Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Vill du hyra en bil billigt i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna? Sök och jämför priser här!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
1 mar — 8 mar
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
fre 1/3
12:00
fre 8/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Las Palmas de Gran Canaria

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Las Palmas de Gran Canaria?

De billigaste hyrbilarna i Las Palmas de Gran Canaria hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 27 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria är 239 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Las Palmas de Gran Canaria?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Las Palmas de Gran Canaria med 3 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Las Palmas de Gran Canaria?

För ett genomsnittspris på 200 kr/dag (och så lite som 61 kr/dag), är hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Las Palmas de Gran Canaria de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Nissan Juke i Las Palmas de Gran Canaria för 178 kr/dag i genomsnitt (123 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna
Ekonomi98 kr per dag
Kompakt129 kr per dag
Medelstor178 kr per dag
Mini104 kr per dag
Lyx367 kr per dag
Kompakt SUV144 kr per dag
Medelstor SUV178 kr per dag
Leverantörens val223 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria

Hur gammal ska man vara för att hyra bil på Gran Canaria?

För att hyra bil på Gran Canaria behöver du ha fyllt 21 år. Tänk dock på att trots att detta är den officiella åldersgränsen så har många biluthyrningar en åldersgräns på 23 år. När du söker efter hyrbilar hos momondo ska du tänka på att de priser som listas gäller för förare som är över 25. Om du är yngre tillkommer en avgift som ligger på cirka 20 EUR (ca. 200 SEK) per dag. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare och bilmodeller för att hitta ett billigt alternativ för din hyrbil.

Viktigt att veta om trafikregler på Gran Canaria

För att köra bil på Gran Canaria gäller samma regler som på det spanska fastlandet. Alla passagerare måste ha bilbälte på sig under färden och det är också förbjudet att tala i telefon under bilfärden. Detta gäller även om du har handsfree och om bilen står stilla i en bilkö. Det som skiljer sig på Gran Canaria från övriga Spanien är att öns bergiga landskap gör att många vägar är smala och slingriga. Detta gör att hastighetsbegränsningarna är lägre. Ön har endast två motorvägar och dessa går mellan Las Palmas och orterna Argueneguin samt Agaete.

Parkering

Det är relativt enkelt att hitta parkering på Gran Canaria och parkeringen betalas i parkeringsautomater. Tänk på att blå linjer utmärker parkeringszoner som är avgiftsbelagda och där det finns automater för att parkera i. Gula och vita linjer innebär att det är förbjudet att parkera. För att parkera inne i Gran Canarias större orter, bland annat Las Palmas, är det för det mesta parkeringsplatser och parkeringshus som gäller för att enklast hitta någonstans att ställa bilen inne i centrum. Att hitta gatuparkering inne i Las Palmas kan annars vara svårt.

Utflyktsmål i och omkring Gran Canaria

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt ön till olika sevärdheter och platser. I norr ligger den största orten, Las Palmas. Där finns det både restauranger, shopping och historiska sevärdheter. I söder ligger badorten Maspalomas där du kan njuta av en härlig sol- och badsemester. Där finns även det bästa nattlivet på ön med barer och klubbar som kantar stränderna.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil på Gran Canaria krävs det att du har vissa försäkringar. Tredjepartsförsäkring och försäkring för skador som uppkommer vid eventuella eldsvådor är obligatoriska för att du ska få hyra bil. Biluthyrning på Gran Canaria kommer ofta med dessa försäkringar inkluderade i priset på hyrbilarna, så det är för det mesta inget du själv behöver leta efter. Många hyrbilsföretag har även andra erbjudanden för tilläggsförsäkringar. Bland annat kan det vara bra att köpa till en självriskeliminering för att helt skydda dig från eventuella kostnader som uppkommer vid skador på bilen. Innan du köper till detta via biluthyrningen ska du dock kolla så att ditt försäkringsbolag eller din bank inte automatiskt erbjuder sådana försäkringar.

Kan man använda sitt svenska körkort på Gran Canaria, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil på Gran Canaria går det bra att använda ditt svenska körkort. Du behöver alltså inte ansöka om något internationellt körkort för att hyra bil i Spanien. Tänk på att alltid ha med pass eller nationellt id-kort för att kunna visa upp tillsammans med körkortet.

Var på Gran Canaria kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hyra en bil billigt på Gran Canaria. När du gör sökningen kan du även välja mellan olika upphämtnings- och avlämningsplatser. Det vanligaste är att boka en hyrbil som du hämtar upp direkt på Gran Canarias flygplats för att sedan själv köra till ditt boende. Du kan sedan lämna bilen när du tar flyget hem. Om du däremot hellre hyr bil när du redan är vid ditt boende kan du hitta hyrbilar i Gran Canarias större orter. Bland annat går det att hämta upp bilen i Las Palmas och Maspalomas. Du behöver inte nödvändigtvis lämna bilen på samma plats där du hämtat upp den. Via momondos sökfunktion kan du välja alternativet ”Annan avlämningsplats” för att lämna bilen vid en annan ort eller vid flygplatsen. När du söker kan du filtrera resultaten efter faktorer som pris och biltyp. Du kan även vid din bokning lägga till tillbehör som GPS och barnstol.


