Flyg till Sevilla

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Sevilla (SVQ)
tis 26/1
tis 2/2
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Sevilla

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sevilla från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Sevilla?

Sevillas högsäsong äger rum från sen vår till tidig höst då temperaturerna i den spanska staden är som högst. Sevilla är en av de varmaste städerna i Europa och under sommaren når temperaturerna upp emot 35 grader. På grund av årstidens popularitet, som lockar besökare från hela världen, är priserna på flyg till Sevilla och resor med hotell även högre under sommarmånaderna. Den bästa tiden att åka på är därför mellan mars och maj då temperaturen ligger på mellan 20 och 25 grader och priserna är något lägre.

När hittar du lägst pris på flyg till Sevilla?

Billiga priser på flygstolar och paketresor hittar du framförallt under vintern då staden har sin lågsäsong. Under denna period kan du hitta billiga resor, även om du är ute i sista minuten. Jämför priser på momondo där du kan konsultera priskalendern på nätet för att hitta bäst datum för din resa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Sevilla?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Sevilla för 136 kr/person, vilket är 94 % billigare än för genomsnittsflyget till Sevilla. För att hitta de billigaste priserna till Sevilla från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sevilla?

Den billigaste månaden att flyga till Sevilla från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 707 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Sevilla i november bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 782 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Sevilla?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Sevilla är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 115 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 359 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Sevilla?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Sevilla från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 748 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Sevilla för flygningar en söndag på 2 170 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sevilla?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Sevilla på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Sevilla på eftermiddagen för så lite som 1 748 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Sevilla på kvällen då priserna ligger på omkring 2 134 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sevilla?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Sevilla. Om du planerar att flyga till Sevilla, överväg då även att boka flyg till Jerez de la Frontera La Parra flygplats(72 km från stadskärnan i Sevilla) eller Málaga flygplats(155 km från stadskärnan i Sevilla).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Sevilla?

Du kan hitta erbjudanden för Jerez de la Frontera La Parra flygplats för i genomsnitt 2 132 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hitta billiga flygbiljetter till Sevilla

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sevilla
Flera flygbolag
28 feb.
19t 45m
Stockholm Arlanda
19t 45m
1 stopp
08:10
Sevilla
7 mars
02:00
Sevilla
8t 00m
1 stopp
10:00
Stockholm Arlanda
2 238 kr
Hitta liknande
KLM
25 feb.
18t 55m
Stockholm Arlanda
18t 55m
1 stopp
07:15
Sevilla
8 mars
08:55
Sevilla
9t 00m
1 stopp
17:55
Stockholm Arlanda
2 213 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 juli
16t 40m
Stockholm Arlanda
16t 40m
1 stopp
04:50
Sevilla
8 juli
17:30
Sevilla
15t 40m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 114 kr
Hitta liknande
KLM
28 feb.
24t 15m
Stockholm Arlanda
24t 15m
1 stopp
08:05
Sevilla
8 mars
08:55
Sevilla
9t 00m
1 stopp
17:55
Stockholm Arlanda
2 246 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 juli
20t 05m
Stockholm Arlanda
20t 05m
2 stopp
12:45
Sevilla
8 juli
17:30
Sevilla
15t 40m
1 stopp
09:10
Stockholm Arlanda
2 097 kr
Hitta liknande
Iberia
27 feb.
21t 45m
Stockholm Arlanda
21t 45m
1 stopp
07:45
Sevilla
3 mars
16:40
Sevilla
15t 55m
1 stopp
08:35
Stockholm Arlanda
2 197 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Sevilla

Om du letar efter enkelbiljetter till Sevilla, visa några av våra erbjudanden nedan.
Vueling
7 feb.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:50
Sevilla
1 492 kr
Hitta liknande
Vueling
14 feb.
7t 20m
Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
15:50
Sevilla
1 542 kr
Hitta liknande
Vueling
31 jan.
7t 50m
Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
16:20
Sevilla
1 890 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Sevilla?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sevilla

