Flyg Europa Spanien Andalusien Sevilla, Andalusien

Flyg till Sevilla, Andalusien

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Sevilla (SVQ)
ons 21/4
ons 28/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Sevilla, Andalusien. Nuvarande restriktioner för Sevilla, Andalusien baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Sevilla

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sevilla från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Sevilla, Andalusien

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Sevilla

Stockholm Västerås/Hässlö flygplats (VST) till Málaga (AGP)

Vanligtvis är flyg till Sevilla från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Västerås/Hässlö till Málaga, vilket i genomsnitt kostar 1 617 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SEVILLA, ANDALUSIEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Sevilla, Andalusien kostar i genomsnitt bara 1 649 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SEVILLA, ANDALUSIEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember36% dyrareDet kostar omkring 2 895 kr för flyg till Sevilla, Andalusien från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SEVILLA, ANDALUSIEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober292% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Sevilla, Andalusien från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Sevilla?

Sevillas högsäsong äger rum från sen vår till tidig höst då temperaturerna i den spanska staden är som högst. Sevilla är en av de varmaste städerna i Europa och under sommaren når temperaturerna upp emot 35 grader. På grund av årstidens popularitet, som lockar besökare från hela världen, är priserna på flyg till Sevilla och resor med hotell även högre under sommarmånaderna. Den bästa tiden att åka på är därför mellan mars och maj då temperaturen ligger på mellan 20 och 25 grader och priserna är något lägre.

När hittar du lägst pris på flyg till Sevilla?

Billiga priser på flygstolar och paketresor hittar du framförallt under vintern då staden har sin lågsäsong. Under denna period kan du hitta billiga resor, även om du är ute i sista minuten. Jämför priser på momondo där du kan konsultera priskalendern på nätet för att hitta bäst datum för din resa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Sevilla, Andalusien?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Sevilla, Andalusien för 186 kr/person, vilket är 91 % billigare än för genomsnittsflyget till Sevilla, Andalusien. För att hitta de billigaste priserna till Sevilla, Andalusien från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sevilla, Andalusien?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Sevilla, Andalusien från Sverige med priser runt 1 734 kr. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Sevilla, Andalusien från Sverige för januari. Flyg till Sevilla, Andalusien i januari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 809 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Sevilla, Andalusien?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Sevilla, Andalusien är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 147 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 052 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Sevilla, Andalusien?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Sevilla, Andalusien. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 778 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 225 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sevilla, Andalusien?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Sevilla, Andalusien är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 774 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Sevilla, Andalusien, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 299 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sevilla, Andalusien?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Sevilla, Andalusien. Om du planerar att flyga till Sevilla, Andalusien, överväg då även att boka flyg till Jerez de la Frontera La Parra flygplats(72 km från stadskärnan i Sevilla, Andalusien) eller Málaga flygplats(155 km från stadskärnan i Sevilla, Andalusien).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Sevilla, Andalusien?

Du kan hitta erbjudanden för Jerez de la Frontera La Parra flygplats för i genomsnitt 2 071 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Sevilla, Andalusien?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Sevilla, Andalusien. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till Sevilla, Andalusien inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Sevilla

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sevilla
Lufthansa
20 maj
02:30Göteborg-Landvetter Airport
5t 20m
1 stopp
07:50Sevilla
23 maj
08:40Sevilla
9t 55m
1 stopp
18:35Göteborg-Landvetter Airport
2 432 kr
Hitta liknande
KLM
9 maj
02:20Göteborg-Landvetter Airport
5t 50m
1 stopp
08:10Sevilla
12 maj
09:15Sevilla
9t 35m
1 stopp
18:50Göteborg-Landvetter Airport
2 727 kr
Hitta liknande
KLM
9 maj
02:20Göteborg-Landvetter Airport
5t 50m
1 stopp
08:10Sevilla
12 maj
09:15Sevilla
9t 35m
1 stopp
18:50Göteborg-Landvetter Airport
2 735 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 maj
02:00Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
09:30Sevilla
5 juni
10:20Sevilla
8t 45m
2 stopp
19:05Stockholm Arlanda
1 835 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 juni
17:25Göteborg-Landvetter Airport
15t 55m
1 stopp
09:20Sevilla
20 juni
06:55Sevilla
7t 55m
1 stopp
14:50Göteborg-Landvetter Airport
1 161 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 juni
11:05Göteborg-Landvetter Airport
29t 10m
2 stopp
16:15Sevilla
20 juni
06:55Sevilla
7t 55m
1 stopp
14:50Göteborg-Landvetter Airport
1 102 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Sevilla

