Hotellerbjudanden Marrakech

Hotell i Marrakech

Hitta de bästa erbjudandena för 4 317 hotell i Marrakech, Marocko

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Marrakech

Hitta det perfekta hotellet i Marrakech för arbete eller semester


Saker att göra i Marrakech

Mouassine Mosque
Bab Agnaou
Museum of Moroccan Arts

Hur mycket kostar hotell i närheten av Mouassine Mosque?

Nedan visas de 12 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Marrakech som ligger närmst Mouassine Mosque. Genomsnittspriset i närheten av Mouassine Mosque är 2 085 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Mouassine Mosque är vanligtvis 78 % dyrare än genomsnittshotellet i Marrakech, som ligger på 444 kr.

Hotell nära Mouassine Mosque

Hur mycket kostar hotell i närheten av Bab Agnaou?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Bab Agnaou är 2 102 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Bab Agnaou under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Bab Agnaou är vanligtvis 78 % dyrare än genomsnittshotellet i Marrakech, som ligger på 444 kr.

Hotell nära Bab Agnaou

Hur mycket kostar hotell i närheten av Museum of Moroccan Arts?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Museum of Moroccan Arts är 1 810 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Museum of Moroccan Arts under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Museum of Moroccan Arts är vanligtvis 75 % dyrare än genomsnittshotellet i Marrakech, som ligger på 444 kr.

Hotell nära Museum of Moroccan Arts

Hitta billigt boende i Marrakechs populära stadsdelar

Sök efter hotell i Marrakech området

Hotell i Annakhil - Palmeraies
Sök hotell i Annakhil - Palmeraies

När är det bra timing att boka ett hotell i Marrakech?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Marrakech
Lågsäsong
november
Högsäsong
oktober

är den billigaste månaden att bo här

23 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

20 %

förväntad prisökning

Pris
983 kr - 1 593 kr
Dyraste veckodag
måndag
Billigaste veckodag
lördag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 400 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 276 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Marrakech är: 1-2 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 3 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 4-5 stjärna, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
158 kr - 224 kr
3-stjärnigt
398 kr - 481 kr
4-5-stjärnigt
1 003 kr - 1 078 kr

Bra att veta

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Marrakech

Hur kan man boka låga priser på hotell i Marrakech?

Genom att jämföra priser mellan olika hotell i Marrakech på nätet kan du hitta billiga boenden för din resa. Momondo erbjuder en service online där du kan jämföra hotell och även sålla ditt resultat efter de kriterier du anser att ditt hotell behöver hålla. Bland annat kan du söka efter hotell med luftkonditionering om detta är avgörande för ditt val. Det genomsnittliga priset för ett hotell i Marrakech ligger på ungefär 300 kronor per natt.

Marrakech på liten budget?

Ett tips för att din resa inte ska bli så dyr är att boka två månader innan du reser och inte boka i sista minuten. För att spara pengar ska du under resan testa på stadens gatukök där du dessutom hittar den riktigt autentiska marockanska maten – inte på dyra restauranger som riktat in sig på turister. Om du vill besöka någon av stadens museum ska du köpa en kombinerad biljett på Musee de Marrakech vilket också ger dig inträde till Almoravid Koubba och Ben Youssef Medrassa.

Hur tar man sig runt i Marrakech?

Marrakech är som gjort för att promenera och du kan lätt ta dig fram till fots särskilt i den gamla stadsdelen, Medina, där det inte finns någon biltrafik. Ett populärt sätt att ta sig fram är med Caleche, en slags häst-och-vagn som du hittar på flera ställen i centrum. Dessa tar upp till 6 personer och är billigare än taxi. Kollektivtrafiken i staden består av bussar, men dessa har inte några fasta rutter och är krångliga för besökare att förstå sig på. Använd dig därför lättast av taxi, caleche eller promenera.

Måste man vara myndig för att bo på hotell i Marrakech?

Det finns inte någon uttalad regel om åldersgränser på hotell, men du måste kunna visa att du kan betala för vistelsen.

Deposition på hotell?

Vanligt är att du betalar en deposition på cirka 1000 kronor för att täcka eventuella skador under din vistelse. Du får tillbaka denna summa när du checkar ut, alternativt kan du använda den för att betala för en del av vistelsen.

Hur mycket ska man dricksa i Marrakech?

I Marrakech förväntas det att du dricksar ungefär 10 procent. Detta gäller för restaurangnotor, dörrvakter, taxi och guider.

Hur säkert är Marrakech?

Marrakech är en säker stad för besökare men det är några saker du ska tänka på. Det finns inte några trafikljus vilket gör att du ska vara extra vaksam när du korsar gatorna. Följ efter lokalbefolkningens exempel. Generellt rekommenderas det att undvika norra och östra förorterna.

Behöver man en adapter i Marrakech?

Nej, du behöver inte ha med dig någon adapter för att använda eluttagen i Marrakech.


