Hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Vill du hyra en bil billigt i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna? Sök och jämför priser här!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
30 nov — 7 dec
Samma avlämingsplats
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
ons 30/11
12:00
ons 7/12
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

15 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Citroen C3
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

17 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Seat Leon
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

23 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Mercedes-Benz GLA
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

18 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Fiat Panda
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

19 kr/dag

(10 dec - 17 dec)
Smart Fortwo
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

27 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Seat Leon
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

23 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Opel Corsa
Volkswagen Multivan
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

39 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Volkswagen Multivan
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

21 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Citroen C4 Picasso

Viktig information om hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria

För att hyra bil på Gran Canaria behöver du ha fyllt 21 år. Tänk dock på att trots att detta är den officiella åldersgränsen så har många biluthyrningar en åldersgräns på 23 år. När du söker efter hyrbilar hos momondo ska du tänka på att de priser som listas gäller för förare som är över 25. Om du är yngre tillkommer en avgift som ligger på cirka 20 EUR (ca. 200 SEK) per dag. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare och bilmodeller för att hitta ett billigt alternativ för din hyrbil.

För att köra bil på Gran Canaria gäller samma regler som på det spanska fastlandet. Alla passagerare måste ha bilbälte på sig under färden och det är också förbjudet att tala i telefon under bilfärden. Detta gäller även om du har handsfree och om bilen står stilla i en bilkö. Det som skiljer sig på Gran Canaria från övriga Spanien är att öns bergiga landskap gör att många vägar är smala och slingriga. Detta gör att hastighetsbegränsningarna är lägre. Ön har endast två motorvägar och dessa går mellan Las Palmas och orterna Argueneguin samt Agaete.

Det är relativt enkelt att hitta parkering på Gran Canaria och parkeringen betalas i parkeringsautomater. Tänk på att blå linjer utmärker parkeringszoner som är avgiftsbelagda och där det finns automater för att parkera i. Gula och vita linjer innebär att det är förbjudet att parkera. För att parkera inne i Gran Canarias större orter, bland annat Las Palmas, är det för det mesta parkeringsplatser och parkeringshus som gäller för att enklast hitta någonstans att ställa bilen inne i centrum. Att hitta gatuparkering inne i Las Palmas kan annars vara svårt.

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt ön till olika sevärdheter och platser. I norr ligger den största orten, Las Palmas. Där finns det både restauranger, shopping och historiska sevärdheter. I söder ligger badorten Maspalomas där du kan njuta av en härlig sol- och badsemester. Där finns även det bästa nattlivet på ön med barer och klubbar som kantar stränderna.

För att hyra bil på Gran Canaria krävs det att du har vissa försäkringar. Tredjepartsförsäkring och försäkring för skador som uppkommer vid eventuella eldsvådor är obligatoriska för att du ska få hyra bil. Biluthyrning på Gran Canaria kommer ofta med dessa försäkringar inkluderade i priset på hyrbilarna, så det är för det mesta inget du själv behöver leta efter. Många hyrbilsföretag har även andra erbjudanden för tilläggsförsäkringar. Bland annat kan det vara bra att köpa till en självriskeliminering för att helt skydda dig från eventuella kostnader som uppkommer vid skador på bilen. Innan du köper till detta via biluthyrningen ska du dock kolla så att ditt försäkringsbolag eller din bank inte automatiskt erbjuder sådana försäkringar.

För att hyra bil på Gran Canaria går det bra att använda ditt svenska körkort. Du behöver alltså inte ansöka om något internationellt körkort för att hyra bil i Spanien. Tänk på att alltid ha med pass eller nationellt id-kort för att kunna visa upp tillsammans med körkortet.

Sök på momondo för att hyra en bil billigt på Gran Canaria. När du gör sökningen kan du även välja mellan olika upphämtnings- och avlämningsplatser. Det vanligaste är att boka en hyrbil som du hämtar upp direkt på Gran Canarias flygplats för att sedan själv köra till ditt boende. Du kan sedan lämna bilen när du tar flyget hem. Om du däremot hellre hyr bil när du redan är vid ditt boende kan du hitta hyrbilar i Gran Canarias större orter. Bland annat går det att hämta upp bilen i Las Palmas och Maspalomas. Du behöver inte nödvändigtvis lämna bilen på samma plats där du hämtat upp den. Via momondos sökfunktion kan du välja alternativet ”Annan avlämningsplats” för att lämna bilen vid en annan ort eller vid flygplatsen. När du söker kan du filtrera resultaten efter faktorer som pris och biltyp. Du kan även vid din bokning lägga till tillbehör som GPS och barnstol.


Erbjudanden på hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Hitta rätt hyrbil för dig i Las Palmas de Gran Canaria

Bilar i Liten

129 kr - 378 kr

Alla biltyper

211 kr - 569 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 220 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är oktober. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 129 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 407 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är juni. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 270 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 445 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är september. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 276 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 267 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är augusti. Då är priset 94% lägre än under resten året och ligger på bara 18 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 423 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är september. Då är priset 92% lägre än under resten året och ligger på bara 34 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 530 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är juni. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 373 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

15 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Citroen C3
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

17 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Seat Leon
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

18 kr/dag

(29 nov - 6 dec)
Fiat 500

Hyrbilsleverantörer i Las Palmas de Gran Canaria

Alla större biluthyrningsfirmor i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Turisprime

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sunnycars

3 platser

Cicar

2 platser

AeroDrive

1 plats

Avis

1 plats

Cooltra

1 plats

Enterprise

1 plats

Go By Car

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Las Palmas de Gran Canaria.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

119 kr

Mest populära modellen

Ford Ka
Den mest populära biluthyrningsfirman i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Budget och Top Car Canary
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Las Palmas de Gran Canaria under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria är 119 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 188 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Las Palmas de Gran Canaria under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Ka. Våra användare föredrar också Ford Focus som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Las Palmas de Gran Canaria

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina23,4 km

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina0,3 km

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina0,2 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Nedan visas de mest populära hotellen i Las Palmas de Gran Canaria

Att köra med hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Las Palmas de Gran Canaria och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För december i Las Palmas de Gran Canaria, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 50 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 50 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria i december hittade ett genomsnittspris på 243 kr - men priser så låga som 21 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Turisprime är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien. Med 1 uthyrningskontor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 289 kr per dag från Turisprime.

Hastighetsgränsen i Las Palmas de Gran Canaria är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Las Palmas de Gran Canaria är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

I november får Las Palmas de Gran Canaria vanligtvis en nederbörd på 18 mm och har en medeltemperatur på 21 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Las Palmas de Gran Canaria då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Klimatet i Kanarieöarna under november månad har vanligtvis en temperatur på 20 °C med en förväntad nederbörd på 30,6 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Las Palmas de Gran Canaria till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Las Palmas de Gran Canaria

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Las Palmas de Gran Canaria

Hyrbilstyper som är extra populära i Las Palmas de Gran Canaria

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Las Palmas de Gran Canaria

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Spanien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Spanien

Börja planera din resa till Las Palmas de Gran Canaria


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Las Palmas de Gran Canaria eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria på momondo.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.