Flyg till Marrakech

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Marrakech.
Visa nuvarande reserestriktioner för Marocko

Billigaste flygen till flygplatser i Marrakech

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Marrakech från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Marrakech

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Marrakech

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Marrakech (RAK)

Vanligtvis är flyg till Marrakech från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Marrakech-Menara, vilket i genomsnitt kostar 2 436 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MARRAKECH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Marrakech kostar i genomsnitt bara 1 833 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARRAKECH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril30% dyrareDet kostar omkring 3 156 kr för flyg till Marrakech från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MARRAKECH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember457% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Marrakech från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Marrakech?

Resor till Marrakech är populära under våren då temperaturerna ligger på ungefär 30 grader. Många väljer även att köpa flygbiljetter till Marrakech under vintern då dagstemperaturen ligger på runt 20 grader och det är svalt på natten. Under sommaren kan det bli otroligt varmt i staden, närmare 40 grader. Säsongsvariationerna påverkar priset på flygstolar och resor med hotell. För att hitta en resa till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika datum i momondos priskalender på nätet

När är det billigast att boka flyg till Marrakech? Billiga flyg till Marrakech hittar du framför allt under januari och november. I november kan det vara mycket regnigt så ta med ett paraply om du väljer att boka under denna månad!

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Marrakech?

  Den billigaste månaden att flyga till Marrakech från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 888 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Marrakech från Sverige för november. Flyg till Marrakech i november är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 970 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Marrakech?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Marrakech från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Marrakech för ungefär 2 479 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 456 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Marrakech?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Marrakech är en måndag då man kan hitta priser så låga som 2 273 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 666 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Marrakech?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Marrakech på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Marrakech på kvällen för så lite som 2 322 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Marrakech är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 069 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Marrakech?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Marrakech. Om du planerar att flyga till Marrakech, överväg då även att boka flyg till Ouarzazate flygplats(129 km från stadskärnan i Marrakech).


Kan jag flyga till Marrakech-Menara från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Marrakech-Menara

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Marrakech-Menara.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Marrakech-Menara.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Marrakech-Menara.

Dokument
Hälsoformulär - Resenärer måste fylla i ett hälsoformulär före avresa till Marocko. Blanketten är tillgänglig online eller från flygbolaget eller fartyget.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Marrakech-Menara?

Returresa till Sverige från Marrakech-Menara

Testkrav för COVID-19
Besökare från Marrakech-Menara måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Marrakech-Menara behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Marrakech inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Marrakech

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Marrakech
Ryanair
18 feb.
GOT15:55Göteborg Landvetter
22t 15m
1 stopp
RAK14:10Marrakech-Menara
25 feb.
RAK02:55Marrakech-Menara
12t 30m
1 stopp
GOT15:25Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
31 jan.
ARN08:45Stockholm Arlanda
22t 00m
1 stopp
RAK06:45Marrakech-Menara
3 feb.
RAK09:15Marrakech-Menara
8t 30m
1 stopp
ARN17:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 feb.
GOT15:55Göteborg Landvetter
22t 15m
1 stopp
RAK14:10Marrakech-Menara
6 feb.
RAK14:55Marrakech-Menara
25t 45m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
31 jan.
GOT12:05Göteborg Landvetter
21t 35m
1 stopp
RAK09:40Marrakech-Menara
3 feb.
RAK07:10Marrakech-Menara
9t 30m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
31 jan.
ARN08:45Stockholm Arlanda
22t 00m
1 stopp
RAK06:45Marrakech-Menara
3 feb.
RAK01:55Marrakech-Menara
33t 50m
2 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 feb.
GOT15:55Göteborg Landvetter
22t 15m
1 stopp
RAK14:10Marrakech-Menara
6 feb.
RAK14:55Marrakech-Menara
19t 30m
2 stopp
GOT10:25Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Marrakech

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Marrakech, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
31 jan.
GOT12:05Göteborg Landvetter
21t 35m
1 stopp
RAK09:40Marrakech-Menara
Ryanair
25 feb.
ARN12:15Stockholm Arlanda
25t 55m
2 stopp
RAK14:10Marrakech-Menara
Flera flygbolag
31 jan.
GOT12:05Göteborg Landvetter
27t 00m
2 stopp
RAK15:05Marrakech-Menara

Vilka bolag flyger till Marrakech?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Marrakech
 • Vilka bolag flyger till Marrakech?

  När det gäller flyg från Sverige till Marrakech bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som KLM, Norwegian, Air France och Lufthansa. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Marrakech

Nedan hittar du alla flygplatser i Marrakech tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Marrakech landar på Marrakech Menara Airport inte långt från stadens centrum. Det kan ta ett tag att gå igenom pass och visumkontrollen, men när du väl är igenom tar du dig in till staden på under en halvtimme. Utanför terminalhallen hittar du både buss och taxialternativ. Bussen avgår varje halvtimme och utgör det billigaste alternativet. Om du vill ta taxi väljer du mellan Petit Taxi som tar upp till tre personer eller Grand Taxi som tar upp till sex personer.


Populära flygresor till Marrakech

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Marrakech som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Marrakech
Snabbast flygtid18t 25m
Billigaste pris547 kr
Flyg från Köpenhamn till Marrakech
Snabbast flygtid10t 30m
Billigaste pris1 167 kr
Flyg från Göteborg till Marrakech
Snabbast flygtid13t 40m
Billigaste pris456 kr
Flyg från Milano till Marrakech
Snabbast flygtid8t 40m
Billigaste pris1 687 kr

Så tar du dig runt i Marrakech

Marrakech är både en kompakt och platt stad vilket gör att stadskärnan är som gjord för att utforskas till fots. Många av de labyrintliknande kvarteren och gränderna kan dessutom endast upptäckas på detta vis. Ett trevligt sätt att ta sig runt är annars med häst och vagn vilket är populärt bland besökare. Försök dock att undvika rusningstrafiken!

Om du väljer att åka med taxi kan du enkelt vinka in en bil direkt från gatan. Observera att många chaufförer insisterar på att deras taxameter är trasig för att kunna ta ett högre pris, särskilt de bilar som du hittar vid taxistationer eller på flygplatsen. När du vinkar in en taxi direkt från gatan har du större chans att kunna förhandla priset eller få en påslagen taxameter.


Visumkrav för att besöka Marrakech

När du som svensk medborgare reser till Marocko behöver du inget visum såvida du planerar vistas i landet som turist under högt tre månader. Vid gränskontrollen måste du visa upp ditt pass och du får då en stämpel med ett nummer i passet. Detta är viktigt då du anses vistas i landet illegalt om du inte har en aktuell stämpel i ditt pass. När du checkar in på hotell måste du till exempel visa upp denna stämpel. Vid ankomst till landet måste resenärer också fylla i ett formulär där du ombeds uppge en adress för din vistelse. Se därför till att ha adressen till hotellet eller ditt boende nära till hands. Tänk på att alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser innan avresan då regler angående både pass, visum och dokument att uppvisa vid gränskontrollen alltid kan ändras.


Börja planera din resa till Marrakech


De bästa sakerna att se och göra i Marrakech

Intresserad av sevärdheter i Marrakech?

Som första stopp under resan är det centrala torget Djemaa el-Fna ett bra val och här hittar du både restauranger och underhållning. Missa inte heller Bahia palatset från 1800-talet, Yves Saint Laurents trädgård Jardin Majorelle och det fotografiska museet Maison de la Photographie.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa kläder som inte visar för mycket hud, till exempel bör shorts och kjol nå dina knän.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Köp hellre vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Marrakech?

Ja, du bör lämna mellan 10 och 15 procent.