Hitta billiga flyg till Granada

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Granada

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Granada

Bästa priset för enkelresa

833 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 797 kr

Snabbast flygtid

6t 00m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Granada från Sverige under de senaste 72 timmarna är 833 kr (Stockholm Arlanda till Granada).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Granada från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 797 kr (Stockholm Arlanda till Granada).
Det snabbaste flyget till Granada från Sverige tar 6t 00m (Stockholm Arlanda till Granada).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Granada, inklusive Iberia och Vueling.

Billigaste flygen till flygplatser i Granada

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Granada från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Granada

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Granada

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Málaga (AGP)

Vanligtvis är flyg till Granada från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Málaga, vilket i genomsnitt kostar 2 239 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GRANADA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember37% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Granada kostar i genomsnitt bara 2 254 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GRANADA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober57% dyrareDet kostar omkring 5 635 kr för flyg till Granada från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GRANADA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni540% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Granada från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Granada?

Det går relativt fort att flyga från Sverige till Granada i Spanien, och från Stockholm får du räkna med lite mer än sex timmar. Flyger du i stället från Göteborg tar det i regel minst åtta timmar eftersom du först måste flyga till Stockholm, eller möjligen Köpenhamn. Från Kastrup finns det också flyg som tar cirka sex timmar, använd våra sökverktyg för att hitta en resa som passar dina planer.

Det finns tyvärr inga flygningar som går direkt till Federico García Lorca Granada-Jaén Airport i Granada från Sverige. Men det finns gott om flygerbjudanden där du bara behöver mellanlanda en gång på vägen. Till exempel kan du flyga från Stockholm Arlanda med Iberia och mellanlanda i Madrid. Om du i stället flyger från Köpenhamn Kastrup är det ofta smidigare att flyga med SAS och mellanlanda i Palma på Mallorca. Från Mallorca flyger du sedan till Granada med Air Europa.

199 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Granada på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Agadir och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Granada. För att hitta det billigaste priset till Granada från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Granada från Sverige för februari. Flyg till Granada i februari är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 944 kr.

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Granada är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 870 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Granada även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Granada för 1 797 kr.

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Granada är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Granada på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 937 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 947 kr.

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Granada på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Granada på kvällen för så lite som 2 421 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Granada på morgonen då priserna ligger på omkring 3 882 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Granada. Om du planerar att flyga till Granada, överväg då även att boka flyg till Málaga flygplats(97 km från stadskärnan i Granada) eller Almeria flygplats(115 km från stadskärnan i Granada).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Granada Almeria flygplats med ett genomsnittspris på 2 405 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Granada

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Granada
Vueling
4 okt.
ARN15:50Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
GRX04:55Granada
11 okt.
GRX05:35Granada
9t 35m
1 stopp
ARN15:10Stockholm Arlanda
1 797 kr
Hitta liknande
Vueling
3 okt.
GOT12:00Göteborg Landvetter
6t 10m
1 stopp
GRX18:10Granada
17 okt.
GRX05:30Granada
5t 50m
1 stopp
GOT11:20Göteborg Landvetter
1 807 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 nov.
ARN09:45Stockholm Arlanda
6t 05m
1 stopp
GRX15:50Granada
23 nov.
GRX17:25Granada
12t 40m
1 stopp
ARN06:05Stockholm Arlanda
2 213 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 nov.
ARN09:45Stockholm Arlanda
6t 05m
1 stopp
GRX15:50Granada
25 nov.
GRX17:25Granada
12t 40m
1 stopp
ARN06:05Stockholm Arlanda
2 223 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 okt.
ARN10:50Stockholm Arlanda
6t 00m
1 stopp
GRX16:50Granada
11 okt.
GRX05:35Granada
9t 35m
1 stopp
ARN15:10Stockholm Arlanda
2 295 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 okt.
ARN10:50Stockholm Arlanda
6t 00m
1 stopp
GRX16:50Granada
7 nov.
GRX17:25Granada
16t 10m
1 stopp
ARN09:35Stockholm Arlanda
2 508 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Granada

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Granada, visa några av våra erbjudanden nedan av Iberia och Vueling
Vueling
5 okt.
ARN07:35Stockholm Arlanda
6t 25m
1 stopp
GRX14:00Granada
Vueling
26 nov.
ARN06:45Stockholm Arlanda
10t 00m
1 stopp
GRX16:45Granada
1 076 kr
Hitta liknande
Iberia
26 nov.
ARN09:45Stockholm Arlanda
6t 05m
1 stopp
GRX15:50Granada
1 452 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Granada?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Granada

Vilka bolag flyger till Granada?

