Flyg till Granada

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Granada (GRX)
ons 21/4
ons 28/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Granada. Nuvarande restriktioner för Granada baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Granada

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Granada från din närmsta stad eller flygplats
Köpenhamn
Granada

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Köpenhamn TILL Granada

Köpenhamn (CPH) till Málaga (AGP)

Vanligtvis är flyg till Granada från Köpenhamn billigare än att flyga från Köpenhamn Kastrup till Málaga, vilket i genomsnitt kostar 1 790 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GRANADA TILL KÖPENHAMNjanuari22% billigareAtt flyga från Köpenhamn till Granada kostar i genomsnitt bara 1 919 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GRANADA FRÅN KÖPENHAMNdecember32% dyrareDet kostar omkring 3 240 kr för flyg till Granada från Köpenhamn i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GRANADA FRÅN KÖPENHAMNoktober508% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Granada från Köpenhamn i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Granada?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Granada?

186 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Granada på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Santa Cruz de Teneriffa och är 89 % billigare än de flesta andra flyg till Granada. För att hitta det billigaste priset till Granada från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Granada?

Om du inte vill besöka Granada i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till augusti månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 750 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Granada?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Granada är 27 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 016 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Granada?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Granada är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Granada på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 286 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Granada är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 027 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Granada?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Granada är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Granada kan då kosta så lite som 1 908 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Granada, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 767 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Granada?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Granada. Om du planerar att flyga till Granada, överväg då även att boka flyg till Málaga flygplats(97 km från stadskärnan i Granada) eller Almería flygplats(115 km från stadskärnan i Granada).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Granada?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Granada Granada flygplats med ett genomsnittspris på 1 476 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Granada?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Granada. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till Granada inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Granada

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Granada
Flera flygbolag
30 apr.
12:15Stockholm Arlanda
40t 35m
2 stopp
04:50Granada
26 maj
09:30Granada
24t 00m
1 stopp
09:30Stockholm Arlanda
11 815 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
30 apr.
12:15Stockholm Arlanda
40t 35m
2 stopp
04:50Granada
26 maj
17:40Granada
39t 35m
2 stopp
09:15Stockholm Arlanda
20 743 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Granada

Om du letar efter enkelbiljetter till Granada, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Iberia
13 juni
10:40Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
16:50Granada
1 776 kr
Hitta liknande
Vueling
7 maj
07:25Stockholm Arlanda
9t 40m
1 stopp
17:05Granada
1 792 kr
Hitta liknande
Vueling
7 maj
07:25Stockholm Arlanda
9t 40m
1 stopp
17:05Granada
1 851 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Granada

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Granada som hittats av användare
Flyg från Köpenhamn till Granada
Snabbaste flygtid
6t 15m
Billigast pris
2 348 kr
Flyg från Stockholm till Granada
Snabbaste flygtid
6t 05m
Billigast pris
3 392 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass