Flyg till Norrköping

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 2/12
tors 9/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Norrköping.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Norrköping

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Norrköping från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Visby

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Norrköping

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Visby (VBY)

Vanligtvis är flyg till Norrköping från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Visby, vilket i genomsnitt kostar 1 444 kr


När är den bästa tiden att flyga till Norrköping?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Norrköping?

    Användare som bokade resor till Norrköping från Gdansk hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Norrköping. För att hitta det billigaste priset till Norrköping från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Norrköping?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Norrköping. Om du planerar att flyga till Norrköping, överväg då även att boka flyg till Stockholm Skavsta flygplats(47 km från stadskärnan i Norrköping), Örebro Bofors flygplats(96 km från stadskärnan i Norrköping), Stockholm Västerås/Hässlö flygplats(114 km från stadskärnan i Norrköping), Stockholm-Bromma flygplats(132 km från stadskärnan i Norrköping) eller Stockholm Arlanda flygplats(154 km från stadskärnan i Norrköping).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Norrköping?

    Med ett genomsnittspris på 447 kr per person, är Örebro Bofors flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Norrköping. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Norrköping?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Norrköping. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Norrköping inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära flygresor till Norrköping

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Norrköping som hittats av användare
Flyg från Düsseldorf till Norrköping
Snabbast flygtid8t 05m
Billigaste pris12 078 kr
Flyg från München till Norrköping
Snabbast flygtid50t 40m
Billigaste pris8 286 kr

Börja planera din resa till Norrköping