Erbjudanden på hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Hitta rätt hyrbil för dig i Las Palmas de Gran Canaria

Liten cars

149 kr - 344 kr

Alla biltyper

206 kr - 453 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 220 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är juni. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 149 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 337 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är juni. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 230 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 696 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är september. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 315 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 274 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är maj. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 122 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 499 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är september. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 224 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 653 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är juni. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 600 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är 508 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien är september. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 376 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Las Palmas de Gran Canaria. Genomsnittspriset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

98 kr/dag

(5 apr - 20 apr)
Opel Corsa
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

104 kr/dag

(5 apr - 20 apr)
Fiat 500
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

129 kr/dag

(5 apr - 20 apr)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Las Palmas de Gran Canaria

Alla större biluthyrningsfirmor i Las Palmas de Gran Canaria, Kanarieöarna

Cicar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Turisprime

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 plats
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

10,0

Thrifty

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Hertz

1 plats

Avis

1 plats

Ok Mobility

1 plats

Sunnycars

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Las Palmas de Gran Canaria.

Mest populära uthyrningsföretag

Record Go

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

106 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Polo
Den mest populära biluthyrningsfirman i Las Palmas de Gran Canaria som hittats på momondo den här månaden är Record Go. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Goldcar Rental SP och Ok Mobility
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Las Palmas de Gran Canaria under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria är 106 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 231 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Las Palmas de Gran Canaria under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Polo. Våra användare föredrar också Class Convertible som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Las Palmas de Gran Canaria

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina23,4 km

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina0,3 km

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina0,2 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Las Palmas de Gran Canaria

Nedan visas de mest populära hotellen i Las Palmas de Gran Canaria
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Calle Leon Y Castillo, 227, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

0,9 km från stadskärnan

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - Adults Only

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - Adults Only

Calle Gomera, 6, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,4 km från stadskärnan

NH Imperial Playa

NH Imperial Playa

Ferreras, 1, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,8 km från stadskärnan

AC Hotel Gran Canaria by Marriott

AC Hotel Gran Canaria by Marriott

Eduardo Benot, 3, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,1 km från stadskärnan

Exe Las Palmas

Exe Las Palmas

Calle Sagasta, 28, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,3 km från stadskärnan

Sercotel Playa Canteras

Sercotel Playa Canteras

Calle de Portugal, 68, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

1,4 km från stadskärnan

Ac Hotel Iberia Las Palmas

Ac Hotel Iberia Las Palmas

Avenida Alcalde J Ramirez Bethencourt 8, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,3 km från stadskärnan

Silken Saaj Las Palmas

Silken Saaj Las Palmas

Calle León y Castillo, 329, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

1,0 km från stadskärnan

Occidental Las Palmas

Occidental Las Palmas

León Y Castillo, 244, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

1,1 km från stadskärnan

NH Las Palmas Playa Las Canteras

NH Las Palmas Playa Las Canteras

Prudencio Morales, 41, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,9 km från stadskärnan

Sercotel Hotel Parque

Sercotel Hotel Parque

Gran Canaria Calle Muelle Las Palmas, 2, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,5 km från stadskärnan

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa

Alfredo L. Jones 40, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,1 km från stadskärnan

Catalina Park

Catalina Park

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien

1,9 km från stadskärnan

Design Plus Bex Hotel

Design Plus Bex Hotel

C/ Len y Castillo, 330, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

1,8 km från stadskärnan

Albergue Gran Canaria

Albergue Gran Canaria

Calle de Doctora Pino Apolinario, 74, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

3,1 km från stadskärnan

Miami Santa Catalina

Miami Santa Catalina

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien

2,0 km från stadskärnan

Hotel Aloe Canteras

Hotel Aloe Canteras

Calle Sagasta, 98, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

2,7 km från stadskärnan

Bull Astoria

Bull Astoria

Fernando Guanarteme, 54, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain

1,3 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Las Palmas de Gran Canaria och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i mars?

För mars i Las Palmas de Gran Canaria, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 451 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 177 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria i mars hittade ett genomsnittspris på 255 kr - men priser så låga som 106 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Las Palmas de Gran Canaria under mars månad?

Under mars i Las Palmas de Gran Canaria håller sig temperaturerna runt 19 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 7 mm under mars i Las Palmas de Gran Canaria kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria kommer i genomsnitt kosta dig 257 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien?

Hastighetsgränsen i Las Palmas de Gran Canaria är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Las Palmas de Gran Canaria är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Kuga i Las Palmas de Gran Canaria?

Hur är vädret i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i februari?

I februari får Las Palmas de Gran Canaria vanligtvis en nederbörd på 24 mm och har en medeltemperatur på 18 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Las Palmas de Gran Canaria då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Las Palmas de Gran Canaria representativt för resten av Kanarieöarna?

Klimatet i Kanarieöarna under februari månad har vanligtvis en temperatur på 16 °C med en förväntad nederbörd på 28,6 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Las Palmas de Gran Canaria till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Las Palmas de Gran Canaria?

Priser för bilar i Las Palmas de Gran Canaria uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Las Palmas de Gran Canaria?

Det finns 18 bolag tillgängliga för bilar i Las Palmas de Gran Canaria från och med februari. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Bland olika länder, inklusive Las Palmas de Gran Canaria, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

För att få hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Las Palmas de Gran Canaria?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Las Palmas de Gran Canaria med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Las Palmas de Gran Canaria eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Las Palmas de Gran Canaria på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Las Palmas de Gran Canaria som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Las Palmas de Gran Canaria

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Bilar i Las Palmas de Gran Canaria
fre 1/3
12:00
fre 8/3
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners