Flyg till Malatya

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Malatya.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Malatya

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Malatya från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Edessa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Malatya

Stockholm (STO) till Adıyaman (ADF)

Vanligtvis är flyg till Malatya från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Adıyaman, vilket i genomsnitt kostar 3 434 kr


När är den bästa tiden att flyga till Malatya?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Malatya?

  Användare som bokade resor till Malatya från Köln hittade flyg som var 55 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Malatya. För att hitta det billigaste priset till Malatya från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Malatya?

  Om du inte har möjlighet att besöka Malatya under december, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 417 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Malatya?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Malatya är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Malatya på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 913 kr. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 209 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Malatya?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Malatya. Om du planerar att flyga till Malatya, överväg då även att boka flyg till Adıyaman flygplats(70 km från stadskärnan i Malatya), Elâzığ flygplats(90 km från stadskärnan i Malatya), Edessa Sanliurfa GAP flygplats(113 km från stadskärnan i Malatya) eller Kahramanmaraş flygplats(150 km från stadskärnan i Malatya).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Malatya?

  Edessa Sanliurfa GAP flygplats har ett genomsnittspris på 3 310 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Malatya. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Malatya Erhac från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Malatya Erhac

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Malatya Erhac.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 hours for rt-pcr (naat) and 48 hours for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Malatya Erhac.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Malatya Erhac.

Dokument
Formulär för inresa till Turkiet - Mandatory to fill 72h before arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Malatya Erhac?

Returresa till Sverige från Malatya Erhac

Testkrav för COVID-19
Besökare från Malatya Erhac måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Malatya Erhac behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Malatya inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Malatya?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Malatya
 • Vilka bolag flyger till Malatya?

  Turkish Airlines och Pegasus Airlines är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Malatya enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Malatya med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Malatya