Flyg Europa Spanien Kanarieöarna Las Palmas de Gran Canaria

Flyg till Las Palmas de Gran Canaria

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Las Palmas de Gran Canaria. Nuvarande restriktioner för Las Palmas de Gran Canaria baseras på reserestriktioner för Spanien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Las Palmas de Gran Canaria

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Las Palmas de Gran Canaria

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Granadilla (TFS)

Vanligtvis är flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Granadilla Teneriffas Södra, vilket i genomsnitt kostar 2 915 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAS PALMAS DE GRAN CANARIA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Las Palmas de Gran Canaria kostar i genomsnitt bara 2 209 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember31% dyrareDet kostar omkring 3 888 kr för flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember461% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Las Palmas de Gran Canaria?

Den bästa tiden att boka flyg till Las Palmas de Gran Canaria är i juni och augusti om du vill njuta av det bästa klimatet och många aktiviteter. I juni och augusti är det cirka 27-30 °C. I januari och februari är det cirka 20-22 °C och det är den största högsäsongen. Detta gör även att flygbiljetter till Las Palmas de Gran Canaria är som dyrast under denna period.

När är det billigast att boka flyg till Las Palmas de Gran Canaria?

Om du vill hitta billiga flyg till Las Palmas de Gran Canaria är den bästa perioden att boka flyg mellan september och november. I september och oktober kan du hitta flyg till Las Palmas de Gran Canaria för cirka 1500-3000 SEK per person tur och retur från Stockholm, och resan tar ungefär 6 h när du flyger direkt. Från Göteborg kostar direktflyg cirka 3000-5000 SEK per person och flyget tar ungefär 5 h och 30 min. Du kan även boka billiga flygbiljetter till Las Palmas de Gran Canaria i maj månad då direktflyg kostar cirka 2000 SEK per person.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Las Palmas de Gran Canaria?

Om du inte har möjlighet att resa till Las Palmas de Gran Canaria i januari är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 261 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Las Palmas de Gran Canaria?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige är större om du bokar 19 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Las Palmas de Gran Canaria för ungefär 2 918 kr om du gör din sökning 19 dagar innan. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige för så lite som 870 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Las Palmas de Gran Canaria?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige en söndag. momondo-användare har hittat biljetter för söndagsavgångar för så lite som 2 372 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Las Palmas de Gran Canaria är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 856 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Las Palmas de Gran Canaria?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Las Palmas de Gran Canaria oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Las Palmas de Gran Canaria med avgång mitt på dagen för så lite som 2 574 kr. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 861 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Las Palmas de Gran Canaria?

Om du föredrar att ge dig ut på vandring då det råder varmare temperaturer bär du planera ditt flyg till Las Palmas de Gran Canaria i januari, februari, och mars. Naturområden som Parque de Santa Catalina är populära under dessa månader.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Las Palmas de Gran Canaria?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Las Palmas de Gran Canaria. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till Las Palmas de Gran Canaria inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Las Palmas de Gran Canaria

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Las Palmas de Gran Canaria
Flera flygbolag
14 aug.
ARN14:00Stockholm Arlanda
14t 25m
1 stopp
LPA04:25Las Palmas de Gran Canaria
18 sep.
LPA04:35Las Palmas de Gran Canaria
7t 50m
1 stopp
ARN12:25Stockholm Arlanda
1 600 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 jan.
ARN05:55Stockholm Arlanda
8t 25m
1 stopp
LPA14:20Las Palmas de Gran Canaria
28 jan.
LPA14:35Las Palmas de Gran Canaria
17t 30m
1 stopp
ARN08:05Stockholm Arlanda
1 696 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 okt.
ARN14:00Stockholm Arlanda
19t 05m
1 stopp
LPA09:05Las Palmas de Gran Canaria
16 okt.
LPA04:05Las Palmas de Gran Canaria
8t 20m
1 stopp
ARN12:25Stockholm Arlanda
1 522 kr
Hitta liknande
Vueling
24 aug.
ARN11:00Stockholm Arlanda
9t 25m
1 stopp
LPA20:25Las Palmas de Gran Canaria
12 sep.
LPA16:35Las Palmas de Gran Canaria
18t 25m
1 stopp
ARN11:00Stockholm Arlanda
1 687 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 nov.
ARN10:40Stockholm Arlanda
21t 55m
1 stopp
LPA08:35Las Palmas de Gran Canaria
11 dec.
LPA10:00Las Palmas de Gran Canaria
6t 00m
ARN16:00Stockholm Arlanda
1 748 kr
Hitta liknande
Air France
29 sep.
ARN02:05Stockholm Arlanda
7t 55m
1 stopp
LPA10:00Las Palmas de Gran Canaria
9 okt.
LPA10:00Las Palmas de Gran Canaria
20t 50m
1 stopp
ARN06:50Stockholm Arlanda
1 479 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Las Palmas de Gran Canaria

