta de billigaste priserna till Kayseri från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kayseri?

  Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Kayseri. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 183 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kayseri under november, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 598 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kayseri?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Kayseri ungefär 41 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 506 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kayseri?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Kayseri är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 3 317 kr. Flyg från Sverige till Kayseri en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 556 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kayseri?

  De som flyger till Kayseri kan potentiellt hitta bättre priser för Nevşehir flygplats(83 km från stadskärnan i Kayseri) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kayseri?

  Du kan hitta erbjudanden för Nevşehir flygplats för i genomsnitt 4 425 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Kayseri från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Kayseri

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Kayseri.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 hours for rt-pcr (naat) and 48 hours for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Kayseri.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Kayseri.

Dokument
Formulär för inresa till Turkiet - Mandatory to fill 72h before arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Kayseri?

Returresa till Sverige från Kayseri

Testkrav för COVID-19
Besökare från Kayseri måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Kayseri behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Kayseri inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Kayseri?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kayseri
 • Vilka bolag flyger till Kayseri?

  Turkish Airlines och Pegasus Airlines är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Kayseri enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Kayseri med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Kayseri