Hitta billiga flyg till Karlstad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Trender för flygresor till Karlstad

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Karlstad och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Karlstad?

Användare som bokade resor till Karlstad från London hittade flyg som var 92 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Karlstad. För att hitta det billigaste priset till Karlstad från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Vanliga frågor om att flyga till Karlstad

Karlstad är trevligt att besöka under sommarmånaderna, vilka utgör stadens högsäsong. Under sommaren får du varmast temperaturer i den värmländska staden och då passar det bra med utflykter i naturen eller aktiviteter som vandring och cykling. Även under vintern kan du med fördel besöka Karlstad, särskilt om du vill ha staden som bas för ett kunna göra en skidsemester till någon av de närliggande värmländska skidorterna. Du kan även ägna dig åt långfärdskidåkning i stadens omgivningar.

När hittar du lägst pris på flyg till Karlstad?

Lägst priser på flyg till Karlstad hittar du under vintermånaderna, men undvik helst december då priserna stiger på flyg och semester med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum vilket är ett bra tillvägagångssätt för att hitta billiga priser på flygstolar. Titta i priskalendern online eller filtrera din sökning efter olika flygbolag och rutter för att hitta ett alternativ som passar.

Hagfors flygplats, Örebro Bofors flygplats, Torsby flygplats eller Trollhättan flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Karlstad.

Med ett genomsnittspris på 1 600 kr per person, är Karlstad flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Karlstad. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Karlstad

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Karlstad

Vilka bolag flyger till Karlstad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Karlstad

Vilka bolag flyger till Karlstad?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Karlstad från Sverige, men det mest populära bland våra användare är FlexFlight och Braathens Regional Aviation. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Karlstad på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Karlstad

Nedan hittar du alla flygplatser i Karlstad tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Karlstad landar på Karlstad Airport som ligger cirka 18 kilometer nordväst om den värmländska staden. Flygplatsen är relativt liten och det är sällan flera plan som landar vid samma tidpunkt vilket gör att det går snabbt att få ut ditt incheckade bagage och ta dig igenom flygplatsen för att påbörja resan in till centrum. Tänk på att det inte finns någon bankomat på Karlstad Airport så om du behöver kontanter till något ska du ha med dig det. Det är framförallt flyg från Stockholm som landar på flygplatsen men det finns även flera internationella säsongsflygningar. Flygplatsen har gratis Wifi som du kan koppla upp dig till så fort du har landat. För att ta dig in till centrum går stadens flygbuss i anslutning till alla ankommande flyg. Bussen trafikeras av Värmlandstrafik och avgår ungefär 15 minuter efter att ditt plan har landat. Resan in till centrum tar ungefär 20 minuter.


Så tar du dig runt i Karlstad

Kollektivtrafiken i området sköts av Värmlandstrafiks regionsbussar, för längre resor, och Karlstadsbuss, inom centrala Karlstad. För lokala resor är det bäst att köpa ett busskort, vilket du gör hos någon av Karlstadsbuss ombud runt om i staden. Du kan sedan ladda på kortet antingen med periodbiljetter eller enkelresor. Detta kan du göra i biljettautomater vid stationerna. Du kan också betala för enkelresor med SMS eller bankkort. Tänk på att det inte går att betala kontant ombord på bussen. Inne på alla bussar finns gratis Wifi som du kan koppla upp dit mot.

Det är mycket populärt att cykla i Karlstad för att ta sig fram, vilket är ett trevligt sätt att upptäcka staden på. Runt om Karlstad finns flera cykelbanor som är separata från bilvägarna vilket gör det till ett säkert sätt att resa på. Om du vill ta taxi hittar du bilar vid taxistationerna vid Centralstationen och Stora torget, men du kan även ringa och förboka taxi.


Visumkrav för att besöka Karlstad

För resor inom Sverige behöver du inte ha med dig något pass, men flygbolagen kan vilja att du visar upp legitimation av något slag för att kunna checka in. Kontrollera detta med ditt flygbolag innan du reser för att vara säker på att du har med dig de resedokument som krävs. Om du reser från länder inom Europa räcker det med nationellt Id-kort som legitimation medan resenärer från länder utanför Europa kan behöva visa upp både pass och visum.


Börja planera din resa till Karlstad


De bästa sakerna att se och göra i Karlstad

Hos momondo kan du söka efter både paketresor och jämföra flygpriser på nätet.

Besök Gustaf Frödings minnesgård och Domkyrkan.

Ja, det går utmärkt.

Nej, du behöver inte dricksa.

Bergvik Köpcenter har blivit framröstat som en av Sveriges mest populära gallerior.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Karlstad när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Karlstad, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Karlstad ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Karlstad. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Karlstad och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.