Hitta billiga flyg till Norrköping

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Norrköping

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Norrköping och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Norrköping?

Användare som bokade resor till Norrköping från Gdansk hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Norrköping. För att hitta det billigaste priset till Norrköping från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Norrköping?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Norrköping beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Göteborg Landvetter till Stockholm Arlanda tar i genomsnitt 1t, medan att flyga från Stockholm Skavsta till Stockholm Arlanda i genomsnitt ligger på . Stockholm Arlanda är den mest populära flygplatsen i Norrköping.

Billigaste flygen till flygplatser i Norrköping

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Norrköping från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Visby

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Norrköping

Stockholm (STO) till Stockholm Arlanda flygplats (ARN)

Vanligtvis är flyg till Norrköping från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Stockholm Arlanda, vilket i genomsnitt kostar 391 kr


Vanliga frågor om att flyga till Norrköping

Norrköping har inga flygförbindelser med resten av Sverige. Vill man ta ett flyg till Norrköpings flygplats från en annan svensk stad måste man först flyga till en annan stad som ligger i närheten, till exempel Stockholm Arlanda, och sedan kan man till exempel ta ett tåg till Norrköping. Gör man detta från Göteborg kan man ha en total restid med flyg och tåg på ungefär fem timmar, och från Malmö Sturup flygplats kan det ta lite längre tid.

Det finns inga direktflyg som förbinder Norrköping med andra svenska städer och det finns inte heller några flygerbjudanden med mellanlandningar. Norrköpings flygplats är en flygplats med fokus på charterresor och man kan flyga till destinationer som Cypern, Grekland och Spanien. Det mest direkta färdsättet att ta sig till Norrköping från andra svenska städer är antingen med tåg eller buss. Direkttåg till Norrköping kan man till exempel ta från Malmö. Från Göteborg måste man byta tåg och det kan därför vara relevant att ta buss istället om man inte vill behöva byta. Tåg och bussar avgår dagligen och tar bara några timmar från både Göteborg och Malmö. Från Stockholm tar det mindre än en timme. Man behöver oftast inte förboka sin plats utan kan köpa biljetter samma dag som man reser, om inte det är under en populär reseperiod.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Norrköping. Om du planerar att flyga till Norrköping, överväg då även att boka flyg till Linkoping flygplats(37 km från stadskärnan i Norrköping), Stockholm Skavsta flygplats(47 km från stadskärnan i Norrköping), Örebro Bofors flygplats(96 km från stadskärnan i Norrköping), Stockholm Västerås/Hässlö flygplats(114 km från stadskärnan i Norrköping) eller Stockholm-Bromma flygplats(132 km från stadskärnan i Norrköping).

Med ett genomsnittspris på 1 721 kr per person, är Örebro Bofors flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Norrköping. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Norrköping

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Norrköping

Vilka bolag flyger till Norrköping?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Norrköping

Vilka bolag flyger till Norrköping?

Ryanair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Norrköping. Norwegian, Scandinavian Airlines och Braathens Regional Aviation är också populära val för att flyga till Norrköping från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Norrköping med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Norrköping

Nedan hittar du alla flygplatser i Norrköping tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Norrköping flygplats till centrum?

Det finns ett flertal alternativ att ta sig från Norrköpings flygplats till stadens centrum. Vill man ta kollektivtrafik har man ett par stadsbussar att välja mellan. Busstrafiken i Norrköping drivs av Östgötatrafik, och de bussarna som ligger närmast flygplatsen är buss 440, 441, och 444 som tar dig till resecentrum. Vill du åka till Söder tull i Norrköping kan du ta buss 10 som ligger en bit bort från flygplatsen. Du kan även åka taxi från flygplatsen, och det är bra att förboka minst en timme innan för att garantera tillgänglighet. Taxitjänsten erbjuder möjlighet för samåkning, och samåker du med en medresenär får du ett billigare pris samtidigt som det är bättre för miljön. Norrköpings flygplats har även flera biluthyrningsföretag representerade på plats. Du kan till exempel boka med Hertz, Avis, Europcar, Rent a Wreck, och Sixt.


Populära flygresor till Norrköping

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Norrköping som hittats av användare
Flyg från Düsseldorf till Norrköping
Snabbaste flygtid24t 05m
Billigaste pris8 675 kr
Flyg från München till Norrköping
Snabbaste flygtid33t 00m
Billigaste pris5 108 kr

Visumkrav för att besöka Norrköping

Som svensk resenär krävs det inget pass eller visum när du reser inrikes till Norrköping. På inrikesflyg, tåg och bussar kan du ändå behöva styrka din identitet med körkort, nationellt ID eller pass.


Börja planera din resa till Norrköping


De bästa sakerna att se och göra i Norrköping

Norrköping var ett industriellt kraftverk på 1900-talet och kallas ibland för Lilla Manchester. En stor del av Norrköpings fabriker har omvandlats till hem, universitetsbyggnader och besöksattraktioner. Därför är industrilandskapet i Norrköping värt ett besök för en inblick i Norrköpings arbetarhistoria. För en djupare inblick är det värt att besöka Arbetets museum. Museet ställer ut utställningar som pågår i flera år som generellt kartlägger industrins historia och framtid, ur sociala och miljömässiga perspektiv. Den permanenta utställningen handlar om Strykjärnet och dess roll i den lokala textilhandeln. Även Norrköpings stadsmuseum har fokus på stadens historia med tyngdpunkt på Norrköpings textila arv, och det ligger också i industrilandskapet vid Motala ström. Får du inte nog av museum kan du besöka Norrköpings konstmuseum. Museet har fokus på modernism och samtidskonst och har en av Sveriges främsta konstsamlingar inom detta. Det finns även grafiksamling samt en grönskande skulpturpark. Efter en dag med historia kan du shoppa, fika och äta i kvarteret Knäppingsborg. Det är anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767 och är idag en knutpunkt i staden med en unik miljö och småskalig handel.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Norrköping ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Norrköping.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Norrköping just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Norrköping och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.