Hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län

Vill du hyra en bil billigt i Skellefteå, Västerbottens län? Sök och jämför priser här!

Skellefteå, Sverige
14 feb — 21 feb
Samma avlämingsplats
Skellefteå, Sverige
tis 14/2
12:00
tis 21/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

104 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Mini Hatch
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

158 kr/dag

(22 mar - 26 mar)
Nissan Qashqai
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

114 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Seat Leon
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

73 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Toyota Corolla
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

126 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

136 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

154 kr/dag

(10 mar - 12 mar)
Volkswagen Golf
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

114 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Toyota Auris
Volkswagen Multivan
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

296 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Volkswagen Multivan

Viktig information om hyrbilar i Skellefteå

När du hittar ett bra hyrbilserbjudande i Skellefteå genom momondo så kan du även ta med hyrbilen över de svenska landsgränserna till grannländerna Norge och Finland. Det du ska komma ihåg är att vissa som har hyrbilar i Skellefteå vill att du ska meddela om du tänker lämna landet i en av deras bilar. Hos vissa företag är det ett tillval du kan göra bland extrasaker som bilbarnstolar och GPS. Det tillkommer oftast en liten avgift när du ska köra in i ett annat land. Glöm inte heller att du måste ha alla papper som har med bilen att göra redo vid gränsen.

När du ska hyra bil i Skellefteå så går det smidigare om du har ett kreditkort. Kreditkortet fungerar som en extra säkerhet för biluthyrningsfirman eftersom de då med säkerhet vet att du kan betala försäkringens självrisk om olyckan skulle vara framme. Det kan gå att boka hyrbil i Skellefteå utan kreditkort men det är upp till varje företag att bestämma hur de ska hantera det. Vissa företag kan skicka ut en faktura åt dig med alla kostnader. Ett annat alternativ är att du får betala självrisken på en gång när du betalar för själva hyrandet av bilen och när du sedan lämnar in bilen får du tillbaka de pengarna. Om du vill hitta en billig hyrbil i Skellefteå så är det bra att ha kreditkort eftersom det kan tillkomma kostnader annars. Om du hittar ett bra erbjudande via momondo och bokar en hyrbil kommer du få ut en bokningsbekräftelse och där står kontaktuppgifterna till biluthyrningsfirman där du ska hämta din bil. Hör med dem vilka lösningar som finns innan du åker för att hämta din bil.

Skellefteå har inga speciella trafikregler som till exempel Stockholm, som har sina trängselavgifter. De vanliga trafikreglerna gäller såsom högertrafik, alla resenärer måste ha bilbälte på sig, små barn måste sitta i bilbarnstol och du som förare får inte använda mobiltelefon när du kör bil. Skellefteå får mycket snö under vinterhalvåret så se till att om du ska ha en hyrbil i Skellefteå att det är bra dubbdäck på bilen. Se också till att bilen är utrustad med en isskrapa och en borste för att sopa bort snö. Glöm inte heller bort att det är lag på att bilens nummerplåt måste synas när du kör så du måste ta bort eventuell snö på nummerplåten. Om du tänker köra in i Norge eller Finland är det en bra idé att läsa på vilka trafikregler som gäller där. Tänk på att trafikregler kan uppdateras och ändras så det är bra att läsa på även om du har kört i Norge eller Finland innan.

För att få hyra bil i Skellefteå behöver du vara godkänd för att köra bil i Sverige. Det innebär att du måste vara minst 18 år gammal och ha ett giltigt körkort. Tänk också på att vissa hyrbilsföretag kan ta en extra avgift om föraren är yngre än 26 år. Har du ett körkort utfärdat i ett EU land eller ett av länderna i Schengenavtalet så är ditt körkort giltigt i Sverige. Om det är utfärdat på ett språk som inte använder latinska bokstäver kan processen gå snabbare om du har ett internationellt körkort att visa upp eftersom dessa utfärdas på engelska. Du behöver också ha med dig ditt pass så du kan identifiera dig när du ska hämta din hyrbil i Skellefteå. Det sista du behöver är ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn.


Erbjudanden på hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Skellefteå

Bilar i Liten

763 kr - 1 888 kr

Alla biltyper

1 097 kr - 2 132 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Skellefteå, Sverige är 1 186 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Skellefteå, Sverige är februari. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 763 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Skellefteå som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Skellefteå, Sverige är 1 449 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Skellefteå, Sverige är september. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 937 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Skellefteå, Sverige är 1 560 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Skellefteå, Sverige är september. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 941 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Skellefteå, Sverige är 1 535 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Skellefteå, Sverige är december. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 674 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Skellefteå som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Skellefteå, Sverige är 2 385 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Skellefteå, Sverige är december. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 1 183 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Skellefteå som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Skellefteå, Sverige är 1 856 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Skellefteå, Sverige är juli. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 1 074 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

73 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Renault Captur
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

104 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Opel Corsa
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

114 kr/dag

(17 feb - 20 feb)
Seat Leon

Hyrbilsleverantörer i Skellefteå

Alla större biluthyrningsfirmor i Skellefteå, Västerbottens län

Hertz

10,0
Fantastiskt
1 omdöme2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Sunnycars

3 platser

Ace

2 platser

Europcar

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

MABI

2 platser

Sixt

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Skellefteå

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Skellefteå.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Wagon, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

660 kr

Mest populära modellen

Class Mini Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Skellefteå som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Avis
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Skellefteå under de senaste 72 timmarna: Wagon, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Skellefteå är 660 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 871 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Skellefteå under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Mini Car. Våra användare föredrar också Seat Ibiza som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Skellefteå

Nedan visas de mest populära hotellen i Skellefteå

Att köra med hyrbil i Skellefteå – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Skellefteå och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil i Skellefteå för en weekend i mars, hittade vi så låga priser som 734 kr med genomsnittspriset 1 056 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Skellefteå i mars hittade ett genomsnittspris på 1 150 kr - men priser så låga som 738 kr hittades, beroende på datum och bilval.

De billigaste hyrbilarna i Skellefteå hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 55,72/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Skellefteå är 75,36/dag.

Hastighetsgränsen i Skellefteå är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Skellefteå är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Skellefteå bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Den som vill hyra en bil i Skellefteå för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Västerbottens län under februari månad vanligtvis ligger runt −9 °C med en nederbörd på omkring 30 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Skellefteå

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Skellefteå

Hyrbilstyper som är extra populära i Skellefteå

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Skellefteå

Börja planera din resa till Skellefteå


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Skellefteå kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Skellefteå. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Skellefteå och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Skellefteå.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Skellefteå på momondo.

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Skellefteå med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.