Hyrbilar på Sturup flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Sturup flygplats? Sök här!

Sturup, Sverige - Sturup (MMX)
8 jun — 11 jun
Samma avlämingsplats
Sturup, Sverige - Sturup (MMX)
tors 8/6
12:00
sön 11/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Sturup flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Sturup flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Sturup flygplats?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra på Sturup flygplats är Mercedes-Benz V-Class, följt av modellen Ford Ka. Våra användare har hittat erbjudanden för Mercedes-Benz V-Class på Sturup flygplats för i genomsnitt 1 126 kr per dag, och så billigt som 852 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 417 kr per dag att hyra modellen Ford Ka på Sturup flygplats, även om du kan hitta priser för så lite som 253 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Malmö flygplats?

27 % av våra användare sökte efter bilklassen Kompakt på Malmö flygplats, vilket gjorde dessa bilar till den mest populära fordonstypen. Hertz är den mest populära hyrbilsfirman på Malmö flygplats som erbjuda hyrbilar i klassen Kompakt. Våra användare har hittat erbjudanden för biltypen Kompakt på Malmö flygplats från Hertz för så lite som som 607 kr/dag. Bland biltypen Kompakt är Seat Leon och Volkswagen Golf de mest populära modellerna.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Malmö flygplats?

De bästa biluthyrningserbjudandena på Malmö flygplats hittar du när du bokar mer än 90 dagar innan, när priserna i genomsnitt ligger på 402 kr/dag. Baserat på förra årets data kan du förvänta dig att betala i genomsnitt 582 kr/dag om du hyr en bil på helgen. Priserna per dag under vardagar är i genomsnitt 541 kr/dag. Det går att hitta bra biluthyrningserbjudande på Malmö flygplats under hela året, men januari är vanligtvis den bästa månaden att hyra, när priserna i genomsnitt ligger på 448 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Sturup flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Sturup flygplats
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

284 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

285 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

296 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Renault Captur
Skoda Octavia
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

494 kr/dag

(1 jun - 1 jul)
Skoda Octavia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

392 kr/dag

(30 jun - 3 jul)
Volkswagen Golf
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

453 kr/dag

(30 jun - 3 jul)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

310 kr/dag

(30 maj - 30 jun)
Toyota Yaris
Ford Mondeo Estate
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

428 kr/dag

(30 maj - 30 jun)
Ford Mondeo Estate
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

287 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Volkswagen Golf

Information om biluthyrning i Sturup flygplats

Du behöver ha ett giltigt körkort och vara minst 18 år för att få hyra hyrbilar i Sverige. Vissa kräver att du ska ha haft ditt körkort en viss tid, till exempel ett år, innan du får hyra. Om du inte har ett svenskt körkort behöver du ha med ett internationellt körkort samt ditt pass. Vissa byråer accepterar körkort utfärdat i andra länder utan internationellt körkort om det är skrivet med det romanska alfabetet och att landet som utfärdade körkortet ingår i Genèvekonventionen rörande vägtrafik. Dubbelkolla alltid när du bokar så det går smidigt när du hämtar din bil. Tänk på att dessa regler gäller alla förare av bilen. Har du bokat en bil i förväg brukar biluthyrarna också vilja att du har med din voucher i utskrivet format. Du behöver även ha ett giltig kreditkort.

Biluthyrningscentret vid Malmö flygplats har öppet alla dagar, och på vardagarna har de bemanning en stor del av dygnet. Öppettiderna kan dock vara lite kortare under helger så kom ihåg att dubbelkolla när du planerar din resa. Vissa av uthyrarna har dessutom återlämning dygnet runt så disken inte ens behöver vara bemannad när du ska lämna ditt fordon. Om du är osäker kan du alltid höra av dig direkt till din biluthyrningsfirma så hjälper de dig. Viktig information står också i din voucher när du bokar. Om du lämnar tillbaka din hyrbil en stund innan ditt flyg går så finns flygplatsen i samma byggnad så du kan gå dit och sätta dig. Det korta avståndet gör att du inte behöver leta efter en skyttelbuss eller bära dina väskor speciellt långt, incheckningen är bara runt hörnet. Biluthyrningscentret ska vara rullstolsanpassat och ha tillgång till flygplatsens Wi-Fi.


Erbjudanden på hyrbilar i Sturup flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Sturup flygplats

Biltyp: Liten

526 kr - 847 kr

Alla biltyper

581 kr - 1 099 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Sturup flygplats är 645 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Sturup flygplats är februari. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 526 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sturup flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sturup flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Sturup flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Sturup flygplats är 931 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Sturup flygplats är oktober. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 578 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sturup flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sturup flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Sturup flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Sturup flygplats är 1 120 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Sturup flygplats är november. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 485 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sturup flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sturup flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Sturup flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sturup flygplats är 806 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sturup flygplats är januari. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 538 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sturup flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sturup flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Sturup flygplats är 1 245 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Sturup flygplats är oktober. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 914 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sturup flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sturup flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Sturup flygplats är 970 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Sturup flygplats är juni. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 1 275 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sturup flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sturup flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Sturup flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

272 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Fiat Panda
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

284 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

285 kr/dag

(13 jun - 8 jul)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Sturup flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Sturup flygplats

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

9,0

Ace

1 plats

AutoEurope

1 plats

Budget

1 plats

Europcar

1 plats

Hertz

1 plats

keddy by Europcar

1 plats

MABI

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Sturup

Nedan visas de mest populära hotellen i Sturup

Varför använda momondo?

Att boka en hyrbil i Sturup flygplats via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sturup flygplats genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.