Hotell i Kenya

Hitta billiga erbjudanden på 7 646 hotell i Kenya

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Kenya

Letar du efter en stad att besöka i Kenya? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
448 kr - 2 864 kr
BILLIGASTE STADEN I KENYA Nakuru 51% billigare Hotell i Nakuru är de billigaste i Kenya med ett genomsnittspris på endast 448 kr per natt.
DYRASTE STADEN I KENYA Maasai Mara 213% dyrare Maasai Mara har de högsta priserna på hotell i Kenya, med ett genomsnittspris på 2 864 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I KENYA Nairobi 82% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Nairobi än någon annan stad i Kenya

Populära städer i Kenya

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Kenya

Kenya resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kenya

När är det billigast att bo i Kenya?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i Kenya, överväg att besöka landet i mars eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 860 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i juli om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Kenya?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Kenya, men majoriteten av resenärerna som besöker Kenya tenderar att spendera mest tid i Nairobi.

Vilken stad i Kenya har de dyraste hotellrummen?

I egenskap av populär turistdestination i Kenya, är det inte överraskande att Maasai Mara har de dyraste hotellrummen med ett pris på 2 864 kr per natt - 213% högre än landets medelpris för hotellrum.

Vilken stad i Kenya har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Nairobi har de lägsta priserna per natt i landet på bara 148 kr. Nairobi erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 88% lägre än den genomsnittliga staden i Kenya.


Populära destinationer som turist i Kenya

Upptäck städer som momondos användare älskar i Kenya

Populära internationella flygrutter som landar i Kenya

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg Stockholm till Nairobi
Snabbaste flygtid
13t 55m
Billigast pris
4 005 kr