Biluthyrning i Helsingborg, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Helsingborg, Sverige? Sök och jämför priser här

Helsingborg, Sverige
23 jun — 30 jun
Samma avlämingsplats
Helsingborg, Sverige
ons 23/6
12:00
ons 30/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Helsingborg, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Liten Cars

317 kr - 444 kr

All Car Types

550 kr - 986 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Helsingborg, Sverige är 245 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Helsingborg, Sverige är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 54 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Helsingborg, Sverige är 397 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Helsingborg, Sverige är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Helsingborg, Sverige är 687 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Helsingborg, Sverige är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Helsingborg, Sverige är 728 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Helsingborg, Sverige är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Helsingborg, Sverige är 671 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Helsingborg, Sverige är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen Lyxigt som hittats på momondo den senaste veckan.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
305 kr/dag
Helsingborg
Angelholmsvagen 36
Chevrolet Sonic Sedan
305 kr/dag
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
312 kr/dag
Helsingborg
Angelholmsvagen 36
Chevrolet Sonic Sedan
312 kr/dag
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 2/4 dörrar
315 kr/dag
Helsingborg
Bildeve (volvo)
Chevrolet Sonic Sedan
315 kr/dag
Visa erbjudande

Leverantörer av hyrbilar i Helsingborg

Alla större biluthyrningsfirmor i Helsingborg, Sverige
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Helsingborg, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Malmö flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Helsingborg

Hittills denna månad har vi gjort 158 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Helsingborg.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Helsingborg för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Helsingborg. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Helsingborg, Sverige i juli?

För juli i Helsingborg, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 281 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 275 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 244 kr till 296 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Helsingborg har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Helsingborg hos Hertz, som har 2 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 198 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Helsingborg från Hertz ligger på 346 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Avis i Helsingborg?

Det finns 2 uthyrningskontor i Helsingborg, Sverige. På Aviss uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 258 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Helsingborg, Sverige?

Hastighetsgränsen i Helsingborg är 60 km/t om inget annat anges. Helsingborg har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Helsingborg ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juni?

Vädret i Helsingborg under juni kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Helsingborg.

Är vädret i Helsingborg representativt för resten av Skåne län?

Den som vill hyra en bil i Helsingborg för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Skåne län under juni månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyra bil i andra städer i Sverige

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige

Hyrbilar på flygplatser i Helsingborg

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Helsingborg

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Skåne län

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Hässleholm, Kristianstad och Lund inom Skåne län

Börja planera din resa till Helsingborg