Ryanair, Vueling och Lufthansa är några av de mest populära flygbolagen som bokas för flyg till Sevilla. Låga priser kan du även hitta med Norwegian, easyJet och Iberia. I regel gäller att ju fler eller längre mellanlandningar du gör under resan desto billigare blir den. Jämför de olika flygbolagens rutter hos momondo och hitta de datum och resvägar som har lägst pris. Det går inte något direktflyg från Sverige till Sevilla så du får mellanlanda på vägen. Tänk på att med lågprisbolag som Ryanair innebär det separata biljetter, så boka med god tidsmarginal för ditt byte. Med en smidig mellanlandning tar resan till södra Spanien lite drygt 6 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Sevilla till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Sevilla plus avståndet till centrum

När du reser till Sevilla landar du på Seville Airport som ligger ungefär 10 kilometer nordöst om centrum. De flesta flyg som landar kommer från Barcelona och Madrid men flygplatsen har även många internationella destinationer. När du landar kan du direkt koppla upp dig mot flygplatsens Wifi som är helt gratis. Det finns även bankomater, valutaväxling, informationsdisk, polis, post och läkarhjälp på flygplatsen. För att ta dig in till centrum med kollektivtrafik kan du ta lokalbuss EA som stannar utanför ankomsthallen. Bussen åker in till stadens centrum och gör flera stopp på vägen så att du kan komma så nära ditt boende som möjligt. Bland annat stannar bussen vid flera ställen där du kan byta till tåg, metro eller andra busslinjer. Fråga vid informationsdisken hur du lättast tar dig till ditt boende. Bussbiljetterna köper du direkt från chauffören för 40 kronor och beroende på trafiken tar resan in till city ungefär en halvtimme.


Populära flygresor till Sevilla

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Sevilla som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Sevilla
Snabbaste flygtid
19t 00m
Billigast pris
1 799 kr

Hur tar man sig runt i Sevilla?

Det bästa sättet att ta sig omkring Sevillas trånga slingriga gränder är till fots. Det finns dessutom flera guidade promenadturer med olika teman som är utmärkta för att lära dig mer om staden och dess historia. Kollektivtrafiken består annars av tunnelbana, buss och spårvagn. Tunnelbanan har tre linjer som korsar stadens centrum och tar dig ut till förorterna. Som komplement finns bussar och spårvagnar som täcker en större del av staden.

För att ta dig runt till sevärdheterna kan det vara en god idé att använda stadens hop-on-hop-off buss som särskilt är till för besökare. Bussen går förbi de största sevärdheterna vilket gör den utmärkt för sightseeing. För ungefär 180 kronor kan du resa obegränsat. Att cykla är också ett populärt sätt att ta sig runt. Sevilla har ett kollektivt cykeluthyrningssystem, SEVici, med cykelstationer över hela staden. Försök att undvika att köra bil om du kan då det är svårt att hitta parkering i staden och många gator är enkelriktade.


Kan man flyga till Sevilla utan pass eller visum?

När du åker till Spanien behöver du inte ha något visum om du kan visa att du är europeisk medborgare. Detta gör du genom att visa upp ditt pass eller nationella id-kort där ditt medborgarskap framgår. På grund av detta går det inte att legitimera sig med andra id-kort eller körkort då dessa inte visar huruvida du är europeisk medborgare. Kontrollera alltid vad de senaste reglerna för in- och utresa i landet är då sådana bestämmelser kan förändras.


Tips och råd om Sevilla

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Sevilla?

Via momondos online-sökning hittar du de billigaste priserna på flyg.

Vad ska man se i Sevilla?

Det imponerande palatset Real Alcazar som finns med på UNESCO:s världsarvslista är ett absolut måste under din tid i Sevilla.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till stadens akvarium eller den trevliga parken Maria Luisa Park.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Sevilla?

Det är mindre vanligt att dricksa i Spanien men du kan lägga till ett par euro på restaurangnotan.

Var finns den bästa shoppingen?

De två centrala parallellgatorna Sierpes och Tetuan utgör stadens shoppingdistrikt och här hittar du det mesta.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass