Flyg till Dalaman

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Dalaman.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Dalaman

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dalaman från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dalaman

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dalaman

Stockholm (STO) till Dalaman (DLM)

Vanligtvis är flyg till Dalaman från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Dalaman, vilket i genomsnitt kostar 2 948 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DALAMAN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars40% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dalaman kostar i genomsnitt bara 1 786 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DALAMAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli27% dyrareDet kostar omkring 3 772 kr för flyg till Dalaman från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DALAMAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember351% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dalaman från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Dalaman?

Flyg till Dalaman mellan mars och juni eller mellan september och december för att få så bra väder som möjligt under din vistelse. Boka flyg till Turkiet under denna period för att njuta av gradtal som ligger på mellan 20-25 °C. Under sommaren stiger temperaturen i Dalaman upp mot 35 °C vilket gör att det är svårare att ta sig runt bland sevärdheter. Under vintern sjunker gradtalen ner mot 10 °C. Våren och sommaren är de allra mest populära tiderna för flygresor till Dalaman.

När är det billigast att boka flyg till Dalaman?

Du kan hitta billiga flyg till Dalaman under höst- och vintermånaderna då staden har sin lågsäsong. Under dessa månader är det även lägre priser på boenden i staden. Allra dyrast är det att resa i slutet av sommaren då staden har sin högsäsong. Det är även högre priser på flygbiljetter till Dalaman under våren. Jämför priser på flygstolar hos momondo för att hitta billiga flygbiljetter till Dalaman.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Dalaman?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dalaman för 267 kr/person, vilket är 91 % billigare än för genomsnittsflyget till Dalaman. För att hitta de billigaste priserna till Dalaman från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dalaman?

  Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Dalaman. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 882 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Dalaman under mars, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 367 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dalaman?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Dalaman ungefär 42 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 948 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dalaman?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Dalaman är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 2 065 kr. Flyg från Sverige till Dalaman en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 662 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dalaman?

  De som flyger till Dalaman kan potentiellt hitta bättre priser för Milas–Bodrum flygplats(114 km från stadskärnan i Dalaman) eller Denizli Cardak flygplats(138 km från stadskärnan i Dalaman) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dalaman?

  Du kan hitta erbjudanden för Denizli Cardak flygplats för i genomsnitt 2 976 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Dalaman från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Dalaman

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Dalaman.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Dalaman.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Dalaman.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Dalaman?

Returresa till Sverige från Dalaman

Testkrav för COVID-19
Besökare från Dalaman måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Dalaman behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Dalaman inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Dalaman

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dalaman
TUIfly Nordic
ARNStockholm Arlanda
7t 25m
DLMDalaman

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dalaman

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dalaman, visa några av våra erbjudanden nedan av TUIfly Nordic
TUIfly Nordic
ARNStockholm Arlanda
7t 25m
DLMDalaman

Flygplatser nära Dalaman

Nedan hittar du alla flygplatser i Dalaman tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Dalaman landar på Dalaman Airport som ligger drygt sex kilometer söder om centrum. För att resa till Dalaman billigt från flygplatsen tar du buss som du hittar utanför ankomsthallen och går till olika orter nära Dalaman. Var därför noga med att gå på bussen som tar dig in till centrum. En bussbiljett kostar 15 TRY (24 SEK). Det snabbaste sättet att ta dig in till Dalamans centrum från ditt flyg är med bil. Detta tar ungefär åtta minuter. Räkna med att en taxiresa in till centrum ligger på 25 TRY (40 SEK). När du reser in till centrum med taxi är det bäst att göra upp om ett fast pris innan du påbörjar färden då taxibilarna inte alltid har taxameter.


Populära flygresor till Dalaman

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dalaman som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dalaman
Snabbast flygtid18t 20m
Billigaste pris2 055 kr

För att ta dig runt i området är det bäst att hyra bil. Detta gör du allra helst direkt när du landar på Dalaman Airport där de flesta internationella hyrbilsbolagen finns. Dalaman ligger vid motorväg D400 som tar dig till många andra orter i området. Ett annat färdmedel som är populärt för att bland annat ta dig till Marmaris och Mugla är buss. Bussarna kostar 15 TRY (24 SEK) och är ett billigt sätt att ta sig fram. Från tågstationen som ligger väster om stadens centrum kan du ta tåg till de flesta andra orter och städer i Turkiet. Inne i Dalamans stadskärna räcker det för det mesta med att promenera då centrumet inte är särskilt stort.


För flyg till Dalaman behöver du inte något visum som svensk medborgare. Utan visering kan du stanna i landet i tre månader. För att resa till Turkiet behöver du däremot ha med dig ditt pass och detta ska vara helt utan några skador för att du ska tillåtas inträde i landet. Innan du reser ska du kontrollera med Turkiets ambassad om reglerna gällande inresa i landet har förändrats.


Börja planera din resa till Dalaman


Vad ska man se i Dalaman?

Stranden Sarigerme och sjön Kocagul är närliggande sevärdheter som är mycket populära besöksmål.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Stranden Sarsala Koyu är passande för barnfamiljer då den är mindre folktät och vattnet är lugnt och långgrunt.

Ska man köpa reseförsäkring?

Du behöver en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader när du reser till Turkiet. Innan du köper till en försäkring kan du dock kolla med din hemförsäkring om denna täcker kostnader under din resa till Turkiet.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är säkrare att dricka vatten från obrutna plastflaskor än att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Du kan lämna ungefär 10 % i dricks eller avrunda uppåt.

Var ska man shoppa?

Missa inte marknaden i Fethiye på tisdagar där du kan hitta allt från skinnprodukter till smycken och textiler. Bered dig på att pruta. (Priser kontrollerade 28/05/2019).