Om du letar efter enkelbiljetter till Las Palmas de Gran Canaria, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Flera flygbolag
29 aug.
ARN07:25Stockholm Arlanda
8t 30m
1 stopp
LPA15:55Las Palmas de Gran Canaria
Vueling
5 aug.
ARN11:00Stockholm Arlanda
9t 25m
1 stopp
LPA20:25Las Palmas de Gran Canaria
Flera flygbolag
11 okt.
ARN06:25Stockholm Arlanda
14t 00m
1 stopp
LPA20:25Las Palmas de Gran Canaria

Vilka flygbolag flyger till Las Palmas de Gran Canaria?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Las Palmas de Gran Canaria

För att flyga direkt till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm kan du resa med Norwegian som har det största utbudet av direktflyg till bra priser. Om du reser från Göteborg kan du istället flyga direkt med TUIfly Nordic. Om du flyger med Norwegian ingår det inte bagage om du bokar Low Fare. Du kan dock uppgradera din biljett till Low Fare+ och då ingår det en väska på max 20 kg. Det finns ytterligare uppgraderingar om du har fler väskor än så. Om du flyger med TUIfly Nordic ingår det bagage om du bokar charterresa men inte för enbart flyg.


Hur tar man sig från flygplatsen i Las Palmas de Gran Canaria till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria plus avståndet till centrum

För att ta dig från flygplatsen i Las Palmas de Gran Canaria in till stan kan du antingen ta buss eller taxi. Från Gran Canaria Airport (LPA) är det ungefär 25 kilometer och med buss tar det cirka 30-45 min beroende på din destination. Med taxi tar det cirka 20 minuter. Bussbiljetter kostar ungefär 2-6 EUR (cirka 20-60 SEK) per person och med taxi kostar det cirka 20-30 EUR (cirka 200-300 SEK) per person. Tänk på att ta en taxi som finns inom det officiella taxiområdet utanför flygplatsen för att inte riskera att bli lurad. De officiella taxibilarna är vita med blå och vita ränder. Om du tar bussen kan du ta linje 60 eller 66 in till centrum.


Populära flygresor till Las Palmas de Gran Canaria

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Las Palmas de Gran Canaria som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid
5t 55m
Billigast pris
1 688 kr
Flyg från Sundsvall till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid
24t 25m
Billigast pris
3 741 kr
Flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid
26t 15m
Billigast pris
4 767 kr
Flyg från Luleå till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid
42t 30m
Billigast pris
6 237 kr
Flyg från Linköping till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid
11t 55m
Billigast pris
6 246 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Las Palmas de Gran Canaria?

Väl i Las Palmas de Gran Canaria kan du antingen ta dig runt med guaguas bussarna som kör runt i hela Las Palmas. Inne i stan kan du åka med någon av de lokala bussarna eller turistbussarna. Du kan även ta taxi eller hyra en egen bil. Det finns ett stort utbud av företag som hyr ut bilar och du kan hitta de flesta på Las Palmas de Gran Canarias officiella hemsida.


Kan man resa till Las Palmas de Gran Canaria utan pass eller visum?

Du kan resa till Las Palmas de Gran Canaria utan visum och även utan pass. Om du inte har pass med dig behöver du ett nationellt ID-kort. Du kan inte enbart resa med ett vanligt ID-kort eller ditt körkort. Om du reser med ditt pass räcker det att giltighetstiden är lika lång som din vistelse.


Tips och råd om Las Palmas de Gran Canaria

Att se i Las Palmas de Gran Canaria

Det finns många sevärdheter och saker att göra i Las Palmas de Gran Canaria. Några sevärdheter som du absolut bör se är gamla stan i Vegueta. Här kan du ta en historisk tur bland vackra byggnader, mysa på ett café eller äta något gott på en av restaurangerna. Du kan även lyssna på en guidad tur som finns tillgänglig på Gran Canarias hemsida. Ett annat tips är Caldera de Bandama, dit du kan köra upp för att njuta av en fantastisk utsikt. Här passerar du även ett flertal kända vingårdar och hela resan upp är helt underbar. Du får inte heller missa Casa de Colon, Christopher Columbus hus.

Aktiviteter med barn i Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria är väldigt barnvänligt och du hittar allt från vattenparker och vattenaktiviteter på stranden till akvarium och lekparker. Ett tips på en strand som är särskilt barnvänlig är Beach de la Canteras. Jardin Canario Park är att rekommendera om du vill bege dig till en park med barnen.

Var ska man shoppa?

Om du tycker om shopping kommer du verkligen trivas i Las Palmas de Gran Canaria. Det finns massvis med shoppingcenter och shoppinggator runt omkring i stan. Triana är en av de bästa shoppinggatorna i staden och el Mirador är ett av stadens shoppingcenter. (Priser kontrollerade 22/04/2019).


Flyg Europa Spanien Kanarieöarna Las Palmas de Gran Canaria
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass