Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Helsingborg, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Helsingborg, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 23/5
tors 30/5

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Helsingborg, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Helsingborg, Skåne län
Ekonomi349 kr per dag
Kompakt383 kr per dag
Medelstor456 kr per dag
Standard461 kr per dag
Kompakt SUV400 kr per dag
Kompakt kombi401 kr per dag
Mellanstor kombi535 kr per dag
Standard-SUV606 kr per dag
Stor kombi662 kr per dag
Lastbil1 198 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Helsingborg

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Helsingborg

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Helsingborg?

De billigaste hyrbilarna i Helsingborg hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 269 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Helsingborg är 562 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Helsingborg?

Hyrbilar av modellerna Mercedes-Benz B-Class och Toyota Yaris i Helsingborg är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Mercedes-Benz B-Class i Helsingborg kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 806 kr/dag och priser så låga som 337 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Toyota Yaris kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 510 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 269 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Helsingborg, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Helsingborg

Liten bilar

462 kr - 699 kr

Alla biltyper

743 kr - 1 295 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Helsingborg, Sverige är 551 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Helsingborg, Sverige är januari. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 462 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 41 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Helsingborg, Sverige är 754 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Helsingborg, Sverige är april. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 610 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Helsingborg, Sverige är 1 486 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Helsingborg, Sverige är december. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 1 056 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Helsingborg, Sverige är 885 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Helsingborg, Sverige är juni. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 578 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Helsingborg av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Helsingborg, Sverige är 1 736 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Helsingborg, Sverige är mars. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 1 324 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Helsingborg, Sverige är 1 760 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Helsingborg, Sverige är januari. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 1 270 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

349 kr/dag

(19 jun - 19 aug)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

383 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Volkswagen Golf
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

383 kr/dag

(21 maj - 28 maj)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Helsingborg

Alla större biluthyrningsfirmor i Helsingborg, Skåne län

Avis

2 platser

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

1 plats

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

9,0

Budget

1 plats

MABI

2 platser

Sixt

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

keddy by Europcar

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Helsingborg

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Helsingborg.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Intermediate, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

325 kr

Mest populära modellen

Ford Ka
Den mest populära biluthyrningsfirman i Helsingborg som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Helsingborg under de senaste 72 timmarna: Intermediate, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Helsingborg är 325 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 542 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Helsingborg under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Ka. Våra användare föredrar också Ford Focus Active som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Helsingborg – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Helsingborg och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Helsingborg, Sverige i juni?

För juni i Helsingborg, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 497 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 352 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 368 kr till 452 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Helsingborg, Sverige?

Hastighetsgränsen i Helsingborg är 60 km/t om inget annat anges. Helsingborg har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Helsingborg ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Helsingborg?

Är vädret i Helsingborg representativt för resten av Skåne län?

Den som vill hyra en bil i Helsingborg för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Skåne län under maj månad vanligtvis ligger runt 11 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Helsingborg?

Priserna för bilar i Helsingborg uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Helsingborg?

Det finns 18 bolag tillgängliga för bilar i Helsingborg från och med maj. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Helsingborg?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Helsingborg. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Helsingborg?

För att få hyra en bil i Helsingborg måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Helsingborg?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Helsingborg. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Helsingborg?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Helsingborg tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Helsingborg med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Helsingborg eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Helsingborg på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Helsingborg med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Helsingborg som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Helsingborg med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Helsingborg med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Helsingborg.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Helsingborg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 23/5
12:00
tors 30/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Helsingborg

Populära hyrbilstyper i Helsingborg