Hitta billiga flyg till Egypten från 803 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 14/12
tors 21/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Egypten

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Egypten

Bästa priset för enkelresa

803 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 211 kr

Snabbast flygtid

9t 25m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Egypten från Sverige under de senaste 72 timmarna är 803 kr (Stockholm Arlanda till Hurghada).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Egypten från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 211 kr (Stockholm Arlanda till Sharm el Sheikh Ophira).
Det snabbaste flyget till Egypten från Sverige tar 9t 25m (Stockholm Arlanda till Sharm el Sheikh Ophira).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Egypten, inklusive LOT, Pegasus Airlines och easyJet.

Trender för flygresor till Egypten

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Egypten och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Egypten?

Om du vill flyga till Egypten så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Air Cairo, Egypt Air och Nile Air med priser från 669 kr, 772 kr respektive 818 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Egypten?

Egypten har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Egypten är Kairo, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 69% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Egypten är Hurghada och Sharm el Sheikh.

Hur långt är flyget från Sverige till Egypten?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Egypten (Kairo Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 4t 50m respektive 6t 40m.

Vilka flygbolag flyger till Egypten?

Utav de 16 flygbolag som flyger till Egypten, är Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Nile Air de mest populära baserat på våra data. Turkish Airlines är det mest populära flygbolaget då 45% av våra användare väljer det för att flyga till Egypten.

De billigaste flygen till städer i Egypten

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Egypten från Sverige
Kairo
Kairo

Användbar information om ditt flyg till Egypten

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Egypten

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Egypten?

Hur mycket kostar flyg till Egypten?

Kostnaden för att flyga till Egypten varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 2 460 kr eller höga som 9 179 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Egypten för 3 446 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 3 497 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Egypten?

Priserna för flyg till Egypten uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Egypten?

Av december 2023 finns det 25 bolag att välja mellan för flyg till Egypten.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Egypten?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Egypten.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Egypten?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Egypten kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Egypten. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Egypten

Hitta flyg till dessa populära städer i Egypten, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Egypten

Dessa rutter har de billigaste flygen till Egypten som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmHurghada8t 20m2 378 kr
StockholmSharm el Sheikh9t 25m2 670 kr
GöteborgKairo6t 40m3 828 kr
StockholmKairo4t 50m3 838 kr
GöteborgHurghada7t 20m4 078 kr
StockholmAlexandria7t 50m4 516 kr
MalmöHurghada34t 30m8 250 kr
LinköpingKairo26t 55m8 949 kr
LuleåKairo25t 15m9 230 kr
SkellefteåKairo14t 55m9 324 kr
KirunaKairo24t 35m9 762 kr
NorrköpingKairo23t 45m11 619 kr

De bästa sakerna att se och göra i Egypten

Vilka flygbolag flyger direkt till Egypten?

Med reguljärflyg behöver du göra minst en mellanlandning under din flygresa till Egypten. Lufthansa, Turkish Airlines och Austrian Airlines tar dig smidigast till Kairos flygplats med ett stopp i Wien eller München. Jämför resorna med momondos onlinefunktion och hitta en mängd flygstolar på nätet.

När är bästa tiden att åka till Egypten?

Vintermånaderna i Egypten är soliga och varma och bjuder på ett härligt klimat. Under sommaren blir det oerhört varmt och detta är även inlandets lågsäsong. Om du reser från Sverige till Egypten under sommaren är semesterorterna vid Medelhavskusten de bästa och mest populära destinationerna. Boka en paketresa med flyg och hotell för att smidigt planera din semester till ett billigt pris.

Hur många timmar tar det att flyga till Egypten?

Från Arlanda till Kairo med en mellanlandning tar resan drygt sex timmar. Flera billiga flyg till Egypten gör dock längre stopp och då kan du räkna med ungefär 17 timmars resa. Jämför olika flygbolags linjer på momondo för att hitta en smidig resväg.

Kan man resa till Egypten utan pass eller visum?

För resor till Egypten behöver du ett turistvisum. Du kan visserligen ordna visumet på flygplatsen i Egypten, men för en smidig ankomst bör du ansöka i förväg via den Egyptiska ambassaden i Stockholm. När du reser till Egypten behöver du även ha med dig ett pass som är giltigt i sex månader efter att ditt visum går ut.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Egypten

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Egypten?

    Sök flygerbjudanden till Egypten. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Egypten med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Egypten?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Egypten. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Egypten ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Egypten ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Egypten?

När du söker efter flyg till Egypten hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Egypten ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Egypten. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Egypten

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.