Hitta billiga flyg till Las Palmas de Gran Canaria

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Las Palmas de Gran Canaria

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Las Palmas de Gran Canaria

Bästa priset för enkelresa

512 kr

Bästa priset för tur- och returresa

918 kr

Snabbast flygtid

8t 40m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige under de senaste 72 timmarna är 512 kr (Göteborg Landvetter till Las Palmas de Gran Canaria).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige under de senaste 72 timmarna är 918 kr (Stockholm Arlanda till Las Palmas de Gran Canaria).
Det snabbaste flyget till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige tar 8t 40m (Stockholm Arlanda till Las Palmas de Gran Canaria).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Las Palmas de Gran Canaria, inklusive Vueling och Ryanair.

Trender för flygresor till Las Palmas de Gran Canaria

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Las Palmas de Gran Canaria och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Las Palmas de Gran Canaria?

Om du inte har möjlighet att resa till Las Palmas de Gran Canaria i januari är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 850 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Las Palmas de Gran Canaria?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 3 204 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Las Palmas de Gran Canaria är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 156 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Las Palmas de Gran Canaria?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Las Palmas de Gran Canaria oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Las Palmas de Gran Canaria med avgång på kvällen för så lite som 2 894 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 4 675 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Las Palmas de Gran Canaria?

Flygtider från Sverige till Las Palmas de Gran Canaria varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Las Palmas de Gran Canaria (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 5t 55m. En annan populär rutt från Sverige till Las Palmas de Gran Canaria är att flyga från Göteborg Landvetter till Las Palmas de Gran Canaria, vilket i runda slängar tar 5t 25m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Las Palmas de Gran Canaria?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige är större om du bokar 32 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Las Palmas de Gran Canaria för ungefär 3 882 kr om du gör din sökning 32 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Las Palmas de Gran Canaria

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Las Palmas de Gran Canaria

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Las Palmas de Gran Canaria (LPA)

Vanligtvis är flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Las Palmas de Gran Canaria, vilket i genomsnitt kostar 3 585 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAS PALMAS DE GRAN CANARIA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Las Palmas de Gran Canaria kostar i genomsnitt bara 2 423 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli41% dyrareDet kostar omkring 5 369 kr för flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember192% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Las Palmas de Gran Canaria

Om du vill hitta billiga flyg till Las Palmas de Gran Canaria är den bästa perioden att boka flyg mellan september och november. I september och oktober kan du hitta flyg till Las Palmas de Gran Canaria för cirka 1500-3000 SEK per person tur och retur från Stockholm, och resan tar ungefär 6 h när du flyger direkt. Från Göteborg kostar direktflyg cirka 3000-5000 SEK per person och flyget tar ungefär 5 h och 30 min. Du kan även boka billiga flygbiljetter till Las Palmas de Gran Canaria i maj månad då direktflyg kostar cirka 2000 SEK per person.

Om du föredrar att ge dig ut på vandring då det råder varmare temperaturer bär du planera ditt flyg till Las Palmas de Gran Canaria i januari, februari, och mars. Naturområden som Parque de Santa Catalina är populära under dessa månader.


Hitta billiga flygbiljetter till Las Palmas de Gran Canaria

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Las Palmas de Gran Canaria

Andra kabinklasser för flyg till Las Palmas de Gran Canaria

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Las Palmas de Gran Canaria

Vilka bolag flyger till Las Palmas de Gran Canaria?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Las Palmas de Gran Canaria

Vilka bolag flyger till Las Palmas de Gran Canaria?

För flygresor till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Norwegian, Scandinavian Airlines, Vueling eller Ryanair. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Norwegian Air International till Las Palmas de Gran Canaria

Norwegian Air International flyger till Las Palmas de Gran Canaria omkring 1 gång under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Norwegian Air International, men priser så låga som 1 205 kr har hittats för Stockholm-Bromma till Las Palmas de Gran Canaria. Norwegian Air International har fått ett betyg på 9,3/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med SWISS till Las Palmas de Gran Canaria

SWISS (8,4/10, 140 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Las Palmas de Gran Canaria med erbjudanden så låga som 2 376 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då SWISS i genomsnitt har 3 flyg som avgår till Las Palmas de Gran Canaria varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Las Palmas de Gran Canaria

Nedan hittar du alla flygplatser i Las Palmas de Gran Canaria tillsammans med avståndet från stadens centrum

För att ta dig från flygplatsen i Las Palmas de Gran Canaria in till stan kan du antingen ta buss eller taxi. Från Gran Canaria Airport (LPA) är det ungefär 25 kilometer och med buss tar det cirka 30-45 min beroende på din destination. Med taxi tar det cirka 20 minuter. Bussbiljetter kostar ungefär 2-6 EUR (cirka 20-60 SEK) per person och med taxi kostar det cirka 20-30 EUR (cirka 200-300 SEK) per person. Tänk på att ta en taxi som finns inom det officiella taxiområdet utanför flygplatsen för att inte riskera att bli lurad. De officiella taxibilarna är vita med blå och vita ränder. Om du tar bussen kan du ta linje 60 eller 66 in till centrum.


Populära flygresor till Las Palmas de Gran Canaria

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Las Palmas de Gran Canaria som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid5t 55m
Billigaste pris918 kr
Flyg från Göteborg till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid5t 25m
Billigaste pris1 249 kr
Flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid8t 25m
Billigaste pris2 113 kr
Flyg från Luleå till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid13t 00m
Billigaste pris2 337 kr
Flyg från Linköping till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid25t 15m
Billigaste pris4 899 kr
Flyg från Sundsvall till Las Palmas de Gran Canaria
Snabbaste flygtid13t 45m
Billigaste pris2 967 kr

Så tar du dig runt i Las Palmas de Gran Canaria

Väl i Las Palmas de Gran Canaria kan du antingen ta dig runt med guaguas bussarna som kör runt i hela Las Palmas. Inne i stan kan du åka med någon av de lokala bussarna eller turistbussarna. Du kan även ta taxi eller hyra en egen bil. Det finns ett stort utbud av företag som hyr ut bilar och du kan hitta de flesta på Las Palmas de Gran Canarias officiella hemsida.


Visumkrav för att besöka Las Palmas de Gran Canaria

Du kan resa till Las Palmas de Gran Canaria utan visum och även utan pass. Om du inte har pass med dig behöver du ett nationellt ID-kort. Du kan inte enbart resa med ett vanligt ID-kort eller ditt körkort. Om du reser med ditt pass räcker det att giltighetstiden är lika lång som din vistelse.


Börja planera din resa till Las Palmas de Gran Canaria


De bästa sakerna att se och göra i Las Palmas de Gran Canaria

Om du tycker om shopping kommer du verkligen trivas i Las Palmas de Gran Canaria. Det finns massvis med shoppingcenter och shoppinggator runt omkring i stan. Triana är en av de bästa shoppinggatorna i staden och el Mirador är ett av stadens shoppingcenter.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Las Palmas de Gran Canaria så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Las Palmas de Gran Canaria låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Las Palmas de Gran Canaria på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.