För flygresor till Granada från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Vueling, Iberia, Scandinavian Airlines eller Norwegian. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Vueling till Granada

Det avgår 21 flyg med Vueling till Granada under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Barcelona-El Prat och det bästa biljettpriset med Vueling som hittats på momondo är 2 247 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Granada). Vueling har ett betyg på 8,0 från 125 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Granada

Nedan hittar du alla flygplatser i Granada tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Granadas flygplats till centrum?

Det finns två sätt att ta sig från flygplatsen in till staden, taxi eller buss. Taxin är smidigast eftersom den tar ungefär hälften så lång tid som bussen som stannar på många hållplatser, men bussen har fördelen att den är mycket billigare. Taxin kostar ungefär så mycket som vi är vana vid i Sverige. Bussarna går utanför flygplatsen och det finns bara en linje som går där, linje 0245N. Bussarna går inte så ofta, men det gör inte så mycket eftersom de är anpassade efter planen som landar på flygplatsen. Du kan köpa biljett ombord på bussen och de går bara dagtid, så om du anländer sent på natten är taxi det enda alternativet.


Populära flygresor till Granada

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Granada som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Granada
Snabbaste flygtid6t 00m
Billigaste pris1 797 kr
Flyg från Köpenhamn till Granada
Snabbaste flygtid5t 10m
Billigaste pris2 477 kr
Flyg från Göteborg till Granada
Snabbaste flygtid15t 30m
Billigaste pris3 807 kr

Visumkrav för att besöka Granada

Det är smidigt för svenska medborgare att resa till Spanien. Det enda du behöver tänka på är att se till att ditt pass eller nationella ID-kort är giltigt under hela din resa. Du behöver inte ha något visum eller liknande, däremot rekommenderas det att du har med dig ett så kallat EU-kort. Det utfärdas gratis av Försäkringskassan och ger dig rätt till akut sjuk- och tandvård i andra europeiska länder till samma pris som gäller för lokalbefolkningen. Kortet beställs online och kommer på posten efter några få arbetsdagar.


Börja planera din resa till Granada


De bästa sakerna att se och göra i Granada

Det finns många spännande historiska saker att upptäcka i Granada. Staden är mycket gammal och dess moriska arv genomsyrar kulturen och arkitekturen. En sevärdhet som är mycket populär är Alhambra, som är ett palatsområde med vackra byggnader, innegårdar och trädgårdar. Du kan också vandra omkring i gamla stan, vars gator har sträckt sig på samma sätt ända sedan medeltiden, eller så kan du bege dig till Plaza Nueva där Granadas arabiska kvarter ligger. Efter återerövrandet av staden slog sig den moriska befolkningen ner i området och arkitekturen är mycket spännande, och efterhand blev muslimerna förvisade och deras moskéer gjordes om till kyrkor. Nära Alhambra ligger ett annat traditionellt område som heter Sacromonte. Där bodde förr stadens romska befolkning och husen är ett med klipporna. Om du vill se äkta flamencodans så är detta rätt ställe. Ett annat spännande ställe är El Bañuelo. Utifrån ser det inte så märkvärdigt ut, men när du väl är inne är de gamla baden väldigt intressanta. Det är också ett ganska unikt ställe eftersom de flesta badhusen blev förstörda när spanjorerna återtog makten i staden då de hade dåligt rykte och man menade att de fungerade som bordeller. Just El Bañuelo lyckades klara sig eftersom det låg under ett privat hem. Arkitekturen är häftig och man känner historiens vingslag.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Granada. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Granada ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du väl ser alla flygalternativ för Granada låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Granada och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Andra kabinklasser för flyg till Granada

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Granada

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.