Flyg Afrika Tanzania

Flyg till Tanzania

fre 21/2
fre 28/2
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Tanzania

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Tanzania

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Tanzania? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Zanzibar
House of Wonders
Jozani Chwaka Bay nationalpark
Stone Town Beach
Livingstone's House
Changuu Island
Dar es-Salaam
Ilala Market
Dar-es-Salaam Zoo
Kunduchi Water Park
Little Theatre
Nyumba ya Sanaa
Dodoma
Dodoma Cathedral

Billiga flyg till Tanzania

Se de billigaste flygresorna till Tanzania som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Dar es-Salaam 4 659 kr
Stockholm Arusha 5 364 kr
Stockholm Zanzibar 6 167 kr
Göteborg Dar es-Salaam 6 695 kr

Flygresor till Tanzania

Flygresor till Tanzania är populära att boka mellan juni och september. Vädret är då svalare och torrare än under resten av året. Det är framförallt djurskådning som lockar resenärer under denna period. Djuren samlas under denna period vid landets vattendrag och är därför då som lättast att se . Priserna på flygbiljetter till Tanzania och resor med hotell är som högst under sommarens högsäsong och mycket är uppbokat i förväg. Mellan oktober och februari är vädret i landet varmt. Det börjar även bli fuktigare. Under december är priserna på flyg till Tanzania ungefär lika höga som under sommarens högsäsong. Övriga månader under denna period kan du dock hitta billigare priser på flyg och boenden. Lägst priser råder dock under lågsäsongen, mellan mars och maj, då landet upplever sin regnperiod. Detta gör delar av landet svårtillgängligt och flera hotell stänger igen. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till Tanzania mellan olika datum i priskalendern som finns tillgänglig på nätet. Du kan även se vad olika flygbolag har för rutter och priser. Populära destinationer i landet är bland annat ön Zanzibar där många semesterorter och stränder ligger, storstaden Dar Es Salaam och Arusha som är en utgångspunkt för många safariresenärer.

Vilka flygbolag flyger direkt till Tanzania?

Flyg till Tanzania mellanlandar under resan från Sverige. Bland annat kan du resa med Ethiopian Air från Arlanda flygplats i Stockholm till Kisauni Airport på Zanzibar med en mellanlandning i Addis Ababa. Du kan även flyga med Turkish Airlines från Arlanda flygplats i Stockholm till Dar Es Salaam Airport i Dar Es Salaam med en mellanlandning i Istanbul.

Hur många timmar tar det att flyga till Tanzania?

En resa till Tanzania tar ungefär 15 timmar med en mellanlandning på vägen.

Vilken tid på året ska man resa till Tanzania?

Resor till Tanzania är som mest populära under vinterns högsäsong. Det är ett perfekt tillfälle att ge sig ut på safari och utforska landets natur och fauna. Under denna tid kan du resa till Arusha för att därifrån ge dig ut i naturen på guidade turer. Under lågsäsongen mellan mars och maj är det bättre att resa till Zanzibar där du kan svalka dig vid öns stränder och undvika svåra transportförhållanden i andra delar av landet.

Kan man resa till Tanzania utan pass eller visum?

Du behöver ansöka om ett visum för att resa från Sverige till Tanzania. Detta gör du via Tanzanias ambassad i Stockholm eller direkt vid ankomsten till landet. Visumet kan som mest täcka en resa på 90 dagar. Tänk på att du vid inresan i landet behöver kunna visa upp ett pass som är giltigt i minst 6 månader.


Internationella flygrutter till Tanzania

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Dar es-Salaam
Snabbaste flygtid
14t 15m
Billigast pris
4 659 kr
Flyg från Stockholm till Arusha
Snabbaste flygtid
12t 05m
Billigast pris
5 364 kr
Flyg från Stockholm till Zanzibar
Snabbaste flygtid
13t 50m
Billigast pris
6 167 kr
Flyg från Göteborg till Dar es-Salaam
Snabbaste flygtid
31t 25m
Billigast pris
6 695 kr
Visa mer
Flyg Afrika Tanzania