Hur mycket kostar ett hotell i Marrakech per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Marrakech till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Marrakech

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Marrakech

Kammy Hostel

9,6

50 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hostel Waka Waka

7,0

75 kr

Visa erbjudanden för hotell

Corner Hostel Marrakech - Adults Only

7,0

59 kr

Visa erbjudanden för hotell

Kaktus Hostel

8,5

92 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hostel Riad Marrakech Rouge

8,2

75 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotel Aday

7,7

117 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Marrakech

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Marrakech

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Pavillon du Golf

7,0

398 kr

Visa erbjudanden för hotell

Kammy Hostel

9,6

50 kr

Visa erbjudanden för hotell

Riad Le Jardin d'Abdou

9,0

564 kr

Visa erbjudanden för hotell

Riad Nerja

9,7

125 kr

Visa erbjudanden för hotell

Corner Hostel Marrakech - Adults Only

7,0

59 kr

Visa erbjudanden för hotell

Riad Ayni

8,7

274 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man boka hotell i Marrakech?

Vilket område du än väljer att bo i Marrakech bjuder staden på något för alla sinnen: god marockansk mat, vackra palats och exotiska dofter. I stadens hjärta ligger den gamla stadskärnan, Medina, som är omringad av höga murar. Stadsdelen är med på UNESCO:s världsarvslista och här kan du promenera omkring på vindlande gator eller förundras över ormtjusare nära Djema el-Fna, det centralt belägna torget.

För att bo nära centrum, men i ett lugnare område, är Bab Doukkala precis utanför medinans murar att rekommendera. Här har du nära till marknaderna och sevärdheterna i Medinan, men bor i ett lugnare bostadsområde. Du har även gångavstånd till området Ville Nouvelle som byggdes av fransmännen under 20-talet och där du idag hittar Marrakechs nattliv.

Flera hotell i Marrakech ligger i den centrala stadsdelen Moussina, också nära medinan. Här rekommenderas det särskilt för ensamma kvinnliga resenärer att bo då det är en mycket säker del av staden. I Moussina hittar du charmiga caféer, trendiga butiker och du bor även nära Jardin Secret som är en populär sevärdhet.

I Derb Dabachi passar det att bo om du vill bo på gångavstånd till stadens bästa museum. Här bor du nära Marrakech Museum och det fotografiska museet. Stadsdelen kännetecknas av sin autentiska atmosfär med trånga gränder där du hittar goda gatukök och lokala bagerier.


Om Marrakech

Det finns mycket att se i Marrakech, inte minst den historiska arkitekturen i medinan och 20-tals byggnaderna i den franska Ville Nouvelle. Börja med ett besök till den historiska stadskärnan och det centrala torget Djema el-Fna. Här hittar du Marrakechs kända marknader där du kan köpa allt från mat till kläder och du är nära flera historiska sevärdheter. Promenera från torget till Musée de Marrakech, stadens största museum, där du kan beundra marockansk konst i sekelskiftspalatset Mnebhi. I närheten hittar du också det fotografiska museet, Maison de la Photographie, med över 4000 äldre marockansa fotografier.

I stadsdelen Ville Nouvelle ska du inte missa Yves Saint Laurent museet som visar en mängd av designerns haute couture-kreationer. Här finns också ett bibliotek, bokaffär och ett trevligt café. En kort promenad från museet ligger Jardin Majorelle, en gåva från Saint Laurent till Marrakech och dessutom designerns hem. Idag kan du promenera i den vackra trädgården med över 300 olika växtarter från fem olika kontinenter.

I Riads Zitoun ligger den kända moskén Kasbah med den enastående Saadian-graven från 1600-talet. Sultanens grav, som är rikt dekorerad med importerad italiensk marmor och guld, byggdes senare för och upptäcktes inte förrän under början av 1900-talet. Nära Kasbahmoskén hittar du Bahia palatset som är ett av stadens vackraste. Palatset tog hela 14 år att färdigställa och har utsökta stuckaturer, färgade glasfönster och både tak- och väggmålerier.


Reseinformation om Marrakech

Hur länge stannar besökare i Marrakech?

Under besök i Marrakech är bokningen i genomsnitt 5 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Marrakech?

I genomsnitt kostar det cirka 945 kr per natt att boka ett rum i Marrakech. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Marrakech?

november är den billigaste månaden att boka hotell i Marrakech. Priser kan vara 23% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Marrakech?

fredag hittar du oftast det lägsta priset för hotellrum i Marrakech. Det högsta priset tenderar att vara på söndag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Marrakech?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) kostar cirka 112 kr i Marrakech per natt. Att boka ett vandrarhem kan spara dig cirka 833 kr, jämfört med genomsnittspriset för hotell i Marrakech.

Vika sevärdheter är populära under mars månad med tanke på vädret i Marrakech?

Med en generellt låg nederbörd (30 mm) och genomsnittliga temperaturer på 16 °C kan den som bor på ett hotell i Marrakech passa på att besöka några populära sevärdheter i närheten. Med tanke på vädret i mars är en sevärdhet värd ett besök i närheten av Marrakech Sentosa Island.

Hotellerbjudanden Marrakech