Hitta billiga flyg till Skellefteå från 262 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Skellefteå

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Skellefteå

Bästa priset för enkelresa

262 kr

Bästa priset för tur- och returresa

984 kr

Snabbast flygtid

1t 10m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Skellefteå från Sverige under de senaste 72 timmarna är 262 kr (Stockholm Arlanda till Skellefteå).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Skellefteå från Sverige under de senaste 72 timmarna är 984 kr (Stockholm Arlanda till Skellefteå).
Det snabbaste flyget till Skellefteå från Sverige tar 1t 10m (Stockholm Arlanda till Skellefteå).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Skellefteå, inklusive Scandinavian Airlines och Ryanair.

Trender för flygresor till Skellefteå

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Skellefteå och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Skellefteå?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Skellefteå från Sverige med priser runt 838 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Skellefteå i oktober är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Skellefteå under september ligger i genomsnitt på 848 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Skellefteå?

Användare som bokade resor till Skellefteå från Stockholm hittade flyg som var 81 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Skellefteå. För att hitta det billigaste priset till Skellefteå från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Skellefteå?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Skellefteå är en lördag då man kan hitta priser så låga som 582 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Skellefteå för flygningar en söndag på 1 918 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Skellefteå?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Skellefteå är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 718 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 1 259 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Skellefteå?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Skellefteå du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Luleå Kallax tar det i genomsnitt 1t 20m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Luleå Kallax generellt omkring 1t 40m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Skellefteå?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Skellefteå från Sverige är 33 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 970 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Skellefteå

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Skellefteå från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Skellefteå

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Skellefteå

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Luleå (LLA)

Vanligtvis är flyg till Skellefteå från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Luleå Kallax, vilket i genomsnitt kostar 854 kr


Vanliga frågor om att flyga till Skellefteå

När är det billigast att boka flyg till Skellefteå?

Flyg till Skellefteå är som billigast i augusti då det även är härligt väder och behagliga temperaturer i staden. Flygresor är som dyrast i februari då många reser till staden under sportlovet för att ägna sig åt vintersporter. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Skellefteå för att hitta flygstolar till bra priser. För att få billiga flygbiljetter till Skellefteå bör du boka flyg ungefär två månader innan avresa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Skellefteå?

De som flyger till Skellefteå kan potentiellt hitta bättre priser för Luleå Kallax flygplats(104 km från stadskärnan i Skellefteå), Lycksele flygplats(109 km från stadskärnan i Skellefteå), Umeå flygplats(111 km från stadskärnan i Skellefteå) eller Arvidsjaur flygplats(122 km från stadskärnan i Skellefteå) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Skellefteå?

Skellefteå flygplats har ett genomsnittspris på 740 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Skellefteå. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Skellefteå flygplats?

Priserna för flyg till Skellefteå flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Skellefteå flygplats?

Av december 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg till Skellefteå flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Skellefteå flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Skellefteå flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Skellefteå flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Skellefteå flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Skellefteå

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Skellefteå
Scandinavian Airlines
13 jan.
ARN08:45Stockholm Arlanda
1t 35m
SFT10:20Skellefteå
18 jan.
SFT06:25Skellefteå
1t 10m
ARN07:35Stockholm Arlanda
Scandinavian Airlines
18 jan.
ARN08:10Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT09:20Skellefteå
27 jan.
SFT13:35Skellefteå
1t 35m
ARN15:10Stockholm Arlanda
1 026 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
19 jan.
ARN14:10Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT15:20Skellefteå
27 jan.
SFT10:55Skellefteå
1t 35m
ARN12:30Stockholm Arlanda
1 539 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
24 mars
ARN08:05Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT09:15Skellefteå
31 mars
SFT10:15Skellefteå
1t 10m
ARN11:25Stockholm Arlanda
2 063 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Skellefteå

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Skellefteå, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Scandinavian Airlines
Ryanair
19 jan.
ARN19:00Stockholm Arlanda
1t 20m
SFT20:20Skellefteå
Ryanair
24 mars
ARN15:35Stockholm Arlanda
1t 20m
SFT16:55Skellefteå
Scandinavian Airlines
3 mars
ARN08:05Stockholm Arlanda
1t 10m
SFT09:15Skellefteå

Så tar du dig runt i Skellefteå

Skellefteås centrum är mycket litet så om du bor centralt går det bra att ta sig omkring till fots. Inne i centrum har du dessutom gångavstånd till bekvämligheter som shopping, restauranger och nattliv. Kollektivtrafiken i staden består av bussar som körs av Skellefteå buss. Ladda ner kollektivtrafikens app för att allra lättast planera din resa och ta dig runt. En enkelresa kostar 30 SEK om du köper biljetten ombord på bussen och 25 SEK om du köper den via appen. Tänk på att bussarna är kontantfria. Om du är i Skellefteå under sommaren rekommenderas det att cykla för att ta dig fram. Det finns säkra och fina cykelvägar både i centrum och för att ta dig runt i regionen så passa på att se området under en cykelutflykt!


Visumkrav för att besöka Skellefteå

För att resa till Skellefteå från ett annat EU-land behöver du endast nationellt id-kort för att åka in i landet. Från länder utanför EU kan du behöva visum beroende på varifrån du reser och du kommer också att behöva visa upp ett pass vid inresan. Kontrollera med närmaste svenska ambassad vilka regler som gäller.


De bästa sakerna att se och göra i Skellefteå

Vad ska man se i Skellefteå?

Populära sevärdheter runt Skellefteå är bland annat Finnfors kraftverksmuseum och Rismyrliden.

Ska man köpa reseförsäkring?

Om du har en hemförsäkring är det mycket möjligt att mycket redan täcks för din resa, men kontrollera detta innan du reser.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt.

Ska man lämna dricks?

Nej, du behöver inte lämna någon dricks.

Var ska man shoppa?

Det stora shoppingstråket hittar du inne i centrum där den populära gallerian Vintergatan även ligger belägen.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Skellefteå?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Skellefteå.

Kan jag hitta flyg till Skellefteå ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Skellefteå ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Skellefteå?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Skellefteå.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Skellefteå ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Skellefteå. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Skellefteå

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.