Hotell i Marocko

Hitta billiga erbjudanden på 14 209 hotell i Marocko

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Marocko

Letar du efter en stad att besöka i Marocko? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
304 kr - 587 kr
BILLIGASTE STADEN I MAROCKO Agadir 29% billigare Hotell i Agadir är de billigaste i Marocko med ett genomsnittspris på endast 304 kr per natt.
DYRASTE STADEN I MAROCKO Rabat 36% dyrare Rabat har de högsta priserna på hotell i Marocko, med ett genomsnittspris på 587 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I MAROCKO Marrakech 71% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Marrakech än någon annan stad i Marocko

Populära städer i Marocko

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Marocko

Marocko resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Marocko

När är det billigast att bo i Marocko?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i Marocko, överväg att besöka landet i januari eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 846 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i oktober om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Marocko?

Av alla turistdestinationer i Marocko, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Marrakech oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Marocko har de dyraste hotellrummen?

I egenskap av populär turistdestination i Marocko, är det inte överraskande att Rabat har de dyraste hotellrummen med ett pris på 587 kr per natt - 36% högre än landets medelpris för hotellrum.

Vilken stad i Marocko har de billigaste hotellrummen?

Om du reser till Marocko på en budget, planera att bo i Agadir som har det lägsta genomsnittspriset för ett hotellrum i landet. Här är kostnaden omkring 81% längre än i landets genomsnitt, priserna för hotellrum i Agadir ligger normalt omkring 195 kr per natt.


Populära internationella flygrutter som landar i Marocko

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg Stockholm till Marrakech
Snabbaste flygtid
16t 05m
Billigast pris
1 531 kr
Flyg Köpenhamn till Marrakech
Snabbaste flygtid
9t 05m
Billigast pris
4 416 kr