Hyrbilar i Norrköping, Östergötlands län

Vill du hyra en bil billigt i Norrköping, Östergötlands län? Sök och jämför priser här!

Norrköping, Sverige
1 dec — 8 dec
Samma avlämingsplats
Norrköping, Sverige
tors 1/12
12:00
tors 8/12
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Norrköping, Östergötlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Norrköping, Östergötlands län
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

59 kr/dag

(7 dec - 16 dec)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

34 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Seat Leon
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

35 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

33 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Skoda Fabia
BMW 3 Series Touring
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

68 kr/dag

(22 dec - 26 dec)
BMW 3 Series Touring
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

74 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

35 kr/dag

(7 dec - 16 dec)
Citroen C3
Volkswagen Passat Variant
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

46 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Volkswagen Passat Variant
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

41 kr/dag

(7 dec - 16 dec)
Vauxhall Mokka

Viktig information om hyrbilar i Norrköping

Även om Norrköping inte ligger i direkt anslutning till någon av Sveriges landsgränser kan det vara bra att ta reda på vad som gäller för att korsa gränsen utifall du planerar en längre roadtrip ut i Europa. Ett gott råd är att alltid dubbelkolla med ditt hyrbilsföretag och förhöra dig om vilka regler och bestämmelser de har för sina hyrbilar i Norrköping. Vissa hyrbilsfirmor tillåter att du kör din hyrbil över landsgränserna, medan andra inte gör det. Det är även viktigt att tänka på att de hyrbilsfirmor som låter dig köra mellan olika länder ofta tar ut en så kallad cross-border fee. Detta är en avgift i form av exempelvis extra skatt eller försäkringar som gäller för det andra landet du kör in i. Om du bokar din hyrbil i Norrköping men planerar att ta dig över en eller flera landsgränser råder vi dig därför att informera hyrbilsföretaget om detta innan du ger dig i väg.

När du väl hittat ett hyrbilserbjudande i Norrköping om passar dig är nästa steg att boka din hyrbil. En vanligt förekommande fråga bland förare på jakt efter en hyrbil i Norrköping är huruvida man måste ha ett kreditkort eller ej för att kunna genomföra bokningen. Då det krävs ett kreditkort för att reservera det uppskattade hyrbilsbeloppet föredrar därför fortfarande många hyrbilsfirmor att bokningen görs med ett kreditkort. Detta var länge standard för de allra flesta hyrbilsfirmor runt om i landet, men denna preferens har kommit att ändrats alltmer. I nuläget räcker det därför ofta med att ha ett konto- eller bankkort för att boka hyrbilar i Norrköping. Det är dock viktigt att höra med hyrbilsfirman vad som gäller på just deras kontor då det inte kan garanteras att alla tillåter uthyrning utan kreditkort.

Om du är van vid att köra bil i övriga Sverige kommer du inte heller ha några problem med att navigera din hyrbil i Norrköping. I denna stad gäller nämligen samma övergripande trafikregler som i övriga landet. Det är högerregeln som ska följas och det gäller att vara uppmärksam på väjningsplikten, särskilt i innerstaden då det ofta förekommer både bilar och cyklister. Tänk även på att hålla ett extra öga på hastighetsbegränsningarna när du kör i staden, och särskilt i centrum. Detta då bestämmelserna kan ändras från gata till gata, beroende på om du kör på en huvudled, eller exempelvis kör in på en mindre väg i ett tätbebott område. När du kör din hyrbil i Norrköping bör du även vara uppmärksam på vägbulor, cirkulationsplatser och korsande cykelbanor. Detta är särskilt relevant för stadskärnan då dessa åtgärder införts på olika platser för att få ner hastigheterna och göra staden så trafiksäker som möjligt både för bilförare, cyklister och fotgängare.

Om du är på jakt efter en billig hyrbil i Norrköping gäller det först och främst att du har all den giltiga dokumentation som krävs för att hyra din bil. Med ett svenskt körkort är det enkelt att hyra en bil från ett av alla biluthyrningsställen i Norrköping, men om du är en internationell resenär eller förare kan du däremot ombes att visa upp kompletterande information. Om ditt körkort är utfärdat inom det europeiska ekonomiska sammabetsområdet (EEA) och är försett med ett foto fungerar detta som ett giltigt körkort för att få hyra en bil. Vidare måste körkortet självklart vara giltigt, och de flesta biluthyrningsföretag kräver även att du haft ditt körkort i minst ett eller två år. Om ditt utländska körkort däremot har bokstäver från ett annat alfabet, eller om det saknar bild kommer du behöva uppvisa ett internationellt körkort, och/eller visa upp kompletterande fotolegitimation för att få hyra bil i Norrköping.


Erbjudanden på hyrbilar i Norrköping, Östergötlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Norrköping

Bilar i Liten

416 kr - 704 kr

Alla biltyper

703 kr - 1 647 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Norrköping, Sverige är 557 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Norrköping, Sverige är november. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 416 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Norrköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norrköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Norrköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Norrköping, Sverige är 848 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Norrköping, Sverige är januari. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 461 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Norrköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norrköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Norrköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Norrköping, Sverige är 1 336 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Norrköping, Sverige är november. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 777 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norrköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norrköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Norrköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Norrköping, Sverige är 710 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Norrköping, Sverige är januari. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 461 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Norrköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norrköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Norrköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Norrköping, Sverige är 1 576 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Norrköping, Sverige är november. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 1 168 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norrköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norrköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Norrköping, Sverige är 1 382 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Norrköping, Sverige är november. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 676 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Norrköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Norrköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Norrköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

33 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Skoda Fabia
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

34 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Seat Leon
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

35 kr/dag

(1 dec - 31 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Norrköping

Alla större biluthyrningsfirmor i Norrköping, Östergötlands län

Europcar

3 platser

Hertz

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

MABI

3 platser

Sixt

3 platser

Sunnycars

3 platser

Avis

2 platser

Budget

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Norrköping

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Norrköping.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

313 kr

Mest populära modellen

Class Mini Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Norrköping som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Norrköping under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Norrköping är 313 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 444 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Norrköping under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Mini Car. Våra användare föredrar också Mercedes-Benz A-Class som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Norrköping

Nedan visas de mest populära hotellen i Norrköping

Att köra med hyrbil i Norrköping – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Norrköping och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

En hyrbil för en weekend i Norrköping i december kostar kring 543 kr, med billiga erbjudanden från 369 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Norrköping i december hittade ett genomsnittspris på 1 035 kr - men priser så låga som 461 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Norrköping hos Europcar, som har 3 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 286 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Norrköping från Europcar ligger på 385 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Norrköping är 60 km/t om inget annat anges. Norrköping har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Norrköping ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Norrköping

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Norrköping

Hyrbilstyper som är extra populära i Norrköping

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Norrköping

Börja planera din resa till Norrköping


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Norrköping eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Norrköping visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Norrköping.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Norrköping.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Norrköping med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Norrköping med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.