Om du letar efter enkelbiljetter till Sevilla, Andalusien, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Vueling
10 maj
12:25Stockholm Arlanda
6t 45m
1 stopp
19:10Sevilla
Wizz Air
5 juni
04:55Stockholm Skavsta
12t 00m
1 stopp
16:55Sevilla
1 447 kr
Hitta liknande
Vueling
7 maj
07:25Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
19:45Sevilla
1 439 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Sevilla?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sevilla, Andalusien

Ryanair, Vueling och Lufthansa är några av de mest populära flygbolagen som bokas för flyg till Sevilla. Låga priser kan du även hitta med Norwegian, easyJet och Iberia. I regel gäller att ju fler eller längre mellanlandningar du gör under resan desto billigare blir den. Jämför de olika flygbolagens rutter hos momondo och hitta de datum och resvägar som har lägst pris. Det går inte något direktflyg från Sverige till Sevilla så du får mellanlanda på vägen. Tänk på att med lågprisbolag som Ryanair innebär det separata biljetter, så boka med god tidsmarginal för ditt byte. Med en smidig mellanlandning tar resan till södra Spanien lite drygt 6 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Sevilla till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Sevilla plus avståndet till centrum

När du reser till Sevilla landar du på Seville Airport som ligger ungefär 10 kilometer nordöst om centrum. De flesta flyg som landar kommer från Barcelona och Madrid men flygplatsen har även många internationella destinationer. När du landar kan du direkt koppla upp dig mot flygplatsens Wifi som är helt gratis. Det finns även bankomater, valutaväxling, informationsdisk, polis, post och läkarhjälp på flygplatsen. För att ta dig in till centrum med kollektivtrafik kan du ta lokalbuss EA som stannar utanför ankomsthallen. Bussen åker in till stadens centrum och gör flera stopp på vägen så att du kan komma så nära ditt boende som möjligt. Bland annat stannar bussen vid flera ställen där du kan byta till tåg, metro eller andra busslinjer. Fråga vid informationsdisken hur du lättast tar dig till ditt boende. Bussbiljetterna köper du direkt från chauffören för 40 kronor och beroende på trafiken tar resan in till city ungefär en halvtimme.


Populära flygresor till Sevilla, Andalusien

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Sevilla, Andalusien som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Sevilla
Snabbaste flygtid
15t 10m
Billigast pris
1 911 kr

Hur tar man sig runt i Sevilla?

Det bästa sättet att ta sig omkring Sevillas trånga slingriga gränder är till fots. Det finns dessutom flera guidade promenadturer med olika teman som är utmärkta för att lära dig mer om staden och dess historia. Kollektivtrafiken består annars av tunnelbana, buss och spårvagn. Tunnelbanan har tre linjer som korsar stadens centrum och tar dig ut till förorterna. Som komplement finns bussar och spårvagnar som täcker en större del av staden.

För att ta dig runt till sevärdheterna kan det vara en god idé att använda stadens hop-on-hop-off buss som särskilt är till för besökare. Bussen går förbi de största sevärdheterna vilket gör den utmärkt för sightseeing. För ungefär 180 kronor kan du resa obegränsat. Att cykla är också ett populärt sätt att ta sig runt. Sevilla har ett kollektivt cykeluthyrningssystem, SEVici, med cykelstationer över hela staden. Försök att undvika att köra bil om du kan då det är svårt att hitta parkering i staden och många gator är enkelriktade.


Kan man flyga till Sevilla utan pass eller visum?

När du åker till Spanien behöver du inte ha något visum om du kan visa att du är europeisk medborgare. Detta gör du genom att visa upp ditt pass eller nationella id-kort där ditt medborgarskap framgår. På grund av detta går det inte att legitimera sig med andra id-kort eller körkort då dessa inte visar huruvida du är europeisk medborgare. Kontrollera alltid vad de senaste reglerna för in- och utresa i landet är då sådana bestämmelser kan förändras.


Tips och råd om Sevilla

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Sevilla?

Via momondos online-sökning hittar du de billigaste priserna på flyg.

Vad ska man se i Sevilla?

Det imponerande palatset Real Alcazar som finns med på UNESCO:s världsarvslista är ett absolut måste under din tid i Sevilla.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till stadens akvarium eller den trevliga parken Maria Luisa Park.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Sevilla?

Det är mindre vanligt att dricksa i Spanien men du kan lägga till ett par euro på restaurangnotan.

Var finns den bästa shoppingen?

De två centrala parallellgatorna Sierpes och Tetuan utgör stadens shoppingdistrikt och här hittar du det mesta.


Flyg Europa Spanien Andalusien Sevilla, Andalusien
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass