Hyrbilar i Dalaman, Mugla provins

Vill du hyra en bil billigt i Dalaman, Mugla provins? Sök och jämför priser här!

Dalaman, Turkiet
11 dec — 18 dec
Dalaman, Turkiet
mån 11/12
12:00
mån 18/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Dalaman

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Dalaman

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Dalaman?

De billigaste hyrbilarna i Dalaman hittas generellt genom Sixt. När du bokar med Sixt kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 158 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Dalaman är 170 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Dalaman?

Hyrbilar av modellerna Renault Clio och Hyundai i20 i Dalaman är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Renault Clio i Dalaman kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 279 kr/dag och priser så låga som 95 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai i20 kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 275 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 88 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Dalaman, Mugla provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Dalaman

Liten cars

126 kr - 371 kr

Alla biltyper

126 kr - 1 113 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Dalaman, Turkiet är 202 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Dalaman, Turkiet är mars. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 126 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 48 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dalaman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dalaman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Dalaman, Turkiet är 306 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Dalaman, Turkiet är maj. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 227 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Dalaman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dalaman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Dalaman, Turkiet är 502 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Dalaman, Turkiet är oktober. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 463 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Dalaman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Dalaman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Dalaman

Alla större biluthyrningsfirmor i Dalaman, Mugla provins

Europcar

3 platser

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

CarWiz

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

6,0

CIRCULAR

4 platser

ESSENCE CAR RENTAL

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Nokta Rent A Car

3 platser

Rent Go Rent A Car

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Dalaman

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Dalaman.

Mest populära uthyrningsföretag

Autounion Car Rental

Populära biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

266 kr

Mest populära modellen

Renault Clio
Den mest populära biluthyrningsfirman i Dalaman som hittats på momondo den här månaden är Autounion Car Rental. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Garenta och Pandora Car Hire
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Dalaman under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Dalaman är 266 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 276 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Dalaman under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Clio. Våra användare föredrar också Hyundai i20 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Dalaman

Nedan visas de mest populära hotellen i Dalaman

Att köra med hyrbil i Dalaman – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Dalaman och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Dalaman, Turkiet?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Dalaman. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Dalaman när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Dalaman under januari månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Dalaman i januari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 165 mm och temperaturerna kring 11 °C. Att hyra en Ekonomi i Dalaman kommer i genomsnitt kosta dig 175 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Dalaman, Turkiet?

Resenärer som hyr bil i Dalaman bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Dalaman ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Dalaman?

Hur är vädret i Dalaman, Turkiet i december?

I december får Dalaman vanligtvis en nederbörd på 247 mm och har en medeltemperatur på 12 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Dalaman då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Dalaman representativt för resten av Mugla provins?

Klimatet i Mugla provins under december månad har vanligtvis en temperatur på 10 °C med en förväntad nederbörd på 203,7 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Dalaman till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Dalaman?

Priserna för bilar i Dalaman uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Dalaman?

Av december 2023 finns det 112 bolag att välja mellan för bilar i Dalaman.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Dalaman?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Dalaman. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Dalaman?

För att få hyra en bil i Dalaman måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Dalaman?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Dalaman. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Dalaman?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Dalaman. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Dalaman med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Dalaman eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Dalaman på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Dalaman på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Dalaman som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Dalaman.

Kan jag söka efter hyrbilar i Dalaman med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Dalaman.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dalaman

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.