Hyrbilar i Bodrum, Mugla provins

Vill du hyra en bil billigt i Bodrum, Mugla provins? Sök och jämför priser här!

Bodrum, Turkiet
27 mar — 3 apr
Samma avlämingsplats
Bodrum, Turkiet
mån 27/3
12:00
mån 3/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Bodrum

Åldersgränsen för att få hyra bil i Bodrum ligger oftast på 21 år, men ibland på 23, beroende på hyrbilsföretaget. Är du under 25 kan dessutom en extra avgift för unga förare tillkomma. Du ska även ha haft ditt körkort i minst ett år. Vissa uthyrare har även en maxålder på 70 år.

Precis som hemma i Sverige råder det högertrafik i Bodrum och det är förbjudet att prata i handhållen mobiltelefon. Det är krav på säkerhetsbälten och halvljus är obligatoriskt. Hastigheten inne i städerna ligger på 50 km/h, men detta kan variera beroende på område så var alltid uppmärksam på regler och skyltar. Det råder nolltolerans då det kommer till promillehalten och det finns inga vägavgifter i Bodrum.

I Bodrum betalar du ofta din parkering till speciella parkeringsvakter istället för i parkeringsmaskin. Om du vill ställa bilen i ett parkeringshus finns det ett stort, underjordiskt garage precis vid infärden till staden via huvudvägen. Detta erbjuder ofta ett enklare alternativ än att leta parkering ute på gatan. Det finns ofta lediga parkeringar nere vid hamnen och strax utanför centrum brukar det inte heller vara några problem att hitta parkering.

Med hyrbil i Bodrum tar du dig enkelt till Gümüslük, en lugn och fridsam hamn med storslagen natur. Detta är en favorit för många turkiska turister och du kan njuta av stillheten längs den vackra stranden. Promenera runt i de små kvarteren och upptäck de mysiga krogarna där du kan njuta av diverse läckerheter från havet. Missa inte heller att besöka stans charmiga marknad där du kan fynda allt från handgjord keramik och smycken till andra souvenirer. Efter detta kan du bege dig ut på en båttur till de små omkringliggande öarna och ta ett dopp eller två i det kristallklara vattnet. Bestämmer du dig för att hyra bil i Bodrum kan du även ta dig till ruinerna av Ephesus, den häpnadsväckande staden som en gång i tiden var en myllrande romersk hamn och numera finns på UNESCO:s världsarvlista. Vandra runt bland de imponerande ruinerna och upptäck sevärdheter som biblioteket Celsus och den stora amfiteatern och insup atmosfären från den 2000 år gamla kulturen. Avsluta därefter turen med en kort körning till jungfru Marias hus, Meryemana. Vissa hävdar att detta lilla kapell var Marias sista hem. Oavsett vad du väljer att tro är det en vacker syn i en pittoresk omgivning, väl värd ett besök.

Gällande försäkringar för att hyra bil i Bodrum kommer du upptäcka att de flesta uthyrningsföretag erbjuder tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Det kan vara bra att överväga att lägga till självriskeliminering vilket gör att du är skyddad mot självrisken vid skador som kan tänkas uppkomma på din bil. Vissa svenska banker erbjuder även detta om du använder deras kredit- eller betalkort vid uthyrningen.

Det är starkt rekommenderat att ha ett internationellt körkort vid körning i Turkiet, och tänk även på att ta med ditt svenska körkort.

Om du vill hitta lättillgänglig biluthyrning i Bodrum erbjuder flygplatsen Milas-Bodrum Airport (BJV) som ligger cirka 36 kilometer nordöst om Bodrum en hel del alternativ då det kommer till hyrbilar. Du kan bland annat hitta Hertz, Avis och Europcar lättillgängliga i flygterminalen. Vill du istället hyra din bil i centrum kan du ta busstransfer in till staden och besöka centralt belägna kontor som Budget, Avis, Europcar med flera. Dock är öppettiderna något mer varierade i centrum, vilket kan vara bra att ha i åtanke. Vill du lämna av din hyrbil på en annan plats än där du plockade upp den kan du välja detta som filter då du söker på momondo.


Erbjudanden på hyrbilar i Bodrum, Mugla provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Bodrum

Bilar i Liten

145 kr - 403 kr

Alla biltyper

145 kr - 913 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bodrum, Turkiet är 222 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bodrum, Turkiet är november. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 145 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bodrum. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bodrum kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bodrum, Turkiet är 329 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bodrum, Turkiet är mars. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 195 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bodrum. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bodrum kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Bodrum

Alla större biluthyrningsfirmor i Bodrum, Mugla provins

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sunnycars

5 platser

keddy by Europcar

3 platser

Avis

2 platser

Carfleet Rent A Car

2 platser

Nissa Car Rental

2 platser

Proper

2 platser

Rent Go Rent A Car

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Bodrum

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Bodrum.

Mest populära uthyrningsföretag

Rhodium

Populära biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigaste hyrbilen

293 kr

Mest populära modellen

Nissan Qashqai
Den mest populära biluthyrningsfirman i Bodrum som hittats på momondo den här månaden är Rhodium. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Budget och Cargini
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Bodrum under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Bodrum är 293 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 351 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Bodrum under de senaste 7 dagarna är av modellen Nissan Qashqai. Våra användare föredrar också Fiat Tipo som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bodrum

Nedan visas de mest populära hotellen i Bodrum

Att köra med hyrbil i Bodrum – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bodrum och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Bodrum hittas generellt genom CarWiz. När du bokar med CarWiz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 129 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Bodrum är 139 kr/dag.

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Bodrum med 5 komtor.

Hastighetsgränsen i Bodrum är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Bodrum är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

I mars får Bodrum vanligtvis en nederbörd på 130 mm och har en medeltemperatur på 13 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Bodrum då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Den som vill hyra en bil i Bodrum för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Mugla provins under mars månad vanligtvis ligger runt 11 °C med en nederbörd på omkring 109,5 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Bodrum

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Bodrum

Biluthyrning i olika stadsdelar av Bodrum

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Bodrum? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Börja planera din resa till Bodrum


Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Bodrum via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Bodrum. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Bodrum som erbjuder gratis avbokning.

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Bodrum.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Bodrum.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Bodrum med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.