Hitta billig biluthyrning i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien? Sök och jämför priser här

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
12 mar — 19 mar
Samma avlämingsplats
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien
fre 12/3
12:00
fre 19/3
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria?

Alla

32 kr - 394 kr

Ekonomi

42 kr - 177 kr

I september månad är det billigast att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien. Priset ligger då 31% lägre än under resten av året, på bara 67 kr per dag. Den dyraste månaden är december. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i juni. Priset för en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria

Alla större biluthyrningsfirmor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.4

Betyg baserat på 2 recensioner


Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Las Palmas de Gran Canaria flygplats

Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina23,4 km
Sunnycars

29 de Abril

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina0,3 km
Cicar

29 de Abril 47 Bajo Las Palmas

Sevärdheter i närheten:

Parque de Santa Catalina0,2 km

Information om din resa till Las Palmas de Gran Canaria

Hur gammal ska man vara för att hyra bil på Gran Canaria?

För att hyra bil på Gran Canaria behöver du ha fyllt 21 år. Tänk dock på att trots att detta är den officiella åldersgränsen så har många biluthyrningar en åldersgräns på 23 år. När du söker efter hyrbilar hos momondo ska du tänka på att de priser som listas gäller för förare som är över 25. Om du är yngre tillkommer en avgift som ligger på cirka 20 EUR (ca. 200 SEK) per dag. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika biluthyrare och bilmodeller för att hitta ett billigt alternativ för din hyrbil.

Viktigt att veta om trafikregler på Gran Canaria

För att köra bil på Gran Canaria gäller samma regler som på det spanska fastlandet. Alla passagerare måste ha bilbälte på sig under färden och det är också förbjudet att tala i telefon under bilfärden. Detta gäller även om du har handsfree och om bilen står stilla i en bilkö. Det som skiljer sig på Gran Canaria från övriga Spanien är att öns bergiga landskap gör att många vägar är smala och slingriga. Detta gör att hastighetsbegränsningarna är lägre. Ön har endast två motorvägar och dessa går mellan Las Palmas och orterna Argueneguin samt Agaete.

Parkering

Det är relativt enkelt att hitta parkering på Gran Canaria och parkeringen betalas i parkeringsautomater. Tänk på att blå linjer utmärker parkeringszoner som är avgiftsbelagda och där det finns automater för att parkera i. Gula och vita linjer innebär att det är förbjudet att parkera. För att parkera inne i Gran Canarias större orter, bland annat Las Palmas, är det för det mesta parkeringsplatser och parkeringshus som gäller för att enklast hitta någonstans att ställa bilen inne i centrum. Att hitta gatuparkering inne i Las Palmas kan annars vara svårt.

Utflyktsmål i och omkring Gran Canaria

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt ön till olika sevärdheter och platser. I norr ligger den största orten, Las Palmas. Där finns det både restauranger, shopping och historiska sevärdheter. I söder ligger badorten Maspalomas där du kan njuta av en härlig sol- och badsemester. Där finns även det bästa nattlivet på ön med barer och klubbar som kantar stränderna.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil på Gran Canaria krävs det att du har vissa försäkringar. Tredjepartsförsäkring och försäkring för skador som uppkommer vid eventuella eldsvådor är obligatoriska för att du ska få hyra bil. Biluthyrning på Gran Canaria kommer ofta med dessa försäkringar inkluderade i priset på hyrbilarna, så det är för det mesta inget du själv behöver leta efter. Många hyrbilsföretag har även andra erbjudanden för tilläggsförsäkringar. Bland annat kan det vara bra att köpa till en självriskeliminering för att helt skydda dig från eventuella kostnader som uppkommer vid skador på bilen. Innan du köper till detta via biluthyrningen ska du dock kolla så att ditt försäkringsbolag eller din bank inte automatiskt erbjuder sådana försäkringar.

Kan man använda sitt svenska körkort på Gran Canaria, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil på Gran Canaria går det bra att använda ditt svenska körkort. Du behöver alltså inte ansöka om något internationellt körkort för att hyra bil i Spanien. Tänk på att alltid ha med pass eller nationellt id-kort för att kunna visa upp tillsammans med körkortet.

Var på Gran Canaria kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hyra en bil billigt på Gran Canaria. När du gör sökningen kan du även välja mellan olika upphämtnings- och avlämningsplatser. Det vanligaste är att boka en hyrbil som du hämtar upp direkt på Gran Canarias flygplats för att sedan själv köra till ditt boende. Du kan sedan lämna bilen när du tar flyget hem. Om du däremot hellre hyr bil när du redan är vid ditt boende kan du hitta hyrbilar i Gran Canarias större orter. Bland annat går det att hämta upp bilen i Las Palmas och Maspalomas. Du behöver inte nödvändigtvis lämna bilen på samma plats där du hämtat upp den. Via momondos sökfunktion kan du välja alternativet Annan avlämningsplats för att lämna bilen vid en annan ort eller vid flygplatsen. När du söker kan du filtrera resultaten efter faktorer som pris och biltyp. Du kan även vid din bokning lägga till tillbehör som GPS och barnstol.

Priser kontrollerade 28/09/2018


Avstånd till populära hotell från Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Las Palmas de Gran Canaria flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Las Palmas de Gran Canaria

Hittills i mars har det gjorts 143 sökningar på momondo efter hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Las Palmas de Gran Canaria för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis, Hertz, och Enterprise är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Las Palmas de Gran Canaria. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Las Palmas de Gran Canaria som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien?

Hyrbilar i Las Palmas de Gran Canaria från populära uthyrningsfirmor som Avis, Hertz och ORLANDO kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Las Palmas de Gran Canaria, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Las Palmas de Gran Canaria under april månad?

Under april i Las Palmas de Gran Canaria håller sig temperaturerna runt 20 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 2 mm under april i Las Palmas de Gran Canaria kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Las Palmas de Gran Canaria kommer i genomsnitt kosta dig 414 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har ORLANDO i Las Palmas de Gran Canaria?

ORLANDO är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien. Med 1 uthyrningskontor i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 128 kr per dag från ORLANDO .

Vad är hastighetsgränsen i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien?

Hastighetsgränsen i Las Palmas de Gran Canaria är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Las Palmas de Gran Canaria är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Las Palmas de Gran Canaria, Spanien i mars?

I mars får Las Palmas de Gran Canaria vanligtvis en nederbörd på 14 mm och har en medeltemperatur på 19 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Las Palmas de Gran Canaria då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i mars?

Temperaturerna i Las Palmas de Gran Canaria är oftast höga under mars, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Las Palmas de Gran Canaria representativt för resten av Kanarieöarna?

Klimatet i Kanarieöarna under mars månad har vanligtvis en temperatur på 18 °C med en förväntad nederbörd på 20,7 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Las Palmas de Gran Canaria till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Las Palmas de Gran Canaria

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Gran Canaria

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Arrecife, Caleta de Fuste och Corralejo inom Gran Canaria

Planera din resa till Las Palmas de Gran Canaria