Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län

Vill du hyra en bil billigt i Skellefteå, Västerbottens län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Skellefteå, Västerbottens län
Ekonomi700 kr per dag
Kompakt460 kr per dag
Medelstor701 kr per dag
Standard678 kr per dag
Minibuss1 097 kr per dag
Kompakt kombi663 kr per dag
Kompakt SUV682 kr per dag
Standard kombi797 kr per dag
Medelstor SUV954 kr per dag
Mellanstor kombi1 001 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Skellefteå

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Skellefteå

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Skellefteå?

De billigaste hyrbilarna i Skellefteå hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 475 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Skellefteå är 830 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Skellefteå?

Hyrbilar av modellerna Volkswagen Multivan och Volkswagen Golf i Skellefteå är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Multivan i Skellefteå kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 1 869 kr/dag och priser så låga som 1 423 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Golf kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 772 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 622 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Skellefteå, Västerbottens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Skellefteå

Liten bilar

749 kr - 1 816 kr

Alla biltyper

948 kr - 1 390 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Skellefteå, Sverige är 955 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Skellefteå, Sverige är juni. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 749 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skellefteå av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Skellefteå, Sverige är 1 042 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Skellefteå, Sverige är juli. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 766 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skellefteå av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Skellefteå, Sverige är 1 378 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Skellefteå, Sverige är oktober. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 878 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Skellefteå, Sverige är 1 128 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Skellefteå, Sverige är juni. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 813 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skellefteå av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Skellefteå, Sverige är 1 462 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Skellefteå, Sverige är oktober. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 860 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Skellefteå av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Skellefteå, Sverige är 1 450 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Skellefteå, Sverige är oktober. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 927 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skellefteå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skellefteå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

460 kr/dag

(5 jul - 19 jul)
Skoda Rapid
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

663 kr/dag

(5 jul - 19 jul)
Kia Cee'd SW
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

700 kr/dag

(5 jul - 19 jul)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Skellefteå

Alla större biluthyrningsfirmor i Skellefteå, Västerbottens län

Ace

2 platser

Hertz

10,0
Fantastiskt
1 omdöme2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sixt

2 platser

Thrifty

1 plats

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

MABI

2 platser

Europcar

2 platser

Sunnycars

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Skellefteå

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Skellefteå.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Compact, Intermediate, Luxury

Billigaste hyrbilen

520 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Multivan
Den mest populära biluthyrningsfirman i Skellefteå som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Avis
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Skellefteå under de senaste 72 timmarna: Compact, Intermediate, Luxury.
Det lägsta priset för en hyrbil i Skellefteå är 520 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 817 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Skellefteå under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Multivan. Våra användare föredrar också Volkswagen Golf som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Skellefteå – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Skellefteå och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Skellefteå, Sverige i juli?

För att hyra en bil i Skellefteå för en weekend i juli, hittade vi så låga priser som 610 kr med genomsnittspriset 1 039 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Skellefteå i juli hittade ett genomsnittspris på 1 083 kr - men priser så låga som 615 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vad är hastighetsgränsen i Skellefteå, Sverige?

Hastighetsgränsen i Skellefteå är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Skellefteå är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Skellefteå bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Är vädret i Skellefteå representativt för resten av Västerbottens län?

Den som vill hyra en bil i Skellefteå för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Västerbottens län under juni månad vanligtvis ligger runt 10 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Skellefteå?

Priserna för bilar i Skellefteå uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Skellefteå?

Från och med juni 2024 finns det 20 bolag att välja mellan för bilar i Skellefteå.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Skellefteå?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Skellefteå. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Skellefteå?

Vid biluthyrning i Skellefteå måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Skellefteå?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Skellefteå kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Skellefteå?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Skellefteå. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Skellefteå med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Skellefteå och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Skellefteå på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Skellefteå.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Skellefteå som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Skellefteå på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Skellefteå med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Skellefteå med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Skellefteå

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Skellefteå

Populära hyrbilstyper i Skellefteå