Hyrbilar i Helsingborg, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Helsingborg, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Helsingborg, Sverige
5 dec — 12 dec
Samma avlämingsplats
Helsingborg, Sverige
mån 5/12
12:00
mån 12/12
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Helsingborg, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Helsingborg, Skåne län
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

35 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Volkswagen Golf
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

29 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

32 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Seat Leon
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Toyota Auris
Opel Insignia
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

52 kr/dag

(3 dec - 10 dec)
Opel Insignia
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

36 kr/dag

(19 dec - 13 jan)
Audi A1
Ford Mondeo Estate
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

60 kr/dag

(19 dec - 13 jan)
Ford Mondeo Estate
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

52 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

28 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Opel Corsa

Viktig information om hyrbilar i Helsingborg

Om du hyr en bil genom momondo i Helsingborg kan du köra över gränsen mellan Sverige och Danmark, antingen via Öresundsbron mellan Malmö och Köpenhamn eller med bilfärja från Helsingborg till Helsingör. Om du vill köra en prisvärd hyrbil i både Sverige och Danmark kan du hyra bil hos momondo i Helsingborg för en kortare eller längre bilfärd. Det är viktigt att du har pass, körkort och hyrbilens handlingar tillgängliga vid gränskontroller och eventuella trafikkontroller, och förhåller dig till respektive lands trafikregler. En passagerarbil som du hyr genom momondo i Helsingborg kan vara en elbil, en mindre bil eller en större bil, och samtliga kan köras över gränsen till Danmark.

När du ska hyra bil i Helsingborg genom momondo är kreditkort det allra bästa alternativet för betalning. I Sverige är kortbetalning den mest använda formen av betalning, och det finns många fördelar med att betala din hyrbil i Helsingborg med kreditkort. Om du inte har möjlighet att betala din hyrbil med kreditkort kan du fråga hyrbilsföretaget om de har andra alternativ, men för att hitta en prisvärd hyrbil och snabbt komma ut på vägen med den, är det bäst att använda sitt kreditkort. Ett fåtal biluthyrare kan acceptera kontant betalning, och några har rutiner för fakturabetalning, Swish eller Apple Pay, men de flesta använder sig av kreditkort som standard för betalning av hyrbilar, och det är också det snabbaste och enklaste sättet att få tillgång till en hyrbil i Helsingborg. I Helsingborg kan du hyra olika typer av bilar genom momondo, även elbilar och lyxbilar, och priserna varierar från budgetklass när du behöver en mindre, enklare bil, till högre priser när du vill hyra en bekväm lyxbil. Du kan dock vara säker på att hitta ett prisvärt hyrbilsalternativ som passar just dig hos momondo, så att du kan göra det bästa valet utifrån din resplan och plånbok.

I Helsingborg råder högertrafik, vilket är standard i både Danmark och Sverige sedan 1967. Elcyklar är nästan lika vanliga som elbilar i Helsingborg och Helsingör, och du är alltid skyldig att stanna för fotgängare vid övergångsställen utan trafikljus. När du hyr bil i Helsingborg via momondo kan du fråga uthyrningspersonalen om vilka lagar och regler som gäller i trafiken, men något som för svenskarna är helt självklart och därför inte ens brukar nämnas är nolltolerans för alkohol i trafiken. Att köra bil med minsta alkoholhalt i blodet ger höga bötesstraff, ibland fängelse, och körkortet dras in för den som kör bil alkoholpåverkad. I Helsingborg är trafiken ofta hektisk i samband med färjornas avgångstider, och biltrafikflödet till och från hamnen är omfattande. Om du ska köra med din hyrbil till en av Helsingborgs färjor är det viktigt att vara i god tid och se till att hamna i rätt kö.

För att hyra bil i Helsingborg behöver du ett körkort som är giltigt i Sverige, pass eller annan legitimation och det betalningsmedel som biluthyraren accepterar. När du kör bil i Helsingborg och Helsingör är du, precis som i hela Sverige och Danmark, skyldig att vid trafikkontroll visa upp ditt körkort och bilens dokument, som på en hyrbil oftast ligger i handskfacket. Fråga alltid biluthyraren var bilens dokument finns, i samband med att du skriver på hyrbilsavtalet. De flesta hyrbilar i Helsingborg och Sverige, även lyxigare hyrbilar av högstatusmärken, är tydligt märkta med hyrbilföretagets logotyp, men du ska ändå kunna visa för en kontrollant från trafikpolisen vem som äger bilen och att du har hyrt den.


Erbjudanden på hyrbilar i Helsingborg, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Helsingborg

Bilar i Liten

362 kr - 809 kr

Alla biltyper

638 kr - 1 378 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Helsingborg, Sverige är 589 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Helsingborg, Sverige är januari. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 362 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Helsingborg som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Helsingborg, Sverige är 770 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Helsingborg, Sverige är februari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 444 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Helsingborg som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Helsingborg, Sverige är 1 404 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Helsingborg, Sverige är april. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 736 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Helsingborg som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Helsingborg, Sverige är 857 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Helsingborg, Sverige är november. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 516 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Helsingborg som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Helsingborg, Sverige är 1 540 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Helsingborg, Sverige är januari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 934 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Helsingborg, Sverige är 1 594 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Helsingborg, Sverige är januari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 958 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Helsingborg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Helsingborg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Helsingborg som hittats på momondo under den senaste veckan.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

28 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Citroen C3
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

29 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

32 kr/dag

(5 dec - 11 dec)
Seat Leon

Hyrbilsleverantörer i Helsingborg

Alla större biluthyrningsfirmor i Helsingborg, Skåne län

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

9,0

Sunnycars

3 platser

keddy by Europcar

2 platser

MABI

2 platser

Ace

1 plats

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Helsingborg

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Helsingborg.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

254 kr

Mest populära modellen

Class Special Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Helsingborg som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Helsingborg under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Helsingborg är 254 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 384 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Helsingborg under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Special Car. Våra användare föredrar också Seat Ibiza som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Helsingborg

Sevärdheter i närheten:

Olympiastadion70,6 km
Dunkers Kulturhus71,2 km

Sevärdheter i närheten:

Olympiastadion158,0 km
Dunkers Kulturhus158,8 km

Sevärdheter i närheten:

Olympiastadion2,2 km
Dunkers Kulturhus2,9 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Helsingborg

Nedan visas de mest populära hotellen i Helsingborg

Att köra med hyrbil i Helsingborg – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Helsingborg och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För december i Helsingborg, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 364 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 275 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 260 kr till 384 kr.

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Helsingborg hos Hertz, som har 2 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 211 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Helsingborg från Hertz ligger på 383 kr per dag.

Det finns 3 uthyrningskontor i Helsingborg, Sverige. På Europcars uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 329 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Helsingborg är 60 km/t om inget annat anges. Helsingborg har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Helsingborg ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Den som vill hyra en bil i Helsingborg för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Skåne län under november månad vanligtvis ligger runt 4 °C med en nederbörd på omkring 60 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Helsingborg

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Helsingborg

Hyrbilstyper som är extra populära i Helsingborg

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Helsingborg

Börja planera din resa till Helsingborg


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Helsingborg. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Helsingborg tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Helsingborg eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Helsingborg med rättvisa bränslepolicyer.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Helsingborg med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Helsingborg.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.