Hotell i Tanzania

Hitta billiga erbjudanden på 3 631 hotell i Tanzania

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Tanzania

Letar du efter en stad att besöka i Tanzania? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
485 kr - 829 kr
BILLIGASTE STADEN I TANZANIA Dar es-Salaam 25% billigare Hotell i Dar es-Salaam är de billigaste i Tanzania med ett genomsnittspris på endast 485 kr per natt.
DYRASTE STADEN I TANZANIA Kendwa 29% dyrare Kendwa har de högsta priserna på hotell i Tanzania, med ett genomsnittspris på 829 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I TANZANIA Zanzibar 85% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Zanzibar än någon annan stad i Tanzania

Populära städer i Tanzania

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Tanzania

Tanzania resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Tanzania

När är det billigast att bo i Tanzania?

Att besöka Tanzania i april skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 1 099 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i juli, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Tanzania?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Tanzania, men majoriteten av resenärerna som besöker Tanzania tenderar att spendera mest tid i Zanzibar.

Vilken stad i Tanzania har de dyraste hotellrummen?

I genomsnitt är priset 829 kr per natt att vänta för ett hotellrum i Kendwa. Detta är omkring 29% dyrare än andra städer i Tanzania.

Vilken stad i Tanzania har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Tanzania, överväg att bo i Zanzibar. Enligt våra data så är Zanzibar den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Tanzania, med ett medelpris per natt på 207 kr, 84% lägre än landet i övrigt.


Populära internationella flygrutter som landar i Tanzania

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg Stockholm till Dar es-Salaam
Snabbaste flygtid
14t 20m
Billigast pris
4 052 kr